ugodnosti
Sprejmem tvoje mnenje, strinjam se pa ne. 🙂
Želel sem ti samo pomagat razumet Robijev komentar, da ti ni treba čakat na Robijevo pojasnilo. On ima otroke in ima manj časa, kot jaz. Napisal je, da so lepe ženske lahko pametne, vendar da lepoti ni pogoj. To pomeni, da če je lepa, še ne pomeni, da je tudi pametna. Zakaj se zdaj zaradi tega komentarja forum manj kakovosten?
Marko, torej se imaš za tako ekstremno pametnega, da se čutiš dolžnega vsem neumnim razlagat kaj drugi mislijo?
Torej, če te prav razumem, si tak zaverovan sam vase, da si prepričan, da točno veš kaj je Robi mislil in toliko zaverovan sam vase, da si sveto prepričan, da sem tako neumna, da rabim tvojo razlago Robijevega komentarja?
Bolano do kraja.
hja tak to je…
Dec ga dobro hara če je top 10 (7.) piscev MONa
Upajmo samo da je tudi vsaj top 10 v postli svoje žene če je ima (kot pravi)
Tega policista bi bilo treba, ne glede na lepoto in šarm tvoje kolegice, dati na disciplinsko komisijo. Če prevoziš rdečo luč, ne gre za neznatni prekršek, ko je mogoče izreči le opozorilo. Samo sreča je bila, da v križišču na drugi strani ni bilo nikogar. Ta prekršek ima celo kazenske točke, kar kaže na to, da ni tako nenevaren. “Milejši” prekrški imajo namreč predpisano samo globo. No, zdaj sem malo “zatežila”. :))
Ja, prav me razumeš. Ampak včasih se tudi zmotim (tokrat se nisem, obljubim :), kljub svoji zaverovanosti vase. Ti nisi nič zaverovana vase? :)) Vse kar napišeš, podvomiš, če je v redu? Od kot ti potem občutek, da si pametna?
Pametna ženska se ne bo nikoli hvalila z lepoto, niti ne bo obsedena z lepim izgledom, najsi je ta naraven ali pa umetno ustvarjen. Seveda, pričakuje se, da je urejena, ne pa vsa “lutkasta” in izumetničena. Npr. sprašujem se, zakaj ženske zadnje čase nosijo vrtoglavo visoke pete? Se moškim zdi to posebej seksi? Res, zanima me moško mnenje.
Res je. Dobro blago se samo hvali.
Visoke pete polepšajo noge in postavo in super je, če ženska lahko v takih čevljih z lahkoto hodi po mestu.
Jaz ne morem. Zame so 4-cm pete idealne, ker rada hodim, ne samo sedim.[/quote]
Eno je peta, ki polepša nogo, to je čisto normalna peta. Jaz mislim pete 10 cm in več. V njih hodijo naokoli kot da bi imele hodulje. No meni se to ne zdi naravno, zanima me le to, ali se moškim zdijo tako zelo visoke pete seksi?
Če ženska želi biti lepa, ugajati sebi in drugim, tudi tako da je npr lutkasta, povsem umetna – pa kaj potem? Posledice, ki bodo iz tega nastale bo morala sebi pripisati. Antilopa…kaj si pravzrapv sploh hotela povedati? Da je naravna lepota nad umetno ali obratno ali da so visoke petek bolj/manj seksi ali da se čutiš poklicano, da nagovarjaš moško populacijo mona, da ti na milimetre zdefinirajo kako je lastnost biti seksi premosorazmerno odvisna od višine petk ali obratno – v čem je fora tvoga pisnja?
Če ženska želi biti lepa, ugajati sebi in drugim, tudi tako da je npr lutkasta, povsem umetna – pa kaj potem? Posledice, ki bodo iz tega nastale bo morala sebi pripisati. Antilopa…kaj si pravzrapv sploh hotela povedati? Da je naravna lepota nad umetno ali obratno ali da so visoke petek bolj/manj seksi ali da se čutiš poklicano, da nagovarjaš moško populacijo mona, da ti na milimetre zdefinirajo kako je lastnost biti seksi premosorazmerno odvisna od višine petk ali obratno – v čem je fora tvoga pisnja?[/quote]
Zmedena_samica, prosim ne poglabljaj se v moje pisanje, počasi ti že škoduje.
Forum je zaprt za komentiranje.