Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek PRIJATELJSTVO

PRIJATELJSTVO

Nič nimaš vse zbrano na enem mestu, ker velika večina žensk niti slučajno ni prijavljena na portalih za spoznavanje.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Ne vem kako so enim spletni portali všeč (za stike mislim). Kolikor imam izkušenj – sami taki, ki iščejo vroče pogovore, sex, ali pa samo – da prođe vreme. Vmes pa vsi ti mačoti niti ne dajo prave slike oz se skrivajo. Jaki frajerji. S puncami pa isto – dajo gor vročo slikico, ki sploh ni njena, ampak potegnjena z neta, potem pa zavaja kako in kaj. Ob vsem tem me mine na kakem spletu iskat prijateljstvo, (tudi samo virtualno ne) če se že v začetku ne začne na nek pošten način.

To je res…Je pa to veliko lažje povedati, kot pa narediti.

Pač nekdo, ki je že v osnovi sramežljiv zaradi takšne vzgoje in ima bolj miren karakter, ne bo nikoli takšen, kot tisti, ki je že od malega zgovoren in družaben, ker je rasel v takšnem okolju.
Lahko delaš na vzorcih, a nikoli ne boš postal drugačna oseba z drugačnim karakterjem. Če 20 ali 30 let živiš na isti način, ni šans, da to spremeniš v par letih…
In namesto, da več let delaš na sebi, je vseeno bolje preko neta koga spoznati, kot pa čakati, da boš dovolj predelal na sebi, da boš lahko šel ven po lokalih in brez strahu ogovarjal ženske.

To je ena izmed možnosti.
Lahko pa daš oglas in pod profil napišeš, da te zanimajo takšne, ki rade športajo. 🙂 Narediš selekcijo…:)

Ne vem, kaj naj bi zavidali.
Zakaj zavidali ? Saj vsak dela po svojih močeh.

Eh Robi, tu si me pa razočaral, sem mislil, da imaš kaj več pojma o teh stvareh. Si že kdaj slišal za pick up artiste, tiste najhujše in kakšno življenje so imeli preden so postali takšni mojstri ? Pa niso to samo dobro prodane bučke, zgodbe so resnične, ljudje, ki so si v roku par let popolnoma spremenili življenje in jih danes nebi niti prepoznal. Če je želja dovolj velika, ti povem, da lahko delaš čudeže. Tudi preverjeno. Mene recimo neboste videli jokcati na forumu kako si naj najdem punco. Ker se zavedam, da hodijo mimo mene vsak dan, tudi na poti do trgovine, ali pa če grem v park na en kratek sprehod. Če vidim kakšno zanimivo bejbo, ki sedi nekje sama na klopci se bom prisedel zraven nje in vzpostavil debato, večina bi jo pa samo opazovala od daleč in se tolažila s tem, da tako in tako ni nikjer nobene pametne, ali pa da to ni primerno, ker tega noben ne počne in nevem kašen film se vam še vrti v glavi.

Pa sploh ne spreminjaš karakter. Še vedno si enak, razlika je samo v tem, da si sedaj UPAŠ delati nekatere stvari, o katerih si lahko prej samo sanjal. Zdaj, če boš pa za vse krivil vzgojo, starše, prijatelje in nevem koga še, da si takšen kakršen si, potem pa go ahead, mene to pač ne zanima.

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

Ti povem zakaj nebi tega naredil. Zato, ker so take bejbe vsepovsod. Zdaj maja imaš en kup študentk, ki laufajo okoli študentskih domovih in skrbijo za kondicijo. Vsaj jaz jih videvam ogromno, ker sem iz centra. Zakaj bi šel pisat en butast oglas in da se mi potem javljajo na telefon ene obupanke, ki je po vsej možnosti še ravnokar končala z bivšim in si zdaj na silo išče neko nadomestitev ( yea right, samo še to mi manjka ). Poleg tega bi se pa počutil neumno to počet, ker vem, da si jo zmorem dobiti tudi na drugačen način.

Ne hvala torej.

Točno to jim jaz želim dopovedat, pa še kar ne razumejo lol. Povejte vi raje meni, kako to, da nisem niti ene sošolke iz faxa zasledil na strani Ona-On, ali pa na kakšnem Twooju ? Vse na enem mestu, ja pa kaj še. Če bi bilo tako bi se takoj zdaj šel registrirat gor 🙂

Resnica.

Ti povem zakaj nebi tega naredil. Zato, ker so take bejbe vsepovsod. Zdaj maja imaš en kup študentk, ki laufajo okoli študentskih domovih in skrbijo za kondicijo. Vsaj jaz jih videvam ogromno, ker sem iz centra. Zakaj bi šel pisat en butast oglas in da se mi potem javljajo na telefon ene obupanke, ki je po vsej možnosti še ravnokar končala z bivšim in si zdaj na silo išče neko nadomestitev ( yea right, samo še to mi manjka ). Poleg tega bi se pa počutil neumno to počet, ker vem, da si jo zmorem dobiti tudi na drugačen način.

Ne hvala torej.[/quote]
Heh, ja kako pa veš, da tista študentka, ki laufa po parku, ni obupana in je pravkar končala zvezo z bivšim? Dajmo bit malo bolj odprti, ne kot fjakarski konji. 🙂
Način, kako nekoga spoznaš je nepomemben. Vsak si pač poišče sebi najbolj primeren način. Pomembno pa je, da veš kaj želiš, da znaš te lastnosti v osebi prepoznat in na koncu cenit. Sadni, koliko žensk dnevno ogovoriš? Ali si želiš resne zveze v tem trenutku?

In ja, razumem njena čustva, brez tega pač ne bo kompletnega odnosa. 😉

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Resnica.[/quote]
No, resnica je takšna (vsaj jaz tako vidim), da velika večina res ustreza zgornjemu opisu, zato pa je potrebno bit dober opazovalec, da izluščiš izjeme. Najdejo se zelo primerna in resna dekleta, to ne govorim na pamet, ampak iz svojih izkušen. Če ne veš točno kaj iščeš, potem pa res lahko naletiš samo na takšne, ki ti ne ustrezajo.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Za tisto študentko, ki laufa po parku si vsaj prepričan, da dobro izgleda. Vidiš ne samo obraz, ampak tudi postavo, nekaj kar si boš težko ogledal preko fotografij, ali pa preko oglasa, kjer folk fejka na polno ( sem že pisal prej o tem ). Poleg tega pa imaš več šans, da naletiš na obupanko preko oglasov, ali pa na portalih za zmenkarije, ker je točno tam njihovo zbirališče. Katera samozavestna ženska, ki se ceni, si bo iskala tipa preko oglasov, ne ti mene zajebavat zdej tle, prov norca se že delaš. To se ti verjetno samo tolažiš, da je ta tvoj način čisto uredu.

Aja pa samo na to mi še odgovori pametnjakovič. Kako to, da nisem na strani Ona-On in na Twooju naletel na niti eno sošolko iz mojega faxa, ali pa iz srednje šole ? Ko praviš, da je vse na enem mestu…

Za tisto študentko, ki laufa po parku si vsaj prepričan, da dobro izgleda. Vidiš ne samo obraz, ampak tudi postavo, nekaj kar si boš težko ogledal preko fotografij, ali pa preko oglasa, kjer folk fejka na polno ( sem že pisal prej o tem ). Poleg tega pa imaš več šans, da naletiš na obupanko preko oglasov, ali pa na portalih za zmenkarije, ker je točno tam njihovo zbirališče. Katera samozavestna ženska, ki se ceni, si bo iskala tipa preko oglasov, ne ti mene zajebavat zdej tle, prov norca se že delaš. To se ti verjetno samo tolažiš, da je ta tvoj način čisto uredu.

Aja pa samo na to mi še odgovori pametnjakovič. Kako to, da nisem na strani Ona-On in na Twooju naletel na niti eno sošolko iz mojega faxa, ali pa iz srednje šole ? Ko praviš, da je vse na enem mestu…[/quote]

Moja prijateljica je na enem od portalov snela zelo v redu tipa, ki ni imel težav pri spoznavanju niti v živo, ampak preprosto v živo ni spoznal nobene ta prave in si je rekel, poskusiti ni greh. Ona pa zaradi družinskih obveznosti ne hodi veliko ven in ni imela nekih neomejenih možnosti spoznavanja. Sta pa oba “fejst” in v redu, tako da sta krasen par. Stanujeta pravzaprav precej blizu, celo na sorodnem področju delata, ampak se brez interneta verjetno ne bi nikoli spoznala.
Mah ti si še mlad in brezkompromisen, pa saj je prav tako.

Aja pa samo na to mi še odgovori pametnjakovič. Kako to, da nisem na strani Ona-On in na Twooju naletel na niti eno sošolko iz mojega faxa, ali pa iz srednje šole ? Ko praviš, da je vse na enem mestu…[/quote]

Moja prijateljica je na enem od portalov snela zelo v redu tipa, ki ni imel težav pri spoznavanju niti v živo, ampak preprosto v živo ni spoznal nobene ta prave in si je rekel, poskusiti ni greh. Ona pa zaradi družinskih obveznosti ne hodi veliko ven in ni imela nekih neomejenih možnosti spoznavanja. Sta pa oba “fejst” in v redu, tako da sta krasen par. Stanujeta pravzaprav precej blizu, celo na sorodnem področju delata, ampak se brez interneta verjetno ne bi nikoli spoznala.
Mah ti si še mlad in brezkompromisen, pa saj je prav tako.[/quote]Mah on gleda bolj na “fasado” zato mu je spoznavanje preko neta kjer moraš še kaj drugega pokazat, odveč.
Taki pogledajo “gištel” in če je ta ok, potem je vse ok. Kakšne druge podrobnosti so za praznenje jajc skoraj nepomembne oz sama nepotrebna navlaka okrog pič*e……
Mnogo njih se najde tudi na netu in potem punce, ki jim ni le do nudenja spolnih uslug, jamrajo da so tam samo brezvezni tipi in tipi, ki jim punce na “prvi kavi” vsaj ne “spu*ijo” jamrajo da je takšno spoznavanje brezveze…

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Waw, en primer si napisala, ena prijateljica tvoja si je našla tipa preko interneta. Hud dokaz, to mi zdaj pove, da jaz ful velik zamujam, ker nisem tam gor prijavljen. Ta njen tip se ji je pa zlagal. V resnici nima pojma kako se lahko spozna bejbo v živo, če se je zato rabil prijavit na ta portal.

Waw, en primer si napisala, ena prijateljica tvoja si je našla tipa preko interneta. Hud dokaz, to mi zdaj pove, da jaz ful velik zamujam, ker nisem tam gor prijavljen. Ta njen tip se ji je pa zlagal. V resnici nima pojma kako se lahko spozna bejbo v živo, če se je zato rabil prijavit na ta portal.[/quote]

Tako je, Sadni, prav imaš od prve do zadnje črke. Lahko doma postavim oltarček tebi v čast in te poslej častim kot sadno božanstvo?

No jaz nisem takšen, kot si me zdaj opisal. S tabo pa nevem kaj je narobe, če si zadovoljen z vizualno nezanimivimi. Aja saj res, če izgleda dobro potem to pomeni, da še za kaj drugega kot za fu*at tako in tako ni. Kar tolaži se, tudi takšne imajo lahko fenomenalen personality, samo kaj ko ti ne zbereš dovolj jajčk, da bi pristopil do njih, saj se bojiš, da bi te zavrnile. Nizka samozavest bi jaz tu rekel.

čustveni izlivi ftw

Evo, jaz bi te rada spoznala.

Sadni nič več ti ne bom odgovarjal, ker ti tud odgovoriš samo na tisto, kar ti odgovarja. Tako samozavesten, pa tako boječ hkrati. 🙂

Zdaj pa povzdigovalci v nebesa spoznavanja preko neta že pošteno pretiravate. V debato se je vključil On_ in dodal nekaj nesmiselnih argumentov, recimo, d aje pri spoznavanju preko neta treba pokazati več????

Kaj več, razen neke slike in nekaj praznih napisanih besed? Ravno obratno je, v živo je treba pokazati največ, ker poteka pristni medčloveški stik, neverbalna komunkacija, ki prevarante in neiskreneže hitro postavi v čudno luč. Kone ckoncev pa je treba tudi imeti jajca ogovoriti žensko na normalen način, česar pa amrsikateri moški nima.

Nalijmo si čistega vina, iskalci preko neta hvalite svoj način, ker vam v živo ni uspelo. Jaz vam čist verjamem, da vam preko neta je, ker so obupane ženske, ki pišejo oglase “sem samska, stara 32 let, rada bi nekoga spoznala”, pač zadnja možna inštanca za dokazovanje. S tem ni konec koncev nič narobe, samo ne nas imeti vseh tukaj za norca z nekakšnim dokazovanjem “večvrednosti” spletnih portalov, ki s ejim večina najboljše robe obeh spolov izogiba.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Ste pa res hecni, kaj je zdaj treba na to temo toliko besed? Sadni&Co. pač spoznavata v živo, ostali tudi preko neta, so what, smo si pač različni. Vsakomur ustreza njegov način. Če en sadni čuft misli, da je spoznavanje prek neta samo za obupance, ne bo zato nič manj žensk in moških za ostale 😉

Hja, je treba znat zanimivo napisat (ne tako kot avtor dotične teme, recimo), tudi ko pišeš prošnje oz. spremna pisma za službo verjetno ne slediš zlajnanim besedam, ki jih napiše 100 kandidatov pred tabo, ampak gledaš, da si čimbolj izviren, da poudariš svoje atribute in da ne nakladaš po nepotrebnem.

Potem pa itak hitro sledi drinkica in spoznavanje v živo in od tam dalje poteka enako kot pri spoznavanju v živo.

Bravo Spider ….

zdaj pa prosim, če se mi javi avtor sonceklj36, ker bi ga res rada spoznala …

kamil*ka, registriraj se pa mu piši ZS, koji je to problem?

oj krivokljun, registriram naj se? ma kaj pa vem …. ja fino bi blo če bi se, a ne … 🙂

Saj se ne rabiš tu oglasit, registriraš se in mu pišeš. Verjetno se je on z razlogom registriral in ni dal mejla na javno.

prav maš, … bom prespala …

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close