Kopalke- brazilke
Zadel si me s sulico. Tega pa res nisem vedela, da sem z leti starejša:).[/quote]
Najvažneje si pa kao preslišala. Tud če jo ne uporabljaš bo kmalu neuporabna, tak da ne jo tolk šparat[/quote]
Ti vedno preslišiš, ko pravim, da se ne šparam in to že od nekdaj. Če ti še kar ni jasno oz. se nisi moral sprijazniti…a je to moj problem?:) Ne, torej…
Najvažneje si pa kao preslišala. Tud če jo ne uporabljaš bo kmalu neuporabna, tak da ne jo tolk šparat[/quote]
Ti vedno preslišiš, ko pravim, da se ne šparam in to že od nekdaj. Če ti še kar ni jasno oz. se nisi moral sprijazniti…a je to moj problem?:) Ne, torej…[/quote]
A bejž no 🙂 Če kupuješ kondome za svoj dildo in sveče, še ne pomeni da se nekak fulll razdajaš 🙂
A jaaaa, jst mona, ki ne razumem ;-), zato se pa on tolk boji, ko jst omenim pripomočke. Ne vem če mu bo všeč kaka taka hard varianta, ostani ti bolj na soft sceni.[/quote]
O čem ti lapaš? 🙂
Pa prnes ti te svoje pripomočke pa da jih sprobava, kaj toliko sanjaš. Ajde. Lahko danes če hočeš.[/quote]
Ti si se tle v zadnje zgražal nad mano, ko sem neke pripomočke omenila.
Pa tud, ko je bilo govora o tem, da bi nekaj demonstrirala gor na tebi, ti glih ni dišalo.
O čem ti lapaš? 🙂
Pa prnes ti te svoje pripomočke pa da jih sprobava, kaj toliko sanjaš. Ajde. Lahko danes če hočeš.[/quote]
Ti si se tle v zadnje zgražal nad mano, ko sem neke pripomočke omenila.
Pa tud, ko je bilo govora o tem, da bi nekaj demonstrirala gor na tebi, ti glih ni dišalo.[/quote]
Aja? Mogoče si različno predstavljava pripomočke 🙂
Forum je zaprt za komentiranje.