Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Sprašujrm se, če sem k…..?

Sprašujrm se, če sem k…..?

Mislim pa, da bi jih kar veliko reagiralo, tako kot je on, vsaj tisti, ki kolikor toliko cenijo sami sebe :).

Mislim pa, da bi jih kar veliko reagiralo, tako kot je on, vsaj tisti, ki kolikor toliko cenijo sami sebe :).[/quote]Domišljavci?

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Mislim pa, da bi jih kar veliko reagiralo, tako kot je on, vsaj tisti, ki kolikor toliko cenijo sami sebe :).[/quote]
S tem bi se težko strinjal. Da bi jih tako reagiralo veliko, je morda res, vendar to ni ravno znak, da se cenijo. Lahko je tudi znak, da se ne cenijo in ne zaupajo vase, zato se raje prej umaknejo, ker verjamejo, da ne bodo dovolj dobri ali pa pravi za tako žensko. Kar pa ni nujno res.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Mislim pa, da bi jih kar veliko reagiralo, tako kot je on, vsaj tisti, ki kolikor toliko cenijo sami sebe :).[/quote]
S tem bi se težko strinjal. Da bi jih tako reagiralo veliko, je morda res, vendar to ni ravno znak, da se cenijo. Lahko je tudi znak, da se ne cenijo in ne zaupajo vase, zato se raje prej umaknejo, ker verjamejo, da ne bodo dovolj dobri ali pa pravi za tako žensko. Kar pa ni nujno res.[/quote]Marko ti in tvoja relativnost…., da se ja ne bi komu zameril :)))
Nujno je res, da niso dovolj dobri dokler tako razmišljajo in je bolje, da se umaknejo predno jih pregazi lasten strah pred “nenasitno” žensko…. 😉

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Po Ruglju pa “ženska propade, ko se noben moški več ne zanima za njeno mednožje…” in ta, ki je zavrnil Tatjano je bil eden več, ki bi “pripomogel” k njenemu propadu. 😉
Skrb je upravičena, a ni? :)[/quote]
Robi, On_ je vse napisal.

Po Ruglju pa “ženska propade, ko se noben moški več ne zanima za njeno mednožje…” in ta, ki je zavrnil Tatjano je bil eden več, ki bi “pripomogel” k njenemu propadu. 😉
Skrb je upravičena, a ni? :)[/quote]
Robi, On_ je vse napisal.[/quote]
Napisal je samo, da avtorico lahko skrbi, če bo s kom sploh živela kdaj v resni vezi. Še vedno pa ne razumem, zakaj sedaj obtoževati tistega moškega, ker ni hotel biti z njo in mu prisoditi nekaj, česar ni povedal ?
A bi jo moral iz usmiljenja vzeti ali kaj ?

Imam občutek, da avtorica nezavedno zaničuje moške. S samoobtoževanjem želi sebi dokazati, kako so moški grdi in nesramni, ker jo imajo za k…..

vsakič, ko te naskoči mu zaračunaj 100€ — ko mu zmanjka denarja se bo že odtajal 🙂

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Na njegovem mestu bi jo tudi jaz zavrnil. Je pa vprašanje, če ima avtorica problem sama s seboj, odkar ji je tisti tip povedal, zakaj ne more biti z njo, ali je to bilo že prej.

Na njegovem mestu bi jo tudi jaz zavrnil. Je pa vprašanje, če ima avtorica problem sama s seboj, odkar ji je tisti tip povedal, zakaj ne more biti z njo, ali je to bilo že prej.[/quote]
Odvisno od tega ali je iskala le avanture ali pa resno vezo in je trditev o uživanju le izgovor……
Pomembno je tudi kako se je ob vseh teh moških počutila. Se je počutila zadovoljno, ljubljeno ali pa le izkoriščano in ponižano…..

Prej bi rekel, da se z relativnostjo lahko zameriš vsakemu malo, ker te noben ali pa malokdo začuti na svoji strani. Tako da… :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Glede na to, da nas tukaj sprašuje ali je k****, ker je doslej imela 15 tipov, nakazuje na to da ni prepričana glede njih. Ali jo matra nizka samozavest, ali pa ti tipi res niso bili vredni počenega groša.

Prej bi rekel, da se z relativnostjo lahko zameriš vsakemu malo, ker te noben ali pa malokdo začuti na svoji strani. Tako da… :))[/quote]Am katera pa je potemtakem tvoja stran…? 😀
Kamorkoli stopiš je lahko narobe, ma lukav ki ka lisic….. :)))

Na njegovem mestu bi jo tudi jaz zavrnil. [/quote]Osebo, ki ti zaupa tako intimen podatek bi ti gladko zavrnil?
To je podobno kot če ubiješ poštarja, ki ti prinese slabe novice…..

Nič drugega na njej te ne bi pritegnilo, prepričalo, da bi še kaj zvedel o njej? :/

Moja stran? Tukaj sem zato, da poskušam razumet obe strani. Meni se ni potrebno spravit na nobeno stran, ker jaz o življenje enega in drugega ne odločam. Občutek sem le dobil, da je avtorica zamerila tipu. Zamere pa običajno nastajajo zaradi nerazumevanja. Moj namen je odpravit njeno zamero do njega (oziroma moških), da je ne nese naprej v svoje življenje. Res sem lukav, no, kakor za koga. :))

Marko ne morem se znebit občutka, da v takih primerih kot je zgornji s svojim komentarjem še bolj zmedeš tistega, ki mu je komentar namenjen. Že tako je v dvomih potem pa še tako napišeš, da res ne ve ali je k…. ali ni k…. oz kdo je večja on ali ona ali smo nemara mi tiste k……, ki se tu prodajamo…..cccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccc

🙂

Poštar ni nič kriv, če nekomu prinese slabe novice. On je le kurir. Podatek o tem, koliko tipov je nekaj ženska imela pred mano, se pa tiče nje neposredno. Jaz bi premleval, ali sem sploh pripravljen oz. zmožen sprejeti žensko, ki je imela toliko tipov. Najverjetneje ne bi šlo.

Seveda se ga ne moreš, zato ker misliš, da je le tisto, kar ti napišeš, prav za nekoga in da ni zmotno. 🙂 Pa to mislim resno.
Kaj pa bi ti rekel na to situacijo. Misliš, da je samo on “krivec”, da nista pristala skupaj in da pri njej ni moglo bit nič narobe? A?

Seveda se ga ne moreš, zato ker misliš, da je le tisto, kar ti napišeš, prav za nekoga in da ni zmotno. 🙂 Pa to mislim resno.
Kaj pa bi ti rekel na to situacijo. Misliš, da je samo on “krivec”, da nista pristala skupaj in da pri njej ni moglo bit nič narobe? A?[/quote]Nekdo sprašuje a je to črno ali belo in ti rečeš da je sivo in da ima vmes še nekaj črnih in nekaj belih pik…… Ajde recimo, da je res, samo kaj mu sedaj to pomaga če mu zraven ne svetuješ konkretno še v kakšno barvo naj vse skup premala, da bi lahko bil bolj zadovoljen s sliko?
Ja vem, da so nam lastna prepričanja zdijo najbolj logična, nisem to oporekal.

Za ta konkreten primer pa mislim, da sta oba malo izgubljena. Ona zato, ker ji je bilo v veselje menjavet partnerje pa ji sedaj št. ne ustreza, kar pomeni, da ni vedela čemu jih menja in on zato, ker v tej njeni iskrenosti ni videl nič drugega razen tiste št., ni videl nje kot osebe kar spet kaže na nekoga z nizkim občutkom za sočloveka kar je v vsakem primeru slabo za kakršnokoli zvezo neglede na št. partnerjev.

Prav je, da je človek zmeden, če je v resnici zmeden. Človek ne bo postal manj zmeden, če mu bo nekdo povedal, da je z njim vse ok, po drugi strani pa ji drugi (ta tip) govorijo drugače. Do tega spoznanja mora prit sama pri sebi oziroma v sebi. Nič ji ne koristi, če ji ti (ki je niti ne poznaš) poveš, da je ok, čez en teden ji bo pa drugi tip (ki jo malo bolj pozna) povedal, da je K….
Pa če se dotaknemo tega primera, mislim, da sem jasno napisal večkrat, da ni pomembna njena preteklost, pač pa njeno mnenje o sebi v tem trenutnku. Če sama ni prepričana, da ni njena preteklost tista, ki je “kriva” za situacijo, bo vedno našla razlog, da tip zanjo ne bo pravi ali pa ona zanj ne bo prava. Prelahko jo je “prepričati”, ker preveč dvomi. Če bi ji tip bil res všeč in bi bila bolj sigurna v to, bi to on tudi začutil in reagiral drugače. Sicer pa še vedno ne vemo, kako točno je reagiral. Če ji je povedal, da ne more bit z njo, jaz še vedno trdim, da je to naredil za to, ker je ni dovolj začutil, sama ni bila dovolj prepričana, da si ga želi. Človek, ki pa je preveč negotov vase, pa težko pokaže interes za drugega, posebej ženske se v tem primeru bolj umikajo, kar pa lahko moške plaši.

No, evo. V bistvu si povedal, da je barva siva. Kar si meni “očital”. :)) Če je res, ne moreš človeku lagat, zato da se mu ne bi zameril. 😉

S tem bi se težko strinjal. Da bi jih tako reagiralo veliko, je morda res, vendar to ni ravno znak, da se cenijo. Lahko je tudi znak, da se ne cenijo in ne zaupajo vase, zato se raje prej umaknejo, ker verjamejo, da ne bodo dovolj dobri ali pa pravi za tako žensko. Kar pa ni nujno res.[/quote]Marko ti in tvoja relativnost…., da se ja ne bi komu zameril :)))
Nujno je res, da niso dovolj dobri dokler tako razmišljajo in je bolje, da se umaknejo predno jih pregazi lasten strah pred “nenasitno” žensko…. ;)[/quote]A vidiš kaj tu piše? 😉

Lahko bi reagirali pa ne bi reagirali, lahko se cenijo pa se ne cenijo, bodo pravi in ne bodo pravi in na koncu še: Kar pa ni nujno res
Ja kaj sedaj je belo, črno ali sivo z roza pikicami?
Se omenjeni fantje cenijo ali se ne?
Daj bodi dec in daj nek enoznačen odgovor. (moje mnenje)

Drugače pa lahko komu to tudi pomaga, tako malo kolebavo meni se zdi preveč dvoumno napisano 😉
Smo si pač različni in to različnost prodajamo tu 🙂

Ne On, ni tako preprosto. Ne moreš nekoga označiti, da je dec ali pa ni, če ga ne poznaš osebno, pač pa poznaš le eno plat zgodbe. To preprosto ni pravično do njega. Jaz pač tega ne morem, ne vidim smisla.

Te razumem. :))
Ampak, tako kot ti, sem tudi jaz za sivo (brez pikic). 🙂 Ne vem, kaj bi rad, če oba piševa isto, le na različen način. Ali naj napišem:” ne nisi K…, ampak si zmedena in on ni D…. ampak je zmeden”? Meni se to zdi vseeno malo preveč poenostavljeno, zato pač malo “zakompliciram”. Da pa ne morem dat bolj jasnega odgovora, pa nisem kriv jaz, ampak avtorica, ker pride sem “enkrat na mesec” in napiše dve besedi glede cele ceremonije. Če se je tako ukvarjala z njim, kot se z nami, potem se ne čudim, da se je naveličal in ji pač povedal en razlog, ki ga je mogoče celo izsilila.
Na, zdaj si me pa še ti “prisilil”, da sem začel ugibati o tem, kaj se je zgodilo. :))

Te razumem. :))
Ampak, tako kot ti, sem tudi jaz za sivo (brez pikic). 🙂 Ne vem, kaj bi rad, če oba piševa isto, le na različen način. Ali naj napišem:” ne nisi K…, ampak si zmedena in on ni D…. ampak je zmeden”? Meni se to zdi vseeno malo preveč poenostavljeno, zato pač malo “zakompliciram”. Da pa ne morem dat bolj jasnega odgovora, pa nisem kriv jaz, ampak avtorica, ker pride sem “enkrat na mesec” in napiše dve besedi glede cele ceremonije. Če se je tako ukvarjala z njim, kot se z nami, potem se ne čudim, da se je naveličal in ji pač povedal en razlog, ki ga je mogoče celo izsilila.
Na, zdaj si me pa še ti “prisilil”, da sem začel ugibati o tem, kaj se je zgodilo. :))[/quote]

A se da za tole vajino predstavo kje karte kupit?
:):):):) Ker se že sedaj tolčem po kolenih od smeha.

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

To je vse brezplačno Margot. Me veseli, ker uživaš v predstavi. Še meni je zabavno. Vsi uživamo. :))

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close