Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Lj – Gre kera na sprehod? :)

Lj – Gre kera na sprehod? :)

Priporočam, da svojo temo objaviš v tem forumu: http://med.over.net/forum5/list.php?274.
lp.

Ti imaš močnejšo obrambo, verjetno kak zaščitni urok pred hudiči, da ti ne morejo do živega? Ali pa kakšne kristale doma? 🙂 Tebe ne morem začarati, pri tebi ne prodre skoz moja magija, Katenjko in Antilopo pa že piš, ki ga naredim, ko grem mimo njiju, pretrese do tal, da se komaj sestavita nazaj… :)))

Nagonsko začuti nevarnost in spregleda določene ljudi in dogodke prej ko drugi.

Če bi ti imela tak čut, bi vedela, da je lahko že pogovor z mano sila nevaren, ki ti lahko hitro spodnese tla pod nogami, tudi če ni poledice. Antilopa že ve, zakaj se me mora bati in zakaj se ji celi život trese. 😀

Jaz sem samo lep kot Brad Pitt, čeprav ne blond niti modrook. Ampak bogat po srcu in duši, to pa ja. Bo dovolj za karkoli si me že mislila uporabiti? Verjetno za šah? 😀

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Ti imaš močnejšo obrambo, verjetno kak zaščitni urok pred hudiči, da ti ne morejo do živega? Ali pa kakšne kristale doma? 🙂 Tebe ne morem začarati, pri tebi ne prodre skoz moja magija, Katenjko in Antilopo pa že piš, ki ga naredim, ko grem mimo njiju, pretrese do tal, da se komaj sestavita nazaj… :)))

Če bi ti imela tak čut, bi vedela, da je lahko že pogovor z mano sila nevaren, ki ti lahko hitro spodnese tla pod nogami, tudi če ni poledice. Antilopa že ve, zakaj se me mora bati in zakaj se ji celi život trese. 😀

Jaz sem samo lep kot Brad Pitt, čeprav ne blond niti modrook. Ampak bogat po srcu in duši, to pa ja. Bo dovolj za karkoli si me že mislila uporabiti? Verjetno za šah? :D[/quote]

Exactly….
Moj šesti čut pravi, da si nevaren, ampak ker sem močnejša se te ne rabim bati!
Sem te mislila porabiti za kakšen squash….bi šlo?
PS. tiste lizike pa res ne bi rabil ponuditi….pa še okus si falil!

Jaz sem samo lep kot Brad Pitt, čeprav ne blond niti modrook. Ampak bogat po srcu in duši, to pa ja. Bo dovolj za karkoli si me že mislila uporabiti? Verjetno za šah? :D[/quote]

Exactly….
PS. tiste lizike pa res ne bi rabil ponuditi….pa še okus si falil![/quote]ccc sporoči., če ti bo to uspelo…on je uporaben samo za eno stvar, aja ne tisto, na kar se takoj pomisli, nekaj še dosti bolj trapastega ~~~

ah bogat po srcu in duši… kolikšna samohvala…kdo ti je pa to famo prodal, tista kolegica, ki ti pravi, da si rusek??

[i][code]"Nekoč bo lepo, ko blazni bomo ob ognjih čepeli in bomo odprte rane imeli- takrat bo lepo..."[/i][/code] [sup]france balantič [/sup]

Exactly….
PS. tiste lizike pa res ne bi rabil ponuditi….pa še okus si falil![/quote]ccc sporoči., če ti bo to uspelo…on je uporaben samo za eno stvar, aja ne tisto, na kar se takoj pomisli, nekaj še dosti bolj trapastega ~~~

ah bogat po srcu in duši… kolikšna samohvala…kdo ti je pa to famo prodal, tista kolegica, ki ti pravi, da si rusek??[/quote]

Hahahaha…katenjčica, pusti da sama ugotovim za kaj in koliko je uporaben…:) 🙂 🙂
Jaz bom zadovoljna tudi, če bo kdaj pa kdaj travo pokosil, pa malo drevje obrezal, pa tko….a veš… 🙂 🙂
Ljubimcev je kolikor hočeš….Lažje je dobiti dobrega ljubimca, kot dobrega vrtnarja!

Če bo pridem in zelo uporaben, pa ga bova še kej prodali…:) 🙂 🙂
Lej, recesija je in to….treba se je znajti.

HM30

Z jezikom sem nevaren? :)))) Ne vem, kako imaš intuicijo razvito in kako čakre odprte. Mogoče te je Braco kaj navdihnil. 🙂

Že zdaj sem razpet med Scilo in Karibdo, pazljivo plujem med njima, namreč med Antilopo in med Katenjko. :)))

Jaz šahist, ki premisli poteze v naprej, predvideva, kaj bo nasprotnik naredil, preučuje strategijo, kaj je boljše, včasih je to napad, včasih obramba, odvisno od nasprotnika itd. Ti dve bdita nad vsako mojo potezo. To bi bila mogoče napačna poteza, če bi šel s tabo igral skvoš. Potem sva lahko oba žrtvi in sem hitro šah mat. Se znaš branit? :)i Pred moškimi že, kaj pa pred ženskami, ker jaz bom v tem primeru nemočen, da ti pomagam? :)))

Jaz ženski, če je prava, ponudim telo in dušo, ker lizike so tam za najstnice. S čim bi ti raje razpolagala – z mojim telesom ali z mojo neomadeževano dušo? Upam, da nisi ona bolj hudičeva, ker te hočejo tudi dušo. 🙂

Z jezikom sem nevaren? :)))) Ne vem, kako imaš intuicijo razvito in kako čakre odprte. Mogoče te je Braco kaj navdihnil. 🙂

Hahaha… A misliš, opletaš z jezikov več kot je priporočljivo? Braco je spizdil, ko je mene vodel – ne bati. Sem mu pokazala hudiča. :D

Že zdaj sem razpet med Scilo in Karibdo, pazljivo plujem med njima, namreč med Antilopo in med Katenjko. :)))

Jaz šahist, ki premisli poteze v naprej, predvideva, kaj bo nasprotnik naredil, preučuje strategijo, kaj je boljše, včasih je to napad, včasih obramba, odvisno od nasprotnika itd. Ti dve bdita nad vsako mojo potezo. To bi bila mogoče napačna poteza, če bi šel s tabo igral skvoš. Potem sva lahko oba žrtvi in sem hitro šah mat. Se znaš branit? :)i Pred moškimi že, kaj pa pred ženskami, ker jaz bom v tem primeru nemočen, da ti pomagam? :)))

Dont worry. Sem že vse uredila z njima. Ni panike. Saj veš kako pravijo, če ni fovšije, je za vse dost. :)

Jaz ženski, če je prava, ponudim telo in dušo, ker lizike so tam za najstnice. S čim bi ti raje razpolagala – z mojim telesom ali z mojo neomadeževano dušo? Upam, da nisi ona bolj hudičeva, ker te hočejo tudi dušo. :)[/quote]

Jaz vzamem najprej dušo, pol pa telo. :)

Seveda, ti kar pojdi z njim igrat squaš, me zanima, res me zanima, če je kaj takega z njim možno, ali pa je moja intuicija res docela razštelana, ah bog mi odpusti, brez česa si me spravil na svet~~~ na travco okrog hiše pa kar pozabi, on ti jo bo prej s photoshopom prešrafiral, sploh pa, taki zasebni raziskovalci imajo menda bolj žulje na rokah, mislim na duši ccccc

[i][code]"Nekoč bo lepo, ko blazni bomo ob ognjih čepeli in bomo odprte rane imeli- takrat bo lepo..."[/i][/code] [sup]france balantič [/sup]

Seveda, ti kar pojdi z njim igrat squaš, me zanima, res me zanima, če je kaj takega z njim možno, ali pa je moja intuicija res docela razštelana, ah bog mi odpusti, brez česa si me spravil na svet~~~ na travco okrog hiše pa kar pozabi, on ti jo bo prej s photoshopom prešrafiral, sploh pa, taki zasebni raziskovalci imajo menda bolj žulje na rokah, mislim na duši ccccc[/quote]

Hihihihihi,
saj je naslov teme: Gre kera na sprehod?
Ga bom peljala na ……. hi hi hi…..:) 🙂 :)

Pred takimi hudički kot si ti obstaja zaščita, npr. kristal tigrovo železo. Brez skrbi, da ga posedujem. :)) Snoopard mi je zadnjič kupil prave sladkovodne bisere, jaz pa sem si privoščila en tak mali kristalček.

HM30

Seveda, lastnoročno moraš preizkusiti, kakšna je ptujska roba. Kaj pa katenjka ve, če ribice plavajo s tokom ali proti toku v Dravi, ma pojma nima. :)) Malo stopiš na pedal, zagoniš, pa vidiš, če dobro laufa. 🙂

HM30

Imaš živo mejico? Bo dosti dela? Kakšne škarje naj vzamem? Verjetno tiste malo večje, ker če se niso dobro odnesli prejšnji vrtnarji, potem to zna biti malo zapuščeno in razraščeno, si bom moral več časa vzeti. Škarje boš pa mi itak ti naoljila, da bodo fajn zarezale, menda? 😀

Seveda, lastnoročno moraš preizkusiti, kakšna je ptujska roba. Kaj pa katenjka ve, če ribice plavajo s tokom ali proti toku v Dravi, ma pojma nima. :)) Malo stopiš na pedal, zagoniš, pa vidiš, če dobro laufa. 🙂

HM30

Imaš živo mejico? Bo dosti dela? Kakšne škarje naj vzamem? Verjetno tiste malo večje, ker če se niso dobro odnesli prejšnji vrtnarji, potem to zna biti malo zapuščeno in razraščeno, si bom moral več časa vzeti. Škarje boš pa mi itak ti naoljila, da bodo fajn zarezale, menda? :D[/quote]

Oh, Darling….
A to, da si s Ptuja naj bi bil velik +? Hm, spoznala sem kar nekaj Ptujčanov in me do zdaj nobeden ni tako očaral. Bomo videli, kako se boš ti izkazal.
Ograja: Če ne boš znal/zmogel bo kakšen popravil za tabo… dont worry!
Olje dobim jutri – grško olivno, oridžidži….direkt iz Grčije. 🙂 hahaha

HM30

Imaš živo mejico? Bo dosti dela? Kakšne škarje naj vzamem? Verjetno tiste malo večje, ker če se niso dobro odnesli prejšnji vrtnarji, potem to zna biti malo zapuščeno in razraščeno, si bom moral več časa vzeti. Škarje boš pa mi itak ti naoljila, da bodo fajn zarezale, menda? :D[/quote]

Orodje pa le prinesi s seboj! To pa upam, da imaš!

Matjazko,
ali ti je všeč spodnja slikica?

[img]http://farm9.staticflickr.com/8286/7649240748_467d635b51_m.jpg[/img]

Hej, ne straši me z odebljenim mastnim tiskom, srce se mi je skoraj ustavilo. :)))

Hej, ne straši me z odebljenim mastnim tiskom, srce se mi je skoraj ustavilo. :)))[/quote]

Hej ti, a sploh veš kako si ti mene ustrašil z vprašanjem, če prineseš orodje?!?
Hudiča, kaj takšnega me še nobeden ni vprašal…:D

Hej, ne straši me z odebljenim mastnim tiskom, srce se mi je skoraj ustavilo. :)))[/quote]

Hej ti, a sploh veš kako si ti mene ustrašil z vprašanjem, če prineseš orodje?!?
[/quote]

Ja, ne vem, vzklik na juriš me je spominjal ta odebljen tisk. Orodje itak vsak pravi vrtnar s sabo, da ga uborabi ob vsaki priliki. Samo ne vem, menda nisi pričakovala, da bom s škarjami prežagal kakšno deblo? haha :))) Lahko pa naredim vzroček na živi meji, npr. srček? 🙂

[/quote]

Ja, ne vem, vzklik na juriš me je spominjal ta odebljen tisk. Orodje itak vsak pravi vrtnar s sabo, da ga uborabi ob vsaki priliki. Samo ne vem, menda nisi pričakovala, da bom s škarjami prežagal kakšno deblo? haha :))) Lahko pa naredim vzroček na živi meji, npr. srček? :)[/quote]

Ok. Odebeljeno je bilo ker sem se bala, da boš spregledal sporočilo…:) 🙂
Ja, odvisno za kakšne škarje gre in kako debelo drevo. Sicer pa, tudi najdebelejše drevo obrežejo mini škarjice, le vztrajnost je potrebna!
Srček bo Just Perfect!
Torej, sva dogovorjena? 🙂

Niti nisi videla mojih škarenj, pa kar na slepo zaupaš, da bodo rezale… Na občutek se je treba zanesti, saj azto pa imate ženske bolj razvito intucijo od nas moških.. 😀

Potrebna? Ja, seveda je potrebna vztrajnost, da se jaz sprehodim iz Ptuja do Ljubljane, potem pa se udariva … v skvošu? 😀 Samo jaz še nisem igral skvoša, boš mi ti pokazala, kako je treba za lopar prijeti ,da ne zdrsne iz roke? :))

Niti nisi videla mojih škarenj, pa kar na slepo zaupaš, da bodo rezale… Na občutek se je treba zanesti, saj azto pa imate ženske bolj razvito intucijo od nas moških.. 😀

Potrebna? Ja, seveda je potrebna vztrajnost, da se jaz sprehodim iz Ptuja do Ljubljane, potem pa se udariva … v skvošu? 😀 Samo jaz še nisem igral skvoša, boš mi ti pokazala, kako je treba za lopar prijeti ,da ne zdrsne iz roke? :))[/quote]

Matjazko, ti si en pacek se mi zdi…hihihihihi….
En lep komad Just for You: http://youtu.be/dqeinDdA8Cw …Enjoy!

Matjažko je res pravi tiček . Povedal je, da ima lepo punco, zato vas svarim dekleta- pazite se ga, da ne boste še jokale. Oddan in varno pospravljen, ko njegova misica kam gre, se pa malo zabava, ti lumpi lumpi šarmantni pacek…. morale bi ga spraviti v kak trojček in tako izmučit, da se to igrivo zabavno dete malo ustavi in umiri vsaj za kaki dan….

Hahahaha…
Dobro jutroooo!
To kar si povedala že vemo. Zato prav vse uživamo v tem ˝online mučenju˝ … se zavedamo, da le on trpi in je edino on prikrajšan! Dobil je kar je iskal!

Hahahaha…
Dobro jutroooo!
To kar si povedala že vemo. Zato prav vse uživamo v tem ˝online mučenju˝ … se zavedamo, da le on trpi in je edino on prikrajšan! Dobil je kar je iskal!
[/quote]

Kako dobro jutro, saj je pol enajst, jaz sem danes vstal ob pol sedmih. Ob kolikih pa sem šel spat, pa ve Katenjka, ki je pobrala šila in kopita in šla spat še pred “hudobcem”, ki jo je spet nekaj razhudil. ;))

Hahahaha…
Dobro jutroooo!
[/quote]

Kako dobro jutro, saj je pol enajst, jaz sem danes vstal ob pol sedmih. Ob kolikih pa sem šel spat, pa ve Katenjka, ki je pobrala šila in kopita in šla spat še pred “hudobcem”, ki jo je spet nekaj razhudil. ;))[/quote]

Matjazko, kar pokaš od dobre volje!
Nisem vedela, da delaš nočne…….

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close