Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek PRIJATELJSTVO

PRIJATELJSTVO

Temu bi lahko tud drugače rekli samozadovoljitev. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Temu bi lahko tud drugače rekli samozadovoljitev. :)[/quote]

Hehehe… nekako tako, res. 🙂
Saj zato pa sva s “krivokljunico” lj.sončku predlagali, naj si vzame čas in začne uživat v dvoje.:)

haha 12 točk za Markota.

Še vedno pa sonček ni napisal, v kakšnem času gor pride.

haha 12 točk za Markota.

Še vedno pa sonček ni napisal, v kakšnem času gor pride.[/quote]

Danes sem spet bil gor.Vzamem si čas in lepo počasi grem gor,cca. 35 minut.

Tako, da nikamor ne hitim.

Evo še en kandidat za v hribe. Če bi se mi kdaj katera hotela pridružiti pri vzponu v hribe (na različne lokacije 😉 se mi lahko javi.

Planinski pozdrav…

Sonček, a si bil danes na pohodu? 🙂

Vzameš si čas? Ne me hecat, sonček36lj, 35 min je zelo dober čas. Še tisti, ki tečejo gor, imajo čas 20 min.

Toliko o uživanciji. Imaš tako dolge noge, da si tako hitro gor? Pa nič ne pofotkaš ob poti? Ali se razgledaš po krošnjah, prisluhneš žvrgolenju?

Sonček, a si bil danes na pohodu? :)[/quote]

Nisem bil.Sem imel druge obveznosti pa se mi ni izšlo.Pa tudi počivat je potrebno malo.A ne?

🙂

Vzameš si čas? Ne me hecat, sonček36lj, 35 min je zelo dober čas. Še tisti, ki tečejo gor, imajo čas 20 min.

Toliko o uživanciji. Imaš tako dolge noge, da si tako hitro gor? Pa nič ne pofotkaš ob poti? Ali se razgledaš po krošnjah, prisluhneš žvrgolenju?[/quote]

Ha ha ha,nimam dolgih nog,verjami,da grem počasi in se vmes tudi še ustavim.Moja višina je 177 cm,teža 75 kg,tako, da ni panike.Saj če bi šel recimo v dvoje,bi bilo drgače,ampak……..odgovor že veš.

🙂

Sonček a potem imaš ti nakako takle tempo: najprej fino štartaš, da se malo zadihaš, potem malo počiješ, da pa se ne prehladiš pa spet malo pospešiš?
Drugače pa verjamem da bi bilo drugače če bi šel v dvoje 😉

Lp

35 min. za Šmarno je čist normalna hitrost… 😉

marisha, kaj je zate normalno? Odvisno tud, po kateri poti greš. Jaz vem, ko v 35min gor pridem, sem orenk zadihana in vem, da sem takrat precej hitra pri vzponu. Zdaj ali ima sonček dolge noge, da gre lahko “ljepo lagano”, ali se je malce uštel v času. Kar pa tu res ni bitno, važno da se gor pride in vmes uživa. Aja, pa obvezno miške probat, so odlične!

Ja odvisno je koliko smo s kondicijo in po kateri poti gremo. Govorimo seveda o poti s Tacna. Torej če grem jaz ful ful hitro pa sem odštela kako minuto počitka pol je bil lahk čas tudi 25 min., sam to je bilo že pred leti, sedaj se niti ne štopam ker imam zmeraj kakšno družbo in se prilagajam ali drugi meni… torej je ta čas potem 40 min. gor ali kaj manj/več… če bi šla sama normalno hitro brez raznega ustavljanja pol bi lahko komot imela 35 min… je pa to nek dober srednji čas po mojem mnenju… kakorkoli važno da se športa in vmes tudi počiva, lp!

Nima tolk veze kondicija. Tud če je nimaš, si lahko gor v 35 min. S tem da si pol ves bel v faco. Tisti ki jo ima srednje, pa je malo zadihan. Jaz sem govorila zase. Ko sem hitra, sem v 35 min gor. z ali brez zadihanja. Nimam pa dolgih nog. 🙂

Običajno rabim do vrha 22-23 minut, je pa res, da sem športnica in mi sape ne zmanjka 😉

[center][i]"Woman without a Man is like a fish without a Bicycle."[/i] [sub]-Triumph[/sub][/center]

Pa tu gor ste same športnice in vse samske…

Men se zdi pa neumno tolk hitet, raje še mal spočijem učke na drevesih, poslikam kak zanimiv moment, se raztegnem. Mogoče s kom še počvekam.

Pa tu gor ste same športnice in vse samske…[/quote]

Za ostale res ne vem, meni samskost kar ustreza, športanje pa je zakon 😉

[center][i]"Woman without a Man is like a fish without a Bicycle."[/i] [sub]-Triumph[/sub][/center]

Meni se pa zdi med potjo neumno čvekat in biti drugim v napoto, ne, saj ne…. vsak naj naredi po svoje, ni pa ena ali druga oblika neumna, neumno je v lepem vremenu doma čepet 😉

Ja, je problem, ker športnice imamo rade športne moške :). Samski moški pa večinoma vsi brez kondicije :(. Včasih so se ženske pritoževale, da moški preveč športajo, zdaj pa se ženske pritožujemo, da je večina samskih moških brez kondicije.

Pa tu gor ste same športnice in vse samske…[/quote]

Res je. In po možnosti še jamrat da ni nikogar za družbo. 🙂

Pa tu gor ste same športnice in vse samske…[/quote][/quote]

Spolne kondicije tudi? 🙂

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Res je. In po možnosti še jamrat da ni nikogar za družbo. :)[/quote]

Drži, pa tudi če greš sam, s tem ni nič narobe, morda tako koga srečaš 😉

Mene pa zanima kako to, da je potem isto temo odprl prilepil še na forumu “sex v mestu”.

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

Le zakaj neki…answer ne bi smel biti problem 😉

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close