Lj – Gre kera na sprehod? :)
Prijeten, samostojen, simpatičen, komunikativen 31- letni ljubljančan želim spoznati žensko za kak skupen sprehod čez dan po Tivoliju ali kje drugje. Če pride do iskric tudi kaj več… Ne čakaj in mi piši 🙂 Sem visok, modrook, rjavolasec, rekreativni športnik. S smislom za humor:)) Ženska naj bo od 25-30. Ne iščem avantur.
Marko:)
Barva oči sploh ne igra nobene posebne vloge. Imaš modre oči, ki so zelo lepe in tudi take, ki niso nič posebnega, celo zelo hladne, steklene. Bolj važen je pogled iz tistih oči.
Je nekam hud kriterij postavil, celo ne sme biti enako stara kot je on sam. ;)) Mislim, da njegovim zahtevam ustreza Princeska, ki pa manjka, očitno je odpotovala.
Že večkrat sem prebrala v kakšnih bukvah o človeških značajih, da so imetniki modrih oči nagnjeni k lažem in manipuliranju, bolj ko so svetle, bolj lažejo…kao. Meni niso nič posebnega, na nek način so mi celo moteče če so zelo svetle, mi delujejo nenaravno, celo bolno.
Zelo so mi pa všeč temno rjave in zelene; vsekakor pa je vedno pomembno kakšen pogled sili iz oči in ne njihova barva.
Barva oči sploh ne igra nobene posebne vloge. Imaš modre oči, ki so zelo lepe in tudi take, ki niso nič posebnega, celo zelo hladne, steklene. Bolj važen je pogled iz tistih oči.
[/quote
Kaj ti bodo lepe modre oči na moškem? V kopalke ga spraviti in gresta na kopanje, potem malo poškiliš med noge, pa potem takoj oceniš, če se splača z moškim kaj imeti. 🙂 Včasih se delaš, kot da ne znaš šteti do pet. :))))))
Pomembno je ali to tud verjameš? In to brez kakšne argumentirane razlage… najverjetneje si je pa to izmislil nekdo, ki ga je razočarala oseba, z modrimi očmi. Potem se je v tem našel še kdo, ga potrdil in še kdo in že je nastal mit, ki ga nekateri jemljejo kot pravilo.
Pomembno je ali to tud verjameš? In to brez kakšne argumentirane razlage… najverjetneje si je pa to izmislil nekdo, ki ga je razočarala oseba, z modrimi očmi. Potem se je v tem našel še kdo, ga potrdil in še kdo in že je nastal mit, ki ga nekateri jemljejo kot pravilo.[/quote]
Med posti je bila večkrat omenjana barva oči in sem se spomnila na to, kar sem že nekajkrat prebrala. Drugače pa verjamem, da vsi lažemo ne glede na barvo oči, eni več drugi manj, tudi resnic obstaja več, ni ene same….
Forum je zaprt za komentiranje.