priporočila prosim
Se pravi, da se vezani moški ne smejo družiti s (samskimi) ženskami, ker je samo še korak do postelje?? A si muslimanka? Mogoče po sebi sodiš, če zreduciraš možnost prijateljstva med moškim in žensko zgolj na neko primitivno raven, kjer anarhično IT poveljuje brez vpliva EGA in SUPEREGA. :))
Če so v ospredju seksualni motivi za “prijateljstvo”/druženje, potem to drži, ampak še tu se morajo interesi ujemati, da pride do naslednjega koraka, tudi želja pri obeh je lahko premalo, če se postavlja na kocko recimo družino, imajo ženske ponavadi močnejše zavore, da ne pride do tega…
Tudi jaz mislim, da it sklepa po sebi: o nasprotnem spolu misli le kot o spolnem objektu?
Recimo imaš prijatelje (M in Ž), dobiš partnerja in moraš takoj skenslat vse M prijatelje. Greš s partnerjem narazen, si želiš spet med prijatelje pa jih ni več, ker so užaljeni, ker si jih skenslala.
Ne vem no, ampak jaz v moških ne vidim le potencialnih spolnih partnerjev. Poznam moške, ki so značajsko čisto ok, samo med kot partnerji sploh ne zanimajo, pač ni kemije. Se bi jih morala izogibati?
Partnerstva si jaz niti pod razno ne predstavljam tako, da morata biti drug drugemu psa-čuvaja. Partnerstvo naj bi pomenilo zaupanje, ne pa da mu skoz težimo, kje je, s kom se meni in podobno.
Tega nisem pisala. Med družiti se in biti pravi prijatelj, torej navezan na prijatelja, si enak oz. podoben, ko se dopolnjuješ (ne vem, mogoče moški prijateljstva ne doživljate tako) je pa kar ralika.
Nisem muslimanka.
Pa ti Matjazko, ali si tipičen moški, ki bi rad imel nadzor nad ženskami in “premoč”… Ali se ti šopiriš s svojim egom? Medtem pa druge lepo negujejo in podpihujejo to “žerjavico” ki jo ves čas netiš po čveku… Vključno z Robitom.
Jaz pa nisem dobila občutka, da matjazko in Robi karkoli netita na MONu? Robi je jasno povedal, da je vezan, da ima otroke, da ne vara in nisem dobila občutka, da bi kdaj katera pecal.
Matjazko sicer ni kaj preveč razložil o svojem stanu, amapk tudi nisem dobila občutka, da tu gor peca. Ne vem, mogoče kaj išče, ampak to se zmeni po zs. Na MONu pa nisem začutila, da bi imel željo, da bi se dobival z MONovkami.
če imaš prijatelje že od prej, itak ni problema; malo drugače pa je, če takrat, ko si (srečno) vezan, še vedno iščeš nova znanstva na način, kot je na primer ta tu na forumu – pa da se ne bi kdo delal finega, da gre samo za izmenjavo mnenj in blablabla, ker je čisto očitno, v čem je finta! Če je kdo od vas, ki tu žonglirate, vezan, naj se dobro zamisli nad svojim odnosom do partnerja. Ker, kot je nekdo nekje napisal – če imaš rad, imaš rad.
Eh, Ronka, malo si, malo se pa delaš, oziroma kot bi rekli v primitivnih krogih : Jebala bi se al da joj ne udje!
Tule se ena relativno skupinica ljudi gre eno najstarejših in za preživetje potrebnih igric: dvorjenje! Eni iz takih, drugi iz drugačnih namenov, izvzamem Robija, ki ga poznam iz drugih forumov in o njem ne dvomim…. vsi ostali ste pa aktivni udeleženci. Zdaj pa zavijajte to v srebrni papir ali pa me popljuvate, ampak vsakemu, ki vas gleda od zunaj, so stvari jasne!
če imaš prijatelje že od prej, itak ni problema; malo drugače pa je, če takrat, ko si (srečno) vezan, še vedno iščeš nova znanstva na način, kot je na primer ta tu na forumu – pa da se ne bi kdo delal finega, da gre samo za izmenjavo mnenj in blablabla, ker je čisto očitno, v čem je finta! Če je kdo od vas, ki tu žonglirate, vezan, naj se dobro zamisli nad svojim odnosom do partnerja. Ker, kot je nekdo nekje napisal – če imaš rad, imaš rad.[/quote]
Se podpišem.
Res ne vem, kdo komu pesek meče v oči.
Sami sebi.
Žalostno.
TO verjetno sklepaš po sebi?
Eh, Ronka, malo si, malo se pa delaš, oziroma kot bi rekli v primitivnih krogih : Jebala bi se al da joj ne udje!
Tule se ena relativno skupinica ljudi gre eno najstarejših in za preživetje potrebnih igric: dvorjenje! Eni iz takih, drugi iz drugačnih namenov, izvzamem Robija, ki ga poznam iz drugih forumov in o njem ne dvomim…. vsi ostali ste pa aktivni udeleženci. Zdaj pa zavijajte to v srebrni papir ali pa me popljuvate, ampak vsakemu, ki vas gleda od zunaj, so stvari jasne![/quote]
Tule se ena relativno skupinica ljudi gre eno najstarejših in za preživetje potrebnih igric: dvorjenje! Eni iz takih, drugi iz drugačnih namenov, izvzamem Robija, ki ga poznam iz drugih forumov in o njem ne dvomim…. vsi ostali ste pa aktivni udeleženci. Zdaj pa zavijajte to v srebrni papir ali pa me popljuvate, ampak vsakemu, ki vas gleda od zunaj, so stvari jasne![/quote]
Jaz pa Robite ne izzvzemam. Niti malo.
IT
Na mojo srečo, ker pravijo, da je slaba volja nalezljiva, bila bi škoda, ker se prebuja pomlad.
IT
K srcu si vse ženem in razjeda me hud občutek krivde zaradi ženske nevoščljivosti? 🙂
vstajanje na levo nogo…
it
Žalostno je, če ne vonjaš pomladi in ne opaziš zvončkov ter prvih barvitih spomladanskih metuljčkov. 🙂 Potem drži, da je vse sivo in žalostno, pa še zagrenjeni zraven postanemo.
Sicer sem tu samo danes, pa zato toliko bolj tečna…
Matjažko, zakaj bi naj bila ‘it’ nevoščljiva in komu? Tvoji ženi, če je res, da jo imaš? Misliš, da je v zavidljivem položaju glede na to, koliko in kako zagreto visiš tu in kako ekspliciten si v nekaterih postih?
Če je res, da si poročen in imaš otroke…..potem si samo še eden od neštetih ******, ki si mora svoj ukročeni ego nabijati na stranskih vratih….
Verjamem, da te je samo malo zaneslo, ali ne?
Pripročam, da se z IT povežeta, ker sta zadnji moralni steber te pokvarjene forumske družbe, brez vaju propade civilizacija. 🙂 Včasih je inkvizicija bdela nad grešnimi dušami, danes pa ni nikogar več. 😀
preveč zategnjena ovratnika press[/quote]
to leti name. glej, v bistvu mi je vseeno zate, te ne poznam, po tvojih glasbenih okusih pa slutim, da te niti ne bi hotela spoznati. Da si poročen, vem tudi samo iz ‘rekla baba’, No, če si, upam, da sedi žena na drugem pcju in flirta z drugim krogom pretendentov – saj imata tovrstni dogovor, ane? seveda ne bi bilo problema, če bi iskala tudi ona okoli nove dražljaje? če bi se hihitala in kibicala nekega neznanca, se dogovarjala za servisiranje itd – ali pa mogoče celo skupaj sedita pred zaslonom in izbirata ustrezno kandidatko? Jaz tega ne vem, tudi ni moja stvar, ker pa je to odprt forum, pač lahko svoje mnenje ubesedim in objavim, kajne?
Ti kar – samo če prileti kakšna kritika, jo pa sprejmi v skladu s tvojimi nazori – tolerantno in z open-minded.
Pripročam, da se z IT povežeta, ker sta zadnji moralni steber te pokvarjene forumske družbe, brez vaju propade civilizacija. 🙂 Včasih je inkvizicija bdela nad grešnimi dušami, danes pa ni nikogar več. 😀
preveč zategnjena ovratnika press[/quote]
to leti name. glej, v bistvu mi je vseeno zate, te ne poznam, po tvojih glasbenih okusih pa slutim, da te niti ne bi hotela spoznati. Da si poročen, vem tudi samo iz ‘rekla baba’, No, če si, upam, da sedi žena na drugem pcju in flirta z drugim krogom pretendentov – saj imata tovrstni dogovor, ane? [/quote]
Ja jaz to tudi iskreno upam.
Kajpa njegov filmski okus? Mislim, tisti nedružinski filmi… A si zasledila tisto?
[code]"Nekoč bo lepo,
ko blazni bomo ob ognjih čepeli
in bomo odprte rane imeli-
takrat bo lepo..."[/i][/code]
[sup]france balantič [/sup] staromodnež
Ženska, ja, se mi je zdelo, če bi bil fant, ne bi bilo nobene opazke. 🙂
Robi, kako se ti rešuješ iz te zagate? Daš posamični ženski komplimenti, zdaj pa me čaka 99 nabrušenih ženskih nožev? Kočljiva situacija, ko je večina žensk tukaj, midva pa samo 2? Kontrolo izgubljava, ljubosumje je hudič pri ženskah, kaj moreva?. phaha:D
Ne bi me hotela spoznati, kako da ne? Ni bila to ves čas tvoja želja, ker jaz se te niti ne spomnim, pa brez zamere? Ali od kod ta želja po (ne)SPOZNAVANJU, je že moeala biti od prej prisotna. 😉
Uf, kakšno zanimanje za zasebno življenje nekih tujcev prek interneta. Toliko se mi ni še nihče psovečal in skrbel za mojo krepost, da se ne bi pregrešil. :))
Ni videti, bi pa ti dal eno štirico za domišljajski spis zgoraj. :))
Brut, tudi ti!? 🙁
Nedružinski filmi?? 🙂 Hm? Kakšen je moj filmski okus, razloži mi? “nedružinski” ??? :)))
Ženska, ja, se mi je zdelo, če bi bil fant, ne bi bilo nobene opazke. :)
mhm, ženska, ja, verjetno malo drugačna od tvojega targeta, ampak naj te ne skrbi, z veliko vaje mogoče enkrat prilezeš 😉
Robi, kako se ti rešuješ iz te zagate? Daš posamični ženski komplimenti, zdaj pa me čaka 99 nabrušenih ženskih nožev? Kočljiva situacija, ko je večina žensk tukaj, midva pa samo 2? Kontrolo izgubljava, ljubosumje je hudič pri ženskah, kaj moreva?. phaha:D
lepo, torej te čaka še, koliko, 97 nožev? Res misliš, da tvoja osebica vzbuja toliko zanimanja? Ljubosumje ? hihihi, kolk si luštkan 🙂
Ne bi me hotela spoznati, kako da ne? Ni bila to ves čas tvoja želja, ker jaz se te niti ne spomnim, pa brez zamere? Ali od kod ta želja po (ne)SPOZNAVANJU, je že moeala biti od prej prisotna. ;)
Glede na tvoj glasbeni okus pa res nisi v mojem ne ožjem in ne širšem izboru! Niti jaz se te ne spomnem, pa že nisi naredil dovolj močnega vtisa name 🙂
Uf, kakšno zanimanje za zasebno življenje nekih tujcev prek interneta. Toliko se mi ni še nihče psovečal in skrbel za mojo krepost, da se ne bi pregrešil. :))
Enostavno vprašanje: si poročen? Naj te spomnem, da se je čisto na začetku avtorica teme podpisala z nickom ‘rada bi nekoga ki ne vara’. Boš tokrat enostavno odgovoril?
[/quote]
Ni videti, bi pa ti dal eno štirico za domišljajski spis zgoraj. :))
Domišljije tokrat nisem uporabila, samo vprašanja sem zastavila. Se vidi, da kljub tvojim vidnim naporom nisi kaj preveč zahteven bralec. Tudi to bo prišlo z vajo. (domišljijski se reče)
Ko te že nagovarjam, je fer, da povem kaj tudi o sebi – živim v odprtem razmerju, kamor lahko vstopajo tudi novi ljudje, prostora je dovolj, pri spoznavanju novih ljudi – moških in žensk – nimam posebnih zadržkov, ni me strah dati pobudo v primernem trenutku, v življenju in v odnosih sem radovedna. Toliko o zadrgnjenem ovratniku. Res pa je, da sva se s partnerjem o vsem pošteno dogovorila in da si globoko zaupava – kar pa najbrž ne spada v tvoj, predvidevam, konzervativni pogled na svet.
Danes imam ravno čas, mogoče te bom še kaj podražila, zato raje ne piši več, jutri boš pa lahko spet globoko zadihal in se po moško udaril po prsih 🙂 Pa veliko uspeha!
Forum je zaprt za komentiranje.