priporočila prosim
Bom jaz tebe malo za uhe.:)
Enkrat za spremembo se potrudi in odgovori na vprašanje.:)[/quote]
Ne bom, ker me misliš za uhe, zdaj pa imaš, ker se te bojim… Daj enega, ki je poreden, pa mu malo navij propelerčke, npr. Robi? Tvoj je baje tudi včasih poreden, ali je priden kot jaz? 😀
Bom jaz tebe malo za uhe.:)
Enkrat za spremembo se potrudi in odgovori na vprašanje.:)[/quote]
Ne bom, ker me misliš za uhe, zdaj pa imaš, ker se te bojim… Daj enega, ki je poreden, pa mu malo navij propelerčke, npr. Robi? Tvoj je baje tudi včasih poreden, ali je priden kot jaz? :D[/quote]
Svetnik nisem….Varam pa tudi ne…Nekje vmes…Včasih le malo poreden…:)
Je pa starega konja težko prevzgojiti. Razen, če ima Bibitka kakšne posebne načine za vzgajanje…:)
Bibitka drugih ne vzgaja, sama se pa tudi ne pusti.:)
@matjazek, že zdaj se me bojiš, kaj bi še le bilo, če bi te dobila v roke.:)
@matjazek, že zdaj se me bojiš, kaj bi še le bilo, če bi te dobila v roke.:)[/quote]
V roke? Bi me poskusila dvigniti kvišku, tako visoko, da bi z glavo butnil ob strop? 🙂
@matjazek, že zdaj se me bojiš, kaj bi še le bilo, če bi te dobila v roke.:)[/quote]
V roke? Bi me poskusila dvigniti kvišku, tako visoko, da bi z glavo butnil ob strop? :)[/quote]
Ja, to sem imela v mislih… samo, če ne bi prej skupaj zlezel od strahu.:)
Živjo
Jaz ne varam, bil pa sem s strani žene prevaran…veza je jasno šla v maloro. Trenutno sem še v fazi zdravljenja čustvene bolečine…star 40, čeden, športen, iskren, …moj mail dami8171@gmail.com…sem za kakršen koli pogovor, tudi srečanje in v kolikor bo obojestranska kemija toliko lepše.
LP
25.07.11 22:04
Živjo KRISTINA
Zelo rad bi te spoznal,…pošlji mi kontakt na mail: dami8171@gmail.com
V pričakovanju te pozdravljam
LP Damjan
Jaz ne varam, bil pa sem s strani žene prevaran…veza je jasno šla v maloro. Trenutno sem še v fazi zdravljenja čustvene bolečine…star 40, čeden, športen, iskren, …moj mail dami8171@gmail.com…sem za kakršen koli pogovor, tudi srečanje in v kolikor bo obojestranska kemija toliko lepše.
damjan, neki dolgo se že krpaš ti…… hm?
za takega, ki se zdravi si kar aktiven.
ne razumem namreč nekaj – iščeš vezo, pa še starih stvari nisi predelal. iščeš žensko, bi bi te tako zelo animirala, da bi na staro pozabil, ali pa se želiš z novo pogovarjati o stari?
jaz sem pa namreč mislila, da se ljudje lotevajo novih projektov potem ko s starimi opravijo…..
Aleksandra a veš da se mi malo zdi, da zaradi takih postov potem Robi meni piše, da sem razočarana… malo posplošuje, ampak sklepanje pa ni napačno.
Pred pol leta je napisal, da je bl prevaran, to pa res ni taka dolga doba. In ni napisal, da išče žensko zdaj takoj. Je pa menda razumljivo, da bi mu blo kul, če se znjo zašteka (tudi čisto prijateljsko) ne pa da je ravno neki krampus.
Pa to, da se ženska lažje znajde če je prevarana? Od kod pa to?
[code]"Nekoč bo lepo,
ko blazni bomo ob ognjih čepeli
in bomo odprte rane imeli-
takrat bo lepo..."[/i][/code]
[sup]france balantič [/sup] julija je že iskal, pa verjetno ni začel iskat prvi dan, ali pa tudi
zdaj je feb., kr pomeni 7 mesecev, še vedno prizadet……
po slabem letu pa menda ja pospraviš stvari toliko – ne vem no
predvsem pa kakor sem napisala – se mi ne zdi ravno ok lotevati se novih stvari s staro kramo, edino če rabi psihologinjo še zraven
Ja čisto mogoče da imaš prav. Po drugi strani pa ne veš nič več od tega kar je napisal. Kaj pa če je čisto ok človek? Potem pa bo se tu naštepalo 50 postov, da so samske žensek zato samske, ker v vsakem vidijo samo napake, pa hočejo imet popolnega, ki ga ni.
Enkrat sem prebrala en dosti bolj zblojen oglas od ene punce, da je še v zvezi, pa da išče nekoga, ki ji bo pripravljen pomagat, da gre ven iz nesrečne zveze, ker sama nekako ne zmore…
Kaj pa to…?
[code]"Nekoč bo lepo,
[sup]france balantič [/sup] ljudje se najdejo v vse sorte čudnih situacijah. poslušat o bivši in o tem kako ji je vse dajal, pa je šla…. ok mogoče to keri paše, meni ne bi – kr se mene tiče si lahko poslušalko in tolažnico najde drugje. ko bo rabil žensko…..
tko da – tko jaz mislim, lahko pa en drugem jokajo 20 let še, kr me seveda ne moti
ženske navadno čakamo, da se nam prikaže marija, da bi šle, oz ene si najdejo drugega in grejo, tko k v tem primeru
Hm, če bi bila zlobna, bi napisala, da te pa malo vseeno zanima, da si šla iskat njegove poste, ko ni niti registriran 🙂 🙂 Kaj bi šele Matjažko rekel na tako zbiranje podatkov…
No če te ne zanima, pa mu ne delat negativne reklame (saj si jo je sam dovolj).
Aja pa kaj ti drugače komuniciraš samo s takim, ki išče žensko? Saj pa se lahko zaštekaš tudi čisto prijateljsko.
[code]"Nekoč bo lepo,
[sup]france balantič [/sup] Preprosto:
1. Poišči grdega tipa. Ta ne dobi veliko dobrega fuka.
2. Daj mu dober fuk in izboljšuj svojo tehniko.
3. Občuduj njegov zavaljeni vamp, ti pa treniraj in pumpaj kvihte, da boš do pozne starosti lepa, postavna in fit.
Tak bo tvoj za vedno – garant ne bo iskal fuka drugje.
Če bi slučajno rada inteligentnega uspešnega lepotca, ki vedno sam prevzame pobudo, med tem ko ti tamaniš čokolado in smetano ti lahko garantiram, da boš razočarana. Takih budal med moškimi ni.
A to zaradi one glupe predpostavke?[/quote]
Kakšne predpostavke? [/quote]
Tiste v naslovu sosednje teme. A ti pol resno misliš? A tvoja punca ti tudi reče dasi grd pa ti njej isto?
[code]"Nekoč bo lepo,
[sup]france balantič [/sup] Forum je zaprt za komentiranje.