Lj – Gre kera na sprehod? :)
Zato, ker se rad igra. Naj ti ne stre mehkega antilopjega srčka, pusti te ženskarje na miru, njega bi znala ukrotit edino tista bejba HM30-, ti kot nežna, mila deklica boš samo trpela, zato se pazi ognja, da te ne opeče.[/quote]
Se pravi, da se Antilopo da ko eno naivno tankočutno deklico obračat proti soncu? 😀
Ah, pa ne no, kaj ti to vidiš? Saj pa vidiš, da me ima čisto na kratko, phaha :)))))
S čim bi HM30 krotila, saj nima dresirne palice za tigre, to bi jo takoj za vrat skočil :)))
Saj pravim cel čas, ti si nevarna, zato pa ima rešpekt pred tabo! :))))) Ne vem od kod Xeni te čudne ideje o neki krhki, občutljivi, čustveni in naivni Antilopi. Pa saj ti deluješ kot strah in trepet za moške, se te vsi bojijo, ko povdzigneš glas, se tla zatresejo in vsi obmolknejo. :)))))
Antilopa, nekaj te do dekleta za nos vlečejo, Prvo Katenjka, zdaj pa že ve HM30 baje nekaj več o meni. Neka sumljiva dogajanja in aktivnosti v odrskem zakulisju. :)))
Mah saj to ni neko resno zanimanje, če mi samo vsak 2. post nameniš :)) in če bi želela kakšno krpico strgati z mene. 🙂 To zagotovo nikomur še na kraj pameti ne pride, da bi te zanimal. hahah :))))))
Antilopa, ne pusti se zajebavat tem čudnim Ptujčanom!!!
Pokaži vraga moškim! Pokaže zobe, trgaj, cefraj, krampaj, grizi…. :)))
HM30, ti že veš, da tudi 2 moška sta lahko mala malica za žensko. :)[/quote]
Matjazko, ne dajaj obljub, ki jih ne moreš izpolniti.[/quote]
Hehe. Kako bi jaz to izpolnil? Kljub temu, da sem po horoskopu dvojček, sem fizično še vedno samo en. 😀 Kaj pa če bi nama sosed prinesel jabolke? Bi se ga dalo kje ponucati. Travo da bi ti pokosil, ali kaj si že rekla? 😀
Matjazko, ne dajaj obljub, ki jih ne moreš izpolniti.[/quote]
Hehe. Kako bi jaz to izpolnil? Kljub temu, da sem po horoskopu dvojček, sem fizično še vedno samo en. 😀 Kaj pa če bi nama sosed prinesel jabolke? Bi se ga dalo kje ponucati. Travo da bi ti pokosil, ali kaj si že rekla? :D[/quote]
on bi travo kosil, ti pa jabolka….hahahahaha dobra..:) 🙂 🙂
Forum je zaprt za komentiranje.
[img]http://farm9.staticflickr.com/8027/7655396710_fcf0d4a730_m.jpg[/img]