Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Kopalke- brazilke

Kopalke- brazilke

Vsako leto “slabša” vsebina:)). Al ti misliš, da z leti res zoriš, tudi spodaj?:))[/quote]
A ti se pa mlajšaš z leti? Ne bi rekel. Tud če se ne nuca :)[/quote]

Zadel si me s sulico. Tega pa res nisem vedela, da sem z leti starejša:).

A ti se pa mlajšaš z leti? Ne bi rekel. Tud če se ne nuca :)[/quote]

Zadel si me s sulico. Tega pa res nisem vedela, da sem z leti starejša:).[/quote]
Najvažneje si pa kao preslišala. Tud če jo ne uporabljaš bo kmalu neuporabna, tak da ne jo tolk šparat

Zadel si me s sulico. Tega pa res nisem vedela, da sem z leti starejša:).[/quote]
Najvažneje si pa kao preslišala. Tud če jo ne uporabljaš bo kmalu neuporabna, tak da ne jo tolk šparat[/quote]

Ti vedno preslišiš, ko pravim, da se ne šparam in to že od nekdaj. Če ti še kar ni jasno oz. se nisi moral sprijazniti…a je to moj problem?:) Ne, torej…

Najvažneje si pa kao preslišala. Tud če jo ne uporabljaš bo kmalu neuporabna, tak da ne jo tolk šparat[/quote]

Ti vedno preslišiš, ko pravim, da se ne šparam in to že od nekdaj. Če ti še kar ni jasno oz. se nisi moral sprijazniti…a je to moj problem?:) Ne, torej…[/quote]
A bejž no 🙂 Če kupuješ kondome za svoj dildo in sveče, še ne pomeni da se nekak fulll razdajaš 🙂

Ti si pa dons nekam fuuul prepameten (izpeljanka iz prepotenten).

A bejž no 🙂 Če kupuješ kondome za svoj dildo in sveče, še ne pomeni da se nekak fulll razdajaš :)[/quote]

Ne spada med radodajke in to je to. Kaj se čudiš?

Hvala ker si opazila. Ampak potenten sem ziher bolj kot tvoji vrstniki, ki se na mrtvo napijejo vsak vikend in ves teden zdravijo mačka 🙂 Danes sem pač še mal bolj potenten. Ne veseli se. Tebe ne bom…

A bejž no 🙂 Če kupuješ kondome za svoj dildo in sveče, še ne pomeni da se nekak fulll razdajaš :)[/quote]

Ne spada med radodajke in to je to. Kaj se čudiš?[/quote]
Kako že imenujejo tiste, ki dajo vsem samo meni ne 🙂

Ne spada med radodajke in to je to. Kaj se čudiš?[/quote]
Kako že imenujejo tiste, ki dajo vsem samo meni ne :)[/quote]

Razsvetli me!

Kako že imenujejo tiste, ki dajo vsem samo meni ne :)[/quote]

Razsvetli me![/quote]
Ne javno. Mal preveč hudo 🙂
Celo GF si tega ne zaluži. Ampak sama je rekla. Da daje vsem… razen meni…

Razsvetli me![/quote]
Celo GF si tega ne zaluži. Ampak sama je rekla. Da daje vsem… razen meni…[/quote]

Kaj že? Ti je cuker padel in bi rad bonbonček?

Razsvetli me![/quote]
Celo GF si tega ne zaluži. Ampak sama je rekla. Da daje vsem… razen meni…[/quote]

potrjujem ☺
ni pa, da bi jo okoli hvalil in priporočal … ampak desc v dobro svojega spola naredi kar je za oddelati

Kaj že? Ti je cuker padel in bi rad bonbonček?[/quote]
Ne poskušaj se mi prikupiti 🙂

Razsvetli me![/quote]

Men tud ni nič dala, tako da ne vem :-/

Men tud ni nič dala, tako da ne vem :-/[/quote]
Mogoče ti še bo 🙂

EnTipu konstantno dajem šamarje, pa vse zanika, pravi da ne dobi ničesar. Mogoče je treba bolj pritisnit:).

A jaaaa, jst mona, ki ne razumem ;-), zato se pa on tolk boji, ko jst omenim pripomočke. Ne vem če mu bo všeč kaka taka hard varianta, ostani ti bolj na soft sceni.

A jaaaa, jst mona, ki ne razumem ;-), zato se pa on tolk boji, ko jst omenim pripomočke. Ne vem če mu bo všeč kaka taka hard varianta, ostani ti bolj na soft sceni.[/quote]
O čem ti lapaš? 🙂
Pa prnes ti te svoje pripomočke pa da jih sprobava, kaj toliko sanjaš. Ajde. Lahko danes če hočeš.

Predlagam pripomoček štrik. Ga privežeš, pokličeš ženo in greš:))).

Spet ti?
Ti prideš brez da bi te kdo klical….

Sem zadela, a ne:)). Saj grem.

Niti blizu nisi….

A jaaaa, jst mona, ki ne razumem ;-), zato se pa on tolk boji, ko jst omenim pripomočke. Ne vem če mu bo všeč kaka taka hard varianta, ostani ti bolj na soft sceni.[/quote]
O čem ti lapaš? 🙂
Pa prnes ti te svoje pripomočke pa da jih sprobava, kaj toliko sanjaš. Ajde. Lahko danes če hočeš.[/quote]

Ti si se tle v zadnje zgražal nad mano, ko sem neke pripomočke omenila.
Pa tud, ko je bilo govora o tem, da bi nekaj demonstrirala gor na tebi, ti glih ni dišalo.

O čem ti lapaš? 🙂
Pa prnes ti te svoje pripomočke pa da jih sprobava, kaj toliko sanjaš. Ajde. Lahko danes če hočeš.[/quote]

Pa tud, ko je bilo govora o tem, da bi nekaj demonstrirala gor na tebi, ti glih ni dišalo.[/quote]
Aja? Mogoče si različno predstavljava pripomočke 🙂

Pa tud, ko je bilo govora o tem, da bi nekaj demonstrirala gor na tebi, ti glih ni dišalo.[/quote]
Aja? Mogoče si različno predstavljava pripomočke :)[/quote]

Dej no, zdaj deluje, da se ven vlečeš.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close