Sprašujrm se, če sem k…..?
Logično da si k…., vsaj zame…[/quote]
…in potem se nekateri sprašujejo zakaj ne dobijo punce???
Ja katera bi te pa imela takšnega, lepo te prosim!!![/quote]
Raje se vprašaj, kdo bi pa imel tako, če bi vedel za njeno zgodovino???
Kak pameten moški sigurno ne. Jih pa ogromno lahko nasede in mislijo, kako biserko imajo.
…in potem se nekateri sprašujejo zakaj ne dobijo punce???
Ja katera bi te pa imela takšnega, lepo te prosim!!![/quote]
Raje se vprašaj, kdo bi pa imel tako, če bi vedel za njeno zgodovino???
Kak pameten moški sigurno ne. Jih pa ogromno lahko nasede in mislijo, kako biserko imajo.[/quote]
In glej, kam je tebe pripeljala vsa tvoja pamet – v neprostovoljno samskost. Ampak ne, še ne boš vklopil preostalih treh sivih celic, temveč trmasto do bridkega konca. Ah, ljudje sami sebi uspešno kopljemo jame, sploh ne rabimo sovražnikov.
Ženske s pestro preteklostjo z razlogom iščejo “ta pridnega”. Gre za to, da od “ta pridnega” pričakujejo, da bo plesal kot bodo one žvižgale. Moški s pestro preteklostjo so praviloma bolj prebrisani in te ženske se dobro zavedajo, da z njimi ne bodo mogle manipulirati. Samo za to gre. Pa še to je treba vzeti v obzir – ne gre samo za to, s kom je kakšna ženska spala, ampak tudi za to, s kom so spali ti moški, s katerimi je ona spala.
Oprosti če mam 3 redne jebačice in ne menjujem fuk-frendic vsako noč ampak ko se tako odločim. Verjemi da če bi si res želel bi lahko relativno ZLAHKA prišo čez 10 pa mi punce enostavno niso všeč in seksi, pa bi katera še z veseljem dala če bi jo samo kliknil pa reko naj pride na 1 rundo luštnega 😉
Če ti pa povem da je redkokdaj teden ko bi seksal manj kot 4x potem ti to pove dovolj o moji lakoti(čeprav ni ravno to neka hude cifra spet ne je pa ziher več kot marsikdo poročen). Je pa res da jaz ne želim bolezni in sem pač kljub kondomom vseeno še malo ekstra previden pri izbiri žensk.
Ti misliš da jaz zagovarjam samo 1 night stande? Nikoli nisem tega dejal, in večini 1 night standov sem jaz obrnil hrbet. Jaz zagovarjam poligamno življenje, dejstvo da jaz ne rabim razdirat zveze z nikomer ker se mi zalušta tokrat ena druga,
1 night stand in število različnih žensk =/= redni seks
ampak
1 punca/žena =/= redni seks
Je pa oboje lahko enako rednemu seksu ampak v večini primerov najboljše pridejo skozi moški ki imajo ene 2 voljni redno brez obveznosti in lahko še kdaj pa kdaj dodajo kakšno če se jim zlušta. Tisti ki mora za vsak seks lovit novo nebo prišo daleč po številu seksov.
Ampak taki moški tem ženskam v resnici nikoli niso sami po sebi privlačni. Gre za to, da se oni njim zdijo dobro sredstvo za manipuliranje. Ob prvi priliki pa skok čez plot k enemu jebachu.
Zato čist razumem pobe s skromno preteklostjo, da so nezaupljivi do bolj radoživih žensk.
A pa te 3 punce vedo ena za drugo? Jim je to ok? Če da in se strinjajo, potem ok. Ampak zelo dvomim, da je temu tako, ker ne poznam ženske, ki bi z veseljem delila moškega še z drugimi ženskami, pa tud če gre samo za seks.
Ampak taki moški tem ženskam v resnici nikoli niso sami po sebi privlačni. Gre za to, da se oni njim zdijo dobro sredstvo za manipuliranje. Ob prvi priliki pa skok čez plot k enemu jebachu.
Zato čist razumem pobe s skromno preteklostjo, da so nezaupljivi do bolj radoživih žensk.[/quote]
Jaz mislim, da zelo zelo zelo posplošujeta.
Fantje s skromno preteklostjo niso nezaupljivi do radoživih žensk. Ali imajo taka moralna načela, da ženske tlačijo v dve kategoriji – v svetnice in v k… – kar je po mojem mnenju v današnjem času malo passe in neživljenjsko, ali pa imajo resne težave z lastno samozavestjo.
Po drugi strani pa se mi zdi označevanje vseh radoživih žensk, ki se odločijo za “pridnega” fanta za manipulatorke res pretiravanje.
Če v življenju enkrat srečaš eno “perlo”, se lahko prav zaradi svojih slabih izkušenj v preteklosti te “perle” bolj oklepaš in jo znaš bolje ceniti.
Pa kje je pisala, da se kar z vsakim mimobežnim dol da… in zakaj vsi to št. 15 tako jemljete…
Jaz pa drugače pridem do te številke. Recimo če je imela prvi spolni odnos tam nekje pri 16 ali 17 letih, in sprva vsi vemo, kako to gre, veliko zaljubljenosti, malo razmišljanja, samo neko iskanje samega sebe in odkrivanje nekih zakonitosti drugega spola. In ti odnosi lahko zelo hitro prehajajo iz enega v drugega. Danes si zaljubljen v eno osebo, “jutri” v drugo. Pa to sploh ni mišljeno, da gre res od danes do jutri, ves proces od spoznavanja do “resne” veze je lahko nekaj mesecev. In tako v enem takem mladostniškem letu lahko zamenjaš 3 partnerje. Je to veliko? Govorim za najstniško obdobje. Torej tam dve, tri leta takšnega življenja je lahko recimo 7 partnerjev. Pa nismo prišli niti še v študentska leta. Potem pride obdobje, ko več ni tako izrazita ta zaljubljenost, nekaj si v življenju že spoznal, imaš drugačna merila in začne se obdobje nadgradnje. Recimo da partnerja ali dva zamenjaš, kot študent, preden res doživiš prvo resno zvezo. In smo že pri številki 10. Torej, nato še dve resni zvezi, po prvi razpadli, vmes pa recimo kakšna avanturica, recimo da nekoga na zabavi začutiš kot sorodno dušo, na nek način se celo zaljubiš, seveda ne tako, kot si se pri 16 ali 17 letih, nekako dobiš občutek, da bi tisti tam bil lahko naslednja resna zveza. En, dva, tri lahko prideš do št. 15. Čisto življenjsko se mi zdi pridet do te številke.
Ja in zakaj se naenkrat odločijo za pridnega, potem ko so celo mladost prežurale s frajerji?
Zato, ker niso več ravno mlade, za disko so prestare, frajerji v disku porivajo mlajše, kolegice so poparčkane, nimajo več partnerice za norčevanje iz večernih fukfehtarjev.. Pa naenkrat “čez noč” ugotovijo, da bi se bilo fajn “zresnit”, ne?
Potem pa začnejo s tistimi klasičnimi:…jaz sem zdaj resna…se je treba zresnit…bla bla bla..
Ena sama preračunljivost.
Pa kje je pisala, da se kar z vsakim mimobežnim dol da… in zakaj vsi to št. 15 tako jemljete…
Jaz pa drugače pridem do te številke. Recimo če je imela prvi spolni odnos tam nekje pri 16 ali 17 letih, in sprva vsi vemo, kako to gre, veliko zaljubljenosti, malo razmišljanja, samo neko iskanje samega sebe in odkrivanje nekih zakonitosti drugega spola. In ti odnosi lahko zelo hitro prehajajo iz enega v drugega. Danes si zaljubljen v eno osebo, “jutri” v drugo. Pa to sploh ni mišljeno, da gre res od danes do jutri, ves proces od spoznavanja do “resne” veze je lahko nekaj mesecev. In tako v enem takem mladostniškem letu lahko zamenjaš 3 partnerje. Je to veliko? Govorim za najstniško obdobje. Torej tam dve, tri leta takšnega življenja je lahko recimo 7 partnerjev. Pa nismo prišli niti še v študentska leta. Potem pride obdobje, ko več ni tako izrazita ta zaljubljenost, nekaj si v življenju že spoznal, imaš drugačna merila in začne se obdobje nadgradnje. Recimo da partnerja ali dva zamenjaš, kot študent, preden res doživiš prvo resno zvezo. In smo že pri številki 10. Torej, nato še dve resni zvezi, po prvi razpadli, vmes pa recimo kakšna avanturica, recimo da nekoga na zabavi začutiš kot sorodno dušo, na nek način se celo zaljubiš, seveda ne tako, kot si se pri 16 ali 17 letih, nekako dobiš občutek, da bi tisti tam bil lahko naslednja resna zveza. En, dva, tri lahko prideš do št. 15. Čisto življenjsko se mi zdi pridet do te številke.[/quote]Ma moram reči da sem zelo presenečena, da ti kaj takega pišeš, ker si te tako ne predstavljam, da se tebi to zdi čisto normalno in en dva tri prideš do 15– ampak dobro… gre za različno razmišljanje, ne za številko, čeprav je absolutno gledano vi_so_ka… gre za to, da vsakogar, ki ga “začutiš kot sorodno dušo” nekateri ne sprobajo iz razlogov, ki jih je tako lepo poetično pisal matjažko, nekateri pa to počnejo.. to sta dva pogleda na iskanje sorodne duše, na iskanje sebe, na doživljanje spolnosti, drugih okrog nas in praktično vsega.. sta dve svetovnonazorski drži, ki se običajno ne mešata.. razen mogoče iz obupa….
[code]"Nekoč bo lepo,
ko blazni bomo ob ognjih čepeli
in bomo odprte rane imeli-
takrat bo lepo..."[/i][/code]
[sup]france balantič [/sup] Pa kje je pisala, da se kar z vsakim mimobežnim dol da… in zakaj vsi to št. 15 tako jemljete…
Jaz pa drugače pridem do te številke. Recimo če je imela prvi spolni odnos tam nekje pri 16 ali 17 letih, in sprva vsi vemo, kako to gre, veliko zaljubljenosti, malo razmišljanja, samo neko iskanje samega sebe in odkrivanje nekih zakonitosti drugega spola. In ti odnosi lahko zelo hitro prehajajo iz enega v drugega. Danes si zaljubljen v eno osebo, “jutri” v drugo. Pa to sploh ni mišljeno, da gre res od danes do jutri, ves proces od spoznavanja do “resne” veze je lahko nekaj mesecev. In tako v enem takem mladostniškem letu lahko zamenjaš 3 partnerje. Je to veliko? Govorim za najstniško obdobje. Torej tam dve, tri leta takšnega življenja je lahko recimo 7 partnerjev. Pa nismo prišli niti še v študentska leta. Potem pride obdobje, ko več ni tako izrazita ta zaljubljenost, nekaj si v življenju že spoznal, imaš drugačna merila in začne se obdobje nadgradnje. Recimo da partnerja ali dva zamenjaš, kot študent, preden res doživiš prvo resno zvezo. In smo že pri številki 10. Torej, nato še dve resni zvezi, po prvi razpadli, vmes pa recimo kakšna avanturica, recimo da nekoga na zabavi začutiš kot sorodno dušo, na nek način se celo zaljubiš, seveda ne tako, kot si se pri 16 ali 17 letih, nekako dobiš občutek, da bi tisti tam bil lahko naslednja resna zveza. En, dva, tri lahko prideš do št. 15. Čisto življenjsko se mi zdi pridet do te številke.[/quote]Lahko pa je imela enega kot najstnica, drugega kot študentka, tretjega malo kasneje, ostalih dvanajst pa v enem živahnem tednu po štiri v ponedeljek, sredo in soboto…… Mogoče obstaja tudi kakšno filmsko gradivo o živahnem tem tenu… :)))
It lej vse je to relativno, kdo bi vedel…… 😉
Ja in zakaj se naenkrat odločijo za pridnega, potem ko so celo mladost prežurale s frajerji?
Zato, ker niso več ravno mlade, za disko so prestare, frajerji v disku porivajo mlajše, kolegice so poparčkane, nimajo več partnerice za norčevanje iz večernih fukfehtarjev.. Pa naenkrat “čez noč” ugotovijo, da bi se bilo fajn “zresnit”, ne?
Potem pa začnejo s tistimi klasičnimi:…jaz sem zdaj resna…se je treba zresnit…bla bla bla..
Ena sama preračunljivost.[/quote]
Spider, pri tebi človek res ne ve, ali bi ti čestital ali eno okrog ušes primazal. :))))
ja, po mojem bi bilo najbolje, da se vsak seks vnaprej prijavi na upravni enoti in da se ustanovi ustrezna inšpekcijska služba.[/quote]
Komot bi na e-portal javne uprave dodali novo aplikacijo in tisti brez digitalnega potrdila sploh ne bi smeli več seksati.[/quote]
Traparija. :)) Ta portal sploh ni “popularen”. Treba bi bilo javno objavljati tu na MON, ali pa nositi barvaste trakove okoli roke. :))
Ah, nihče si nič ne domišlja. Osebno nikoli ne bi moškega delila z drugo žensko in verjamem, da je pri večini žensk tako. In če že konstantno omenjate poligamijo…. ja, pri tisti pravi poligamiji, iz katere se je razvila monogamija ali ki v določenih kulturah obstaja danes, vse ženske vedo ena za drugo, živijo skupaj in so prostovoljno v takšni vezi. Torej zavedno sprejemajo posledice takšne veze. Poligamija, kakršno si pa danes zamišljate moški pa je daleč od tega.
Kar se tiče seksa… oh, kaj vse naredijo moški zavoljo seksa. Poznam, slišim, vidim primere ko moški samo zaradi dobrega seksa hodijo kot cucki za ženskami in so pripravljeni marsikaj narediti, spregledati, oprostiti…
Komot bi na e-portal javne uprave dodali novo aplikacijo in tisti brez digitalnega potrdila sploh ne bi smeli več seksati.[/quote]
Traparija. :)) Ta portal sploh ni “popularen”. Treba bi bilo javno objavljati tu na MON, ali pa nositi barvaste trakove okoli roke. :))[/quote]
kaže, da bi kar precej MON-ovcev nosilo belega :-))))
matjazko, a zate veljajo eneka “pravila” kot za tvoje potencialne punce?
Ali si pa eden od tistih, ki menijo, da moški lahko podre 500 žensk in je Casanova, ampak za ženske to ne velja, one so takoj k*rbe?[/quote]
Saj sem napisal – da morata imeti 2 za življenjsko zvezo podobna gledišča, kar se tiče moralno-etičnih vrednot, pogledov, razmišljanj, da se lahko ujameta in dolgoročno živita skupaj. Drugače lahko takšne zamere ob raznih kriznih situacijah v jezi privrejo iz nekih skrbno varovanih in zakopanih plasti čustev in s svojo posebno rušilno močjo izbruhnejo v afektu, kjer je lahko povod že kakšna majhna užaljenost ali nesporazum v zvezi.
Forum je zaprt za komentiranje.