Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek PRIJATELJSTVO

PRIJATELJSTVO

Pošlji mi ZS.

😉

Oj

Ponavadi nosim rdečo ali modro majico,brez palic.[/quote]

Glede na izbrani nick in na obrazložitev zakaj tako ime, ko si pisal nekaj o toplini ….

bi pričakovala, da nosiš rumene in oranžne majice :)[/quote]

Zelo dobro razmišljanje imaš!!!Res je,ampak takšne barve srajc pa nosim v službo.

😉

Joj bebita … kaj če bi pričakovanja pustila pred vrati?

Sicer pa, ne vem, zakaj rabite spremstvo (?) Za Šmarno? Tja se ja gre potit, da čimprej gor prideš, si naročiš čajčka in opazuješ dolino pod sabo. Vsaj jaz ne maram, da se mi kdo mota pod nogami 😉 Verjetno je pa luštno it na kak lepši hribček v družbi.

Rumene srajce? eeewww

Ja,ampak pazi,ni vsaka rumena barva(LEPA RUMENA).

[/quote]

Nimam jaz kaj puščat pred vrati.:)

sonceklj36, lahko mi pišeš na gmail: marishaa4@gmail.com

Poslano.

krivokljun, jaz kar dosti hodim na Šmarno oz. še raje, če imam družbo. Resnično težko najdem kakšnega za na Šmarno 2-3x tedensko.

Vidiš, zato ti pa gre tako super v službi…. probaj te žive barve še v prostem času.:)

Res pa je, to kar si napisal spodaj…. ni vsaka rumena lepa…. je pa meni rumena in sploh oranžna pre(lepa) :)))

Vidiš, zato ti pa gre tako super v službi…. probaj te žive barve še v prostem času.:)

Res pa je, to kar si napisal spodaj…. ni vsaka rumena lepa…. je pa meni rumena in sploh oranžna pre(lepa) :)))[/quote]

Hvala za dober namig.

Saj moja življenjska barva je ORANŽNA.

😉

Jaz sem tud neko obdobje hodila 2-3x na Šmarno, ampak to bolj zaradi sebe, športa, ne za v družbo. Za v družbo je Šmarna čist prenizka, treba je na kako Grmado ipd. Al pa na Jakoba, ko se vmes še uležeš na travnik in uživaš.

Jaz imam pa trenutno oblečeno belo majico na kateri piše na veliko – CALL MY AGENT. Kako boste pa na to komentirali ?

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

Jaz sem tud neko obdobje hodila 2-3x na Šmarno, ampak to bolj zaradi sebe, športa, ne za v družbo. Za v družbo je Šmarna čist prenizka, treba je na kako Grmado ipd. Al pa na Jakoba, ko se vmes še uležeš na travnik in uživaš.[/quote]

A da se vmes še uležeš-TO PA NI TAKO SLABO!

😉

Jaz sem tud neko obdobje hodila 2-3x na Šmarno, ampak to bolj zaradi sebe, športa, ne za v družbo. Za v družbo je Šmarna čist prenizka, treba je na kako Grmado ipd. Al pa na Jakoba, ko se vmes še uležeš na travnik in uživaš.[/quote]

A da se vmes še uležeš-TO PA NI TAKO SLABO![/quote]

No, vidiš 🙂 Ljubljana z okolico ima kar nekaj prijetnih hribčkov. Aprilske nevihte niso razlog, da se nekam ne gre, saj večinoma hodiš v gozdu. Pa še iz cukra nismo – menda. 😉

A da se vmes še uležeš-TO PA NI TAKO SLABO![/quote]

No, vidiš 🙂 Ljubljana z okolico ima kar nekaj prijetnih hribčkov. Aprilske nevihte niso razlog, da se nekam ne gre, saj večinoma hodiš v gozdu. Pa še iz cukra nismo – menda. ;)[/quote]

Verjamem, da ima.Kot sem že omenil,ne živim dolgo še v Lj,tako, da iskreno vsega tega nepoznam,mislim na to kakšne lepote so v tem kraju oz. krajih,se pa lovim,ha ha ha,…

Ja vsak ima svoje navade. Jaz recimo Grmade niti ne poznam dobro, na sv. Jakobu sem pa že bila pa mi ni tako všeč kot Šmarna. Je pa lepo tam. Šmarna je samo praktična, hitro si gor in ne zavzame ti preveč časa. Torej jaz grem raje kot na pijačo na Šmarno.
Seveda si pa želim družbe ponavadi je to kakšna kolegica ali kolega ali pes 🙂
Je pa tudi Šmarjetna gora zanimiva (da naredimo še za druge hribe reklamo), da ne bo preveč ljudi na Šmarno hodilo 🙂

Jaz si pomagam s knjigami Pravljične poti Slovenijie http://www.kam.si/knjige_-_turisticni_vodniki/pravljicne_poti_slovenije_-_druzinski_izleti_v_naravo.html
Izleti v lj. okolico http://www.kam.si/knjige_-_turisticni_vodniki/izleti_po_ljubljanski_okolici_.html

in še od enega avtorja, čigar imena se zdaj ne morem spomnit, je napisal več knjig o izletih po celo Slo.

@marisha, kaka gora oz. hrib ti je še fajn? Zbiram tudi jaz predloge za svoje podvige 😉

Šmarjetna gora poguglana, nizek vzpončič. Je pa res, da je Šmarna “pri roki”, ima pa tud (preveč) veliko obiskovalcev, razen če zlezeš gor dopoldne ali na kak praznik, ko je ves folk doma hehe

No, tole zanimivost sem še našla http://potepanja-v-naravi.blogspot.com/

@marisha, kaka gora oz. hrib ti je še fajn? Zbiram tudi jaz predloge za svoje podvige 😉

Šmarjetna gora poguglana, nizek vzpončič. Je pa res, da je Šmarna “pri roki”, ima pa tud (preveč) veliko obiskovalcev, razen če zlezeš gor dopoldne ali na kak praznik, ko je ves folk doma hehe

No, tole zanimivost sem še našla http://potepanja-v-naravi.blogspot.com/%5B/quote%5D

Hvala za info!

😉

Med prazniki je še več ljudi na Šmarni.
Kaj pa vem kaj mi je še všeč. Julijske alpe 🙂 Tud Logarsko pohvalijo (čeprav meni ni nekaj waw), Veliko planino, okoli Bohinjskega jezera… sami biseri 🙂

To je bolj za čez vikend, Šmarna pa čez teden. Mostec je tudi zanimiv in ni toliko ljudi.. in se gre potem na Rožnik.

Praznike kot so božič, božični večer, velika noč nihče ne rine na Šmarno, preverjeno 🙂 Pod nihče mislim zanemarljiva količina ljudi.

Logarska je krasna, veliko za hodit, luštno raziskovat vse 3 doline tam. Bohinjski konec tudi prekrasen, samo premalokrat se odpravim tja. Vogar, Komna, slap Savica, planina Jezero in še in še.

Praznike kot so božič, božični večer, velika noč nihče ne rine na Šmarno, preverjeno 🙂 Pod nihče mislim zanemarljiva količina ljudi.

Logarska je krasna, veliko za hodit, luštno raziskovat vse 3 doline tam. Bohinjski konec tudi prekrasen, samo premalokrat se odpravim tja. Vogar, Komna, slap Savica, planina Jezero in še in še.[/quote]

Oj

Zdaj sem prišel iz Šmarne gore in je bilo super,nobene gužve.

🙂

[/quote]

Nimam jaz kaj puščat pred vrati.:)[/quote]
Pri Bibitki je vsak dobrodošel..Nobenega ne pušča pred vrati…:)

Nimam jaz kaj puščat pred vrati.:)[/quote]
Pri Bibitki je vsak dobrodošel..Nobenega ne pušča pred vrati…:)[/quote]

Se strinjam s tabo.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close