Kopalke- brazilke
jooooj, a veš da sem zadnjič v LJ videl enega modela, ki se je sprehajal v takih koplkah. jaoooo[/quote]
Kaj ni bil kjut?
Ti, našemu nadrejenemu so kupili take kopalke in sem rekla, kdaj mi bo pokazal sliko, pa je reku, da niti jajc ni spravil not. Pol sem rekla fantom, zdej al ste zafrknili in kupili premajhno številko ali naš šef ma tolk velika jajca.[/quote]Iskrena a mate novega šefa al ga samo preslabo poznaš? 😀
jooooj, a veš da sem zadnjič v LJ videl enega modela, ki se je sprehajal v takih koplkah. jaoooo[/quote]
Kaj ni bil kjut?
Ti, našemu nadrejenemu so kupili take kopalke in sem rekla, kdaj mi bo pokazal sliko, pa je reku, da niti jajc ni spravil not. Pol sem rekla fantom, zdej al ste zafrknili in kupili premajhno številko ali naš šef ma tolk velika jajca.[/quote]
Pa kako da ne veš kakšna jajca ima tvoj šef?
Kaj ni bil kjut?
Ti, našemu nadrejenemu so kupili take kopalke in sem rekla, kdaj mi bo pokazal sliko, pa je reku, da niti jajc ni spravil not. Pol sem rekla fantom, zdej al ste zafrknili in kupili premajhno številko ali naš šef ma tolk velika jajca.[/quote]Iskrena a mate novega šefa al ga samo preslabo poznaš? :D[/quote]
Ja, se mi zdi, da imate malo preveč intimen odnos s svojim šefom. 🙂 Jaz, budala, pa se držim strogega pravila – služba je služba, družba pa družba. :))
Kaj ni bil kjut?
Ti, našemu nadrejenemu so kupili take kopalke in sem rekla, kdaj mi bo pokazal sliko, pa je reku, da niti jajc ni spravil not. Pol sem rekla fantom, zdej al ste zafrknili in kupili premajhno številko ali naš šef ma tolk velika jajca.[/quote]Iskrena a mate novega šefa al ga samo preslabo poznaš? :D[/quote]
Ti z mojim šefom sva star uigran par ;-), sicer pa jst obrajtam vsako moško meso ;-)!
Kaj ni bil kjut?
Ti, našemu nadrejenemu so kupili take kopalke in sem rekla, kdaj mi bo pokazal sliko, pa je reku, da niti jajc ni spravil not. Pol sem rekla fantom, zdej al ste zafrknili in kupili premajhno številko ali naš šef ma tolk velika jajca.[/quote]
Pa kako da ne veš kakšna jajca ima tvoj šef?[/quote]
Nisva še do tja pršla, pa tud ne bova!
Nisva še do tja pršla, pa tud ne bova![/quote]
Če ga pa obrajtaš kot moškega… kako zdaj?[/quote]
Tipček, saj veš, da v pogodbah o zaposlitvi pri določbah o pravicah in obveznostih iz delovnega razmerja piše, da je potrebno kupovati spodnje perilo, kopalke, udeleževati se seminarjev, simpozijev, delavnic, konferenc ipd. :))
Iskrena a mate novega šefa al ga samo preslabo poznaš? :D[/quote]
Ja, se mi zdi, da imate malo preveč intimen odnos s svojim šefom. 🙂 Jaz, budala, pa se držim strogega pravila – služba je služba, družba pa družba. :))[/quote]
Intimen odnos :-/, ne Antilopca, nikoli preko te mere, ker sem ženska moralnih načel in zmeraj rečem, da si nadrejeni ne more omislit cenejše kurbe, kot tako, da jo ma na plačilni listi v kakem podjetju! Preziram ženske, k s svojim mednožjem pridejo do položaja.
Sicer pa je pri nas super atmosfera in se lahko in o vsem pogovarjamo, sex ni tabu tema in nimamo predsodkov.
Če ga pa obrajtaš kot moškega… kako zdaj?[/quote]
Tipček, saj veš, da v pogodbah o zaposlitvi pri določbah o pravicah in obveznostih iz delovnega razmerja piše, da je potrebno kupovati spodnje perilo, kopalke, udeleževati se seminarjev, simpozijev, delavnic, konferenc ipd. :))[/quote]
A kupovanje spodnjega perila je pogojeno s pogodbo. In če tega ni v pogodbi, tam so ženske brez?
Ja, se mi zdi, da imate malo preveč intimen odnos s svojim šefom. 🙂 Jaz, budala, pa se držim strogega pravila – služba je služba, družba pa družba. :))[/quote]
Intimen odnos :-/, ne Antilopca, nikoli preko te mere, ker sem ženska moralnih načel in zmeraj rečem, da si nadrejeni ne more omislit cenejše kurbe, kot tako, da jo ma na plačilni listi v kakem podjetju! Preziram ženske, k s svojim mednožjem pridejo do položaja.
Sicer pa je pri nas super atmosfera in se lahko in o vsem pogovarjamo, sex ni tabu tema in nimamo predsodkov.[/quote]
Iskrena, saj ne leti nate. Mi smo tvoj post uporabili samo kot iztočnico za nekaj kar se sicer dogaja v kolektivih.
Sicer pa je pri nas super atmosfera in se lahko in o vsem pogovarjamo, sex ni tabu tema in nimamo predsodkov.[/quote]
A vi sploh kaj delate al se samo o sexu pogovarjate? 🙂
Mate kako delovno mesto fraj?
Kaj čem, sem pač za cajtom. :)[/quote]
Ja draga Antilopca… saj bo kak mladenič prišel in te popeljal v nove čase…. :)[/quote]….saj bi jo ti pa ne spadaš več v kategorijo “mladenič”? :))
Kaj pa če bi si kupil nove kopalke? 😉
Forum je zaprt za komentiranje.