PRIJATELJSTVO
Mene je pa zmotilo nekaj drugega. Pravi, da ima zelo dobro službo itn! Kaj je to ZELO dobra služba?
Pišem pa v kontekstu, da je njegov sicer kratek člančič ..pa že poln pravopisnih napak. Kakšna “nobel” ženska, ki bi to opazila bi jo to najbrž kar zmotilo mar ne?!
V glavnem tukaj zadaj se vidi, da nekaj ne štima čist v redu. Najbrž je njegov svet zelo urejen le v njegovih očeh.
Mene je tudi to zmotilo – pravopis; ljudje, ki so površni pri pisanju, me odbijajo, nehote ali hote se sprašujem, če so površni že pri osnovah, kako so šele kje drugje? Vem, da nisem edina, ki tako razmišlja in težko razumem, da se ljudje niti pri pisnem izražanju nočejo/ne morejo potruditi…to je podobno, kot umivanje zob (malo bi podrgnili s ščetko po levi spodnji strani čeljusti in to je to ;)).
Kaj se zdaj vlečeš ven. Samo vprašal sem te, kakšni so ti tvoji zavidanja vredni uspehi pri ženskah o katerih nakladaš.
Eee, kasno Marko na Kosovo stiže..Marko..ne sodi drugih, če nočeš biti sojen..ti pa kr naprej počneš ravno to..
Tako samozadovoljen, samousklajen človek ( kao ), a v vsaki temi te je polno…
Marko..ti ne prepričuješ drugih..tvoji prispevki so namenjeni samoprepričevanju..
Najbolj absurdno pri vama spider in sandi je pa to, da nonstop počneta to, kar kao sovražita pri Marku. Pa res ne vem, kdo je bolj nor? Vidva, ki vama gre v nos vse, kar on spiše in ob tem še vedno pišeta v te teme ali on, ki ga s svojimi izpadi ne motita. Probleme imata vidva, ne on. To je razlika. Zdaj pa vama grem po korito, kamor me bosta spljuvala, hehehe
Krivokljun, kakšen problem pa imaš potem šele ti, glede na to kako zelo si proti takšnim debatam, ki po tvojem mnenju ne sodijo na med over net, a se jih kljub temu tako zelo rada udeležuješ.
Attention ku*la, ki nima kaj drugega za počet kot iskat pozornost na forumu in iskat bonus pike pri uporabnikih, ki jih pozna samo preko vzdevkov ? To je šele žalostno…
Res ne sodijo, zato pa vsake toliko opozorim, večino časa pa ignoriram vajine izpade in se raje posvetim potencialnim temam/debaterjem.
Nimam problema s tem, da se z nekom glede mnenj razhajam, način, na katerega nekateri podajajo svoje mnenje, pa zna bit moteč.
@soncek36lj, na kakšne hribe pa rad zahajaš? Lahko podaš kako idejo za te dni? Ko je to že ravno tvoja tema …
A potem zahajaš samo na vedno ene in iste lokacije? No saj razumem, da greš vsak dan na bližnji hrib (in vsak drug dan na ROžnik in Šmarno :)), ker so ti blizu. Ampak Krsno jezero kar naprej?
Si mogoče tudi za kaj novega? Namesto 2x na mesec Krnska, raje kak drug del naše prelepe deželice?
Moje destinacije so se začele letos:
Na Rožnik vsaki dan,Šmarna gora vsaki drugi dan,Krnsko jezero pa 2x na mesec.
To je pač en začetek.[/quote]
A potem zahajaš samo na vedno ene in iste lokacije? No saj razumem, da greš vsak dan na bližnji hrib (in vsak drug dan na ROžnik in Šmarno :)), ker so ti blizu. Ampak Krsno jezero kar naprej?
Si mogoče tudi za kaj novega? Namesto 2x na mesec Krnska, raje kak drug del naše prelepe deželice?
Seveda, da sem.Vse kaj je novo je zanimivo.
Forum je zaprt za komentiranje.