Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek priporočila prosim

priporočila prosim

A ni neca falk nekaj pela o tem 🙂 🙂

[i][code]"Nekoč bo lepo, ko blazni bomo ob ognjih čepeli in bomo odprte rane imeli- takrat bo lepo..."[/i][/code] [sup]france balantič [/sup]

Saj ne bo kar tako. Na triglav bova šla. Tudi njegova lahko pride. Aja, ti bi tudi?[/quote]

Dva sta par, trije (ali več) pa gužva…[/quote]
Ni fajn po skalah plezat, če je gužva.

[i][code]"Nekoč bo lepo, ko blazni bomo ob ognjih čepeli in bomo odprte rane imeli- takrat bo lepo..."[/i][/code] [sup]france balantič [/sup]

Bo kar držalo.
Povrh tega pa recimo, če mi poročen, stari, pohotni tip teži za seks, se res ne počutim lepo. Recimo natakarice, sploh mlade: tipi jim non stop težijo in se slinijo okrog njih (ponavadi stari in poročeni). Verjetno se ne počutijo fajn. In večina žensk si nas ne želi takih slinavcev okrog sebe.
Torej ni važno število, važna je kvaliteta.

Glede tega se strinjam s Katenjko.
Merilo s kolikimi ljudmi je kdo seksal, ni lepota, ampak značaj.
Skrajni primer so prostitutke….Potem bi to pomenilo, da so prostitutke najlepše ženske. 🙂
Ali pa tiste, ki rade dajo in hitro padejo….Večina je seksala z njimi ravno zato, ker so lahek plen ne pa zato, ker so jim lepe.

Na drugi strani pa imamo takšne, ki iščejo resno vezo in šele, ko so z nekom v resni vezi, bodo seksali…In to ne pomeni, da so tisti manj lepi.[/quote]

Saj to tudi ni dobro, če se dva v vsem strinjata…Ker potem več nimata o čem debatirati.
Med pohodom bi debatirala o božji volji in njegovi podobi…Med pavzo pa uživala v oreščkih…:)

Pa ti bi kar za prvič na Triglav….:)
Če moški prestane atest, je dober, če ne pa ne…?

Ne vem sicer koliko si stara…

Ampak če nisi ravno rosnih let (in šteješ dobrih 30 in več)… kdo ti potem še lahko ostane?

Jebi ga, bo človek ostal sam ali pa postal manj izbirčen… 🙂

Nizko bi padla ženska pa četudi je stara 50 ali pa 70, če bi se zadovoljila s poročenim, pohotnežem, 20-30 let starejšim, ki se slini po vsaki ženski, ki mimo pride.
In čudna merila so to, da bi se imela katera za lepo, če hoče kup takih tipov seksat z njo. Potem bi vsaka lahko šla v lokalno gostilno, kjer je kup poročenih pijančkov, ki se slinijo po vsaki ženski, ki jo vidijo. In potem, ko bi zbrala 20 pohotnežev, bi se imela za lepo? Tipi, ki se slinijo po vsaki pa res ne štejejo.

Ne vem sicer koliko si stara…

Ampak če nisi ravno rosnih let (in šteješ dobrih 30 in več)… kdo ti potem še lahko ostane?

Jebi ga, bo človek ostal sam ali pa postal manj izbirčen… :-)[/quote]

Torej gre za merjenje moči, kdo je pametnejši… gre za tekmovalnost.

Pazi potem, katenjka, pri Robitu potem ne boš nikoli ti imela prav.

No ja, bo pa ostalo več časa za oreščke.

ha,ha, to je prvi test :), sledijo še drugi :). Recimo preverjanje potrebe po alkoholu (no jaz bi dala to na prvo mesto :)).
Ampak ob poti na Triglav lahko preveriš marsikaj o človeku, ne le kondicijo: vidiš kako se obnaša ko je utrujen (če je v slabi kondiciji, mu bo bo Triglav delal težave in bo utrujen) – a je siten, a je žaljiv, tečen, agresiven, preperljiv ali pa je umirjen, normalen? Ob utrujenosti pridejo na plan zanimive značajske lastnosti, takrat pade marsikatera maska :). Samo problem je, če je v dobri kondiciji, se pa to ne da preverit :).
Pokaže se tudi odnos do narave, vidiš ali mu narava, živali, razgledi kaj pomenijo ali ne. Da ne govorimo o tem, da recimo smeti odvrže v naravo.
Časa za pogovor je tudi veliko tako, da se marsikaj odkrije.
Pa po pohodu tudi vidiš koliko in kaj spije 🙂 (razen, če se ne zgodi, da se ga že med pohodom nalije :)).
Če dobiš kak žulj, tudi vidiš kako reagira ob tvojem stokanju nad žuljem :).
Pri gužvi s Kredarice na vrh se tudi marsikaj razkrije: da prednost šibkejšim, je nestrpen, je brezobziren.
Pa pokaže se ali je lahkomiseln ali pa je bolj za varno hojo.
Taki pohodi veliko razkrijejo, sploh pa, če je zraven nekdo, ki mu ne gre, on pa je recimo dosti boljši pa vidiš kako reagira.
Ženske smo zvite :). Na Triglavu se marsikaj o značaju razkrije, veliko mask pade :). V kakem lokalu pa se da brez problema skrivat za masko :).

Saj to tudi ni dobro, če se dva v vsem strinjata…Ker potem več nimata o čem debatirati.
Med pohodom bi debatirala o božji volji in njegovi podobi…Med pavzo pa uživala v oreščkih…:)

Pa ti bi kar za prvič na Triglav….:)
Če moški prestane atest, je dober, če ne pa ne…?[/quote]

Ne rabiš na Triglav.
Lahko ga zapreš v kakšno sobo z gručo majhnih otrok…

Se strinjam s tabo.
Pravim samo, da se mladi, simpatični … pa še samski povrhu… mislim, najti ga, se bojim, da je je to misija nemogoče, bolj…

Kar poglej ta forum. Kot gostilna.
In kdo se tukaj slini…

Tudi to ne bi bil slab test :). Poprosiš ga, če bi popazil na tvoje bratce in sestrice (če jih nimaš pa jih nabereš pri znancih :).

Ne rabiš na Triglav.
Lahko ga zapreš v kakšno sobo z gručo majhnih otrok…[/quote]

Kako to? Jaz se že ne bi poročil z eno, k bi mi bla grda.

Men je ona lepa.

Ampak, ker jo ne obletava 100 tipov, predvidevam, da je večini OSTALIH tipov grda. Razen če sem jaz tolk strašen, da bežijo.. al kaj?[/quote]

Pravijo, da psi pustijo pri miru psice, ki se ne gonijo.

Veš kaj, kdor išče, tudi najde, če je le malo spreten pri teh stvareh in ni totalen štor. Moja sorodnica, po vseh merilih grda ženska, je tipa zamenjala v visoki nosečnosti.

Torej gre za merjenje moči, kdo je pametnejši… gre za tekmovalnost.

Pazi potem, katenjka, pri Robitu potem ne boš nikoli ti imela prav.

No ja, bo pa ostalo več časa za oreščke.[/quote]
Spet pretiravaš…Ni vsaka debata že nek spor ali merjenje moči.

Tako razmišlja le tista, ki meni, da mora biti vedno po njenem, ne vidi pa tistega, kar v bistvu je odsev njenih želja.
Prav tako se mi zdi pošteno, če en argumentira svoje trditve, da drugi prizna, da nima prav. Ne pa, da je potem užaljen, kot nek otrok..Ki hoče imeti prav, pa če ima prav ali ne.

Velikokrat sem raje tiho, kot pa, da se prepiram.

Kako to misliš spet… 🙂 ???

Se strinjam, ni vsaka debata še merjenje moči.

Pa vendar stojim za svojimi besedami. Če boš z nekom debatiral (in ne meril moči), potem lahko tudi se strinjaš in debatiraš. Ti pa navajaš:

To pa nikakor ni res. Priznaj.

Ali pa… Kdor verjame (vase), najde…
Mislim da je samozavest (ne egocentričnost ali egoizem) zelo privlačna in da odtehta marsikatero drugo pomanjkljivost (telesno)…

Ali ni tako, da tako pri Robitu kot Matjazku nabiranje otrok sploh ne bi bil problem, ker imata svoje… Torej je zadosti, da prideš k njima domov, in opazuješ, in potem vidiš ne samo kakšen je kot oče pač pa še kot mož…
Stvar rešena.

Ne rabiš na Triglav.
Lahko ga zapreš v kakšno sobo z gručo majhnih otrok…[/quote][/quote]

Ha, ha, ha, zakaj bi me pa za vezanega zanimalo?
Testi so namenjeni potencialnim kandidatom 🙂
[/quote][/quote]

Ah, torej vezani niso potencialni kandidati? Ali ne bi bilo potem smiselno vse moči spoznavanja in prijateljevanja usmeriti v nevezane?

Ja, saj to ti govorim :), saj nisem je predlagala spoznavanja z vezanimi očki :), jaz sem mu nasprotovala.

Ah, torej vezani niso potencialni kandidati? Ali ne bi bilo potem smiselno vse moči spoznavanja in prijateljevanja usmeriti v nevezane?[/quote]

Ronka, nasprotuješ si. Vem da sem te brala, žal je preveč nepregledno, da bi te lahko citirala, da raje naprej spoznaš človeka, torej osebnostno, recimo preko nekega dopisovanja ali forumov ali kakorkoli že, potem pa šele v živo…

Še več, pisala si, da ne vidiš nič slabega v tem, da navezuješ prijateljstva tudi s vezanimi moškimi. No, od prijateljstva (in ne to, da si z nekom tovariš) do več pa je samo korak…. Ali niso želje vsake ženske da bo poročena z najboljšim “prijateljem”?

Še ena izmed tistih, ki ne verjame v prijateljstvo med moškim in žensko.
Potem je najbolje, da svojega, če ga imaš, privežeš na ketno..:)

Brez razloga, pa nekdo tudi ne bo končal veze.

Jemlješ delčke iz celote :).
LJudi najraje spoznavam v živo. Če prečekiraš za nazaj, sem napisala, da sem poskusila spoznavanje preko raznih portalov (nikoli forumov) in da mi ni ustrezalo. Da raje spoznavam v žvio, recimo v gorah. Če pa že uporabljam kak tak portal (na MONu seveda nisem s tem namenom) pa seveda želim, da mi kaj prej napiše o sebi. Pa ne mislim nekih dolgih debat, ampak nekaj pa mora biti. Ker ženske dobiom na takih portalih na kupe vabil na pijačo in se preprosto ni možno na vsa pritrdilno odzvati.
Ja, med kolegi moji so tudi vezani moški. AMpak, če me dobro prebereš za nazaj, sem tudi napisala, da sem na teh portalih vedno skenslala vse za katere sem sumila, da niso samski.
Beri celoto, ne le delčke.

Ronka, nasprotuješ si. Vem da sem te brala, žal je preveč nepregledno, da bi te lahko citirala, da raje naprej spoznaš človeka, torej osebnostno, recimo preko nekega dopisovanja ali forumov ali kakorkoli že, potem pa šele v živo…

Še več, pisala si, da ne vidiš nič slabega v tem, da navezuješ prijateljstva tudi s vezanimi moškimi. No, od prijateljstva (in ne to, da si z nekom tovariš) do več pa je samo korak…. Ali niso želje vsake ženske da bo poročena z najboljšim “prijateljem”?[/quote]

Ja, in tisti vezani, ki iščejo žensko za seks (torej ne za prijateljstvo) ponavdi zamolčijo, da imajo ženo in otroke. Ali pa tvezijo o tem, da so tik pred ločitvijo.

Še ena izmed tistih, ki ne verjame v prijateljstvo med moškim in žensko.
Potem je najbolje, da svojega, če ga imaš, privežeš na ketno..:)

Brez razloga, pa nekdo tudi ne bo končal veze.[/quote]

Te bom dopolnila, ne verjamem v SAMO prijateljstvo… Po moje je vedno tle odzadaj še vedno nek črviček, ki te bo ob samem sporu s partnerjem vodil k “prijateljici”. Tudi če telesno ne varaš, ni nujno da ne varaš z mislimi ali željami ali ob upodobitvi neke prijateljice ali vsaj delnih nekih njenih lastnosti s tem ko si jih želiš pri svoji partnerki oz. partnerju…

Dopuščam možnost. Premalo časa sem tukaj gor in prehitro čekiram sporočila, da bi lahko tako podrobno poznala tebe in “tebe” ali nekaj z gotovostjo trdila.
Čas bo pokazal svoje.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close