Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Sprašujrm se, če sem k…..?

Sprašujrm se, če sem k…..?

ma dejte no! Povedala je verjetno zato, ker jo je vprašal in povedala je resnico. Spet ste pametni in ji svetujete, da je pametno zamolčat. Če bi pa napisala, da se je pri številki zlagala, bi rekli – kaj?

..da je k#%$a…:)

Da prihodnjič malo bolj diplomatsko odgovori 😉

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Boom “easy go”- ta zgodbica je izmišljena. :))) Ne podcenjuju žensk in jim ne pripisuj naivnosti 😀 , da če bi imela 15 partnerjev, da bo mu šla tega govorit. Zakaj neki? 🙂

Moški smo kot majhne ribice za nekatere ženske, da nas obrnejo ko želvo. :))) Kakšno vlogo v končni vlogo to igra, če bi bila zadovoljna z moškim, mu tega v 90% ne bi govorila, sploh če bi vedela, da ga bo prizadela.

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Boom “easy go”- ta zgodbica je izmišljena. :))) Ne podcenjuju žensk in jim ne pripisuj naivnosti 😀 , da če bi imela 15 partnerjev, da bo mu šla tega govorit. Zakaj neki? 🙂

Moški smo kot majhne ribice za nekatere ženske, da nas obrnejo ko želvo. :))) Kakšno vlogo v končni vlogo to igra, če bi bila zadovoljna z moškim, mu tega v 90% ne bi govorila, sploh če bi vedela, da ga bo prizadela.[/quote]

Niti ni pomembno, če je izmišljena ali ni. Če je želja po “zares”, potem ne vidim bistvene razlike, če se zamolči kakšen ali kakšna tudi potem, ko si že v vezi.

Moški smo kot majhne ribice za nekatere ženske, da nas obrnejo ko želvo. :))) Kakšno vlogo v končni vlogo to igra, če bi bila zadovoljna z moškim, mu tega v 90% ne bi govorila, sploh če bi vedela, da ga bo prizadela.[/quote]

Niti ni pomembno, če je izmišljena ali ni. Če je želja po “zares”, potem ne vidim bistvene razlike, če se zamolči kakšen ali kakšna tudi potem, ko si že v vezi.[/quote]

Ne bodi smešen – nobena ženska s “pestro zgodovino” ne bo šla tega govorit moškemu. Moški smo pač občutljiva in čustvena bitja, ne prenesemo vseh udarcev usode, ki nam nameni življenjsko sopotnico? :)))

A pri vsem napredku medicine danes še vedno ne znajo tiste kožice nazaj prišit?

Čaki mal,

pestro zgodovino???

A 15 v recimo 15-ih letih spolnega življenja je pestra zgodovina? Matjazko, a si še devičnik?

Sploh pa kdor bi rad bil prvi naj gre na olimpijado….. 🙂

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Sploh pa kdor bi rad bil prvi naj gre na olimpijado….. :)[/quote]Še ni te discipline.;)

Njega ne moti cifra, njega moti tvoj način razmišljanja, prvič da si to delala, drugič, da se to zdaj sprašuješ, v plus bi ti lahko štel, da si se mu “izpovedala”.. zakaj si se mu? si se hotela pohvaliti, si brezglavo bleknila, žal ti menda ni…??
Nekdo je pač lažje s punco, ki je imela recimo 15 resnih vez, kot s punco, ki jih je imela 7 za enkrat…

[i][code]"Nekoč bo lepo, ko blazni bomo ob ognjih čepeli in bomo odprte rane imeli- takrat bo lepo..."[/i][/code] [sup]france balantič [/sup]

Katenjka,

pa ne še ti…

Meni se št. 15 še vedno ne zdi visoka in če bi jaz bila moški iz tega ne bi delala cirkusa.

Kaj je to resna veza? Resni nameni, pa čeprav samo 3 mesece ali 3 tedne, ali mesece en in isti partner z vedenjem, da bosta šla narazen. Kaj je to resnost?

Toliko obsojanja… žalostno.

Sploh pa kdor bi rad bil prvi naj gre na olimpijado….. :)[/quote]Še ni te discipline.;)[/quote]Komu mar 😉
Meni niti ni pomembno, če sem (bil) prvi, bolj me zanima, če bom zadnji (po njeni želji, seveda) 😉 :)))

Sploh pa kdor bi rad bil prvi naj gre na olimpijado….. :)[/quote]

Oh…, da boš pa ti to kdaj izjavil si pa ne bi mislila.
Prej bi stavila, da bom nehala kadit.

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Čaki mal,

pestro zgodovino???

A 15 v recimo 15-ih letih spolnega življenja je pestra zgodovina? Matjazko, a si še devičnik?[/quote]

Saj pravim, to je stvar osebnega etičnega vidika. In vsak ima svoje nazore in norme. In vsak lahko zase reče, kaj mu je primerno in kaj ne. Kaj je za koga dosti, kaj je za koga malo, kaj je za koga sprejemljivo in kaj ne, si vsak sam določa – in si pač najdeš partnerja s podobnimi gledišči, ker sicer itak ne moreš funkcionirati z nekom na dolgi rok, ki bo imel čisto nasporotna stališča in poglede.

Zame je to ogromno, da bi imela ženska 15 moških, jaz takšne ne bi mogel spoštovati in ceniti, ker bi v tem videl “čustveni manjko”, da se ni bila sposobna vezati z moškim na daljši rok, pa če so mi jo vsi prej “popravljali”, z moškimi, ki presegajo nogometno ekipo. Z mojimi moralno-etičnimi vrednotami in predstavami, kakšna naj bo ženska, žena, mati – to pač ne gre skupaj. Ampak da ne bo pomote, govorim zase, kako nekdo drugi živi, s tem nimam problemov, to ni moja stvar. Ne govorim tudi, da je takšna ženska slaba zaradi tega.

Seveda govoriš, Matjazko. Ali res ne vidiš tega.

Vsi, ki to številko ocenjuje-te/jo na veliko, preveč, govori-te/jo prav to. Obsojate.

Če tega ne vidiš, potem si ali slep ali pa nimaš pojma kaj tovrstno razmišljanje povzroča.

Matjažko očitno še ne ve, da pri ženski ne moreš vedeti (če ni več nedolžna), ali jih je bilo 5 ali 15. Lahko ji verjameš na besedo, to je vse. Tudi, če sta iz istega kraja, ne moreš biti 100 % prepričan.

Seveda govoriš, Matjazko. Ali res ne vidiš tega.

Vsi, ki to številko ocenjuje-te/jo na veliko, preveč, govori-te/jo prav to. Obsojate.

Če tega ne vidiš, potem si ali slep ali pa nimaš pojma kaj tovrstno razmišljanje povzroča.[/quote]

Ne, nisi me razumela. Jaz sam govorim ,da zame ni primerna kot punca (mogoče je primerna, ampak bi me to motilo, težko bi šel čez kaj takega), lahko pa je v redu osebnost in dobra po srcu, ker število partnerjev na te karakteristike ne vpliva. 15 partnjerjev, če ima ženska, bo lahko malokateri moški to požrl, razen če tudi sam ni imel “pestrejšega spolnega življenja”.

In kaksna je “prava” cifra?

Ko cifre niso pomembne, je “pravi moški”. 🙂

Dobro vprašanje. Bo Matjažko odgovoril. :)))

Dobro vprašanje. Bo Matjažko odgovoril. :)))[/quote]

Saj sem napisal, ko cifre ne igrajo nobene vloge, tudi če je 0 ali 10, je to za nas “pravi” partner. 🙂

0 seveda. Kaj pa drugega?

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Čaki mal,

pestro zgodovino???

A 15 v recimo 15-ih letih spolnega življenja je pestra zgodovina? Matjazko, a si še devičnik?[/quote]

Saj pravim, to je stvar osebnega etičnega vidika. In vsak ima svoje nazore in norme. In vsak lahko zase reče, kaj mu je primerno in kaj ne. Kaj je za koga dosti, kaj je za koga malo, kaj je za koga sprejemljivo in kaj ne, si vsak sam določa – in si pač najdeš partnerja s podobnimi gledišči, ker sicer itak ne moreš funkcionirati z nekom na dolgi rok, ki bo imel čisto nasporotna stališča in poglede.

Zame je to ogromno, da bi imela ženska 15 moških, jaz takšne ne bi mogel spoštovati in ceniti, ker bi v tem videl “čustveni manjko”, da se ni bila sposobna vezati z moškim na daljši rok, pa če so mi jo vsi prej “popravljali”, z moškimi, ki presegajo nogometno ekipo. Z mojimi moralno-etičnimi vrednotami in predstavami, kakšna naj bo ženska, žena, mati – to pač ne gre skupaj. Ampak da ne bo pomote, govorim zase, kako nekdo drugi živi, s tem nimam problemov, to ni moja stvar. Ne govorim tudi, da je takšna ženska slaba zaradi tega.[/quote]

Bi te motilo tudi, če bi jih imela manj kot ti?

Pa pretvorimo to malce v številke.
Zdaj če so jo tisti trije ta resni v povprečju kresnli 5krat na teden v letu dni, je to cca800/900 štihov od vseh treh, pa še ostalih 12 po cca80-100krat vsak, je to cca2000 štihov da zaokrožimo.
No to niti ni tako hudo, toliko štihov je imela moja bivša v 12-ih letih, ko jo je potem dobil drugi v obdelavo, pa je bila še vedno v dobrem, ma kaj dobrem odličnem stanju.
Pri takih številkah je tista kožica še vedno taka rožnata, voljna…tako da je še vedno rezerva.:)

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close