PRIJATELJSTVO
Vzameš si čas? Ne me hecat, sonček36lj, 35 min je zelo dober čas. Še tisti, ki tečejo gor, imajo čas 20 min.
Toliko o uživanciji. Imaš tako dolge noge, da si tako hitro gor? Pa nič ne pofotkaš ob poti? Ali se razgledaš po krošnjah, prisluhneš žvrgolenju?[/quote]
Ha ha ha,nimam dolgih nog,verjami,da grem počasi in se vmes tudi še ustavim.Moja višina je 177 cm,teža 75 kg,tako, da ni panike.Saj če bi šel recimo v dvoje,bi bilo drgače,ampak……..odgovor že veš.
🙂
marisha, kaj je zate normalno? Odvisno tud, po kateri poti greš. Jaz vem, ko v 35min gor pridem, sem orenk zadihana in vem, da sem takrat precej hitra pri vzponu. Zdaj ali ima sonček dolge noge, da gre lahko “ljepo lagano”, ali se je malce uštel v času. Kar pa tu res ni bitno, važno da se gor pride in vmes uživa. Aja, pa obvezno miške probat, so odlične!
Ja odvisno je koliko smo s kondicijo in po kateri poti gremo. Govorimo seveda o poti s Tacna. Torej če grem jaz ful ful hitro pa sem odštela kako minuto počitka pol je bil lahk čas tudi 25 min., sam to je bilo že pred leti, sedaj se niti ne štopam ker imam zmeraj kakšno družbo in se prilagajam ali drugi meni… torej je ta čas potem 40 min. gor ali kaj manj/več… če bi šla sama normalno hitro brez raznega ustavljanja pol bi lahko komot imela 35 min… je pa to nek dober srednji čas po mojem mnenju… kakorkoli važno da se športa in vmes tudi počiva, lp!
Forum je zaprt za komentiranje.