Lj – Gre kera na sprehod? :)
Antilopa…..taktika, taktika….hahahaha…
Najprej onemogočiš nasprotnike, potem pa se usmeriš na cilj![/quote]
Kot prvo, sploh nisem tvoja ali Katenjkina nasprotnica, dosti žalostno je, da si na to pomislila že v smislu šale. Ta tvoja taktika je itak brezvezna (oprosti moji iskrenosti). Če sem pa prav skužila Matjažka, pa mislim, da si bila nekajkrat z njegove strani že zavrnjena. And I’m never wrong, če citiram tebe.
Kot prvo, sploh nisem tvoja ali Katenjkina nasprotnica, dosti žalostno je, da si na to pomislila že v smislu šale. Ta tvoja taktika je itak brezvezna (oprosti moji iskrenosti). Če sem pa prav skužila Matjažka, pa mislim, da si bila nekajkrat z njegove strani že zavrnjena. And I’m never wrong, če citiram tebe.[/quote]
Mogoče pa si narobe dojela šalo.
Ne morem imeti odprtih bitk na večih frontah, jaz nisem dvojček ~~lepo te prosim, če imaš kaj mačjega značaja in dolge kremplje, vrni mu v mojem imenu, zame, prijateljica…! Kakšna nasprotnica, kaj je to zdaj… ti ki si me opomnila na štiri cje v cirilici… noro…
Kdaj greva na kavo noo?
[code]"Nekoč bo lepo,
ko blazni bomo ob ognjih čepeli
in bomo odprte rane imeli-
takrat bo lepo..."[/i][/code]
[sup]france balantič [/sup]
Kot prvo, sploh nisem tvoja ali Katenjkina nasprotnica, dosti žalostno je, da si na to pomislila že v smislu šale. Ta tvoja taktika je itak brezvezna (oprosti moji iskrenosti). Če sem pa prav skužila Matjažka, pa mislim, da si bila nekajkrat z njegove strani že zavrnjena. And I’m never wrong, če citiram tebe.[/quote]
Antilopca, če te malo dražijo punce. Nikarte tako resno. Teorije zarot ne držijo vode v šali… 🙂
Malo te naj Snoopard zmasira, malo sprostitve rabiš. Ali naj pridem jaz raje? haha :))
Jah, samo en bikec je na gmajni. Kravic pa v izobilju. Nisem še izbral, zdaj iščem, katera da več mleka. Kam naj to pogledam? :))))) On, kako da tebe nič ne obvohajo, da bi mi pomagal, saj sam ne bom zmogel vseh? Nimaš pravega vonja? 😀
Jah, samo en bikec je na gmajni. Kravic pa v izobilju. Nisem še izbral, zdaj iščem, katera da več mleka. Kam naj to pogledam? :))))) On, kako da tebe nič ne obvohajo, da bi mi pomagal, saj sam ne bom zmogel vseh? Nimaš pravega vonja? :D[/quote]Ne me izdaja vonj po “kravci”….. 😉
Jah, samo en bikec je na gmajni. Kravic pa v izobilju. Nisem še izbral, zdaj iščem, katera da več mleka. Kam naj to pogledam? :))))) On, kako da tebe nič ne obvohajo, da bi mi pomagal, saj sam ne bom zmogel vseh? Nimaš pravega vonja? :D[/quote]Ne me izdaja vonj po “kravci”….. ;)[/quote]
Tvoj avtentični vonj po plemenskem biku zaduši vonj ene kravice? Potem pa nimaš tistega rezkega, kiselkastega in s testosteronom prepojenega pota. Ali pa imaš nos slab, ti je tvoja nadela oni železni rink notri v nozdrvi? :)))
Ne me izdaja vonj po “kravci”….. ;)[/quote]
Tvoj avtentični vonj po plemenskem biku zaduši vonj ene kravice? Potem pa nimaš tistega rezkega, kiselkastega in s testosteronom prepojenega pota. Ali pa imaš nos slab, ti je tvoja nadela oni železni rink notri v nozdrvi? :)))[/quote]Vse to skupaj in ko se to zvoha in razve med (podtalno) mrežo, ki je spletena med internetnimi prijateljicami si še ob……… tako da lahko muliš travo na svojem vrtu, čeprav se ti zdi tista preko plota nekoliko bolj zelena…
Samo to z barvo, je samo varka na katero si se tudi ti ujel se mi zdi, in zastavil si zadeve kot da imaš vsaj pet življenj….. Ne bo ti lahko če misliš to vse naenkrat pogoltnit 😉
Tvoj avtentični vonj po plemenskem biku zaduši vonj ene kravice? Potem pa nimaš tistega rezkega, kiselkastega in s testosteronom prepojenega pota. Ali pa imaš nos slab, ti je tvoja nadela oni železni rink notri v nozdrvi? :)))[/quote]Vse to skupaj in ko se to zvoha in razve med (podtalno) mrežo, ki je spletena med internetnimi prijateljicami si še ob……… tako da lahko muliš travo na svojem vrtu, čeprav se ti zdi tista preko plota nekoliko bolj zelena…
Samo to z barvo, je samo varka na katero si se tudi ti ujel se mi zdi, in zastavil si zadeve kot da imaš vsaj pet življenj….. Ne bo ti lahko če misliš to vse naenkrat pogoltnit ;)[/quote]
Tebe bi morala ena mlada nadražit malo, da bi spet začel povzdigovati rogece. 😀
Katenjka, ti bi mu morala z rdečo krpo malo pomahat, bi videla, kako bi navalil. :))).
Kaj to ti dela? Samo to ej pa res grdo od njega ccccc Pa niti zasebno se ne moreta zmeniti…[/quote]
Ti bi bila vesela, če bi ti kakšo zasebno sporočilce poslal, ona pa tak… 🙂
Sem ji zasul nabiralnik z ljubezenskimi izpovedmi, upam, da ne bo objavila kaj od tega, pa naletim na ignoranco in zahtevek po prekinitvi zasipanja z ljubeznivimi pozornostmi. :)))
Aja? A to samo? Meni je napisal, da ga ne smem več citirat in odgovarjat. No kaj zdaj, greva kavo, ker če ne, bom pač šla z bibitko, sama ne bi šla.. to je preveč patetično…
[code]"Nekoč bo lepo,
ko blazni bomo ob ognjih čepeli
in bomo odprte rane imeli-
takrat bo lepo..."[/i][/code]
[sup]france balantič [/sup] Ne vem, Bibitka ima zadnje čase čuden odnos do mene. :)))) Jaz ji ponujam roko prijateljstva, ona pa kar proti meni.
Katenjka, lepo počasi, tu je še veliko stvari nejasnih in nerazčiščenih. Ne maram moških, ki mislijo, da lahko “nadmudrijo” ženske. Nas ženske ni za podcenjevati.
Matjažko, pazi kako pleteš mrežo. Ne vem, zakaj toliko energije trošiš za druge ženske, če imaš doma svojo, pa četudi gre le za šalo?
Forum je zaprt za komentiranje.