Kopalke- brazilke
Pa kaj je z vama narobe? Samo rekel sem, da so te kopalke res hude in so mi všeč. Pa že kao pecam. Še njene riti nisem omenil in že ribica mehurčke spušča. Sploh pa brigajte se zase babe katero jaz pecam in katero ne… moja stvar. Neli.. obvezno nabavi te kopalke[/quote]
Wtf? Mišljeno je bilo na splošno, na plaži se izogibaj mnogo mlajšim od sebe. Kdo je rekel, da pecaš Neli? Ona pri teh letih ne ve, kje se kupijo brazilke:)). Lahko bi jih nosila že vsaj 10 let.[/quote]
Goldy, imam eno “tehnično” vprašanje. Koliko je zate prevelika razlika v starosti med moškim in žensko? Resno me zanima.
Wtf? Mišljeno je bilo na splošno, na plaži se izogibaj mnogo mlajšim od sebe. Kdo je rekel, da pecaš Neli? Ona pri teh letih ne ve, kje se kupijo brazilke:)). Lahko bi jih nosila že vsaj 10 let.[/quote]
Goldy, imam eno “tehnično” vprašanje. Koliko je zate prevelika razlika v starosti med moškim in žensko? Resno me zanima.[/quote]
Kar je več kot 10,5 mesecev razlike:))).
Ne morem verjet, on je srečen že, če se pogovarja o kopalkah. Goldy, saj v bistvu je Tipček benigen. :))[/quote]
In vedve sta srečni ko se en moški sploh ukvarja z vama 🙂
No in to je simbioza :)[/quote]
Tipček, ponavljaš se…daj bodi inovativen, no. Aja, kje je tista vaba zame, da se ji rahlo približam? :))
A ni stara 26 let?[/quote]
Aja Neli:)). Ni bilo mišljeno v tem kontekstu. Bolj kot vzklik za EnTipa.[/quote]
Pa si napisala, da je na splošno mišljeno. A potem si vseeno mislila EnTipa?
Jaz menim, da ti brazilk ne spraviš na rit, zato se pa zaganjaš tu okoli. Saj je res. Mladim pašejo, starim kokam pač ne.
Aja Neli:)). Ni bilo mišljeno v tem kontekstu. Bolj kot vzklik za EnTipa.[/quote]
Pa si napisala, da je na splošno mišljeno. A potem si vseeno mislila EnTipa?
Jaz menim, da ti brazilk ne spraviš na rit, zato se pa zaganjaš tu okoli. Saj je res. Mladim pašejo, starim kokam pač ne.[/quote]
Oh kolk enih zamer do mene. Sprosti se.
Forum je zaprt za komentiranje.