Kopalke- brazilke
V Calzedoni-i nimajo nič racionalnega na dolgi rok, 2x oblečeš, pa že lahko zavržeš (slabi materiali, še slabše narejeno).[/quote]
Lansko sem kupila kopalke v Calzedoniji, pa so še letos čisto okej, barva, šivi in material. Pred tem sem imela Palmersove, ki pa so se v eni sezoni (malo morja, malo Kolpe, malo Bohinjskega jezera) tako raztegnile, da bi se morala zrediti za ene par kil, da bi mi bile prav.
V Calzedoni-i nimajo nič racionalnega na dolgi rok, 2x oblečeš, pa že lahko zavržeš (slabi materiali, še slabše narejeno).[/quote]
Lansko sem kupila kopalke v Calzedoniji, pa so še letos čisto okej, barva, šivi in material. Pred tem sem imela Palmersove, ki pa so se v eni sezoni (malo morja, malo Kolpe, malo Bohinjskega jezera) tako raztegnile, da bi se morala zrediti za ene par kil, da bi mi bile prav.[/quote]
Je.bi ga, imave različne izkušnje 🙂
Lansko sem kupila kopalke v Calzedoniji, pa so še letos čisto okej, barva, šivi in material. Pred tem sem imela Palmersove, ki pa so se v eni sezoni (malo morja, malo Kolpe, malo Bohinjskega jezera) tako raztegnile, da bi se morala zrediti za ene par kil, da bi mi bile prav.[/quote]
Je.bi ga, imave različne izkušnje :)[/quote]
Še dobro, ker nisem razpoložena za shopping. 🙂
Forum je zaprt za komentiranje.