Lj – Gre kera na sprehod? :)
A ne, ne ne. Nisem gazela, ampak čisto navadna Gizela.[/quote]
Kdo pa pravi, da si Gazela? 🙂
Simpatična… ne.. mila, lepa, dobra, prijazna,…. pod določenimi pogoji komunikativna, sicer mutasta, s plemnenito dušo, in še bolj plemenitimi oz na trenutke utopičnimi sanjami iščem nekoga za sprehod po mariboru, po slovenskih goricah ali na pohorje…lahko tudi prideš pokosit okrog hiše pa pospravljat, ker se mi ne da več… ali pa namesto mene študiraš fizikalno kemijo ccccc
aja če ne bo nikogar, pridem proti koncu tedna v lj, kaj pač lahko, menda vse poti vodijo v rim…
aja še nekaj, nimam modrih oči niti svetlih las, imam pa manjvrednostne komplekse pred tipi, ki so takšni cccccc
[code]"Nekoč bo lepo,
ko blazni bomo ob ognjih čepeli
in bomo odprte rane imeli-
takrat bo lepo..."[/i][/code]
[sup]france balantič [/sup] Naj Robi poskrbi da bo to pripeta tema kjer bo vsak lahko napisal kaj bi mu drugi lahko pomagali. ; )
Jaz bi danes rabil nekoga, ki bi se z mano sprehodil čez gmajno kjer bi potem podrla drevo, če bi prišlo do iskric bi zakurila ogenj na katerem bi sežgala dračje, če bi bilo še kaj več bi podrla še nekaj dreves in nastal bi velik kres iz drobnih vejic….
Sam sem relativno visok, športne postave in si želim, da bi tudi tisti, ki se mi javite bili podobni, ker bi na koncu še sesekala hloh na drobna polena…. 😉 :))))
Katjenka kaj pa če se najde kdo ki bi želel popast tvojo travo okoli hiše?…ccccc
hehe hm30, prijateljica, a ti si tudi nearijske rase, očitno nas je več takih, no meni je to večna rana še iz otroštva, ki je ne morem zdraviti niti z identifikacijsko projekcijo ccccc… mogoče pa ni naključje, da se vendar razumem s kom, ki ima svetle oči in še bolj svetle lase, ki po svoje isto bluzi na tem svetu z nič manjšimi kompleksi, samo drugačnimi…??
[code]"Nekoč bo lepo,
[sup]france balantič [/sup] HM, paševa skupaj po avatarjih za naj par, a ne? :)))
Malj bolj veliko glavo imam na sliki, drugače pa ne zgledam švoh, a ne?
Dylan Dog, privatni raziskovalec, 33, visok, temen moški. S petim in pol čutilom.
Edini problem: z domala vsako klientko (Londončanke) konča v postelji. :)))
Ampak ti si tak enih 14 na sliki, punčka, barbi look in črnolaska. 😀
Lahko bi bila edino moja lolita? Hm, boš liziko? :))))))
Meni pa pravi ena kolegica ‘rusek’. 🙂 Ampak mislim ,da tudi nimam tipičnega izgleda, da bi lahko bil umeščen v točno določeno rasno skupino.
itak da ne, s pronicljivo intuicijo, zaradi katere je drava te dni čisto nekam kalna…ali kaj je razlog cccccc
Ma katera kolegica lahko to misli? Rusi so mehke čuteče melanholočne narave, ne pa ti, ki nekaj blefiraš s smislom za humor, sicer pa tvojega sogovornika začne po nekem času boleti glava, če ne špila po tvojih pravilih… prevzgajanje.press
[code]"Nekoč bo lepo,
[sup]france balantič [/sup] Katenjka, preveč si brala rusko romantiko. :))[/quote]Pri rusih je sploh ni bilo, visoka literatura se je začela z romantičnim realizmom, puškin, roman v verzih, lermontov…saj vem, da si to vse bral pa še poštekal si… tak kot je drava zdaj blatna, ribe bodo umrle ne pač resno…
[code]"Nekoč bo lepo,
[sup]france balantič [/sup] Katenjka, preveč si brala rusko romantiko. :))[/quote]Pri rusih je sploh ni bilo, visoka literatura se je začela z romantičnim realizmom, puškin, roman v verzih, lermontov…saj vem, da si to vse bral pa še poštekal si… tak kot je drava zdaj blatna, ribe bodo umrle ne pač resno…[/quote]
Katenjka, ni isto, če živiš skozi literaturo in potem doživljaš zaradi osebne naklonjenosti do določenih pisateljev, ki so se te dotaknili skozi literaturo, med drugim tudi tvoj podpis priča o simpatijah do Rusov in romantiziranih predstavah o nekem narodu. Enako nevarna je diabolizacija naroda, recimo za Srbe je to veljalo dolgo, ker so jih (ameriški) mediji tako predstavljali zaradi Miloševiča. Posameznik je lahko dober ali slab, neglede na narodnost.
No ja, saj slovenci smo isto nekje med melanholičnostjo s severa in temperamentom, menda celo agresijo z juga, bolj ali manj latentno, pri nekaterih izraženo vživo ali pa preko pisanja, (saj te beremo in se poznamo)
Kaj pa naj dam v podpis? Tisto budalost, kar si ti imel prej ali kaj ccccc
[code]"Nekoč bo lepo,
[sup]france balantič [/sup] No ja, saj slovenci smo isto nekje med melanholičnostjo s severa in temperamentom, menda celo agresijo z juga, bolj ali manj latentno, pri nekaterih izraženo vživo ali pa preko pisanja, (saj te beremo in se poznamo)
Kaj pa naj dam v podpis? Tisto budalost, kar si ti imel prej ali kaj ccccc[/quote]
V podpis si daj “Čast in slava moškim na višavah!”
Vprašaj ruske sosede, kakšno mnjenje imajo o njih, takšno kot smo mi imeli o srbski politiki v Jugoslaviji. Spet poudarjma, politika, ne moremo govoriti o dobrem ali slabem narodu. Ne moreš biti objektiven, če nekaj čustveno ocenjuješ po nekih zasanjanih romantičnih predstavah. Kot taka bi bila slab sodnik, ker bi se te dalo (čustveno) manipulirati.
No ja, saj slovenci smo isto nekje med melanholičnostjo s severa in temperamentom, menda celo agresijo z juga, bolj ali manj latentno, pri nekaterih izraženo vživo ali pa preko pisanja, (saj te beremo in se poznamo)
Kaj pa naj dam v podpis? Tisto budalost, kar si ti imel prej ali kaj ccccc[/quote]
V podpis si daj “Čast in slava moškim na višavah!”
Vprašaj ruske sosede, kakšno mnjenje imajo o njih, takšno kot smo mi imeli o srbski politiki v Jugoslaviji. Spet poudarjma, politika, ne moremo govoriti o dobrem ali slabem narodu. Ne moreš biti objektiven, če nekaj čustveno ocenjuješ po nekih zasanjanih romantičnih predstavah. Kot taka bi bila slab sodnik, ker bi se te dalo (čustveno) manipulirati.[/quote]Ne mi ti, prijatelj, o ruskih sosedih, ki si mešal ukrajince in poljake. Za čečence in njiihove soletja neenake krvave bitke z rusi si slišal?
Ne me učiti večplastičnega pogleda na svet… ne ti, ki deliš možgane na intuitivno in logično plat, ki se po tvoje izključujeta…
Ne pripisuj mi, česar nimam, če mi že ne moreš priznati tisto, kar imam ccccc
Aja podpis bo še nekaj časa ostal, mojemu dragemu v spomin… edinemu… ccccc
[code]"Nekoč bo lepo,
[sup]france balantič [/sup] V podpis si daj “Čast in slava moškim na višavah!”
Vprašaj ruske sosede, kakšno mnjenje imajo o njih, takšno kot smo mi imeli o srbski politiki v Jugoslaviji. Spet poudarjma, politika, ne moremo govoriti o dobrem ali slabem narodu. Ne moreš biti objektiven, če nekaj čustveno ocenjuješ po nekih zasanjanih romantičnih predstavah. Kot taka bi bila slab sodnik, ker bi se te dalo (čustveno) manipulirati.[/quote]Ne mi ti, prijatelj, o ruskih sosedih, ki si mešal ukrajince in poljake. Za čečence in njiihove soletja neenake krvave bitke z rusi si slišal?
Ne me učiti večplastičnega pogleda na svet… ne ti, ki deliš možgane na intuitivno in logično plat, ki se po tvoje izključujeta…
Aja podpis bo še nekaj časa ostal, mojemu dragemu v spomin… edinemu… ccccc[/quote]
Povezava z Rusi “mehke čuteče melanholočne narave” ?? :)))) Dr. roman?
Ne vem, kako bi lahko na narod posplošil osebnostne značajske lastnosti?
Lahko pa kaj rečeš recimo o temperamentu določenega naroda in kulturnih razlikah.
Ne mi ti, prijatelj, o ruskih sosedih, ki si mešal ukrajince in poljake. Za čečence in njiihove soletja neenake krvave bitke z rusi si slišal?
Aja podpis bo še nekaj časa ostal, mojemu dragemu v spomin… edinemu… ccccc[/quote]
Povezava z Rusi “mehke čuteče melanholočne narave” ?? :)))) Dr. roman?
Ne vem, kako bi lahko na narod posplošil osebnostne značajske lastnosti?
Lahko pa kaj rečeš recimo o temperamentu določenega naroda in kulturnih razlikah.[/quote]Kje sem govorila o značajih? Melanholičnost je stvar temperamenta, ali pač? Sploh pa ne jemljem tega tako na nož kot ti verjetno razumeš… ah nima smisla, priznaj da imam prav pa bom nehala ccccc
[code]"Nekoč bo lepo,
[sup]france balantič [/sup] Rusi so melanholičen, depresiven narod??? Melanholična nacija, saj to ne obstaja. To ti notranji svet ruskih pisateljev, ki te je očaral, projeciraš na narod. Pisatelji načeloma niso “kladiva”, zato je je jasno, da nas prevzamejo, njihov bogat notranji svet in doživljanje. Ampak saj ni kolektivna karakteristika.
Meni pa pravi ena kolegica ‘rusek’. 🙂 Ampak mislim ,da tudi nimam tipičnega izgleda, da bi lahko bil umeščen v točno določeno rasno skupino.[/quote]
Matjazko, začaral si me….. oh, ah, eh…..vživela sem se v vlogo lolite…hihihihi
Tisto pol čutila si ne morem predstavljati kaj bi lahko bilo…..
Hm, jaz pa imam šesti čut, očitno sva res za skupaj!
Izgled ni važen, sm da si lep k Brad Pitt, pa bogat k Donald Trump!
Rusi so melanholičen, depresiven narod??? Melanholična nacija, saj to ne obstaja. To ti notranji svet ruskih pisateljev, ki te je očaral, projeciraš na narod. Pisatelji načeloma niso “kladiva”, zato je je jasno, da nas prevzamejo, njihov bogat notranji svet in doživljanje. Ampak saj ni kolektivna karakteristika.[/quote]Saj nisem pisala o melanholočni naciji, matjažko stereotipično je da so ljudje na severu melanholični, in to niso samo rusi in ne samo slovani ali pač? Po drugi strani se slovani kot taki razlikujejo od ostalih nacij, stereotipično, v kolektivnem smislu, zgodovinsko (prazgodovinsko) kulturno je to pogojeno. Nikjer nisem preferirala ene nacije na pram drugi, če že, bi to tisto, ki ji pripadam jaz in moji starši, a ne?
Projekcija iz posamičnega na splošno je pa pač varljiv instrument, ki se mu niti ti ne znaš izogniti… glej kaj delaš, nekaj prebereš, pa kr (namerno?) zbluziš…
Depresiven še bolj kot rusi, si ti, ko ti je vse ravno tam na ptujskem polju….
[code]"Nekoč bo lepo,
[sup]france balantič [/sup] Forum je zaprt za komentiranje.