priporočila prosim
Seveda ne. To ni niti najmanj pohvalno in lepo. Zakaj bi nekoga poniževal ali trpel poniževanja od nekoga. Moja punca je najlepša od vseh mojih punc. To, da je edina, pa je tudi dejstvo…
Sam si rad delam utvare, da je ne bi zapustil, pa če se mi boginja uleže pod moje noge, ampak za kaj takega bo treba počakat na prvi trenutek priložnosti, da jo prevaram. Če je ne bom, pomeni, da sem res sposoben resne zveze in vreden njene ljubezni. Enako pričakujem od nje.
To sicer je ena izmed teoretičnih hipotez.
V praksi to ne funkcionira, saj si ženska ne bo poiskala grdega tipa in se mu predala. Težko je z nekom seksat in živet, če ti je grd.[/quote]
Ja, res je, sam je v praksi spet tako: 15% žensk pri nas je lepih do 20 leta. 5% do 30, 1% do 40, potem se pa neha. Bolj ko je ženska sama grda ali “desperate” (s starostjo so ponavadi oboje), bolj so tolerantne do grdih tipov.
V praksi to ne funkcionira, saj si ženska ne bo poiskala grdega tipa in se mu predala. Težko je z nekom seksat in živet, če ti je grd.[/quote]
Ja, res je, sam je v praksi spet tako: 15% žensk pri nas je lepih do 20 leta. 5% do 30, 1% do 40, potem se pa neha. Bolj ko je ženska sama grda ali “desperate” (s starostjo so ponavadi oboje), bolj so tolerantne do grdih tipov.[/quote]
Kako ti to gledaš omejeno, 5 let mlajše so moj tip, 10 let mlajše so še bolj moj tip, 15…. :))))
Hehe… my point exactly. Sam – stara koka, dobra supa. Z leti babe pridobivajo na drugih kvalitetah… Sam spet… pr 35-40 se jim spet odpili… Nekaj v zvezi z biološko uro…
Ženske od 0 – 35 sanjajo o družini
ženske od 35 naprej pa o mladem sexy jebaču.
Tipi do 40 sanjajo o mladi sexy fukari
Tipi po 40 bi radi froce in familijo….
Ni in ni ene zdrave kompatibilnosti tle.
Hehe… my point exactly. Sam – stara koka, dobra supa. Z leti babe pridobivajo na drugih kvalitetah… Sam spet… pr 35-40 se jim spet odpili… Nekaj v zvezi z biološko uro…
Ženske od 0 – 35 sanjajo o družini
ženske od 35 naprej pa o mladem sexy jebaču.
Tipi do 40 sanjajo o mladi sexy fukari
Tipi po 40 bi radi froce in familijo….
Ni in ni ene zdrave kompatibilnosti tle.[/quote]
tut prov zdravega razmišljanja žal ne
Kaj pa če naredimo takole: poiščemo tipa, ki nam ni čisto odvraten, ampak splošno gledano ni nič posebnega. Tako bo volk sit in koza cela. Aja, pa še takole… vzamemo idealno sliko svojega idealnega moškega (recimo he-mana iz risanke ali tarzana li pee wee hermana), ki jo gojimo v svoji glavi že celih 30 let. Potem jo primerjamo z izbranim – ne preveč lepim tipom. Če sta si vsaj malo podobna, potem je ok. Tako ga bom lahko celo življenje prevzgajala in oblikovala v svojega idealnega partnerja.
To je že bolj realno. Saj v to nas okoliščine prej ali slej prisilijo, če nočemo ostati samski.
To pa so spet le pobožne želje neke prevzetne ženske.
Starega konja učiti in ga prevzgajati….Mission impossibile.[/quote]
Ženske to itak vedo, ampak si ne verjamejo.
Tipčki smo bolj preprosti. Pogledamo – faca, joški, rit, poslušamo 2 minuti (da slišimo, če ni totalna kura ali psihopat) in potegnemo črto. Nad 50% – ok, lahko zaplodimo, pod 50%, bejž čim dlje stran.
Mi nimamo nobene potrebe po preoblikovanju ali vseživljenjski vzgoji partnerke. Mi jo res vzamemo tako, kot je. Ženske pa nas, kljub temu, da vedo, da se gredo mission impossible, vzamejo kot komad (kosmate in prdeče) gline, ki jo bodo tekom 50 let preoblikovale v sanjsko lutkico.
Ženske so bolj navezane na pravljice o princeskah in princu, ki potem živita srečno do konca svojih dni.
Zaradi te navezanosti na nek idealen odnos, postanejo zahtevne in seveda potem največkrat nezadovoljne, ker človeka ne moreš spremeniti.
Še večji problem pa je, če mislijo, da so one popolne in zato za vse težave krivijo moškega, ki ga je treba spremeniti, saj je pri njem vzrok.
Saj smo v resnici vzrok njihovih težav:
1. Če težijo, gremo na pir
2. Če so tiho smo tiho tud mi
3. Če se kujajo nas boli k.
4. Če gredo s frendicami gledamo TV
5. Če skuhajo neki kompliciranega damo gor kečap
6. Če pometejo – naredimo kokice
7. Če operejo gate popizdimo, ker ni gat
9. Če se zredijo gremo k bolj suhi
10. Če se postarajo gremo k bolj mladi
itd… itd…
V resnici morajo bit vseskozi na prstih, mi pa vedno – po preprosti kmečki logiki (in brez slabe vesti) – frderbamo njihov “plan to rule the world”. Jaz štekam, da smo ena zagamana svojat, ki gre vedno naravnost. Ženske se trudijo, da bi nam z lepimi rožicami in kamenčki sugerirale, kam naj peljemo in kako hitro, mi mamo pa “volan na ravnost, pa cegu na gas” odnos.
Sam, saj vemo, kaj je rekla kača, ki jo je pes na hrbtu nesel preko reke. Pičila ga je in tik preden sta se oba utopila je rekla: “Jebiga, to je v moji naravi…”
Saj smo v resnici vzrok njihovih težav:
1. Če težijo, gremo na pir
2. Če so tiho smo tiho tud mi
3. Če se kujajo nas boli k.
4. Če gredo s frendicami gledamo TV
5. Če skuhajo neki kompliciranega damo gor kečap
6. Če pometejo – naredimo kokice
7. Če operejo gate popizdimo, ker ni gat
9. Če se zredijo gremo k bolj suhi
10. Če se postarajo gremo k bolj mladi
itd… itd…
V resnici morajo bit vseskozi na prstih, mi pa vedno – po preprosti kmečki logiki (in brez slabe vesti) – frderbamo njihov “plan to rule the world”. Jaz štekam, da smo ena zagamana svojat, ki gre vedno naravnost. Ženske se trudijo, da bi nam z lepimi rožicami in kamenčki sugerirale, kam naj peljemo in kako hitro, mi mamo pa “volan na ravnost, pa cegu na gas” odnos.
Sam, saj vemo, kaj je rekla kača, ki jo je pes na hrbtu nesel preko reke. Pičila ga je in tik preden sta se oba utopila je rekla: “Jebiga, to je v moji naravi…”[/quote]
ojej……
Sestank.
As že naredu?
Nism.
Sodelavc.
Mene nau nasledn tedn.
Ja dbest!
Cesta.
Ajkej drubiža?
Ne.
GSM.
Auš kmau duma?
Pojmanimam.
Mehanik.
Sto jurjev.
Jebemumater.
Frend.
Aumo kej lezl?
Ne, k mam pamže.
Pamž.
Oči, oči, oči, …
Dejmir aneviš d nimam cajta.
Jebiga
Fotr.
Smtireku!
Ma nemejebat!
Mat.
Dej sm žličko.
A miš d ga jest neznam futrat?
Žena.
Dej prid že u postlo!
Aneviš da delam!
Matilda.
Živjo!
Hvala.
Čisto slučajno sem zašla sem in naletela na tale skriti biser!
Pred talentom klobuk dol!
Akutno opazuješ in izpiljeno podajaš nazaj!
Ob tvojem pisanju ves čas razmišljam – pa točno to bi jaz rekla!
Ni kaj, ženske enako dobro poznaš kot moške!
In tudi stil je – koncizen in precizen.
Skratka, čestitam!
Samo vprašanje – pri vsem tem poznavanju – tvoji odnosi laufajo? Si v stanju predvideti situacije in narediti tako, da do njih ne pride, ali pa se tudi tebi (in tvoji ženski) dogaja?
Forum je zaprt za komentiranje.