Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek PRIJATELJSTVO

PRIJATELJSTVO

oooo Robi, šele sedaj sem porajtala da si ti moderator :))
sori ker smetim, nisem še vsega prebrala, tako da grem sedajle firbcat na tretjo stran… kr nadaljujte.

Če pa si tako hitro šla s piknika, da nisva imela časa kaj podebatirati…:)

Pozdraljen sonceklj36,
bi napisal kakšen kontakt, morda e-mail?

Lep sončen dan še naprej.

Ojla

sonceklj36@gmail.com

Če pa si tako hitro šla s piknika, da nisva imela časa kaj podebatirati…:)[/quote] Se priporočam za naslednjič 😉 Obljubim da ne bom tako hitro pobegnila.

Dejte met te zasebne debate kje drugje *zavija z očmi*

TOČNO TAKO!!!

BRAVO!!!

PA LEP SONČEN DAN ŽELIM VSEM TUKAJ!!!

Če je pa bolj fino javno.. vi se tudi lahko greste na ZS naprej menit.

metafizika to zdaj… tu se ne pogovarjamo zasebno, ker je to dolgočasno, sploh pa nikoli ne veš, kdo vse bere zs in kaj bo kdo povedal javno, če napišeš komu kaj na zs 🙂 🙂
se opravičejem za offtopic. ccc

[i][code]"Nekoč bo lepo, ko blazni bomo ob ognjih čepeli in bomo odprte rane imeli- takrat bo lepo..."[/i][/code] [sup]france balantič [/sup]

Tema je prijateljstvo in pikniki so prav tako ena izmed možnosti, kjer se sklepa prijateljstvo.
Na naslednjega ste vabljeni vsi, ki se želite s kom v živo spoznati.

TOČNO TAKO!!!

BRAVO!!!

PA LEP SONČEN DAN ŽELIM VSEM TUKAJ!!![/quote] Ah, nekdo ni več v središču pozornosti…

Jutri pa spet na Šmarno!!!

Aj,bom zvonil na vrhu,ha ha ha ha,……………

No, vidim da sem ti vse oboževalke pregnala… se opravičujem! Punce nič bat, nisem tukaj kot kandidatka 🙂

Dobrodošel vsak, ki je pozitiven, ostale pa pustim pred vrati:)

p.s.
Robi, sem dopoldan poslala en (in potem še dva = 3) post v temo Izjava tedna, meseca, pa mi ni objavilo. Če moreš reši zadevo.:)

Sem rešil zadevo..:)

Kako pa prepoznaš pozitivne ? Imajo oranžno majico ? :))

Kako pa prepoznaš pozitivne ? Imajo oranžno majico ? :))[/quote]

Kako? ….. tako kot sem tebe prepoznala, da si.:)

Kako pa prepoznaš pozitivne ? Imajo oranžno majico ? :))[/quote]

Kako? ….. tako kot sem tebe prepoznala, da si.:)[/quote]
Saj res…Ženska Intuicija…:)

Kaj ti ni jasno, ženska? To je NJEGOVA tema, kjer išče prijateljice za potep. Čvek o preteklem pikniku mona in kdo je kdaj odšel pač ne spada sem.

Kako? ….. tako kot sem tebe prepoznala, da si.:)[/quote]
Saj res…Ženska Intuicija…:)[/quote]

Kaj se zdaj ven vlečeš? :))))

Bla, bla…. blaaa, bla, bla….[/quote] nuff said

Po kateri poti greš in kakšen je tvoj čas? Si že šel po tisti najstrmejši, ko imaš tudi klinčke?

Po kateri poti greš in kakšen je tvoj čas? Si že šel po tisti najstrmejši, ko imaš tudi klinčke?[/quote]

Grem vedno po najstrmejši,drugače ni zanimivo,mora biti malo napora.

🙂

S tem se pa strinjam.:)

Samo majhna pripomba, za v hribe si je treba več časa vzet… (ne samo gor in dol) …. tako kot za ženske.:)

Po kateri poti greš in kakšen je tvoj čas? Si že šel po tisti najstrmejši, ko imaš tudi klinčke?[/quote]

Grem vedno po najstrmejši,drugače ni zanimivo,mora biti malo napora.

:)[/quote]

Kakšne gričke to osvajaš? Menda je še posebej hudo dol pogledati iz venerinega grička, ko zazija prepad. 😀

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Torej tota s klinčki? Uf, pol pa ne vem, če boš kako deklino dobil za zraven. Se tu strinjam z Bebito, da si je fino tud čas vzet za hrib ne pa samo gor.dol letat. Mislim za gor-dol greš lahko tud sam.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close