PRIJATELJSTVO
Prvo bi vas vse lepo pozdravil!
Zahvaljujem se tudi vsem,ki pišete in se trudite na mojo temo debatirat in iz tega potegniti najbolje.Veliko zanimivega sem prebral kar ste napisali in veliko mi to tudi pomeni,da na bilo kakšen način prineste s svojimi stavki in besedami,delčak uspeha k temu,da bi le spoznal nekoga,ki je tega vreden oz. želim spoznati.
Upam,da se bo debata še nadeljevala,ker vsaka beseda,je beseda bližje srečnemu začetku nečesa novega,kar želim.
Kot ste že napisali,če katera želi naj pošlje ZS in se potem dalje vidi,kako in kaj.
Še enkrat hvala in naj vas sonček greje skozi celo poletje.
Lp
😉
No jaz nisem takšen, kot si me zdaj opisal. S tabo pa nevem kaj je narobe, če si zadovoljen z vizualno nezanimivimi. Aja saj res, če izgleda dobro potem to pomeni, da še za kaj drugega kot za fu*at tako in tako ni. Kar tolaži se, tudi takšne imajo lahko fenomenalen personality, samo kaj ko ti ne zbereš dovolj jajčk, da bi pristopil do njih, saj se bojiš, da bi te zavrnile. Nizka samozavest bi jaz tu rekel.[/quote]Zmotil si se, sam nimam težav s tem “v živo”. Že kar nekaj let je odkar sem v “živo” spoznal ženo, takrat še ni bilo interneta….. kakšen časopis je obstajal, menda…
Zdej, če ti rabiš takšno, ki dober zgleda, da se sam sebi zdiš pomemben pač napenjaj vse sile in se dokazuj. Vrag je ko ta “lepota” mine oz se je naveličaš in na trgu je polno novih (lepših) modelov in ti ne moreš več krotit svojih ja*c v gatah……
Pa kaj, a ne?
Si pač umisliš nov model k “stara kripa” itak že pokašljuje…..
Kako nebi če pa ima ob sebi serviserja le za zunanjo podobo….
Ja internet se mi zdi zanimiva pogruntavščina za tiste ki iščete, vsak pa išče zase, izbor je pa res velik zato ni vrag, da se za vsakega ne bi kaj našlo. Koliko bo pa “zadeva” uporabna in trajna je pa odvisno od “softwera” akterjev ne toliko od kraja na katerem sta se našla….
Sadni lahko izbiraš med različnim sadjem, imajo breskvice, hruškice, češplice….. glej samo, da sam ne boš (preveč) gnil in okužil vse tiste sočne plodove. Pa tudi ne bit pregrob, da se ne obtolčejo k potem prehiro zgnijejo in spet ne bo nič.
Zdi se mi, da rabiš še malo vrtnarskih spretnosti za kaj bolj trajnega, za sprot je pa že, a ne? 🙂
Sumim, da si tako obupno osamljen + nepotešen, da raje ponujaš prijateljstvo, kakor da bi bil dec kot se spodobi in napisal, da si iščeš žensko, s katero bi zadovoljil fiziološke potrebe. Ja, bo treba precej delati na samozavesti in iti malo več ven med ljudi, pa definitivno povedati kaj več o sebi (kaj te veseli in kaj ne), ne pa da iz zgornjega opisa pomislim npr. na serijskega morilca, čustveno razvalino, puščobo, tipa brez jajc (karakter na psu) oziroma s (pre)polnimi, ki išče punčaro, ki bi ga brezpogojno vzela za oh in sploh najboljšega karkoli že….previsoki cilji za tako minimalen osebni angažma. Dvomim, da bo katera/i nasedla/el, morda kakšna/kakšen, ki ji je/mu je vseeno kdo ji ga/mu ga vtika 😉
Tako, zdaj pa spljuvajte moj post – you’re welcome – proti argumenti in obramba zaželeni!
Mene sploh ne zanima, če imaš ti ženo, pa na kakšen način si jo spoznal. To se zdaj sam nekaj ven mečeš, saj te ni noben izmed nas prav nič vprašal. Vprašanje je samo zakaj to počneš.
Pa še enkrat, nimaš pojma kakšne punce so meni všeč. To kar si ti zdaj tu napisal si samo želiš, da bi bilo res.
I’ve got just one word for you – jealousy
Jaz ga nebom čisto nič spljuval. Povedala si tako kot si misliš in stavim se, da bi se jih še ogromno našlo, ki bi bile podobnega mišljenja kot ti. Seveda, da si ne išče prijateljice, išče si žensko, samo da je ubral eno bolj nedolžno taktiko, s katero bi kao na lažji način prišel do želenega cilja. Hkrati tudi ni napisal prav nič o sebi razen tega, da ima super službo.
Pa še to. Važno, da imajo od enkrat kar vsi na tem forumu sanjsko službo lol
Jaz ga nebom čisto nič spljuval. Povedala si tako kot si misliš in stavim se, da bi se jih še ogromno našlo, ki bi bile podobnega mišljenja kot ti. Seveda, da si ne išče prijateljice, išče si žensko, samo da je ubral eno bolj nedolžno taktiko, s katero bi kao na lažji način prišel do želenega cilja. Hkrati tudi ni napisal prav nič o sebi razen tega, da ima super službo.
Pa še to. Važno, da imajo od enkrat kar vsi na tem forumu sanjsko službo lol[/quote]
Sadni – me veseli, da se strinjaš z mano. S tako nedolžno taktiko ne bo nikamor prišel, lahko si ga še naprej zapira med vrata 🙂
Super služba….danes v teh časih je že katerakoli služba super. Punco bi imel za piko na i…le kaj neki to pomeni, meni deluje ta model ko ena puščoba, ki ga niti pes ne povoha kaj šele “psica”.
Zakaj bi pljuvali nekaj, kar je že utopljeno v pljunkih? Povedal bom samo nekaj. Tvoje misli so plod tvoje domišljije v tvojem lastnem svetu. To pa še ne pomeni, da je res to, kar vidiš. Pomisli logično. Vsak bo v tem oglasu videl in si predstavljal nekoga po svoje. Kdo pa ima prav? Vsi? Ne, nimajo vsi, resnica je vedno samo ena. Tip, ki je napisal oglas je samo eden in povsem možno je, da je pošten in iskren, kakor je tudi možno, da je pokvarjen in se pretvarja za nekoga, ki dejansko ni on. Koga vidiš ti? Vsi sodimo po svojem svetu. Kdor je v duši pozitiven in ljubeč, bo v tem opisu našel veliko pozitivnega, kdor pa ni, pa bo videl to, kar vidiš ti. Jp. Tako preprosto je. 😉
Zakaj bi pljuvali nekaj, kar je že utopljeno v pljunkih? Povedal bom samo nekaj. Tvoje misli so plod tvoje domišljije v tvojem lastnem svetu. To pa še ne pomeni, da je res to, kar vidiš. Pomisli logično. Vsak bo v tem oglasu videl in si predstavljal nekoga po svoje. Kdo pa ima prav? Vsi? Ne, nimajo vsi, resnica je vedno samo ena. Tip, ki je napisal oglas je samo eden in povsem možno je, da je pošten in iskren, kakor je tudi možno, da je pokvarjen in se pretvarja za nekoga, ki dejansko ni on. Koga vidiš ti? Vsi sodimo po svojem svetu. Kdor je v duši pozitiven in ljubeč, bo v tem opisu našel veliko pozitivnega, kdor pa ni, pa bo videl to, kar vidiš ti. Jp. Tako preprosto je. ;)[/quote]
Ja, seveda, nekoga ki ve kam pes taco moli je potrebno postaviti na realna tla s tezo, da imam prebujno domišljijo in da vidim svoj svet in ne razmišljam logično..tralalalalalalalalalala. Osamljencu na ironičen način želim pojasniti, da se je svojega problema lotil “problematično”. Se pravi, da je moje pisanje pljunek, tudi prav, vsak si ga lahko razlaga po svoje in če kdo pri tem tudi kaj celo občuti pa ni več moj problem. Kakšna ena resnica, vsak ima svojo, vsak doživlja in vidi stvari po svoje. Hvala za nazoren oris, da je moja duša negativna in neljubeča…tako globoko me je prizadelo, da ne bom mogla več nikoli priti k sebi, se že pakiram počasi v omaro, da tam strohnim….NOT!!!!
Ne razumem, zakaj tega modela, ki išče prijateljstvo tako zagovarjate, morebiti zato ker ste istega spola?? Ker imate večina iste cilje s takšno ali drugačno zanikrno krinko. Bljak!
Noben ni rekel, da imaš bujno domišljijo. Tvoja domišljija je pač kakršna je, nič ni narobe z njo. Je pa odraz tvojega razmišljanja in pogleda na svet. Tako kot pri vsakem posamezniku.
Resnico ima vsak svojo, to je res. Ampak resnica o tem tipu je pa samo ena, saj je v njem samo ena osebnost. Ne more bit prijazen, ljubeč, išče le prijateljstvo (tako recimo vidim jaz) in hkrati zloben in si želi samo fizičnega odnosa (kot ga recimo vidiš ti).
Sicer pa je povedal, da išče prijateljstvo iz katerega nikoli ne veš, kaj se lahko razvije. Meni so to zdi zelo pošteno. Nekomu se pač ne. Ampak resnica je samo ena, ali ga išče ali pa ga ne. Pravim samo, da vsak vidi v njem odsev sebe. 🙂
Ti tipi, ki so samski in iščejo kao prijateljice, so eni jajčkoti, ki nimajo jajc ženski povedat in pokazat, da jih zanima kot ženska. Gredo z njo na kavico in se tam pretvarjajo, da jih ful zanima njeno bluzenje o njenih bivših, ne upajo pa vprašat tako ali drugače, kar jih dejansko zanima.
Ko v svojem prijateljevanju zabredejo pregloboko, na med.over.net-u odpirajo teme “zakaj sem samo prijatelj”, “kdaj me bo videla drugače kot prijatelja”..itd itd..
Tako ti vidiš Spider, dejansko pa pojma nimaš, kdo so ti tipi in kaj počnejo v resnici. To je le tvoja domišljija, ki je zrasla v tvoji glavi. Zakaj, veš ti sam. 🙂 Ali pa morda zasleduješ pare in jim prisluškuješ, da tako dobro veš, kaj počnejo s svojimi življenji. Mogoče pa jim skrivaj montiraš mini kamere, ki snemajo njihovo početje in tako natančno veš, kako se obnašajo. Saj ne rečem, da takšni tipi, kot jih opisuješ ne obstajajo (celo na tem forumu so gotovo), ampak takole obsodit nekoga, je pa malo bosa. Razen, če sodiš po sebi. 😉
Jaz nikogar ne branim. Jaz zagovarjam le nekaj, to je, da je vseeno, kje in kako spoznaš dekle. Pomembno je, kako jo potem “prepričaš”, da ob tebi ostane, da te ceni in spoštuje tako globoko, da jo drugi ne zanimajo in da jo ti sam ceniš in spoštuješ tako globoko, da te druge ne zanimajo. Meni se zdi pecanje v živo enako kul (še morda bolj), kot prek neta, ampak način, še enkrat ponavljam, ni pomemben. Vsak si izbere sebi primernega. Če pa ti verjameš, da boš žensko samo s tem, ko jo boš zapecal v živo, osvojil, potem pa ne vem, zakaj je še nimaš. 😉
Seveda nimam pojma 🙂 in želim si, da to kar sem napisal NE bi bilo res, pa žal je… 🙁
Se pa lahko sklepa iz tvojega pisanja marsikaj, tudi to kakšne so ti všeč in zakaj si jim ti samo (kratek čas) všeč – dokler ne odpreš ust.
Po tem kar tu pišeš bi rekel, da je ok s teboj dokler je po tvoje brž, ko bi bilo treba še komu prisluhnit se pa vržeš ob tla ali splezaš na drevo…. Vsaka, ki ima vsaj kak kolešček v glavi ji je jasno koliko je ura.
Žalostno je to, da nisi edini. Takšnih je danes mnogo in potem se čudijo nekomu, ki želi bit najprej prijatelj in osebo spoznat predno se spusti še v kaj drugega.
Ti bi raje prvo naskočil, ker spoznavanje in prilagajanje je itak za budale….
Zato, ker nisem takšen kot ti, ki bi bil kar z vsako, ki mu pade pod kolena.
Lahko pa se dobimo en dan, pa bomo vidli kdo ima jajca kaj naredit in kdo je boječka. Bi res rad videl tebe in Marka v akciji, pomoje bi se poscal od smeha. Vi edino kar znate super opravljat je pokazati nekomu preko foruma kako zrelo se obnašate in kako čustveno inteligentni ste. Naj vas spomnim, da je preko interneta vsak lahko oh in sploh. Tudi jaz lahko napišem, da imam sanjsko službo, kjer sem plačan 10 eur / uro, da sem imel že 20 punc do sedaj, narejen doktorat, toda noben, ki ima vsaj malo zrele pameti mi nebo kaj takšnega verjel, če bi preživel toliko časa na forumu kot vi trije. Naredite nam uslugo in nehajte igrat, ker smo vas že zdavnaj prebrali.
Seveda nimam pojma 🙂 in želim si, da to kar sem napisal NE bi bilo res, pa žal je… 🙁
Se pa lahko sklepa iz tvojega pisanja marsikaj, tudi to kakšne so ti všeč in zakaj si jim ti samo (kratek čas) všeč – dokler ne odpreš ust.
Po tem kar tu pišeš bi rekel, da je ok s teboj dokler je po tvoje brž, ko bi bilo treba še komu prisluhnit se pa vržeš ob tla ali splezaš na drevo…. Vsaka, ki ima vsaj kak kolešček v glavi ji je jasno koliko je ura.
Žalostno je to, da nisi edini. Takšnih je danes mnogo in potem se čudijo nekomu, ki želi bit najprej prijatelj in osebo spoznat predno se spusti še v kaj drugega.
Ti bi raje prvo naskočil, ker spoznavanje in prilagajanje je itak za budale….[/quote]
Eo točno o tem govorim. Pejt se ti raje prijavit na Ona-On, kjer te čaka en kup sporočil virtualnih punc. Fovš si mi, ker si jaz upam delati nekaj kar ti ne zmoreš in to je vse 🙂
Sploh mi ne odpisuj več kekec Mwa <3
Bravo mr. Holmes. Tisti, ki vidi igralca, se samo ogleduje v špeglu. ;)[/quote]
Veš, razlika med mano in tabo Marko je ta, da ti jemlješ ta forum samo za prepucavanje in da boš izpadel pameten, medtem ko jaz pridem sem se pogovarjat. Pa ta tvoj špegu si ti zatlač v rit, zgoraj si mi napisal da sem boječka in s tem si samo sam sebi dokazal, da počneš ravno to kar ves čas trdiš za druge. Če me že misliš skajlat, potem se vsaj pametno loti tega đizskrajst -.-
Sadni, pa saj ti nihče noče nič slabega. Ampak, če se malo ustaviš in logično razmisliš, kot ded. V resnici nobenega od nas, ki nas obsojaš in žališ, ne poznaš, ne veš, kako živimo, ne veš če imamo ženske, če smo poročeni ali imamo družine. Ne veš, če smo zadovoljni in srečni in smo nesrečni stari dripci. Prav tako ne veš, kakšni smo v živo in kako se tam obnašamo. Tega pač ne moreš vedet, ker nas kot take ne poznaš. Lahko si le domišljaš. Domišljija je pa včasih zabavna stvar, posebej ko obsojamo ljudi, ki jih ne poznamo. Takrat navadno vidimo tisto, kar smo mi sami. Naša podzavest nam pokaže, da vidimo nekaj, kar smo v resnici mi sami, zavedamo se pa tega ne. Dokler ne razumeš, kako deluje človeški um. Poskušaj razumet, da tako globoko delovanja človeškega uma še ne razumeš. Tudi mi ga nekoč nismo. Celo življenje se učimo in verjetno se boš strinjal, da si tudi ti pametnješi, modrejši in izkušenejši, kot si bil pred leti. In verjetno verjameš, da še ne veš vsega, da je še marsikaj za odkrit. Ali pač misliš, da veš že vse?
Noben te ne želi skajlat. Tud tole ti lahko razložim. Ja, ta boječka, ki jo vidim v tebi, sem jaz. Priznam. Ampak jaz iz preteklosti, ko sem bil točno takšen kot ti. Zato se prepoznam v tebi. 🙂
Forum je zaprt za komentiranje.