Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek ugodnosti

ugodnosti

Lepe ženske pridemo veliko bolje skoz kot sive miši to je kot pribito.
Moški ste vizuelna bitja in lepa ženska večini zmeša glavo, da ste bolj prijazni do nje, da ste bolj dovzetni.

Jaz pa sem vajen takih žensk ki mislijo da me omrežijo in potem naletijo na kruto realnost, pa sploh nisem lepotec za reklame kot ti…

se pa strinjam da nič ni lepšega kot lepa ženska ki se za povrhu še lepo nasmehne 🙂

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Bla, bla, bla,…

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

Za to sem antitalent 🙂 … in občudujem ženske, ki to s tako lahkoto počnejo…

Tak je ja..Na žalost. Bolje bi bilo, če bi pametne ženske prišle bolje skozi. Mogoče potem ne bi bili v takšni žalostni situaciji, kot smo v tej državi. 🙂

Tak je ja..Na žalost. Bolje bi bilo, če bi pametne ženske prišle bolje skozi. Mogoče potem ne bi bili v takšni žalostni situaciji, kot smo v tej državi. :)[/quote]

Meni se pa zdi, da so ženske čist zadost pametne (da znajo vnovčit svoj videz).

Bolj so problem moški, kot ženska (oz. njihova “pamet”).

Tak je ja..Na žalost. Bolje bi bilo, če bi pametne ženske prišle bolje skozi. Mogoče potem ne bi bili v takšni žalostni situaciji, kot smo v tej državi. :)[/quote]

Bolj so problem moški, kot ženska (oz. njihova “pamet”).[/quote]
Če ženska le zaradi svojega šarma pride na določen položaj v službi, potem je res dobro vnovčila svoj videz. Seveda le zase. A po drugi strani pa trpi cela družba zaradi njene preračunljivosti. 🙂

Me pa zanima kako to gre ?

Za ženske mi je jasno, da uporabljate svoje čare. Kaj pa mi ?[/quote]

Podrobnosti ne poznam oz. fint ti ne morem izdati, ker pač nisem moški, da bi jih poznala. Moj bivši mož je bil mojster v tem in se je dostikrat zmazal brez kazni. Ima kar nekaj takih anekdot.

Robustni medved … ha ha ha. Zdaj si te pa predstavljam s kosmatim hrbtom.

Hrbet se nisem precekiral, ker nimam sposobnosti sove, no misljeno je bilo potrebujem direkten odgovor.

Ammm, o čem zdaj? O hrbtu ali očarljivih moških?

Ammm, o čem zdaj? O hrbtu ali očarljivih moških?[/quote]
Mogoče o skrivnostih oziroma anegdotah. 🙂

Ammm, o čem zdaj? O hrbtu ali očarljivih moških?[/quote]
možganih z jajci ☺
ups napačen forum — kle so samo curasti

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Bolj so problem moški, kot ženska (oz. njihova “pamet”).[/quote]
Če ženska le zaradi svojega šarma pride na določen položaj v službi, potem je res dobro vnovčila svoj videz. Seveda le zase. A po drugi strani pa trpi cela družba zaradi njene preračunljivosti. :)[/quote]
Ne njene preračunljivosti. Preračunljivosti tistega, ki jo je spustil skozi. 🙂 Pa da ne bo pomote. Lepe ženske so lahko zelo pametne.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Lahko so. Ni pa pogoj. 🙂

Pa saj nisem mislil samo na lepe zenske …
Kar vecina zensk rada izkoristi priloznost.
Npr. banalni primer iz OS: plonkanje 🙂 Pod kitlo listek in ni sans da bi jo ujeli 🙂
Se vedno pa cakam na razlago kako to moski pocnemo-jo 🙂
Verjetno je mislila na narcisoide 🙂 Samo … kaj pocno ti lepotani, ko se srecajo z javno osebo. Mezikajo-napenjajo misice ali kaj tretjega :)?
Ne, ne res sem radoveden????

čizs no … a vam ni jasno da nekateri ljudje imajo pač “tisto” kar drugi “plačamo” že zaradi tega, ker so .. sploh, če so v naši bližini.
poglejte si mase “vernikov” kakšne/ga pevke/ca, pa športnice/ka, verskega vodje … masa ljudi PLAČA!!! da jih vidi iz žnj vrste za droben hip!!

in to je to , kar se med ljudmi “prodaja”.

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Zanimivo koliko pripadnikov moskega spola se deklarira za zenski spol 🙂

Mogoče zato, ker bi radi bili lepši. 🙂
Ali pa so žrtve feminizma in s tem izgubljajo svojo vrednost in ugodnosti.

Se bom ugriznil v ustnico 🙂

NM ti je odgovoril v mojem imenu. Mal korajže, mal sprenevedanja, mal igranja tepčka, sigurno pa heteroseksualnega policaja ne moreš omehčati z mežikanjem in mišicami. No, lahko pa poskusiš in potem poročaj.
Mojemu bivšemu gre marsikaj skozi, v bistvu skoraj vse, pa ima stalno neke birokratske, davčne in prekrškovne zaplete. Pri čemer sploh ni lep! In še to vedno manj.

Zakaj pa ni šans, da bi jo ujeli? Rečeš ji naj se vstane. :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Robi, torej smatraš, da je lepa ženska avtomatsko neumna?
Vedno sem bila v šoli, na faksu med najboljšimi in to brez plonkanja.
Tudi v ožji izbor za razgovore s službo prideš najprej s CVjem, kjer nima videz nobene veze. Res pa je, da na razgovorih pride videz, obnašanje, nasmeh bolj do izraza. Če ima delodajalec 5 žensk z enako izobrazbo, podobnimi izkušnjami, bo videz odigral svojo vlogo.
Tako, da Robi, ne smatrat, da je lepa ženska avtomatsko neumna.

S tem vprašanjem si mu res potrdila ta dvom, ker je jasno napisal svoje mnenje. 🙂

Marko, forum bi bil veliko bolj kakovosten, če ne bi komentiral čisto vsake teme pa čeprav pojma nimaš o njej. Obesiš se na vsak post in ga analiziraš do onemoglosti. Se zdiš tako sam sebi bolj pameten?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close