Kopalke- brazilke
To pri nas pomeni, da ga opaziš, vidiš njegove “vrline”,….. to še ne pomeni da ga OBDELAŠ[/quote]
Ajaaaa in kakšne vrline pa ima? :)[/quote]
Ehh te matra! Je izjemna oseba, zelo inteligenten, odprte glave, za zajebancijo, dobrega videza, POŠTEN IN PRAVIČEN,…..vidiš to se tiste vrline katere opazim. Sploh, da je oseba vreden zaupanja in tako si lahko marsikaj poveva, ampak na splošno jst nimam nikakršnih težav glede tega in se dobro razumem z ljudmi. Priznam pa, da se bolje počutim v moški družbi kot, če se znajden med kakimi zavistnimi ženskami. Tega pri tipih ne doživiš.
To pri nas pomeni, da ga opaziš, vidiš njegove “vrline”,….. to še ne pomeni da ga OBDELAŠ[/quote]
Pa saj, če je moški obdarjen, težko da tega ne opaziš. Kaj jo zdaj mučiš?! 🙂
Jaz se bolj bojim tistih žensk, ki igrajo nek poslovni odnos s šefom, potem pa vidiš, kakšne privilegije ima na skrivaj. Ali pa, ko drug drugemu dokončujeta stavke, poznata pa se tri mesece.
Ehh te matra! Je izjemna oseba, zelo inteligenten, odprte glave, za zajebancijo, dobrega videza, POŠTEN IN PRAVIČEN,…..vidiš to se tiste vrline katere opazim. Sploh, da je oseba vreden zaupanja in tako si lahko marsikaj poveva, ampak na splošno jst nimam nikakršnih težav glede tega in se dobro razumem z ljudmi. Priznam pa, da se bolje počutim v moški družbi kot, če se znajden med kakimi zavistnimi ženskami. Tega pri tipih ne doživiš.[/quote]
Dobro no.. ne mene opisovat, za šefa sem te vprašal.. pa tud za kako fraj mesto v vaši firmi..
Jaz se bolj bojim tistih žensk, ki igrajo nek poslovni odnos s šefom, potem pa vidiš, kakšne privilegije ima na skrivaj. Ali pa, ko drug drugemu dokončujeta stavke, poznata pa se tri mesece.[/quote]
Če se tako dobro razumeta, da si po treh mesecih dopolnjujeta stavke, to pomeni, da je imel res srečo pro izbiri sodelavke 🙂
Kako pa opaziš ali je moški obdarjen… sploh v službi… če predpostavimo, da ne nosi kopalk torej da ni reševalec iz vode oz čistilec bazenov?
Aja Neli:)). Ni bilo mišljeno v tem kontekstu. Bolj kot vzklik za EnTipa.[/quote]
Ribica, ti se tako obremenjuješ z enTipom kot levičarji z Janšo. :))) Se pa strinjam, moški naj si po starosti iščejo ženske primerne njihovim letom, razen če dekle potrebuje drugega očeta.[/quote]
To meni tudi ni jasno. Ta politika od GF. Najprej prikliče EnTipa, da ga izzove, potem pa se zgraža nad njim, zakaj se ukvarja z njo. 🙂
Ribica, ti se tako obremenjuješ z enTipom kot levičarji z Janšo. :))) Se pa strinjam, moški naj si po starosti iščejo ženske primerne njihovim letom, razen če dekle potrebuje drugega očeta.[/quote]
To meni tudi ni jasno. Ta politika od GF. Najprej prikliče EnTipa, da ga izzove, potem pa se zgraža nad njim, zakaj se ukvarja z njo. :)[/quote]Kdo bi razumel ženske. Ne poskušam jih razumet, mi je lažje 🙂
To meni tudi ni jasno. Ta politika od GF. Najprej prikliče EnTipa, da ga izzove, potem pa se zgraža nad njim, zakaj se ukvarja z njo. :)[/quote]
Sploh ne gre za nobeno politiki, bolj za moje osebne smernice, do kod je še okusen pogovor:))).
Jaz se bolj bojim tistih žensk, ki igrajo nek poslovni odnos s šefom, potem pa vidiš, kakšne privilegije ima na skrivaj. Ali pa, ko drug drugemu dokončujeta stavke, poznata pa se tri mesece.[/quote]
Če se tako dobro razumeta, da si po treh mesecih dopolnjujeta stavke, to pomeni, da je imel res srečo pro izbiri sodelavke 🙂
Kako pa opaziš ali je moški obdarjen… sploh v službi… če predpostavimo, da ne nosi kopalk torej da ni reševalec iz vode oz čistilec bazenov?[/quote]
Na drugo vprašanje ti ne znam odgovoriti, vprašaj Iskreno. Glede sreče pri izbiri sodelavke pa raje ne bi. 🙂
Intimen odnos :-/, ne Antilopca, nikoli preko te mere, ker sem ženska moralnih načel in zmeraj rečem, da si nadrejeni ne more omislit cenejše kurbe, kot tako, da jo ma na plačilni listi v kakem podjetju! Preziram ženske, k s svojim mednožjem pridejo do položaja.
Sicer pa je pri nas super atmosfera in se lahko in o vsem pogovarjamo, sex ni tabu tema in nimamo predsodkov.[/quote]
Iskrena, saj ne leti nate. Mi smo tvoj post uporabili samo kot iztočnico za nekaj kar se sicer dogaja v kolektivih.[/quote]
Nam je še kako poznana ta stvar, kako nekateri pridejo na položaje! Žal pa se kasneje tud izkaže, da so mal omejeni.
Kako pa opaziš ali je moški obdarjen… sploh v službi… če predpostavimo, da ne nosi kopalk torej da ni reševalec iz vode oz čistilec bazenov?[/quote]
Na drugo vprašanje ti ne znam odgovoriti, vprašaj Iskreno. Glede sreče pri izbiri sodelavke pa raje ne bi. :)[/quote]
hehe ti je ena šefa prevzela? cccc pa tako si se trudila? Cele dneve garala za njegovo pohvalo, ona pa se enkrat vleže in je takoj boljša? Nesramnica 🙂
Intimen odnos :-/, ne Antilopca, nikoli preko te mere, ker sem ženska moralnih načel in zmeraj rečem, da si nadrejeni ne more omislit cenejše kurbe, kot tako, da jo ma na plačilni listi v kakem podjetju! Preziram ženske, k s svojim mednožjem pridejo do položaja.
Sicer pa je pri nas super atmosfera in se lahko in o vsem pogovarjamo, sex ni tabu tema in nimamo predsodkov.[/quote]
A vi sploh kaj delate al se samo o sexu pogovarjate? 🙂
Mate kako delovno mesto fraj?[/quote]
O čem pa bi govorili? O politiki, o problemih, os stroških,……. bljak, ker to je vse tako, kar ti živce začne najedat, razen sex, kjer je polna doza smeha zraven :-).
Žal še stari nočejo v penzijo, k je tolk lepo z nami.
Na drugo vprašanje ti ne znam odgovoriti, vprašaj Iskreno. Glede sreče pri izbiri sodelavke pa raje ne bi. :)[/quote]
hehe ti je ena šefa prevzela? cccc pa tako si se trudila? Cele dneve garala za njegovo pohvalo, ona pa se enkrat vleže in je takoj boljša? Nesramnica :)[/quote]
Buček! 🙂 Nikoli se ne trudim za šefe, ampak zaradi sebe. Sem pač sebična. 🙂 Pa tudi izbirčna. 🙂
O čem pa bi govorili? O politiki, o problemih, os stroških,……. bljak, ker to je vse tako, kar ti živce začne najedat, razen sex, kjer je polna doza smeha zraven :-).
Žal še stari nočejo v penzijo, k je tolk lepo z nami.[/quote]
Daj kakor hitro bo kaka potreba… saj veš kako me najdeš 🙂
Ženske tud skeniramo tam od popka do kolen, no nekje na sredini se nam pogled večkrat ustavi.
Žal še stari nočejo v penzijo, k je tolk lepo z nami.[/quote]
Iskrena, jaz imam idejo. Drugič mu kupite kopalke večje številke. Če mu bodo prevelike, reci, da si se uštela in da si imela občutek, da ima večjega. :))))
Forum je zaprt za komentiranje.