Promocija sončnega zahoda d.o.o.
Problem je, da ste ljudje še vedno ene ovčice. Podjetje PSZ je čisto legalno podjetje, samo pač njihovo početje ni čisto legitimno. Zadeva je pač taka, da se folk še vedno da nategnit za par 100€ in to je to. Druzga pa tukaj pač ni. Če je nekomu fora dat 800€ za teden apartmaja na Tenerifih (ok če bi bil to res ne vem kak luksuz potem ok) naj jih pa da. Podjetje se pač ukvarja z direktno prodajo, to pomen kkšno nagrado zraven uštulit, da se bodo začele okice svetit pa hitro podpisat in to je to. Ljudje so še vedno naivni, ne znajo sami poiskat informacij, koliko dejansko stane kakšna zadeva in potem pizdijo po forumih kako je oh in sploh vse narobe. Če je človek tumpast, pač je. Če nekdo da 800€ za apartma, pa da ve da je treba zraven kupit še letalsko karto, pa pridet do letališča in podobno, ja človek božji kdo ti je pa kriv?
JA ALABUBA…..čist res je vse to,ampak ta šola jih veliko stane,prav tako mojo mater in očeta,ki nista seznanjenima z cenami drugot po svetu,če bi mene povabili tja (niso mogli,ker nisem star 29 let),bi takoj vedel da zeloooo smrdi,ampak ok,podpišeš pod prisilo,zakon pa dovoljuje,da če pravočasno ugotoviš,da gre za nategancijo,se da tudi odstopiti in dobiti denar nazaj…ampak očitno še to je težko..:/ …
svašta…
JA,z mitraljezko:) če nisi seznanjen z temi zadevami,cenami drugod po svetu,te takoj zavede cena,itd…ker sprva ti omenijo ceno 3.000 eur kao da pride apartma tam,vi ga lahko dobite samo za 650 in podobno…
skoraj z mitraljezko na čelu,ja….smo bolj na knap s časom,tole pogodbo si preberite,itak je navadna pogodba kot vsaka druga,bla bla…v takem smislu “pod prisilo”…pol pa te držijo zarad kakih bednih for,da si se včlanil v neki klub z tem,da si podpisal pogodbo in ni možno vračilo denarja….itd…škoda res staršev,da so tako naivni in drugih ljudi,ki nasedajo…:/
Tudi jaz sem nasedla in podpisala pogodbo 23.10 2010 za tenerife,ker so nam obljubljali same lepe stvari.Ker so nam rekli da imamo 18 mesecev čas ,da to izkoristimo ,se s tem nisem kaj dosti obremenjevala.Ko pa sem na TV in časopisih slišala vse te stvari ,pa je bila kaplja čez rob. Takoj sem jih poklicala in jim razložla ,da ne želim potovati z njimi,pa so mi rekli, naj vsega ne vrjamem. A mpak jaz sem se kljub temu odločila ,da ne želim iti . Rekli so mi ,naj napišem odstopno izjavo ,ampak 500 evrov nemorem dobiti nazaj,ker so že vplačani za…….OK. Sem se z tem strinjala in sem mislila ,da dobim vsaj 200 evrov ,bom to že prebolela.Napisala sem odstopno izjavo z razlago… Nakar sem jih še klicala in želele čimprejšnji odgovor ,ter denar -ostanek nazaj. In glej ga zlomka,danes dobin pošto od promocije…..Ko sem pošto odprla me je skoraj kap saj so mi napisali,da so prejeli mojo odstopno izjavo,ter jo preučili in mi bodo po enostranskem odstopu pogodbe ugodili.Nadalje pa ugotavljajo ,da moj zahtevek po vrnitvi že vplačanega zneska ni utemeljen zaradi prekoračitve prekoračitve tako pogodbenega kot tudi zakonskega nroka (14 oz.15 dnevni odstopni rok po zakonu….) Ter .da po podpisu tege odgovora na odstopno izjavo nimam proti P romociji…….. ,NOBENE OBVEZNOSTI VEČ.T O POMENI ,DA NITI RAZLIKE NEBOM DOBILA NAZAJ ,KI SO MI JO PREKO TELEFONA OBLJUBILI. Če bi mi to takoj povedali in ne zavajali se nebi niti trudla z tem. Prosim naj mi gdo svetuje kaj naj naredim ,ki ima več izkušenj z tem.Saj so mi tudi na inšpekciji rekli ,da bi razliko morala dobiti ,ne pa vse. HVALA
MINA MINA:
Sej pravim,podobna zgodba se je zgodila nam,če si malo prebrala zgoraj po forumu…samo pri nas je razlika v tem,da nismo zamudili tega 14 dnevnega odstopnega roka,in smo pravočasno odstopili…ampak vplačanega denarja (200 v hotelu + 420 prek nlb) nismo še dobili,čeprav so nam po tel obljubljali,da dobimo 200 evrov….v BISTVU BI MORALI VSE…zdaj pa sodelujemo samo pisno…po tel. je čist bv… MINA pejt na tržni inšpektorat,pošlji dopis seveda,razloži situacijo,in upaj,da tržn-.inšpektorat iztrži kaj od SANJSKIH DESTINACIJ….lp
Lahko vam povem da ste vsi ki pišete slabo o njih nehvaležni bedaki. Te počitnice, ki jih ponujajo so vrhunske in žal vam je lahko če se jih niste udeležili.
Če vam kvaliteta počitnic ni všeč, greste lahko v kakšen s ščurki nastlan apartma na Hrvaškem, in tam uživate v počitnicah, ki so vam všeč.
Z ženo sem bil na predstavitvi in ni mi žal dveh ur, ki sva jih preživela z prijaznim predstavnikom Markom, pa tudi cena 550 evrov za dva za nastanitev se mi je zdela več kot ugodna.
Nazaj sem prišel pred 5 dnevi, in sem se odločil da grem še enkrat, vendar PSZ ne posluje več, verjetno zaradi nesposobnih bedakov, ki pišejo po forumih in izlivajo gnojnico na več kot dober izdelek.
Moj nasvet je da greste na predstavitev in si privoščite počitnice vašega življenja.
Bobby ne klobasaj….če je normalna agencija,bi lahko vsaj vrnili denar,če se ljudje odločijo odstopiti v pravočasnem odstopnem roku,dvomim,da je vse tako lepo in prav bilo na tenerifih,ki sicer niso slabi,če greš v lastni režiji,in ne v apartma,ampak v all inclusiv hotel po skoraj isti ceni,z vključenim let.prevozom….ne pa tako sranje,ki prodajajo….
Kaj takega pa še ne! Kako prozorna reklama!
Sem bila večkrat na Kanarcih, pa ne s PZS, ampak v lastni režiji.
Nehvaležni bedaki? Za kaj natančno pa naj bi bili ljudje hvaležni eni agenciji, katerikoli?
Za to, da ti zrihtajo en hotel bogu izza nogu?
Ja, Bobby, če si nisi sposoben sam najti primerne hotelske sobe ali apartmaja, potem je pa PZS
terna, ja.
ojla.
Tudi midva sva bila danes na reprezentaciji za sanjske počitnice(USD).Vse se je dogajalo na viču in use kar sem prebral se je zgodilo tudi meni.Polno smeha ,licitacija,šampanc in čokolada za nagrado,slike hotelov,apartmajev,krajev ki jih lahko obiščeš,prelepe plaže,zabavni parki in seveda kako je vse pocen ,luštn in fajn.Potem se je kao začela glavna licitacija,pri 860 eur se je začela,trajala tja do nekje 900,nato pa nas je vse prašal če smo res zainteresirani za počitnice in nato odrvel iz sobe. Čez minuto se je vrnu in nam povedu da je boss dovolu (kao) dati usem počitnice po ful niski ceni.Recimo nama z hčerko za samo 610 eur-ov.Anam ni to neki znano? Potem pa spet čik pauza pa kvači kvači in nazadnje show me the money.Tuki ,se pa je ustavl.Na začetku sva še neki pemišljevala,vendar sva z hitro računico (in seveda z malo sedmega čuta in zdravo pametjo)najinega proračuna, prišla do zaključka da si tega nemoreva privoščiti,nato se je odnos do naju korenito spremenil,nič več nasmehov, ploskanja in rokovanja,samo še kratka pot do najine nagrade.Vstopili smo v sobo,polno raznih izdelkov (škatle telefonov,slušalk, dvd,…… po moje so ble vse prazne,aja lcd-ja nisem vidu nikjer),kjer sem izvleku kuverto z najino nagrado in glejga zlomka spet potovanje, ha ha ha.
Moj zakluček vsega tega, sploh pa zdej ko sm prebrau vse tole je,da, je to en velik nateg na suh.LP. usem, pa paste kaj delate. Aja pa hvala usm za tale forum pa velik informacij,po mojem gremo drugo leto na Tenerife vendar v lastni režiji.
Beerstric,
no in tudi mi smo bili pri njih prejšnji četrtek, samo da so nas s tem zakupom nasrali že pred 20 leti… Zakupili, koristili dve leti “naš zakupljen apartma” potem so pa izginili… no pustimo to, zdaj sva jih naredila živčne, ko sva vseskozi trdila da ne bova plačala nobenih počitnic, pa da fino da smo jih našli, da bomo poravnali stare račune…. vsi so bili živčni kot le kaj…. no na koncu smo seveda vlekli kuverto in zadeli Malago……….
………… ampak najbrž jo bomo celo izkoristili…. tistih nekaj ur bomo že potrpeli na nakladanju…. drugače pa mi radi hodimo na potovanja, pa četudi ne dobimo vedno 5 pet zvezdic apartmaja….. karta z Raynairom je poceni, apartma zastojn, samo še rentacar si najamemo in raziščemo Malago z okolico….
Nateg gor ali dol…… če nekaj dobiš potem zakaj ne bi izkoristil….. no upam, da se bo dobro končalo in da ne bom čez nekaj mesecev pisala v negativnem smislu;)))
Zdravo,
prosil bi Marka & Lucy za vajin mail. Gremo na Tenerife 29.9-6.10.11.
Me par stvari zanima.
LP Damijan
Pozdravljeni vsi.
Vidim, da se nas kar nekaj ujame na limanice, zlasti, če radi kam gremo. Rada vas bi samo vprašala, koliko pred odhodom ste naredili rezervacijo za že plačan dopust preko Promocije
sončnega zahoda. Sem jim poslala pred tremi dnevi za 29.10.2011, pa se zgovarjajo, da je vse zasedeno, da so šol.počitnice. Toliko je že napisanega o teh nategih, da nič ne verjamem, se nam pa izteče novembra čas leta in pol od plačila. Hvala za vaš odgovor.
Lep pozdrav vsem
mi nismo imeli slabih izkušen. zakupili smo apartma za 750 evrov in si rezervirali karte iz pise za 4 osebe 500 evrov. ko smo prišli tja nas je sprejel predstavnik i smo se zmenili za predstavitev. zakupili smo apartma za 8000 evrov. dobili smo tudi da apartma na tenerifih za 14 dni zastonj ( v roku enega leta). ogledali smo si otok in šli v liro park in siam park- če boste šli na tenerife si morte ogledat. bili smo v club marina v kraju costa de silencio 3 zvezdice.
gleda tega da vam niso hoteli ponuduti apartmaja za RCI – če si član RCI greš v tist apartma tako da ko bomo šli naslednjič na tenerife bomo v tistem apartmaju.
NEKATERI PAČ NEMOREJO BREZ TEGA DA BI VEDNO NEKA BLATILI. ČE TI NI VŠEČ BODI RAJE TIHO, SAJ POTEM TISTI, KI ŠE NISO BILI MISLIJO DA SE BO TO TUDI NJIM ZGODILO.
lep pozdrav
[/code]
Če je še kdo za to, da jim mi “vrnemo” promocijo, naj se mi javi na mail: brane.kobe@gmail.com
Če bomo samo tule pisali, ne bomo dosegli ničesar. Če bo potrebno, pripeljemo še novinarje… debata je še vedno interesantna.
Lp
Forum je zaprt za komentiranje.