PRIJATELJSTVO
Pa kako lahko rečeš, da se prideš samo pogovarjat in v isti sapi napišeš kup žaljivk in besed, v kateri je sama neka jeza in tekmovalnost. 🙂
Saj nisem rekel, da samo jaz lahko prepoznavam sebe. Ravno to ti ves čas govorim, da tud ti prepoznavaš le sebe, v meni. Samo oglej si, kako me vidiš in videl boš sebe. Je preprosto.
Hahahaha, važno, da imaš ti edino ti sposobnost nekoga prepoznati preko interneta, medtem ko drugi pa tebe ne morejo. Dej raj ugasn ta komp pa pejt spat no, ker to kar zdej pišeš so pa res že ene hude halicunacije :D[/quote]
Ne razumeš tega še prav dobro. Jaz nisem prepoznal tebe, ampak sebe v tebi. Enako kot ti prepoznavaš sebe v meni.
Hahahaha, važno, da imaš ti edino ti sposobnost nekoga prepoznati preko interneta, medtem ko drugi pa tebe ne morejo. Dej raj ugasn ta komp pa pejt spat no, ker to kar zdej pišeš so pa res že ene hude halicunacije :D[/quote]
Ne razumeš tega še prav dobro. Jaz nisem prepoznal tebe, ampak sebe v tebi. Enako kot ti prepoznavaš sebe v meni.[/quote]
Ej a si ti veren mogoče ? Ker ti je nekdo omenil zadnjič, da razmišljaš kot buddha.
Veš da…:)
Malo sem že prestar, da bi verjel taki izjavi. Ponavadi je to le (slaba) tolažba.
Ne vem, kaj bi moja rekla, če bi ji povedal, da grem pecat druge ženske…:))
Pa pecanje ni to, da greš k vsaki in jo vprašaš, če bi bila s tabo…Za kaj takega rabiš čas…En dan bi bil premalo…:)
Se strinjam.
Zato preko nekega portala le navežeš stik z morebitnimi kandidati. V reali pa potem vidiš in spoznaš resnico.
V kaj pa ti veruješ? Zgleda, da v sebe ne prav veliko, če se vedno počutiš tako ogroženega, da moraš začet žalit in se posmehovat drugim. Prav tako ti je pogosto tuja argumentirana debata, kot da ne verjameš v svoje stališče, ki ga zagovarjaš. Ko zmanjka argumentov, ostanejo le beg ali pa žaljivke.
Če si se prišel samo pogovarjat, zakaj se torej ne pogovarjaš, kot odrasel in samozavesten moški, za katerega se imaš…
Tole z buddho bom pa vzel kot velik kompliment, ne glede na njegovo versku umserjenost. Res, ne hecam se. Všeč so mi njegove misli in pogled na svet.
Naj te spomnim, da se ti hvališ, kakšna jajca imaš, ne mi. In to preko interneta. 😉
Zakaj pa te zanima, koga ali kaj išče? Četudi išče seks, in če dobi takšno žensko, ki ima enake interese, si sedaj ti oškodovana kaj zaradi tega?[/quote]
Oškodovana bo vsaka, ki s tem postom cilja na fanta, on pa ponuja prijateljstvo oz vsaka, ki ne išče fanta on bi pa to rad postal..vsaj za kakšno urco, če dlje ne zna ali pa ne bi. Nisem navdušena nad tem, da se nekateri spravijo k osvajanju tako šalabajzersko, moraš biti oreng v depri da se obrneš na portal, kjer se v osnovi nudi raznovrstna pomoč in iz njega posiliš “zmenkarija plac” – po domače povedano, da se od lastne lenobe in akutnega pomanjkanja romantične samoiniciative “ponujaš” na med-over.net. Nižje v sodobni civilizirani družbi res ne gre.
Oškodovana?…pa ne, da te je zaskrbelo??? Ojojoj 😉
Pa res. Peca (uspešno in kvalitetno) se na dolgi rok, še potem, ko z nekom si v vezi, “vsak” dan, vedno znova…
Sadni,
bi ti predlagala, da poslušaš tako Robita kot Markota. Vesta o čem govorita.[/quote]
Saj ju že ves čas veš. Zraven imam beležko v katero si zapisujem vse te modre misli naših brihtnih pubecev. Ker konec koncev nikoli neveš kaj se lahko zgodi, že jutri se lahko izgubijo vsi podatki iz foruma. Ugotovil sem, da si bom naredil account na Ona-On in opustil spoznavanje v živo, saj to je lažji način priti do punce, kot pa preko portala ( izjavil ON_ ). Nevem kaj mi je bilo da nisem že prej poslušal nekoga, ki cel dan preživi za računalnikom. Kdo bi si mislil, da se lahko od nekoga, ki komaj kdaj prestopi prag hiše lahko tako veliko naučiš. Omg zdaj se počutim kot prerojenega, hvala vam za pomoč, res iz srca vam hvala.
Se opravičujem ampak zadržujem se od smeha, ko vas berem. Ker pazi on vidi v meni sebe izpred nekaj let, ni to kar tako. Še če bi poklical na Dannyeve zvezde se nebi dokopal do toliko novih informacij. You’re my hero Marko od zdaj naprej. Robi ti si pa takoj za njem. Da nisi morda ti pa tisti tadrugi karakter poleg batmana, v rdečih pajkicah ?
Ni potrebno bit nič v depri. Mogoče je fant povsem srečen. Ne sklepat po sebi. Če bi ti morala bit v depri, da se obrneš na portal, ni nujno, da je tud on. Morda je v svojem življenju povsem zadovoljen in bi rad to z nekom delil.
Zakaj bi bila oškodovana vsaka, ki išče fanta? Ne razumem. Saj se lepo razumljivo napisal, da išče prijateljstvo in katerega pa se lahko razvije tudi kaj več. A ti pa kar na podlagi oglasa že oceniš, da je nekdo ljubezen tvojega življenja in si potem razočarana, če ni. Se pravi, da takoj veš, brez da koga spoznaš, da bo to tvoja prava ljubezen? To je šele obupano. No, vsi pa ne razmišljajo tako, na srečo.
Aha, to je ta samozavesten, zrel pogovor. Si tud s puncami tak? Prav dolgo ne ostanejo a ne?
No, ta svoj odgovor si shrani, pusti najine zapiske. Temu se boš pa res režal, upam nekoč. Zdaj se pa nikar ne zadržuj pri smehu, tud jaz se namreč ne. 🙂
Sadni, ti kar pecaj v živo, noben ni reko, da je to težje ali lažje. Za ene je lažje, za druge pa težje. Si pa res nič ne zapomniš, mogoče bi res moral tu in tam kaj zapisati. 😉
Ampak glej, da ne boš celo življenje ostal samo pri pecanju, da se bo kakšna prijela. Razen, če tega ne želiš.
Ni potrebno bit nič v depri. Mogoče je fant povsem srečen. Ne sklepat po sebi. Če bi ti morala bit v depri, da se obrneš na portal, ni nujno, da je tud on. Morda je v svojem življenju povsem zadovoljen in bi rad to z nekom delil.
Zakaj bi bila oškodovana vsaka, ki išče fanta? Ne razumem. Saj se lepo razumljivo napisal, da išče prijateljstvo in katerega pa se lahko razvije tudi kaj več. A ti pa kar na podlagi oglasa že oceniš, da je nekdo ljubezen tvojega življenja in si potem razočarana, če ni. Se pravi, da takoj veš, brez da koga spoznaš, da bo to tvoja prava ljubezen? To je šele obupano. No, vsi pa ne razmišljajo tako, na srečo.[/quote]
Ne iščem prave ljubezni, sem jo že našla, iskanje sorodne duše prek portala/ov pa je precej patetično in leno. Na bruhanje mi grejo takšni modeli, ki se znajo samo izpostaviti preko oglasa, se pravi da če ne bi bilo možnosti, da se “oglašujejo” ne bi nihče vedel zanje oziroma jih niti ne bi opazil…vsi skupaj priznajmo, da so ti precej nezanimivi in se tolažijo s pomočjo spleta, žal pa je veliko folka takšnega zato pa smo dokaj zagrenjena družba, ker se parčkajo ljudje na silo, iz koristi, iz potreb in ne iz pristnosti simpatij in potem temu rečejo, da je to prava ljubezen…MY ASS!
…pa je že stisnil rep med noge, sigurno je šel pecat… s takšno debato res ne prideš nikamor. Če boš pred puncami tak skliznil, tud ne boš prišel dlje od pecanja. 😉
Sadni
Odvisno od značaja ženska, dvomim, da imajo vse rade agresivno tehniko, da direktno navališ na žensko z ogovarjanjem. Da si s tem dokažaš kaj, da si “pogumen”, “samozavesten”?
Lahko je ravno nasprotno, lahko te dojema kot preveč grobega, robatega, vsiljivega in brez pravega občutka.
Zakaj bi bila oškodovana vsaka, ki išče fanta? Ne razumem. Saj se lepo razumljivo napisal, da išče prijateljstvo in katerega pa se lahko razvije tudi kaj več. A ti pa kar na podlagi oglasa že oceniš, da je nekdo ljubezen tvojega življenja in si potem razočarana, če ni. Se pravi, da takoj veš, brez da koga spoznaš, da bo to tvoja prava ljubezen? To je šele obupano. No, vsi pa ne razmišljajo tako, na srečo.[/quote]
Ne iščem prave ljubezni, sem jo že našla, iskanje sorodne duše prek portala/ov pa je precej patetično in leno. Na bruhanje mi grejo takšni modeli, ki se znajo samo izpostaviti preko oglasa, se pravi da če ne bi bilo možnosti, da se “oglašujejo” ne bi nihče vedel zanje oziroma jih niti ne bi opazil…vsi skupaj priznajmo, da so ti precej nezanimivi in se tolažijo s pomočjo spleta, žal pa je veliko folka takšnega zato pa smo dokaj zagrenjena družba, ker se parčkajo ljudje na silo, iz koristi, iz potreb in ne iz pristnosti simpatij in potem temu rečejo, da je to prava ljubezen…MY ASS![/quote]
Tvoj odziv pove precej več o tebi kto o drugih, Namreč če bi predsodki vplivali na slabost, bi tudi marsikdo moral bruhati na tvoj račun.
Sploh nima veze, kako se kdo spozna, če sta v končni fazi oba srečna in zadovoljna, ker sta se našla, magari na luni.
Sem vesel zate. Upam vsaj, da ti veš, kaj je prava ljubezen. V tvojem pisanju je namreč veliko nestrpnosti. Ampak to še ne pomeni, da ne veš, kaj je prava ljubezen. 🙂
Tvoj sklep o tem, da če ne bi bilo možnosti se izpostvaiti preko oglasa, da jih nihče ne bi opazil, se meni zdi precej ozkogled. A veš koliko več materialnih stvari se danes proda ravno zaradi spletnega oglaševanja, oglasov preko tv in ostalih medijev. Ta roba je zate torej manj kvalitetna, ker se oglašuje preko medija, kot je internet. In bi ostala neopažena, če ne bi bilo možnosti oglaševanja preko spleta. Rahlo ozko razmišljanje, ni?
Logično, da bosta Marko in matjažko večno zagovarjala prednosti spletnega spoznavanja, ker je to praktično edino mesta, kjer znata delati vtis na ženske in ker sta našla tržno nišo v samskih obupankah. Samo opazujte, kako matjažko in Marko, prvi na bolj očiten, drugi na manj očiten način, slej ko prej začneta driblati vsakega moškega uporabnika tu gor in ga črniti pri uporabnicah, vse skupaj pa podkreb+pljujeta z navedki, kot so “a ni tako..ženske?” in podobnimi heci. Morš bit slep, da tega ne vidiš.
Kaj sploh vemo o teh dveh uporabnikih? Ničesar, razen tega, da sama sebe ves čas opisujeta v superlativih. Kako verjeti človeku, ki zase trdi, da je super? Nikakor, v pravljice pač ne gre verjeti.
In za povrhu naj bi nekdo, ki je tako rekoč idealen, še zagovarjal iskanje partnerjev na portalih? Ko vendar večina ženskih forumašic opisuje izkušnje s temi portali, ki so milo rečeno slabe?
Se samo meni tu zdi, da nekaj ne štima?
Forum je zaprt za komentiranje.