Promocija sončnega zahoda d.o.o.
Vaša rezervacija
Podatki o hotelu
Hotel Sunset Harbour Club
Naslov Pueblo Torviscas c/ Valencia nº3
Adeje, 38660
Španija
Telefon +34922714690
Faks +441524843305
E-pošta ukrentals@diamondresorts.com
Informacije o potovanju
Podatki o vaši rezervaciji
Prijava sreda, 19. oktober 2011, prijava po
Odjava sreda, 26. oktober 2011, odjava pred
Stran hotela http://www.booking.com/hotel/es/sunset-harbour-club.html?aid=304142&label=postbooking_confemail
Količina
1 soba
Skupna cena za sobo/-e € 322.00 Soba 1, Apartma (4 odrasli)
za 4 oseb
Tole si poglejte. Oddaja na BBC o timeshare oz časovnih zakupih ala Promocija sončnega zahoda oz. Unikatne sanjske destinacije
Ste pa hecni ja!
Pa dobro no, če že kupite, zakaj potem ne bi šli? Očitno vam takrat ni blo dat dnarja za to.. Pa sej vsi nategujejo.. Tudi trgovina-hja ne sam to je nuja a ne?
Očitno vas je strah za it na Tenerife. Kaj se vam pa lahko hudega zgodi? ma ljudje pejte pa bo kar bo, kt da boste v apartmaju non stop?
Pa lp..
Nama so po posredovanju odlične pravnice vrnili vse, vključno s članarino. Če potrebujete njeno pomoč pišite na info@XXXXX.si. Kljub vsemu, da na prvi pogled kaže kot, da je njihova pogodba brezhibna je v njej veliko lukenj.
opomba: zelo veliko ljudi se je obračalo na prej omenjeni e-naslov, ki je sedaj spremenjen v XXXXX. Ker je naval strank s pritožbani tako velik, smo morali naslov umakniti. Verjetno lahko pravno pomoč, v kolikor ste bili nezadovoljni, poiščete tudi pri drugih pravnikih.
Modrooka, ali bi mi lahko posredovala kaj več informacij (mogoče kako telefonsko številko od te pravnice) na naslov stajerka86@gmail.com? Namreč 14-dnevni rok se izteče to soboto (10.12.) – prej nisem mogla do neta in nisem dosti vedela o tem podjetju.
Pozdravljeni vsi zaskrbljenci,ki ste vplačali Tenerife,med njimi sem tudi jaz.Mislim,da ste se vsi tisti,ki ste vplačali apartma malooooooooo ustrašili teh forumov in po moji presoji tega,da nekateri kar nekaj pišejo,čeprav stvar sploh niso preizkusili.Tudi sama sem skeptična ko to prebiram,a kaj konkretnega o kakšnem nategu tu gor še nisem uspela prebrat.Zato vabim vse,ki jih je ta agencija nategnila tako,da so na počitnice sli in na Tenerifih ostali brez vplačanega apartmaja,da se prosim javijo.V nasprotnem primeru pa prosim,da nehate strašit ljudi,ki so si vplačali počitnice,na katere morda nikoli ne bi niti pomislili,da bi šli.Moja znanka je bila na Tenerifih začetek septembra in prav danes mi je pokazala slike s počitnic,tako da se že veselim marca,ko gremo tudi mi.Mislim,da so vsi tisti,ki so zahtevali denar nazaj to storili predvsem zaradi teh forumov,saj ti PSZ ali USD ponuja samo najem apartmaja,vse ostalo je v vaših rokah,to pa ste se menda vsi zavedali,ko ste pogodbo podpisovali.Skratka dopust bo tak kakršnega si bomo sami organizirali,od sobe kjer spimo pa mislim,da ni kaj preveč odvisno kakšen bo naš dopust,vsaj upam,da nas ne bodo glih v kakšno luknjo vrgli,a?Tako da vsi tisti,ki ste istega mišljenja kot jaz,ki se ne pustim razočarat,miško v roke pa se mal sprehodite po Tenerifih,vse destinacije si lahko najdete sami,saj je otok res za staro in mlado tako da vam ne bo dolgčas in ne razmišljajte preveč,da vam potem ne bo žal,da niste šli.Če ne prej se vam javim sredi marca,da poročam o tem “sanjskem”dopustu.
Mogoče je res,a poznam osebe,ki so dopust izkoristili in jim ni prav nič žal.Kot pravim,povejte en tehten razlog o tej nateganciji,ker ga še nisem prebrala.Mi smo vplačali že maja,tako da bomo počakali še do marca,da vidimo če je vse to res kar ostali pišejo.Žal smo se podali brezglavo v to in nam ne preostane drugega kot izkoristit,lep pozdrav.
Tehten razlog je mogoce to, da naj bi bili ti apartmaji promocija za time-share in torej ZASTONJ!Da moras par mesecev prej rezervit termin in se njim prilagajat GLEDE TERMINA. Na Terenifih je ogromno zelo dobrih apartmajskih kompleksov, ni nobenega problema rezervirat preko interneta tudi dan prej.
Preplacate APARTMA in se en dan pocitnic namenite temu da poslusate njihove prestavitve. ( ce bi sli preko agencije recimo preko Kompasa, bi to sprejeli????) Ne bi, ker bi si upali reci ne. Ker ste placali svoje pocitnice in tistih 7 dni boste delali kar vi hocete…ker pa je zadaj tuja firma in niso stvari cisto jasne,ste tiho!
Za isti denar ali manj, dobite apartma ki ga zelite v terminu ki zelite in vas nobeden ne gnjavi z prezetacijami.
Kljub vsemu, delajte kar hocete, vendar vsak teden se najde kdo, ki se po prezentaciji pojavi tle na forumu in ne ve kaj bi. Zdaj ko ste ze placali, pejte in se lepo imejte.
Apartma boste dobili.
No tudi jaz sem bil na time share predstavitvi. Vse kar lahko recem da je bilo super. Pa da me ne bo kdo napadel bom razlozil. Predstavitev je bila na bledu, kar mi je ustrezalo ker je bil lep dan in sem lahko obiskal par ljudi. Ob prijavi sem prejel 50€ bonov za sportino 🙂 in to se pred tezenjem z pogodbo. Pa se gratis kavica in sok na balkonu vile bled.
No podpisal nisem nic. Po cca urci nakladanja (dve kavici in par cigaretkov na soncu) sem razlozil da nimam vec casa in da grem. Ja ponujali so mi vse mozno tudi nagrade…….
Torej povzetek. Ce vas povabijo in ponudijo kej pametnega za nagrado da prides se odzovi. Noben te ne more prisiliti da ostanes. No kar pa se tice aranzmajev za 700-800 pa ne morem komentirati ker je bil tam najcenejsi cca. 2500€.
Lp
Pozdravleni!
Tudi mi gremo na Tenerife v mesecu marcu pa me zanima Martina 5, kdaj točno greste.Lahko se mi javiš tudi na email suzikaster@gmail.com.Lep pozdrav.
No, mislim, da se vsak, ki mu je do tega, lahko spoka na Bled brez nekega vabila na prezentacije in obljubljenih nagrad. Vsaj jaz. In tud kavico si rajši sama plačam kot da bi morala zgubljat čas za poslušanje nekega čvekanja, ki me tudi pod razno ne zanima.
Pa tud brez bonov za Sportino komot shajam, ker so to samo prozorne marketinške finte.
Skratka, jaz bi pa vsem svetovala, da se takim vabilom ne odzovete. Če nekega dne ne bi več dobili ljudi za te prezentacije, bi pač morali s poslom prenehat. In ne bi blo več jamranja po forumih o takšnih in drugačnih nategih.
živjo mene pa zanima če bi mi lahko kdo povedal kaj o tem kako dobiti karte ki smo jih naročili prek agencije če je kdo pripravljen odgovoriti na par vprašanj naj me prosim kontaktira na meilu laura.ulcar@gmail.com ali karin.ulcar@gmail.com prosim morali bi potovati 27 januarja in to je čedalje bliže v agenciji pa se mi nihče ne oglasi
lp laura
Unikatne sanjske destinacije so zaprle svoja vrata. Angleži so izginili nazaj na njihov smrdljivi otok.
Vsi tisti, ki ste kupili počitnice ste izgubili denar in ga ne boste nikoli videli.
Lahko jih iščete na njihovem naslovu Cesta dolomitskega odreda 10, a tam ni več nobenih predstavitev, nobene pisarne.
Ostali so dolžni po hotelih, kjer so imeli predstavitve, svojim zaposlenim, ki pa ne morejo nič ker so večinoma delali na črno ali pa preko napotnice.
Čeprav moram priznati, da je bil sistem odličen dokler je deloval, imeli so odlično taktiko za pridobivanje lahkovernežev in jim prodajali čudovite počitnice za 500 do 890 evrov.
Lep pozdrav vsem, ki smo jih nategnili za njihov lahko prislužen denar.
Očitno si tudi ti eden od promotorjev, jaz pa sem eden od tistih, ki ste jih nategnili.Drugače pa je tako,da sva se z ženo oglasila na Viču 17.1.2012 pa je na vratih visel napis,da so se preselili na Tržaško 2.Na telefone se nama ni oglasil nobeden,zato sva se odpeljala tja.Tam pa komaj najdeva njihovo pisarno,seveda zaklenjeno.Srečala pa sva dva ,ki sta bila pri njih zaposlena na črno,pa nista dobila plačano svoje delo in še enega gospoda,ki je tako kot midva že vplačal počitnice.Malce smo se pogovorili,skratka dogovorili smo se,da poskušamo priti do glavnih za Slovenijo.Kaj več pa sporočim naslednji teden.Lp
Mene so po predlanski nateganciji (vplačala sem 400 €) klicali včeraj (kao) s Tenerifov (telefonska številka +442030513739) in mi ponudili izpeljavo počitnic. Klical je slovenski predstavnik Regency Resorta, ki (kao) nima nobene veze s Promocijo sončnega zahoda. Kljub temu, da počitnic nisem plačala v celoti, od mene ne bi terjali ničesar, saj so zgroženi nad delovanjem PSZ in sedaj se želijo opeharjenim strankam odkupiti. Edini strošek, ki bi ga imela, je letalska karta. Obljubil mi je, da mi bo vse, kar mi je v pol ure nabijal po telefonu, poslal na mail, pa mi še ni, ob petih danes pa me je klical s skrite številke, a se žal nisem uspela javiti – verjetno je bil on, ker sva bila dogovorjena, da me pokliče nazaj ob petih. Zanima me, če so morda kontaktirali še koga? Hvala za info! Lep dan želim!
Dan vnovičnega klica se je končno dočakal. Danes so klicali iz Regency REsorta in do danes ustrežljivi agent Alen je vrnil klic, a pozor: namesto transparentnega in kvalitetnega dela mislijo, da boste po telefonu posredovali svoje podatke, nasedli na novo obljubo, da bodo tokrat počitnice izpeljane in da bo vse super. Lepo in prav, samo ne sprašujte za priimke, ne … Takoj, ko sem povprašala za priimek sogovornika, ki bi mu morala posredovati svoje podatke, se je osladna ustrežljivost spremenila v akcijo pobega in dialoških izpadov, kot so: “Nimam časa za tako komunikacijo. To ni potrebno in mi ni treba trpeti tega …” Transparentnost do te mere, da vi date vse, kar imate, verjeti pa morate, da je Alen pošten dedec, ki vas ne bo poskušal na…. Saj veste … Pa vprašam zakaj ne da imena in pravi, da ga ne bi po nepotrebnem preverjali na netu. Po mailu mi tudi ni kaj poslal, ker je rekel, naj si kar Regencyjevo spletno stran pogledam in mi bo povedal, na katerp letališče naj se prijavim. Bi šel na roko in samo za nas poskrbel za rezervacijo kart … ČE verjamete … Potem pa eskaviranje vsem konkretnim odgovorom in zgovarjanje, da “dela po naroku svojega šefa in da mu to drugače ne bi bilo treba delat, da pa z “unim” podjetjem v LJ nimajo nič …” Pa vprašam kako je ime n priimek šefu, ker je to v skladu s samim pomenom “čistih poslov in dobrih prijateljev”, pa je začel jecljat in da je fertih in da nima časa za to … Toliko o tem, da so prenehali šlatat situacijo. By the way: po zanesljivih podatkih teče proti dgovornim predkazenski postopek in preiskava. Kriminalisti bodo imeli veliko dela. Pa upam, da na koncu kaj nardijo, če ne bo čas za kastracijo naključnih vpletenih in javni linč. Sva čisto pissed off in se dejansko čudiva, da si po prvi nategi sploh drznejo nadaljevati s poskusi. Mater …
Forum je zaprt za komentiranje.