Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Lj – Gre kera na sprehod? :)

Lj – Gre kera na sprehod? :)

Ne vem, kako lahko narediš takšno hudo napako! Nezasilšno! Te je kak zmedel danes malo? 😀

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Ne, Matjažko, zaenkrat sem še “prisebna”, je pa res, da sem po kosilu spila en kozarček zelo slabega rdečega vina.

Jaz sem pa pomislila, da je tisto res tvoj citat…me je že zaskrbelo, da te je že tako globoko spodneslo pod Matjažkov vpliv 🙂

[center][i]"Woman without a Man is like a fish without a Bicycle."[/i] [sub]-Triumph[/sub][/center]

K meni bi prišla na rdečega. Iz brajd je vse naravo, se pravi neškropljeno. 🙂
Samo ne vem, nekatere ženske vino precej (p)ogreje. Drugi kozarček bi ti že s pomislekom nalival v strahu, kaj če skočiš name, ker lahko potem povsem nemočen obležim na tleh….

No, meni se tole zdi patetično Matjažko, ampak ne se pustit motit, vi kar nadaljujte.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Matjažko, prišparaj tisto flašo rdečega vina za naslednji MON-ov piknik. ;)))

Delila bi z drugimi? Raje se skrijeva in greva sama v kakšno grmovje s flaško.

ful ste se razpisal za brezveze 🙂

Hvala, da si nam oznanil, da si nas za brezveze prebral :-)))))))

[center][i]"Woman without a Man is like a fish without a Bicycle."[/i] [sub]-Triumph[/sub][/center]

Vse ribice ti bom polovil. Pol sem jih že sprepalamudil. Zdaj samo nitke zategujem na marionetah. :))))

Me smo se pa že zasekirale, da boš ostal praznih rok. 🙂

ni blo še neke konkretne 🙂

Starostno mejo povišaj 45-30 :))

Starostno mejo povišaj 45-30 :))[/quote]

Evo… 25 do 35 :)))

Matjažko, a bi ti tudi šel z njim na sprehod?

Evo… 25 do 35 :)))[/quote]

Še lahko greš malo višje…. Zdaj bi že mogoče kaj padlo notri. :)))

Tu raje poskusi:
18-30: Adolescenca in mladi:
http://med.over.net/forum5/list.php?393

markinjo2@gmail.com 🙂

Markko3 ti si res humorist…. 😉

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Kaj pa če bi ti prišel na Štajersko in bi se malo sprehodila po Ptuju, Mariboru, pa še kje?

Gizela ne smetit teme…. 😀

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Smetiš jo, nihče drug kot ti.
Lepo sem ga vprašala, če bi prišel na sprehod v Ptuj.

Prav :)))
Gizela bil je hec, kdor ga razume.
Tudi avtor piše da ima smisel za humor a ko so prišli “dežurni smetarji” na sceno s svojimi (hecnimi?) akrobacijami na sceno pa te trditve ni znal dokazat, tako da če želiš da te sprehodi pridi v Lj…. 😀 :))) – to so pa smeški in to pomeni da sem se hecal, še pomežik ; )

Hahaha.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Ima mejl pa naj mu piše. “Gizela” je samo multipliciran nick.

A ne, ne ne. Nisem gazela, ampak čisto navadna Gizela.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close