Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek PRIJATELJSTVO

PRIJATELJSTVO

Tudi jaz nisem videl napadanja, če se ga že omenja.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

No, tole recimo, je pa meni všečno. Na osnovi takšnih besed bi lahko začutila neko možnost po skupnih lastnostih….

Naprimer.

Kakšno spoznanje?

Ja, vsi zavidajo vam, ki ste oh in ah, ženske pa morate iskat preko interneta..:)))

Phahahaha…česa vsega človek ne prebere na tem t.i. čveku..

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Kdo pravi, da kdo zavida NAM? Kdo so to sploh mi?
Ljudje, ki so nezadovoljni s svojim življenjem pa zavidajo tistim, ki so zadovoljni. To je pač dejstvo, to je v bistvu v naravi človeka in tega se ne da skrit. Eni sicer verjamejo, da to dobro skrivajo, ampak se v tem motijo. To je dejstvo tako, kot je dejstvo, da človek, ki čuti lakoto, bo iskal hrano. Ni neke razlike v tem. Jaz sem zavidal, priznam. Ampak takrat tega nisem verjel, verjetno niti ne bi priznal, če bi mi to kdo rekel. Zato tud tega od nikogar ne pričakujem. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

V tej temi nisem opazil nobenega napadanja. Bolj le filozofirranje…:)
Komentiral sem le Katenjkino izjavo, zakaj se takšne oglasnike ponavadi napada.

Tako je. To se opazi na vseh področjih…Prav tako na finančnem področju….

Ja, vsi zavidajo vam, ki ste oh in ah, ženske pa morate iskat preko interneta..:)))

Phahahaha…česa vsega človek ne prebere na tem t.i. čveku..[/quote]

Ravno zato iščejo po internetu ženske.

Ker je (pravo) tako težko najti, in rabiš večjo izbiro, kot jo lahko dobiš na nekaj kvadratnih kilometrih, ker želiš več kot nek površen odnos, ker si izbirčen.

Recimo.

Kakšna neumnost. Več jih lahko spoznaš, če greš vn in še večje šanse so, da boš naletel na kakšno “pametno”. Bodimo realni, ženska, ki preživi več kot polovico dneva na portalih za zmenkarije definitivno nekaj ne štima z njo. Takšne so pa nezanimive za pogovarjat se, ker ti nima NIČ ZA POVEDAT. Kje ima kakšne hobije, kaj sploh dela čez dan, razen tega da visi tam gor in kako boš potem sploh lahko pričakoval, da ti lahko taka punca izpade zanimiva ? Saj ne moreš.

Na takšnih straneh se zbirajo obupani ljudje, ki si NA SILO iščejo nekoga in ne jemljejo to samo za zajebancijo, ali pa kot za nek bonus, tako kot ti praviš ( za večino definitivno to ne velja ). Pa še hitreje prideš do kaj resnega, tam se pa lahko z eno pogovarjaš še cel mesec in še vedno nič od nič. Tudi težko boš izpadel zanimiv kateri preko PCja. Največji problem pri tipih, ki sem ga opazil, ne samo na takšnih portalih za zmenkarije, tudi na fbju, netlogu, je da neznajo ubrat pravilnega pristopa. To, da eno povabiš na kavico, že po prvem stavku, ki ji ga napišeš, nebo delovalo. Ravno tako nebo delovalo, če ji vržeš naprej kak kompliment, v stilu : lepa si, huda, dobra postava, ipd budalaščine. Njej se bo sicer to zdelo lepo od tebe, AMPAK, problem je, da ona takšne komentarje bere že cel dan in te potem da v isto kategorijo kot vse ostale. Misli si : eh še en potreben. Ji ga pa sede za pumpanje ega, to pa zagotovo. Nima ona zastonj toliko slik gor uplowdanih, ena bi bila čisto dovolj 🙂

Lahko pa začneš z debato malo na drugačen način. Ji napišeš kaj smešnega, ali pa kakšno zanimivo zgodbo, da ji poveš, ki se ti je zgodila včeraj. Ravno dovolj, da vsaj malo pozornosti dobiš od nje, če pa stvar deluje je pa še v največji meri odvisno od tega kakšen si na sliki. Če si plešast, neobrit, poln mazoljev, s takšnim trebuhom kot Jack Nicholson bo pa jeba.

V živo je pa seveda drugače, tam energija naredi svoje, ji lahko pokažeš koliko si upaš, da si drzen, samozavesten, da se znaš obnašat, skratka da imaš tist x faktor, ki ga ona išče. Iskanje punc preko interneta je pa izguba časa, vsak ki ima vsaj malo pameti bo to vedel.

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

Saj potem tudi takšen moški preživi pol dneva za rač. 🙂 Gliha vkup štriha…:)

Veliko ljudi je sramežljivih in jim je lažje vzpostavljati kontakte preko neta.
In ravno takšni imajo več možnosti, da koga spoznajo preko neta, ker v družbi pogorijo.

Logično ane.

Drugače se pa prisiliš in delaš na sebi, da ne izpadeš več sramežljiv, v takšnih situacijah. Začneš delat ravno tisto česar te je strah in delaš toliko časa dokler ne ugotoviš, da si lahko tudi sam tako dober v tem, kot nekdo drug, ali pa vsaj približno tako dober. Ta občutek je pa neprecenljiv, saj se počutiš kot, da bi bil v kakšnem virtual reality špilu in da lahko počneš kar ti srce poželi, brez kakršnihkoli obžalovanj. Beseda bruka ti pa sploh ne pade več na pamet. Šele takrat zaživiš, saj te ni strah nikomur pokazat kakšen si v resnici. Če pa obupaš, vržeš puško v koruzo in si rečeš to pa ni zame in se raje zatečeš na net, ali na oglase, potem si pa pač pussy v mojih očeh. Tipi z jajčniki so pa za večino punc neprivlačni, treba pokazat, zakaj imaš jajca in da niso tam gor samo za okras.

Zanimiv oglas – bi šla na kavico, brez obveznosti, samo tako, malo, ampak… nisem iz LJ, žal.
Mi pa ne gre v glavo – a so ženske že tako razočarane, da ob tem pomislijo oz nudijo globje usluge? Sem mislila, da so samo moški taki. (ob tem se moškim opravičujem, da me kdo ne napade kaj si mislim)

Ampak obupane punce najdeš povsod, tako na portalih, kot na zunaj v reali in enako je s tipi. Če z nekom navežeš stik preko neta in ti je všeč, boš verjetno tudi želel (vsaj jaz bi) to osebo čim prej v živo spoznat. Da hitro vidiš pri čem si in da tudi ona vidi, pri čem je. Zakaj bi zgubljal čas, če je obema jasno zakaj se gre?
Se pa strinjam, da je na portalih veliko obupancev, niso pa vsi no. Vidiš samo obupance, zato ker se navadno samo ti oglašajo pod raznimi fotkami, tisti drugi pa to počnejo na kak drugačen način ali pa so tako redki, da jih je težko opazit med vsemi ostalimi. Enako je tudi s puncami, veliko je obupanih na nek način in iščejo le neko potrditve, a to še ne pomeni, da ne delajo na sebi, da niso zanimive in da nimajo kaj za povedat. Ne vse, spet imaš izjeme.
In gotovo je na netu večja izbira, če imaš vse naenkrat na kupu iz cele Slovenije. Poleg tega je tudi pecanje v živo lahko prav tako obupno dejanje, kot je pecanje preko neta. Sploh ni nobene razlike. Žensko mogoče že bolj očaraš, če jo zapecaš v živo, ampak to ne bo dovolj, da bo celo žviljenje ostal ob tebi. S tem boš mogoče dobil samo njeno cifro. Vse ostalo delo pa te potem še čaka, da si ji pokažeš v pravi luči. Enako kot te to delo čaka, če sprejme tvoje povabilo preko neta. Ne vidim prav nobene razlike.
Če si tako samozavesten v živo, kot praviš da si, imaš gotovo že resno punco, sklepam. 🙂

Obupane punce, ki so obupane zaradi tega, ker so samske, se zbirajo ravno na takšnih portalih, ki so namenjeni zmenkarijam. In res je, da je enako s tipi, vendar pa pozabljaš, da imajo punce več ponudb v reali kot pa mi. Še posebej to velja za tiste, ki veliko dajo nase in ki so že po naravi bolj lušnega izgleda. Če vsaj malo hodi vn bo že cela kolona za njo, tako da taka ziher nebo visela na Ona-On, ker se ji nebo zdelo potrebno. V sebi si bo mislila : zakaj bi pa jaz iskala koga, naj oni mene iščejo.

In na netu ni večje izbire, nevem kje ti to vidiš. Mi se pogovarjamo o portalih, ki so namenjeni zmenkarijam. V tisti prejšnji temi sem omenil, da sem tudi sam že sprobal te stvari. Bil sem gor kakšen ene par mesecev in na koncu ugotovil, da so to eni in isti ljudje, ki pa niso prijavljeni samo na tem profilu, pač pa še na vseh drugih. Recimo tiste bejbe, ki sem jih zasledil na badooju, so bile ravno tako prijavljene na ona-on, ali pa na twooju. Če pa ciljaš na facebook, moraš pa zraven še upoštevat, da tam nemoreš kar vsakogar dodat pod prijatelje in večina ljudi ima skrit profil samo za tiste, ki so jim blizu.

Pa kaj ti pomaga, če kliknš eno, ki je iz štajerske doma, ti pa da si iz centra ljubljane ? Meni npr. tudi čas nekaj pomeni…

Še zadnja stvar pa, ko si pisal, da žensko bolj očaraš, če jo zapecaš v živo, pa še kako je to res. Tako bo vedela, da če ti je kaj všeč, da boš tudi šel za tem. Takšni moški pa ženske privlačijo, saj le ti delujejo odločni in samozavestni. Hkrati bo tudi vedela, da če recimo končata, da si boš zlahka našel drugo. Na to pa ni noben pomislil kajne ? Predstavljaj si še s kakšnim veseljem bo šla ona to govorit svojim prijateljicam. “Ej neboš verjela kaj se mi je danes zgodilo, en tip me je zaustavil, pa me vprašal za cifro”. Njena frendica : “Aaaa resss wuauuuu OMG, kakšen je pa bil …. ” Štekaš ? Večja razburljivost za njo in z večjim veseljem bo to pripovedovala naokoli. Zdel se ji boš kot car, hkrati te bodo kot takšnega videle tudi njene prijateljice, kar so pa samo še bonus pike zate. Kaj pa če jo kontaktiraš preko Ona-On portala ? Po vsej verjetnosti nebo to nobenemu govorila in po možnosti se bo še celo bala, da nebo slučajno kdo izvedel, da sta se na takšen način spoznala.

Ok Sadni. Jaz še vedno pravim, da je na portalih večja izbira, ravno zato, ker lahko najdeš tam punce, ki se v tvojem kraju ali tvoji okolici ne zadržujejo. Meni pa ni pomembno, da je punca ravno iz moje okolice. Če se bo zgodilo kaj resnega, to ne bo ovira.
Kakorkoli pa že, delovati samozavestno ni dovolj. Dekle, ženska bo ob sebi dejansko želela in tudi potrebovala samozavestnega moškega, ne samo takšnega, ki samo tako deluje. Potrebovala ga bo v vseh situacijah in takrat sploh ne bo pomembno, kako si jo ti očaral pri pecanju, ampak bo pomembno predvsem to, kako boš v neki situaciji od-regairal. In te situacije se bodo pojavljale non-stop, celo življenje, skozi cel odnos. Zato jaz pravim, da ni pomembno na kak način punco spoznaš, ali je to preko spleta al pa je preko portala. To je podobno kot, da bi o kvaliteti dobre knjige odločalo to, ali si jo kupil na spletu ali pa si si jo šel kupit v knjigarno. Seveda ni pomembno, kje si knjigo dobil, ampak kaj si naredil z njeno vsebino, potem, ko si jo imel v rokah.
Samozavesti se na da igrat na dolgi rok, to lahko počneš le z nekom, ki te ne pozna in še to v nekih neresnih okoliščinah, ki se dogajajo na začetku flirtanja. Ko pa se začne odnos malo poglabljat, pa bo potrebno pokazat svoja čustva, razumet njena čustva (tud ko ne bodo po tvojih pričakovanjih). Ženske so zelo iskrene in ti bodo pogosto govorile o lastnih dvomih, o slabih občutkih, o strahu, o slabih izkušnjah iz preteklosti, ne samo tistih ta lepih in prijetnih.

Tud punce, ki so na portalu, živijo v real lifu in jih fantje prav tako pecajo oziroma pristopajo na različne načine. Al misliš da ne? Gotovo so na portalu z nekim razlogom, saj take punce bi tud v živo lahko koga spoznale ob vsem pecanju? Zakaj misliš, da so na portalih? Po moje zato, ker je v reali prav tako veliko obupancev in bednih pristopov, kot na netu. Nobene razlike ni. Le večja izbira je na portalih in tudi več je pristopov.
In ko bo punca spoznala tebe preko neta, morda res ne bo o tem še nobenemu govorila. Bo pa govorila o tebi kasneje, ko jo boš očaral v realnosti. Saj samo ta šteje a ne. Noben si ne želi le virtualnega odnosa. Pustimo redke izjeme. Se pravi, da je na koncu nepomembno, kje in na kak način si koga spoznal.

To je pa spet odvisno od kje si. Če si iz večjega mesta in če ti ni problem iti ven v družbo, imaš dovolj veliko izbiro.
Kdor pa je iz kakšnega manjšega kraja ali vasice, pa ima na netu večjo izbiro, pa še lažje mu je nekoga spoznati, saj se ne rabi voziti nekam v mesto, ampak se prej dogovori za zmenek in gre v mesto le s tem namenom, ker obstaja možnost, da spozna koga resnega.

Ja Robi, to je res. Izbira je že, ampak dekleta, ki mene zanimajo, se ne zadržujejo po lokalih, ampak verjetno kje športajo ali pa se zadržujejo med svojimi prijatelji oziroma družinskimi člani. Nekje izven vsega dogajanja. 🙂

Tudi mene nikoli niso, ker sam nisem takšen, da bi zahajal po lokalih.
Moje osebnostne značilnosti, so vplivale na to, kje bom iskal. Na podlagi tega, sem si potem ustvaril mnenje, da me ne zanimajo punce, ki zahajajo po lokalih.
Vsak išče tam, kjer se počuti najbolj sposoben in verjame, da ima največ možnosti.

Veš, še preden si napisal ta komentar sem že vedel, da boš omenil to 🙂 To se nam zdi dosti logično, tako bi moralo biti, ampak verjel, ali ne, ženskam padejo v oči tudi takšne malenkosti, kot je lokacija kjer sta se spoznala in si to tudi zapomnejo na dolgi rok. Ne razmišljajo enako kot mi. Že to, da jim je pomemben datum kdaj sta se spoznala in potem štejejo dni koliko dni / mesecev / let sta že skupaj, medtem ko nam moškim ponavadi dol visi za to in če nevemo odgovora, ali pa če pozabimo na obletnico je že jojprejoj. Hkrati jim tudi mnenje prijateljic ogromno pomeni, tako da če si poleg nje navdušil še njih si v večini primerov na konju, saj bo tako nekako še bolj ponosna nate. Pozabljaš, da ženske bolj malo uporabljajo logiko, saj so bolj čustvena bitja od nas. Ene živijo točno tako kot v kakšni pravljici, dejanske verjame, da bo nekega dne mimo prišel princ na belem konju in jo začel osvajat.

Sem doživel to že neštetokrat. Ko čuti, da ti lahko zaupa, ti bo govorila vse mogoče o sebi. No, če pa ti pričakuješ, da boš razumel njena čustva, potem pa vsaka ti čast. Žensko lahko kvečjemu razume samo ženska.

Ker premalo hodijo ven, ali pa ker niso dovolj družabne. Drugo kar je še možno je pa, ker niso dovolj privlačne za pogledat in imajo potem manj ponudb kot ostale. Je pa res, da je ogromno invalidov danes, ki ne vejo niti osnov osvajanja in tako izgledajo res smešni, na netu, ali pa v reali. Je pa vseeno razlika kje narediš ta pristop. Na portalu bo imela poln inbox takšnih sporočil, v reali pa malokdo zbere dovolj jajc, da ji kaj podobnega pripomne, še posebej če ni pod vplivom alkohola. To je pa seveda samo še bonus zate, tako, da če vidiš kdaj kakšno hudačo priti mimo, tudi če je to sredi trgovskega centra, potem go for it, samo prosim vas, ne nabijajte mi, da je na spletnih portalih večja izbira. Da grem že samo enkrat v center bom zagledal vsaj 10 lepših, kot pa na tistem glupem portalu Ona-On. Sem že bil gor, tako da vem kok je ura. Zdaj, če je pa to zate neka pestra izbira, potem pa nevem kaj ti naj še napišem.

Ja ok, samo ne mi rečt, da ste vsi, ki visite tu na MONu doma iz kakšnega manjšega kraja, ali vasice. Se pa strinjam z napisanim.

Potem pa greš tja, kjer se ti najraje nahajaš in tam ogovoriš katero. Tudi mene zanimajo takšne, ki rade športajo.

Kakor komu, ane. Enim je videz najpomembnejša kategorija, preko katere filtrirajo osebe, drugim pa druge lastnosti. In spletni portali so bolj uporabni tistim, ki želijo 1. filter narediti preko osebnosti, preko pogovora, šele potem, če se ujameta, se srečata. Ne greš kar z vsakim na drink, ki te klikne in izrazi zanimanje (še predno te sploh spozna vsaj minimalno).

V končni fazi slika je še vedno samo slika, dvodimenzionalna kategorija. Nekdo ti je na sliki lahko ultra všeč, ko ga pa srečaš v živo, ti pa vse dol pade. Le zakaj? In obratno seveda isto. Zato mislim, da na portalih slika ni ključni element. Eni niso fotogenični, kaj to pove o osebnosti in potencialnem ujemanju s tabo?

Če si takšnega mnenja, potem je več kot očitno, da še nikoli nisi bila na kakšni izmed teh straneh. Že po komentarjih pod sliko vidiš katera vzbuja največ pozornosti s svojim izgledom. Enako je pri tipih. Medtem ko one kažejo kok majo fajno rit, frizuro, na drugi strani tipi kažejo mišice, 6packe + še dodatne slike kjer so prikazani kako ga žurajo s svojimi prijatelji ( tudi to je zelo pomembno ). About me pa nebo nobena šla brat, če ji že preko slik deluješ extra nezanimiv.

Se strinjam, da so za sramežljivce in nezanimiveže portali prava stvar, ampak govora je bilo o zavisti, kaj naj bi zavidali nekomu, ki mora zaradi nesamozavetsi iskati ženske po prtalih..

Aja pa še to sem pozabil omenit. Ko si napisala, da eni niso fotogenični, to je res, ampak na teh portalih bo vsaka bila fotogenična. Te punce preživijo polovico svojega dne pred ogledalom in bo naredila še 1000 novih slik, če je potrebno, dokler nebo zadela tapravo. Veliko jih danes zna tudi photoshop uporabljat. Pa nevem če ste že kdaj zasledili kako smešno vse skupaj deluje, ko končno ugotoviš v čem je trik. Rečmo tiste, ki so bolj močnejše postave, se bodo ponavadi slikale bolj od blizu, tiste, ki pa imajo fajn body za pogledat bodo pa hotele biti cele na sliki, po možnosti še pomankljivo oblečene, da se ja vidi tista čvrsta ritka. Spet tiste, ki niso zadovoljne s svojim nosom, ali pa čeljustjo, se bodo pa iz strani slikale. Na koncu ugotoviš, da lahko prav vsaka deluje privlačna, če se slika iz točno določenega zornega kota.

Greš na športne aktivnosti in kakšno ogovoriš. Simpl ko pasulj.

Bila prijavljena na večih že pred leti. res pa je, da me takšni profili z miljon slikcami ne ganejo dosti, zato mi tudi koncept Twooja in Badooja nista všeč, ker gre bolj za neko tekmovanje in lajkanje drugih, da si lahko prislužiš določene ugodnosti.

Sicer je pa že Marko napisal, da so portali fajn zato, ker ne rabiš bit fizično na 10 koncih in “lovit” dekleta, ki tečejo, raftajo, pingpongajo, ampak imaš vse to zbrano na enem mestu. Še vedno ti ostane večji delež na spoznavanju in druženju v živo.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close