Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Promocija sončnega zahoda d.o.o.

Promocija sončnega zahoda d.o.o.

rcirezervacijeslovenija@gmail.com možen kontakt!

Sem tudi sama oskodovanka te ‘kvazi agencije’, pa me zanima, kam se lahko obrnem za pomoc, kajti po TV sem slisala za mozno skupinsko tozbo. Hvala, Sasa

…kar je bilo na tv…!?…ne vem se mi zdi, da nič uporabnega, tožba proti komu. če pa teh lopovov ni več pri nas… so pa še nekje verjetno nekateri sodelavci, tista Martina se mi zdi in še kdo, ali jih kdo pozna…

JA PO MOJE RES NI VEC TEH ŠALABAJZERJEV PRI NAS BAJE SO NA HRVAŠKEM IN NATEGUJEJO DALJE JA SKUPINSKA TOŽBA SE STRINJAM

Saj nekateri ljudje se že menijo za tožbo…morali bi se nekako skupaj zbrati in združiti moči. Ali mogoče kdo ve, kje bi se dalo kontaktirati te ljudi?

sli so v bolgarijo-sofijo ,…predkratkim je pa delala mateja rezervacije !!!!

Tudi mene zanima kje bi se dalo kontaktirati te ljudi?

No tako, mi počasi odhajamo na Tenerife preko te promocije. So nas tudi s Tenerifov že klicali, če pridemo in so preverili tudi, če držijo letalski podatki. Upamo, da ne bo tako, kot pišete zgoraj. Smo rekli, da vseeno gremo in si bomo konec koncev sami naredili dopust. Rezervacijo smo pa naredili že novembra in dekle (oz. dekleti), ki nam je rezervacijo uredila, nam je uredila tudi letalske karte in še parkirišče. Nas je pa tudi opozorila na malenkosti, ki nas lahko doletijo. Smo se tudi tako malo pogovarjali in smo še vedno v kontaktu z njo, je pa konec novembra prenehala tam z delom, pravi, da ni zmogla več, zaradi določenih težav. Tako, da se vam javim ponovno ko pridemo, mi smo pripravljeni na vse. Upamo da bo vse ok.

Lep pozdrav,

s fantom (23 in 20 let) imava sklenjeno pogodbo za Tenerife za 4 osebe…iščeva par, ki je star nad 28 let, da bi šel z nama v mesecu juliju na Tenerife. Pogoj za Tenerife je starost para najmanj 28 let (čeprav to v pogodbi sploh ne piše) zato midva ne moreva iti, ne poznava pa nikogar, ki bi bil toliko star in bi šel v Juliju. Cena, ki je bila plačana za dopust je 650eur, zato je res škoda, če bi zadeva propadla:-( Par, ki bi šel z nama bi plačal le ceno letalske karte cca.165 eur povratna na osebo.

Pogodbo lahko tudi prodava za 500 eur -za 4 osebe. Sva iz okolice LJ.
Pišite mi na : larisa.jas@gmail.com

Živjo
Mene pa zanima,kje se nahajajo,zato ker bi rad svoj denar nazaj.
V času od podpisa pogodbe(18 mesecev)se nisem odločil za potovanje,ker na začetku nisem imel denarja,kasneje pa zaradi bolezni.In po pogodbi oni jamčijo za povrnitev denarja zaradi bolezni,zato me zanima kje so oz.kako do njih? Hvala za odgovor.Boris

žejan nas je kar nekaj k ne dobimo denarja nazaj oni so pa baje na hrvaškem taako da se lahko obrišemo pod nosom gita

Pozdravljeni
Naj se jaz povem svojo zgodbo. V oktobru 2011 smo promociji soncnega zahoda placali 850e. Pocitnice smo planirali v letosnjem februarju, da bi si lahko ogledali njihov slaven karneval. Ampak, ko smo hoteli rezervirati, nikakor nismo mogli priti v stik s promocijo, zato smo se obrnili kar direktno na Regency, kjer so nas napotili v Club Marino. V Clubu Marina so nam takoj potrdili rezervacijo, tako da smo bili na Tenerifih tega aprila. Na zalost smo zamudili karneval, vseeno pa smo zelo uzivali in cela druzina se je zaljubila v Tenerife. Sli smo si pogledati tudi ta slavni Regency, ki sicer je lep in vse, vendar pa nam je Club Marino bil bolj vsec, saj so bili vsi zelo prijazni in ustrezljivi.
Vedeli smo, da se bomo morali udeleziti nekega predavanja in smo se ga in ugotovili, da je RCI za naso druzino super nacin potovanja, zato smo se pridruzili sistemu.
Club Marino smo kontaktirali na e-mailu: sales@clubmarina-tenerife.com
Lep pozdrav
Joze

…ali je to poizkus natega njih samih, aki pa imaš dovolj keša, da te nategujejo !!!!

NAJDEŠ JIH VERJETNO NA Hrvaškem,pod imenom OCEAN SOLIS,vtipkaš v google,pa ti vse pove,direktor spet eden anglež JOHN ASH,pol pa kr en kup študentof,ki nateguje druge ljudi okrog….

Živio sem iz okolice ms in sem tudi nasedel tem idiotom ampak obstaja rešitev se ne da priti do denarja obstaja pa oseba na kanarskih katera ureja določene stvari mi gremo 11.07.2012 in sem res pripravljen pomagati da opeharjeni prido bar malo na svoje moj naslov je maliinveliki@gmail.com

Seveda se da priti 🙂 v sorodni temi sem že pisala o tem, malo preglejte in brez skrbi pojdite! Mi smo bili od 14.6.- 21.6. in smo se imeli super!

A te še kar poslujejo – katastrofa! Pa kdo sploh kliče inšpekcijo?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close