Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Promocija sončnega zahoda d.o.o.

Promocija sončnega zahoda d.o.o.

In folk še vedno naseda, svašta

Tjaša,men se zdi, da podjetje deluje pod imenom http://www.unikatnesanjskedestinacije.si/ ,a je res? Moglo bi biti res,saj si delala 10 mesecov tam, in na sedežu agencije (cesta dolomitskega odreda 10) je še vedno agencija Promocija Sončnega zahoda. Le zakaj? vrata pa so bila sredi “uradnih ur” zaprta…svašta…prosim za pojasnilo…

p.s.: kakšna vejica nebi škodila:)

promocija soncnega zahoda je zdej na trzaski c.2,..ja zaprta vrata pa morda lahko recem da zaposleni vecinoma delovnega casa presedijo na soncku v raci bar sama sm velikokrat to vidla..mal so si premora v raci bar privoscili ja http://www.unikatnesanjskedestinacije.si/ so res oni samo pod drugim imenom …me zanima ce so tablo ze odstranili promocija soncnega zahoda…lep dan se v naprej vam zelim cim bolj ga v dobro iskoristite pa pojdite na pocen in luksuni dopust lp.tjasa

Koliko folku si pa ti prodala, ko si še delala pri njih???

v prodaji sem zelo malo delala,delala sem v telemarketingu …jaz tista k sem edina vse vedla vse sem slisala vse vidla pa vse zvedla tko da kar se je v prodaji dogajal sem vse vedla heehe 🙂

aha telefonistka, vsekakor ovca lažje pokliče drugo ovco in jo vrže levom. Ne morem verjet kako si slovnično podhranjena, to je res čisti presežek 🙂

Tjaša,ja delujejo pod imenom http://www.unikatnesanjskedestinacije.si in sem bil predvčeraj na cesti dolomitskega odreda,kjer je še vedno tabla PROMOCIJA SONČNEGA ZAHODA gor,na Tržaški c.2 pa bom pokukal drugič,itak bodo vrata zaprta (kot praviš so v raca baru).
Če si delala tam,pol tut veš,kak dolgo imajo pravico,da zadržujejo denar,ki smo ga plačali,pa smo odstopili od pogodbe že takoj čez 2 dni?…lp

Pozdravljeni!

Mene pa zanima, če ima kdo pozitivne ali negativne izkušnje s sklenitvijo pogodbe pri podjetju UNIKATNE SANJSKE DESTINACIJE d.o.o, ki imajo prav tako sedež na Cesti Dolomitskega odreda 10 in ponujajo iste zadeve…gre mogoče za isto podjetje pod drugim imenom?

to so oni sam pod drugim imenom…!!!!

lahko da za njih dela 🙂 men je zal da sm tok casa pr njih delala 🙂 vsaka sola neki stane cas voljo energijo pa se kej …:)

Ja,macca to so oni,ampak na naslovu – cesta dolomitskega odreda 10 še vedno piše na njihovih vratih oziroma na steni pred vratami PROMOCIJA SONČNEGA ZAHODA, ki so se po novem preselili na tržaško c.2,v Lj seveda. Skratka isto sranje drugo pakovanje…pod drugim imenom,ja…

Metulcek 138,a lahko odgovoriš prosim na vprašanje,ki sem ga postavil 3 poste nazaj glede plačila in njihovih rokov,kako je z tem?Kaj če ne vrnejo,kam se lahko obrneš,če je šef v Londonu in nikoli ni dosegljiv..?

Tudi mi smo bili tam/Tenerifi/oktobra 2010.Ogromno strahov pred odhodom ,zaradi teh blogov.Izteklo pa se je prav v redu.Zgoraj je napisano,Mark in Lucy.Obširno sem se razpisal o zadevi na enem drugem forumu/izklop/.Ko smo odhajali tja sem si obljubil da bom opisal zadeve,če bo ok ali pa če bo polomija.Ravno zato,da bi komu olajšal skrbi,ko začne prebirati take forume.
Stvar deluje in brez skrbi se odpravite na oddih.

Sam prav velikokrat ne sodelujem v forumski debatah,preberem pa včasih kakšno stvar.Spoznal sem da so forumi življenska prilika za flustrirance in ,,pametnjakoviče,,Za anonimnostjo vzdevkov si dajo ljudjeduška za vse svoje probleme in težave ki si jih ne znajo drugače reševat kot tako ,da pljuvajo po vseh in po vsem.

Zakaj je nekdo ovca,ali pa ofca,če plača za dopust več kot je nujno potrebno.Ja sigurno se da vsaka stvar dobiti še ceneje,pa še takrat se bo najdla še neka nižja cena.Pač nekateri si lahko privošči-mo da za teden tenerifov plačamo 800 E.In jih.Zato si ne bom odtegoval od ust,otroci zato ne bodo lačni.

Potem pa mi nekdo ki nima ali pa noče trošiti,soli pamet,da sem ovca ker si lahko privoščim.Imam ,pa dam.Ane.

Pustite enkrat lavor doma pa se odpravite vsaj do Kungote ali pa Zgornjega Kašla.

Pa da ne bom še jaz tak junak ,ki se skriva za nickom tone@jancar.si.
Za vse ki vas skrbi,nič bat

Gost
Sporočil: 6

Izjemoma sem se registriral s polnim imenom in priimkom ,da se ne bom skrival za vitualnimi kritizrskimi psevdonimi.
Z ženo sva se tudi,,nasrala,, in plačala aranžma pri omenjeni agenciji.Po prvem veselju so se tudi začeli pojavljati prvi dvomi.Na vsa vprašanja,ni jih bilo malo,nama je Martina iz agencije odgovorila.Res je da je telefon dostikrat zvonil v prazno,a vedno me je kasneje poklicala nazaj.

Ker sva našla še en par ki je šel z nama je bilo potrebno pomiriti še njiju,čeprav sva prevzela ves riziko nase,Teden pred odhodom/16.10/smo se če enkrat sestali in dobili še zadnje info.

Karte pri Rayanairu smo rezervirali že dosti prej tako da so bile glede na oddaljenost destinacije še kar ugodne /150 E/ po osebi.Bile bi še cenejše pa smo kar malo predolgo mečkali.

Pri prihodu na Tenerife nas je čakala predstavnica z imenom na tabli in prevoz do Resorta.
Soba je bila odlično opremljena z vsem kar ti srce poželi.Komplet opremljena kuhinja ,velika kopalnica 2 TV,DVD player,glasbeni stolp.
Ne bom rekel da je bilo najboljše kar sem kdaj dobil za dopust,je pa sigurno čisto v vrhu.

Hotel odličen,osebja na pretek,zelo prijazni.Noro ugodne cene pijače in hrane,parfumeriaja za ženske,obleke.Pač Kanarski otoki so davčni/carinski raj/
OK,treba se je bilo udeležiti promocije Timesharinga a to smo vedeli in tudi nič hdega ni bilo,kar nekaj sangrije smo jim spili.

Cena za apartma res ni svinjsko nizka je pa za ta nivo popolnoma primerna.

Pa ne pišem tega zaradi hvale Promocije sončnega zahoda.So kakršni so lahko bi bili najbrž boljši,a tudi tako niso slabi.

Res na jetra mi greste pa vsi tisti ki ste tako zaničevalno pisali v prejšnih postih.A to je cena demokracije in inreneta.Kar kakšnega človeka ki išče podatke o teh stvareh prestrašite.Pa pojma nimate o čem sploh govorite.Marskikdo najbrž nima denarja da bi si privoščil popoldanski izlet do Kašla ,pljuva pa po vsem,pa se mu še sanja ne o čem sploh piše.

Verjemite tega nebi pisal,če nebi tudi meni povzročili kar malo skrbi ko sem prebral te vele umne komentarje.In že takrat sem si obljubil da bom pisal ,če se bo vse v redu izteklo.Pa tudi če nebi bilo OK bi si dal duška.

Toliko sem se že naučil da se na forume oglašajo bolniki,ki pač drugje ne morajo izprazniti svoje kahle dr…,pa se poslužijo takega načina.Pište o stvareh ,ki jih poznate ali pa se spoznate na njih.Če je kakšna takšna tema.

Zatorej.Tisti ki ste plačali potovanje.Vse je v redu in regularno.Verjamite da ,boste uživali.
Pa še to.Jasno mi je da tudi promocija sončnega zahoda nekaj zasluži z zadevo,a saj niso Rdeči križ.Mislim pa da je zadeva vredna denarja,ki ste/smo/ ga plačali.

Tone Jančar.
Jaz stojim za svojimi besedami in ni nobene potrebe po skrivanju

Ni treba ravno vseh, ki se ne strinjajo s tabo, imenovat fRustrirance in pametnjakoviče, no!
Sploh ne gre za to, da kdo ima ali nima teh 800 evrov za plačat az apartma na Tenerifih, oziroma kdo si to lahko privošči. Meni se pač zdi neumno, da plačaš 2x več kot običajno in moraš v zahvalo poslušat še ne vem kakšne prezentacije in podobno (kolikor sem zgoraj prebrala). Pa poleg tega, po mnogih zgornjih opisih, večina ni dobila niti približno tistega, kar so jim obljubljali.
In ne mi o lavorju in Kungoti in Zgornjem KašlJu. Sem prepotovala že velik del Evrope, brez agencij in obveznosti čepet na prezentacijah in imam precej izkušenj, kaj za kakšen denar lahko kje dobiš.

Ni treba ravno vseh, ki se ne strinjajo s tabo, imenovat fRustrirance in pametnjakoviče, no!
Sploh ne gre za to, da kdo ima ali nima teh 800 evrov za plačat az apartma na Tenerifih, oziroma kdo si to lahko privošči. Meni se pač zdi neumno, da plačaš 2x več kot običajno in moraš v zahvalo poslušat še ne vem kakšne prezentacije in podobno (kolikor sem zgoraj prebrala). Pa poleg tega, po mnogih zgornjih opisih, večina ni dobila niti približno tistega, kar so jim obljubljali.
In ne mi o lavorju in Kungoti in Zgornjem KašlJu. Sem prepotovala že velik del Evrope, brez agencij in obveznosti čepet na prezentacijah in imam precej izkušenj, kaj za kakšen denar lahko kje dobiš.[/quote]

Tone Jančar, star forumski maček, nakladač…predvidevam, da je bila kakšna promocija tudi povezana z njim. Najbolša je pa ta, da folk plača več, ker pač ima, ne glede da lahko dobi isto stvar za manj:) To je pa izjava leta:) Naiven folk do konca, res ofce!!! Verjetno si vas je veliko privoščilo umetni prestiž celo s kreditom. Je pa zanimivo recimo, da vsi potem iščete nizkocenovnike za lete, tukaj nekaj ne pelje:)))

lep pozdrav zlatko ! cim veckrat jih klic pa obisci pa vstraji dokler so tuki ker letos grejo v zagreb dobila sm informac ije od zaposlenih tko da vec!!!na nov in stari naslov treba it pa vstrajat da vrnejo!!!

POZOR, mislim, da so spet spremenili ime, in sicer v USD ali USB ali USP ali nekaj takšnega. Moji ženi so rekli, da so na cesti dolomitskega odreda 10, pa vprašam strička googla, pa ni tam nobene takšne firme. Scenarij pa isti. Še dobro da so takeli forumi, da so naju zaustavili še preden bi zagonila dve uri dragocenega nedeljskega časa. lp

Ja,Tjaša,vztrajamo,ampak smo klicali,pa so dejali,da smo podopisali,da smo člani RCI kluba,in denar ne morejo vrniti,ker je to kao neka članarina (500 evrov),ki je napisana v pogodbi,in sem prebral pogodbo,pa nikjer ne piše o tej vsoti. Piše samo, da v kolikor si član RCI kluba in to izkažeš z potrdilom oziroma neven s čim,si oproščen nekšneh obveznosti,bla bla…v glavnem hočemo denar nazaj!…

Umetnik: JA USD = unikatne sanjske destinacije….. na cesti dolomitskega odreda ni ničesar,ker še vedno piše Promocija sončnega zahoda (nova lokacija Tržaška 2).

Tjaša: kako naj vztrjamo,če jih težko dobiti,tudi na “sedežu agencije” jih ni,ker so v raca baru,kot so omenila…svašta….

Čeprav je tale tema že malce stara, pa očitno še nihče ni poklical pop tv-ja. Se mi zdi da bi jih morali, ker se stvar še kar dogaja … Ravno ta vikend, sedaj v Kranjski Gori…

http://www.facebook.com/profile.php?id=1453892235

Je tu kdo, ki je v nedeljo vabljen v Ljubljano na VIč?

Čeprav je tale tema že malce stara, pa očitno še nihče ni poklical pop tv-ja. Se mi zdi da bi jih morali, ker se stvar še kar dogaja … Ravno ta vikend, sedaj v Kranjski Gori…

http://www.facebook.com/profile.php?id=1453892235%5B/quote%5D

Zakaj pa poptv? Će ljudje ne bi hodili tja, bi se zadeve že zdavnaj nehale dogajat.

ja nič, vse ovce via Raca bar:))))

Spoštovani

23.7.2011 smo se vrnili iz Tenerif-a. Vse je bilo super.Leteli smo it Bergama-Milana. Bili smo v Country clubu kjer smo imeli res lep apartma. Predstavnik RCI, Leon, nam je v tistih dveh, treh uricah predstavil sistem RCI, ki ni tako napačen kot nekateri tu predstavljate. Povsem prijazno smo se sporazumeli, da nas to trenutno ne zanima.Tudi po predstavitvi je rekel da nam je kadarkoli na voljo.
O drugem je bilo PREVEČ napisanega.
Vsem ki mislite da ste bili nat……., pa povem da ne nasedajte tistim brihtam ki tam niso bili in pametujejo.Zaradi takih briht smo bili tudi mi v dvomih. Ampak brez skrbi!
Skratka pojdite na Kanarske in si privoščite fantastičen dopust

LP, Jani R

Pozdravljeni!! Hvala bogu obstaja stric Google. Bodite pozorni tudi na:
turistična agencija USD “, ki prav tako deli nagrade srečnim izbrancem na Cesti dolomitskega odreda 10, Vič-Ljubljana.

Srečno na počitnicah, ampak brez naju!!!

Ofce!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close