Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Kopalke- brazilke

Kopalke- brazilke

Smanjit ču ja tebi nešto… 🙂

Kaj je bilo mišljeno v tvoji glavi je eno, kaj pa je potem razvidno pa nekaj drugega. Kapiš?

Pa kaj je z vama narobe? Samo rekel sem, da so te kopalke res hude in so mi všeč. Pa že kao pecam. Še njene riti nisem omenil in že ribica mehurčke spušča. Sploh pa brigajte se zase babe katero jaz pecam in katero ne… moja stvar. Neli.. obvezno nabavi te kopalke[/quote]

Wtf? Mišljeno je bilo na splošno, na plaži se izogibaj mnogo mlajšim od sebe. Kdo je rekel, da pecaš Neli? Ona pri teh letih ne ve, kje se kupijo brazilke:)). Lahko bi jih nosila že vsaj 10 let.[/quote]

Goldy, imam eno “tehnično” vprašanje. Koliko je zate prevelika razlika v starosti med moškim in žensko? Resno me zanima.

Ne možeš, jer sam brža od tebe. :))

Wtf? Mišljeno je bilo na splošno, na plaži se izogibaj mnogo mlajšim od sebe. Kdo je rekel, da pecaš Neli? Ona pri teh letih ne ve, kje se kupijo brazilke:)). Lahko bi jih nosila že vsaj 10 let.[/quote]

Goldy, imam eno “tehnično” vprašanje. Koliko je zate prevelika razlika v starosti med moškim in žensko? Resno me zanima.[/quote]

Kar je več kot 10,5 mesecev razlike:))).

Ne možeš, jer sam brža od tebe. :))[/quote]
Dočičeš ti meni na mamac… jer si radoznala 🙂

Goldy, imam eno “tehnično” vprašanje. Koliko je zate prevelika razlika v starosti med moškim in žensko? Resno me zanima.[/quote]

Kar je več kot 10,5 mesecev razlike:))).[/quote]

Nikoli nisem prekršila tega pravila. 🙂

Kar je več kot 10,5 mesecev razlike:))).[/quote]

Nikoli nisem prekršila tega pravila. :)[/quote]
Ne vem katera od vaju je bolj čudna…

Zihr si ti, drgač ne more biti.

Ne možeš, jer sam brža od tebe. :))[/quote]
Dočičeš ti meni na mamac… jer si radoznala :)[/quote]

Še nisi ugotovil, da se približam le toliko, da preiščem teritorij? 🙂

Nikoli nisem prekršila tega pravila. :)[/quote]
Ne vem katera od vaju je bolj čudna…[/quote]

Jaz sem bolj čudna od nje. 🙂

Dobro… bi lahko zdaj spet o kopalkah nazaj. Če vedve, ki sta kao tako oh in sploh ne nosita brazilk, potem buzz off iz te teme 🙂

Ti jih nosiš, da si lohka kle gor?

Ne vem katera od vaju je bolj čudna…[/quote]

Jaz sem bolj čudna od nje. :)[/quote]
Če ti tako praviš, bo že držalo 🙂

Ne, ampak jih gledam na ženskih ritkah. Torej sem lahko tle gor… 🙂

Kaj pa se imaš ti za pogovarjat o kopalkah? To je ženska tema, razen če imaš rad mavrične barve. Sicer pa nisi moderator, da naju boš podil preč. Jaz imam veze pri Robiju, tako da veš. 🙂

Obriši si slino:).

Ne morem verjet, on je srečen že, če se pogovarja o kopalkah. Goldy, saj v bistvu je Tipček benigen. :))

Kaj pa se imaš ti za pogovarjat o kopalkah? To je ženska tema, razen če imaš rad mavrične barve. Sicer pa nisi moderator, da naju boš podil preč. Jaz imam veze pri Robiju, tako da veš. :)[/quote]
Glej miška… moški je najbolj merodajen da da oceno al ženski kopalke pašejo na riti al ne.

Ne morem verjet, on je srečen že, če se pogovarja o kopalkah. Goldy, saj v bistvu je Tipček benigen. :))[/quote]
In vedve sta srečni ko se en moški sploh ukvarja z vama 🙂
No in to je simbioza 🙂

Ne morem verjet, on je srečen že, če se pogovarja o kopalkah. Goldy, saj v bistvu je Tipček benigen. :))[/quote]
No in to je simbioza :)[/quote]

Tipček, ponavljaš se…daj bodi inovativen, no. Aja, kje je tista vaba zame, da se ji rahlo približam? :))

A ni stara 26 let?[/quote]

Aja Neli:)). Ni bilo mišljeno v tem kontekstu. Bolj kot vzklik za EnTipa.[/quote]

Pa si napisala, da je na splošno mišljeno. A potem si vseeno mislila EnTipa?
Jaz menim, da ti brazilk ne spraviš na rit, zato se pa zaganjaš tu okoli. Saj je res. Mladim pašejo, starim kokam pač ne.

No in to je simbioza :)[/quote]

Tipček, ponavljaš se…daj bodi inovativen, no. Aja, kje je tista vaba zame, da se ji rahlo približam? :))[/quote]
Vaba je tukaj, ti kr prnes svoj gobček bližje…. 🙂

Tipček, ponavljaš se…daj bodi inovativen, no. Aja, kje je tista vaba zame, da se ji rahlo približam? :))[/quote]
Vaba je tukaj, ti kr prnes svoj gobček bližje…. :)[/quote]

Tipček, jaz sem “prestara” zate. Brazilke niso ravno moj izbor. Ampak hvala za ponudbo. 🙂

Aja Neli:)). Ni bilo mišljeno v tem kontekstu. Bolj kot vzklik za EnTipa.[/quote]

Pa si napisala, da je na splošno mišljeno. A potem si vseeno mislila EnTipa?
Jaz menim, da ti brazilk ne spraviš na rit, zato se pa zaganjaš tu okoli. Saj je res. Mladim pašejo, starim kokam pač ne.[/quote]

Oh kolk enih zamer do mene. Sprosti se.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close