Promocija sončnega zahoda d.o.o.
@Branka – hvala za info, TV res zelo malo gledam, ker imam doma 2 mala škrata, tako da pobrskam potem po netu za hitre informacije 🙂
Živjo,tudi nas so nat… na suho,zato bi te tudi jaz prosila za tvojo izjavo.prosim če mi jo lahko pošlješ na : valmatic@gmail.com
Hvala
Obljuba dela dolg!
Danes smo se z družino vrnili s Tenerifov. Skratka dolžan sem Promociji opravičilo in pa tudi veliko pohvalo kot tudi na ogromno razočaranje na ta forum, ki mi je vnesel strah in obup ko smo tudi mi sklenili pogodbo z omenjenim podjetjem! Skratka kot vsak sem se po promociji pozanimal na spletu točno prav tukaj na forumu in ves ogorčen kako sem se lahko pustil nategniti!
Skratka pozivam vas vse tiste, ki ste se odločili za potovanje dejansko zaradi želje po tem potovanju ste popolnoma lahko brezskrbi.
Ni mi uspelo pogodbe prekiniti, čez je 500 € registracijski strošek, izsiljevati in pa po sodiščih se mi zadeve ni dalo vlačiti zato sem se sprijaznil z dejstvom da so nas pač nategnili in kar bo pač bo bolje kot pa jim pustiti 500 €. Nikoli nisem odšel s takim kislim občutkom na dopust kot da grem na streljanje. No leteli smo iz Pise, let direkten ter zelo prijeten , karte so tam zelo ugodne ” Ryanair”, prijatelj mi je pomagal pri nakupu kart, tako da s tem nisem imel težav.
Ko smo prileteli so nas po 30 minutnem čakanju prišli iskati iz letovišča. V letovišču nas je pričakal njihov predstavnik in nas zelo toplo sprejel. Čakali smo trenutek vstopa v ta famozni apartma. Dobili smo Regency Country Club torej tisto kar smo želeli, z ženo smo se le gledali ko smo vstopili v apartma vse je prečudovito, verjemite da se sigurno tja z družino še enkrat vrnemo, vendar s kakšno agencijo kjer imamo vse všteto torej letalske itd. ker ogromno časa s tem izgubimo. Kakšen občutek, ko pričakuješ grozno nastanitev potem pa popoln preobrat, skratka forum in vaši komentarji so tisti ki so nas dobesedno nate******! Prišel je dan promocije oz njihova predstavitev RCI za zakup njihovih letovišč, žal so tukaj malo bili vsiljivi ker na vsak način želijo zadevo prodati ampak jih enostavno ignoriraš oz. jim daš misliti, da te zanima ampak boš razmislil in te nekako pustijo pri miru. Promocija se je malo zavlekla trajalo je dobre tri ure, vendar določeni interesenti so k temu pripomogli manj vprašanj prej konec več vprašanj dlje traja.
Skratka s počitnicami smo več kot zadovoljni, nastanitev vrhunska v celoti tako kot je bilo predstavljeno. Vendar smo pa tudi v tednu počitnic ogromno mislili na forum ki nam je vlil strah v kosti, kaj na rečem kot le to da smo ogromno razočarani nad vsemi komentarji. Zaposlenim v podjetju smo poslali v znak opravičila razglednico, iskreno vse obtožbe in besede, ki sem jim izrekel nimam obraza se pred njih postaviti. Skratka vsem vam svetujem, da jemljite celoten forum z veliko rezervo!
Vsi tisti ki boste letovali, obvezno si ogledat vulkan! Hrana je poceni! Na voljo imate vse skratka nič ne nosit sabo! Kot moja ki je vse sorte sabo nosila! Imate trgovine, supermarkete, cenovno zelo ugodno! Še ena pripomba Maestro bančna kartica nam ni delovala, nekje ja večinoma pa ne, vzrok ne vemo, verjetno čip na kartici obrabljen ampak raje imejte dosti gotovine sabo, da se vam nebi dogajalo kot meni!
Lep pozdrav vsem
Naj ponovim, kar se tiče odstopne izjave sva jo s partnerjem spisala sama, ni nekega uradnega obrazca, le navedla sva vse potrebne stvari.
Vplačala sva 100 evrov v njihovih prostorih na Viču ( pri baru Raca ), ta denar sva tudi dobila nazaj.
Prekinitev sva izvedla v 4 dneh od podpisa pogodbe z nekaj prerekanja v njihovih prostorih.
Drugega ne vem kaj vam naj povem.
Ker sta tudi znanca vplačala Tenerife bomo skupaj izkoristili eno pogodbo, tako, da svojo pogodbo ugodno prodam prvemu ponudniku, cena je v primeru koriščenja dveh oseb le 375€, štirih oseb pa 500€ (pogodba je bila v osnovi vplačana za 800€) !
Kontakt na e-mail : tajda111@gmail.com
Tudi midva sva vpalčala danes prosim, če mi lahko pošljete izjavo za odstop na : vza578@gmail.com
hvala.
Poslal sem e-mail na “Sončni zahod…” seveda razen g-mail, ki je naredil avtomatičen replay ni odgovora, kot tudi www oziroma domena, itd….. To sem sklepal… Na lokaciji na Viču sicer tabla še vedno je, vrata so videti odprta. Notri nisem šel, morda bom šel popoldan, še slabši dan si ne mislim narediti na vse zgodaj
Poslal sem prijavo na inšpekcijo. Poslal sporočilo mojemu odvetniku, čakam potrditev, ali je dovolj razlogov za sprožitev Kazenske prijave. To jih bo verjetno bolj bolelo, kot karkoli drugega.
Jah ko tako berem vase komentarje me kar zmrazi, pojutrišnjem imam organiziran termin za potovanje na tenerife z dužino (4osebe) leteli bomo iz pise . zato bi vas prosil naj mi nekdo opiše kaj se bo dogajalo kobom prišel tja, bom lahko sploh spal v apartaju in ne na cesti 🙁 prosim za odgovor. in se to ce ima se kdo isti termin ko jaz da nebom sam tam 😀
Pozdravljeni.
Midva sva vplačala 700 €, avgusta 2010. Prvi namen izkoristiti dopust je bil, v zimskih počitnicah, potem pa ni bilo prostora-baje. Še dobro, kajti letos je bilo bolj hladno, od 15 do 17 stopinj, meni pa bolj paše toplota.
Potem sva se odločila da gremo v juniju. Nama bolj paše, da sva odsotna samo en vikend(službeno sva bolj aktivna od petka do nedelje), tako da sva si izbrala Club Marina, ker je tam prihod vsak dan. Otroka sta poskrbela za ocene in predčasno zaklučila s šolo.
Odhod 13.06.11 6,35 iz Bologne Povratek 20.06.11 10,40 iz Tenerifov. (Čas je tam eno uro nazaj)
12.06.11 ob 23.00 smo se odpeljali iz Celja proti Bologni, kamor smo prispeli že ob 03.00 uri zjutraj. Preko spletne strani letališča Bologna sva rezervirala od doma parkirišče P4 za osem dni.(prenotazioneparcheggi@bologna-airport.it) Cena je bila 82 €, vendar pa smo čez en teden plačali SAMO 34 €. Z kombijem so nas odpeljali na letališče in čez en teden prišli po nas BREZPLAČNO. Karte za letalo so bile rezervirane kak mesec in pol prej, cena 362,00€, povratne za 4 osebe. Ker nisva vedela za ročno prtljago (drugi se večino poslužujejo samo tega – 10 kg po osebi) sem plačala še dodatno 2×15 kg za obe strani 160 €. Vse skupaj 522,00 €.
Let do Tenerifov 4,5 ure, na letališču nas je počakal kombi in nas peljal do hotela.
Prvo sobo v hotelu smo zamenjali, ker je sin velik 190 cm, pa so bile postelje prekratke, potem so nam dali pa drug apartma, takoj pri recepciji. Pritličje, pogled na bazen, teraso in restavracijo. Vsepovsod je bilo polno palm in rož, pa zelo čisto. Apartma res ni bil luksuzen, je bil pa vseeno lep, čist in dovolj velik. Balkona sta bila povezana v eno, iz spalnice in dnevne sobe. Kuhinja opremljena, mogoče malo premalo posode, kopalnica čista, dovolj velika, namesto klime v spalnici in dnevni sobi stropni ventolator. En TV. Sabo smo imeli prenosni računalnik, plačali 7 € za en teden in preko najdi.si pošiljali brezplačne sms-e.
V hotelu nas je počakal predstavnik RCI agencije Črt in nam v eni uri na hitro predstavil otok, zanimivosti in kar je vredno ogleda, po počitku in poznem kosilu pa smo šli z busom v Las Palmas in takrat ugotovili, da brez rent-a car ne bo šlo. Drug dan nazaj na letališče po avto, ker je tam daleč najbolj ugodno – FORD FIESTA 7 dni – 92 €. Kontakt: http://www.autoreissen.es
Cel teden smo se potem vozili z avtom (bencin 0,959 €/liter), enkrat kopali v morju na beli peščeni plaži, obiskali LORO PARK, SIAM PARK in tržnico v nedeljo v Las Palmasu. Drugače pa smo se kopali v bazenu, je bolj topla voda – atlantik je pač atlantik.
Kuhali smo sami – zajtrk in kosilo, zvečer pa kaj pojedli zunaj. Kupovali smo v Lidlu in Sparu, cene so iste kot pri nas, tako da nisi na zgubi, tud doma je treba jest.
Zadnji dan smo se zjutraj z avtom odpeljali na letališče, ga vrnili, se vkrcali na letalo in odleteli nazaj v Bologno – 3,5 ure.
Skratka, lepo smo se imeli. Drugi dan, ko smo bili tam, je bil na sporedu tednik in me je klicala sestra, da je to nateg – pa panika. Pa kakšen nateg, če smo mi že tam?
Vsem, ki ste plačali pa svetujem, da greste vseeno na dopust in se imate lepo.
Lep pozdrav, Mark
Spoštovani vsi!
Prav isto lahko napišemo tudi mi ( 4 članska družina). Dopust na Tenerifih v prav istem klubuin za isto ceno smo zelo kvalitetno preživeli v novembru 2010.
Prav žal nam je, da nekateri blatijo stvari, ki so dobre. Brez stroškov pa mi ne znamo preživeti ne doma in ne na dopustu.
Torej- odločite se za dopust in uživajte maksimalno!!!
Lep pozdrav!
Pozdravljeni,
Prosim Marka in Lucky, če me lahko zaupata vajin email. Imam nekaj vprašanj glede Tenerifov… Mi gremo 15.09.-22.09.2011.
LP janja
Baje,da se po novem nahaja ta agencija tudi pod imenom http://www.unikatnesanjskedestinacije.si (sedež v Lj,cesta Dolomitskega Odreda 10),tržijo in nategujejo pa v okrilju RCI potovanega kluba…sta bila oče in mama na predstavitvi v Moravskih Toplicah v hotelu Vivat,in dobila sanjsko destinacijo v vred.620 evrov (200 evrov sta plačala tam,ostalo pa po Nlb Kliku včeraj,ampak upam,da se bo dalo preklicat ter dobit denar nazaj).
LP
P.S.Če je kdo bil v Moravskih Toplicah na “promociji”,se naj javi prosim tu za nadaljne informacije…
sem tjasa in sm pri promociji delala 10 mescov skratka mam velik informacij tudi delala sm 4 mesce pr lhbcju in tud od tam mam dost informacij tko da jaz sm tista k sm rekla 2 rcijaja tko da ce mate pritozbe nad podjetjem promocijo soncnega zahoda (sedaj so spremenili ime ) lhbc naj vas opozorim da je se ena na bledu silver point …zelela bi z vsemi ki imate slabe izkusnje pisete mi kot ste vidl rtv je zmagu sedaj pa se preverjeno pop tv zelim si da stranke kot nekdanji zaposleni mi javite da na vsa prsanja vam bom odgovorila in pomagala tudi moj odvetnik .lp.tjasa
tjaša, za boga milega, imaš ti končane prve štiri razrede OŠ?
Če si bila zaposlena pri njih ( to mi je nekako uspelo razbrati iz tvojega zapisa ), potem mi je jasno, da kakih velikih uspehov to podjetje ne more pričakovati.
Će se ne potrudiš pisati tako, da ljudje razumejo, kaj hočeš povedati, kako potem komuniciraš s strankami?
Forum je zaprt za komentiranje.