Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek priporočila prosim

priporočila prosim

V čem se BMW, za katerega si nobena doslej ni mislila, da je prevarant, razlikuje od vaših moških? Po čem bi lahko ugotovile, da je človek varalica že prej?

Kaj naj gledam, ko mi pride en tak na pot? Če poznate koga, ki ne vara, se priporočam za kontakt. Če bo premlad ali prestar zame, imam polno samskih znank vseh starosti.:-)))

to je odvisno od zveze ne od človeka.
moje skromno mnenje 🙂

Se strinjam, je povsem odvisno od človeka, ki se znajde v določeni situaciji, ki ga v to usmeri. Lahko se v lastni zvezi počuti zapostavljenega in išče drugje srečo, a zaradi otrok noče pustiti na cedilu familiji. Lahko se zgodi tudi obratno, da je ženska zapostavljena in išče drugje še enega ljubčka. Mislim, da je varanje pri moških in ženskah v teh letih že skoraj na isti stopnji pojavljanja.

Lep pozdrav, Iztok http://www.facebook.com/avtoovernet Avto.Over.Net na Facebooku http://twitter.com/#!/avtoovernet Avto.Over.Net na Twitterju http://avto.over.net/ http://iztokfranko.tumblr.com/

Se strinjam, je povsem odvisno od človeka, ki se znajde v določeni situaciji, ki ga v to usmeri. Lahko se v lastni zvezi počuti zapostavljenega in išče drugje srečo, a zaradi otrok noče pustiti na cedilu familiji. Lahko se zgodi tudi obratno, da je ženska zapostavljena in išče drugje še enega ljubčka. Mislim, da je varanje pri moških in ženskah v teh letih že skoraj na isti stopnji pojavljanja.[/quote]

Mislila sem takega, ki se loči, da ne vara, ker ve, da ostati skupaj zaradi otrok škodi otrokom.

Oprosti, ampak meni se pa tale BMW že od nekdaj zdi en tak kurbirski tip. Sicer ga sploh ne poznam, sodim le po njegovem načinu pisanja.

A se ti je zdel? Se mi zdi, da je vedno spoštljivo o ženi pisal.

jaz poznam enega,ki se trenutno ločuje zaradi varanja.Ima novo žensko kake 4 mesece .Z njo bo kao živel v bližnji prihodnosti in se je par dni nazaj prijavil na portal in išče žensko družbo??????????

Pozdravljena,

osebno menim, da nikoli ne moreš vedeti za moškega, ali bo varal, ali ne bo. Za nobenega ne moreš dati roke v ogenj. Upam si trditi, da tudi ženske tega zase ne moremo narediti.

Žal je tako, da izbereš in upaš na najboljše. Veliko je odvisno tudi od sreče, ki jo imaš, ali pa ne. In pa od nas samih…..

Prevare pač so različnih vrst, ne samo to, da nekdo gre z drugo oz. drugim.

Če pa daješ vse od sebe, se trudiš in se ti to še vedno zgodi pol pa rečem: tako je življenje. Odraslega človeka ne moreš spremeniti. Vsak odgovarja za svoja dejanja.

Vse lepo,

Karmen

Od kod pa vam ideja, da BMW koga vara?

pes ki laja ne grize ane

BMW si izmišljuje zgodbice.

Joj, pa se vam res zdi verjetno no, da bi skoraj pod imenom in priimkom objavljal take, če bi bilo res?

Po moje se tudi samo zajebava malo s temi zgodbicami. 🙂

kaj, a vara? a ste ga videli kdaj sedeti v Renaultu ali v Hyudaju… To je pa res varanje… takega deca pa jest ne prenesem. jaz želim tapravga deca z BMWjem, ne pa deca z japonskimi jajci

Zdaj te pa bodo obdelali.

poznam na hitr 6 samskih fantov od 26 do 46 let, daj kontakt pa ti posredujem – niso nebeni luzerji nekateri kar nekaj pod palcem ….

Spet odkrivate toplo vodo?

Zvestoba je pomanjkanje priložnosti.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

ne moreš vseh sodit po sebi.
ni čuda, da jamraš spodaj, kako ti še nobena ni rekla, da te ima rada.

Tisto ni moja tema, čeprav si ti želiš, da bi bila:)

Jao, monovci, pa dalje verjamite v zvestobo, jaz vam ne branim, samo ne pol jokat v forumu Nezvestoba..:)))

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

še nisem kdaj jokala zaradi tega in verjamem, da tudi ne bom. kot za sebe verjamem, da ne bom kdaj varala.

še nisem kdaj jokala zaradi tega in verjamem, da tudi ne bom. kot za sebe verjamem, da ne bom kdaj varala.[/quote] Zarečenega kruha se največ poje.

Povprašaj po njegovih bivših. In naj povejo, če je bil zvest ali ne…:)

Matjazko….To je nekaj zate. 🙂 Poštene ženske, ki ne varajo…Vseh starosti…:)

Ampak avtorica išče moškega… “rada bi koga ki ne vara”, tukaj pa je vprašanje, če matjazek izpolnjuje pogoje.:)

Ampak avtorica išče moškega… “rada bi koga ki ne vara”, tukaj pa je vprašanje, če matjazek izpolnjuje pogoje.:)[/quote]
Nimam pojma…Z moškimi nimam izkušenj…:)

Povprašaj po njegovih bivših. In naj povejo, če je bil zvest ali ne…:)

Matjazko….To je nekaj zate. 🙂 Poštene ženske, ki ne varajo…Vseh starosti…:)[/quote]

Jaz se ne spuščam v tvoj rajon, to je tvoj teritorij, ki ti pritiče kot moderatorju, pač določeni privilegiji. 😀

Ampak avtorica išče moškega… “rada bi koga ki ne vara”, tukaj pa je vprašanje, če matjazek izpolnjuje pogoje.:)[/quote]

Bibitka, moja mama je svetnica! Kakšen naj bo njen sin potemtakem? :)))

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

…. a imaš v mislih, da je svetnica v kakšnem občinskem svetu ali kaj drugega? :))

Drugače pa ja, pravijo, da jabolko ne pade daleč od drevesa…. kaj pa oče …. je tudi kakšen svetnik? 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close