Sprašujrm se, če sem k…..?
Če upoštevaš podatek, da je bila z vsakim le eno leto, potem zgovarjanje na zvestobo, niti ne more biti izraz vrednote. 🙂
Če bi že v roku enega leta morala varati, pa bi res že bil višek…:)[/quote]Zgovarjanje na zvestobo je le olajševalna okoliščina.
To sem napisal le zato, da ne bi mogla odgovorit:”pa saj nisem nobenega varala”.;)
Ne vidim nobene krivice. Mislim, da se prav tako najdejo ženske, ki se izogibajo (ali pa se bojijo vezati s) tipom, ki so jih dali skozi svoje “sito” dvomestno število.
Ne vidim nobene krivice. Mislim, da se prav tako najdejo ženske, ki se izogibajo (ali pa se bojijo vezati s) tipom, ki so jih dali skozi svoje “sito” dvomestno število.[/quote]
Krivica je tisto, kar je avtorica zapisala… da če ima ženska več tipov, da jo ožigosajo za ku*bo, veliko večkrat oz. z dosti slabšalnim prizvokom, kot moškega. Veliko bolj se obsoja žensko, ki je ali pa “je” ku*ba, kot pa moškega. To je eno.
O tistem, kar pa ženska doživlja ob tem, ko jo drugi obsojajo kot “ku*bo” pa raje ne bi, res ne bi… So lahko ob takšnem obsojanju prisotne (pri ženski) zelo hudo duševne bolečine.
In res, tudi sama bi rada vedela, kakšna cifra pa je potem še dopustna?
Ali veste za svoje drage, koliko jih je imela pred vami?
Ne vidim nobene krivice. Mislim, da se prav tako najdejo ženske, ki se izogibajo (ali pa se bojijo vezati s) tipom, ki so jih dali skozi svoje “sito” dvomestno število.[/quote]
Krivica je tisto, kar je avtorica zapisala… da če ima ženska več tipov, da jo ožigosajo za ku*bo, veliko večkrat oz. z dosti slabšalnim prizvokom, kot moškega. Veliko bolj se obsoja žensko, ki je ali pa “je” ku*ba, kot pa moškega. To je eno.
O tistem, kar pa ženska doživlja ob tem, ko jo drugi obsojajo kot “ku*bo” pa raje ne bi, res ne bi… So lahko ob takšnem obsojanju prisotne (pri ženski) zelo hudo duševne bolečine.
In res, tudi sama bi rada vedela, kakšna cifra pa je potem še dopustna?
Ali veste za svoje drage, koliko jih je imela pred vami?[/quote]
It, ne trudi se. Dinozavri zelooooo okorni.
Ja, vidim. 🙂
Margot, saj bi mi bilo “vseeno”, če ne bi imela spominov. Pa jih imam. In vem, kaj takšna prepričanja lahko naredijo mlademu dekletu, ženski…
Fantje, vzemite kdaj v roke to knjigo: http://www.bukla.si/?action=books&book_id=3272
Mislim, da to ni res. Mislim, da se oboje enako obsoja, le da morda moški pogosteje spregovorijo te stvari na glas, ženske pa so raje tiho, ker pač takšne so po značaju, da nekaterih stvari raje ne izrečejo, da koga ne prizadenejo ali pa da jih ne dobijo “po nosu”, vsaj večina.
Ne vem, koliko jih je imela, vem pa za koliko mi jih je povedala. Vseeno pa človeka bi moral soditi po tem kakšen je sedaj in ne po tem, kakšen je bil. Razumljivo pa je, da vsakemu ne bo “vse” ali pa vsak sprejemljiv in tudi to je potrebno sprejeti.
Ja, vidim. 🙂
Margot, saj bi mi bilo “vseeno”, če ne bi imela spominov. Pa jih imam. In vem, kaj takšna prepričanja lahko naredijo mlademu dekletu, ženski…
Fantje, vzemite kdaj v roke to knjigo: http://www.bukla.si/?action=books&book_id=3272%5B/quote%5D
15 je zelo mnogo moških. Ali takšno dekle izhaja iz problematične družine, ima čustvene težave, je bolj okorna in funkcionira bolj “po moško”…. Ker normalna ženska se ceni, ne bo spala s 15-timi “kreteni” kar tako za šalo iz fizične nuje po spolnosti.
Ja, vidim. 🙂
Fantje, vzemite kdaj v roke to knjigo: http://www.bukla.si/?action=books&book_id=3272%5B/quote%5D
15 je zelo mnogo moških. Ali takšno dekle izhaja iz problematične družine, ima čustvene težave, je bolj okorna in funkcionira bolj “po moško”…. Ker normalna ženska se ceni, ne bo spala s 15-timi “kreteni” kar tako za šalo iz fizične nuje po spolnosti.[/quote]
Ne vem, če se zavedaš, ampak ravnokar si užalil zelo zelo veliko žensk in to samo zaradi svoje starokopitnosti & egoizma.
Katenjka,
pa ne še ti…
Meni se št. 15 še vedno ne zdi visoka in če bi jaz bila moški iz tega ne bi delala cirkusa.
Kaj je to resna veza? Resni nameni, pa čeprav samo 3 mesece ali 3 tedne, ali mesece en in isti partner z vedenjem, da bosta šla narazen. Kaj je to resnost?
Toliko obsojanja… žalostno.[/quote]Nisem prav nikogar obsojala, probam se vživeti v njegovo situacijo. Resna veza je na primer tista, v kateri si trenutno želiš, da bi trajala nedoločen čas. In je z nekom, ob katerem in zaradi katerega si želiš biti boljši človek. Meni osebno se zdi lepo prej nekaj časa držati za rokice.
Aja in številka ni pomembna, jaz tega kot punca sploh ne bi vprašala, niti ne bi pričakovala takega vprašanja od fanta… namreč, to se vidi.
Mogoče sem pa sama zaplankana, ker pač ne razumem dobro, v čem je stvar tega da se punca usput dol da z nekim mimobežnim tipom, je to kot dokazilo, kako smo si enaki ne glede na spol ali kaj..?
[code]"Nekoč bo lepo,
ko blazni bomo ob ognjih čepeli
in bomo odprte rane imeli-
takrat bo lepo..."[/i][/code]
[sup]france balantič [/sup] Ne vem, če se zavedaš, ampak ravnokar si užalil zelo zelo veliko žensk in to samo zaradi svoje starokopitnosti & egoizma.[/quote]
Kvaliteta je v manj in ne v več (po moji logiki). Ženska lahko številčno spi z različnim moškim teoretično vsak dan. To je najmanjši problem. In če se ceni, bo spala s “kvaliteto” in ne kvantiteto, saj lahko izbira med moškimi, kolikor ji srce da. Da pusti, da ga “vtakne vsak bizgec” v njeno telo, torej brez selekcije, da samo “pripušča”, kot je to pri živalih, ampak da ima moški samo trd komad v hlačah, je za moje pojme butasto. V tem ni nobene erotike, moški se čisto nič ne rabi potruditi, če ženska takoj “pade”, v tem ni čara, ni rituala osvajanja.
Kdo ji pa brani. Vsak lahko s sabo počne kar hoče, če se pa avtorica sprašuje ali je k…, nečesa sama pri sebi ni razčistila in pri tolikih mehanikih… nam sama polaga besede v usta.
Če nima moralnih zadržkov, naj se razdaja, saj lahko počne kar želi, samo potem naj se ne sprašuje.
V kolikor bi bila njena želja in cilj resen odnos, ma ni vrag da je 15 mehanikov slabih ali zanič.
Zdaj je celo trend večpartnersko življenje, pa raznorazne rulete…ne hvala, raje imam dinozavre.
Katenjka,
pa ne še ti…
Meni se št. 15 še vedno ne zdi visoka in če bi jaz bila moški iz tega ne bi delala cirkusa.
Kaj je to resna veza? Resni nameni, pa čeprav samo 3 mesece ali 3 tedne, ali mesece en in isti partner z vedenjem, da bosta šla narazen. Kaj je to resnost?
Toliko obsojanja… žalostno.[/quote]Nisem prav nikogar obsojala, probam se vživeti v njegovo situacijo. Resna veza je na primer tista, v kateri si trenutno želiš, da bi trajala nedoločen čas. In je z nekom, ob katerem in zaradi katerega si želiš biti boljši človek. Meni osebno se zdi lepo prej nekaj časa držati za rokice.
Aja in številka ni pomembna, jaz tega kot punca sploh ne bi vprašala, niti ne bi pričakovala takega vprašanja od fanta… namreč, to se vidi.
Mogoče sem pa sama zaplankana, ker pač ne razumem dobro, v čem je stvar tega da se punca usput dol da z nekim mimobežnim tipom, je to kot dokazilo, kako smo si enaki ne glede na spol ali kaj..?[/quote]
Verjamem ,da nisi nikogar obsojala..Problem je, da se ženske, ki so uživale v mladosti že malo same počutijo obsojane ali pa jim je mogoče žal, da so bile s tolikšnimi tipi.
Samo tole bom citirala: Ene jih dajo čez 100 in več pa se še
vedno počutjo, ko device marije. Si tisto
kar si in po tem kar si napisala ne moreš
bit k…a. Za moškega je lahko večja k***a
tista, ki je samo enega obbdelala in to
tako, da mu je sesula lajf, ker ji je to pač
dovolil.
iz starsevskega cveka oz. povzetek: zakaj bi bla ena pr 30ih s 15tipi kurba razjahana s postojnsko jamo? Ona je seksala enkrat z od tega npr.12 tipi..s tem ko ena bejba k ma vezo 6let seksa veckrat torej se je bl tle za vprasat kdo je raztegnen pa razjahan 😀
and i agree.
Obrnimo:
15 je zelo mnogo žensk. Ali takšen fant izhaja iz problematične družine, ima čustvene težave, je bolj okoren in funkcionira bolj “po moško”…. Ker normalen moški, ki se ceni, ne bo spal s 15-timi “brezveznicami” kar tako za šalo iz fizične nuje po spolnosti.
Je to res? Če ne: zakaj ne? Pa ne zdaj, da so naše fizične potrebe različne …
Obrnimo:
15 je zelo mnogo žensk. Ali takšen fant izhaja iz problematične družine, ima čustvene težave, je bolj okoren in funkcionira bolj “po moško”…. Ker normalen moški, ki se ceni, ne bo spal s 15-timi “brezveznicami” kar tako za šalo iz fizične nuje po spolnosti.
Je to res? Če ne: zakaj ne? Pa ne zdaj, da so naše fizične potrebe različne …[/quote]
15 žensk je 15 žensk in od kod tebi, da je jih je 15 brezveznic.
Niti ena ženska na tem svetu ni brezveznica.
Mogoče kot prvo:
-reči nekomu k*a je huda huda žaljivka. Če ti je to rekel ta fant ali kateri koli, potem nimaš z njim kaj iskati, ker nima osnovnega spoštovanja do sebe.
Kar si počela v preteklosti, je povsem tvoja stvar. Nikomur nisi dolžna polagati računov. Nikomur. Če se pa tebi zdi, da je bilo preveč partnerjev in tebi ob tem ni v redu, je pa to nekaj, kar boš morala razčistiti sama s seboj. Zakaj je bilo tako.
In ko boš, verjemi, ne boš več naletela na moškega, ki te bo obsojal. Ker je treba vedeti: ponavadi v druge projiciramo to, kar nosimo v sebi. Drugi zrcalijo ponavadi našo lastno podobo. Npr. če meni nekaj na meni ni OK (nekaj fizičnega, ali preteklost…) je velika verjetnost, da bom srečevala ljudi, ki bodo to v meni prebujali in mi govorili, da nisem OK oz. mi dajali ta občutek. Ko to pri sebi predelaš, spremeniš, srečuješ druge vrste ljudi. Spoštuješ sebe, srečuješ ljudi, ki te spoštujejo.
Drugače pa: nisi k*a. To je res ponižujoča beseda za žensko. Katero koli žensko.
Avtorica, bodi vesela, da se z omenjenim tipom nisi zapletla. Zaslužiš si boljšega. Očitno si naletela na konservativnega, zaplankanega tipa, ki povrhu še žali ženske. Srečna bodi, da se ni nič razvilo med vama.
Glede na moške komentarje tu gor pa v prihodnje raje ne povej številke, razen, če nisi res prepričana, da je samozavesten, odprt, razgledan moški, ki se ne boji, da bi bil slabši od tvojih bivših.
S tabo je vse čisto ok. Številka 15 je čisto ok.
Mene ne bi motilo, če bi moj partner rekel, da je imel pred mano 15 žensk.
Forum je zaprt za komentiranje.