Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Kopalke- brazilke

Kopalke- brazilke

Aja? Mogoče si različno predstavljava pripomočke :)[/quote]

Dej no, zdaj deluje, da se ven vlečeš.[/quote]
Najprej moram not pridet, da se lahko potem ven vlečem. Ti kr prnes…

več ima desc od krompirja v vreči kot od babe v gatah

Dej no, zdaj deluje, da se ven vlečeš.[/quote]
Najprej moram not pridet, da se lahko potem ven vlečem. Ti kr prnes…[/quote]

Imaš ti vedno pripravljeno 🙂

Najprej moram not pridet, da se lahko potem ven vlečem. Ti kr prnes…[/quote]

Imaš ti vedno pripravljeno :-)[/quote]
Vedno! 🙂

Ohjoj po parih dneh grem gor pogledat in vidim en sam prepir 🙂
Najprej hvala vsem, ki ste mi svetovali, drugače imam 26 let in mislim,
da sem dovol zrela za brazilke 😉 Danes letim v calzedonio če majo
kaj všečnega, treba se bo samo navaditi na feeling 😛

Ti sam fotko prpopaj, da lahko ocenimo al si dobro izbrala 🙂

V Calzedoni-i nimajo nič racionalnega na dolgi rok, 2x oblečeš, pa že lahko zavržeš (slabi materiali, še slabše narejeno).

V Calzedoni-i nimajo nič racionalnega na dolgi rok, 2x oblečeš, pa že lahko zavržeš (slabi materiali, še slabše narejeno).[/quote]

Lansko sem kupila kopalke v Calzedoniji, pa so še letos čisto okej, barva, šivi in material. Pred tem sem imela Palmersove, ki pa so se v eni sezoni (malo morja, malo Kolpe, malo Bohinjskega jezera) tako raztegnile, da bi se morala zrediti za ene par kil, da bi mi bile prav.

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

V Calzedoni-i nimajo nič racionalnega na dolgi rok, 2x oblečeš, pa že lahko zavržeš (slabi materiali, še slabše narejeno).[/quote]

Lansko sem kupila kopalke v Calzedoniji, pa so še letos čisto okej, barva, šivi in material. Pred tem sem imela Palmersove, ki pa so se v eni sezoni (malo morja, malo Kolpe, malo Bohinjskega jezera) tako raztegnile, da bi se morala zrediti za ene par kil, da bi mi bile prav.[/quote]

Je.bi ga, imave različne izkušnje 🙂

Lansko sem kupila kopalke v Calzedoniji, pa so še letos čisto okej, barva, šivi in material. Pred tem sem imela Palmersove, ki pa so se v eni sezoni (malo morja, malo Kolpe, malo Bohinjskega jezera) tako raztegnile, da bi se morala zrediti za ene par kil, da bi mi bile prav.[/quote]

Je.bi ga, imave različne izkušnje :)[/quote]

Še dobro, ker nisem razpoložena za shopping. 🙂

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close