Kopalke- brazilke
O čem pa bi govorili? O politiki, o problemih, os stroških,……. bljak, ker to je vse tako, kar ti živce začne najedat, razen sex, kjer je polna doza smeha zraven :-).
Žal še stari nočejo v penzijo, k je tolk lepo z nami.[/quote]
Iskrena, jaz imam idejo. Drugič mu kupite kopalke večje številke. Če mu bodo prevelike, reci, da si se uštela in da si imela občutek, da ima večjega. :))))[/quote]
Ne, ne bom rekla, da ni med junaki, katerim se reče, da majo konkretnega. Sicer je za žur in bi takoj ratala ven zajebancija in polna doza smeha.
Samo pa žal imamo tudi v našem kolektivu opravka z zavistnimi in škodoželjnimi ženskami.
Iskrena, jaz imam idejo. Drugič mu kupite kopalke večje številke. Če mu bodo prevelike, reci, da si se uštela in da si imela občutek, da ima večjega. :))))[/quote]
Ne, ne bom rekla, da ni med junaki, katerim se reče, da majo konkretnega. Sicer je za žur in bi takoj ratala ven zajebancija in polna doza smeha.
Samo pa žal imamo tudi v našem kolektivu opravka z zavistnimi in škodoželjnimi ženskami.[/quote]
Torej ti bi, samo se bojiš obrekovanja?
Buček! 🙂 Nikoli se ne trudim za šefe, ampak zaradi sebe. Sem pač sebična. 🙂 Pa tudi izbirčna. :)[/quote]
Ja saj.. zase, no pač za njegovo naklonjenost, ki bi tebi prinesla določene ugodnosti 🙂
Babe ste pač sebične, izbirčne… nič novega. To že vem :)[/quote]
Vsak delavec ali delavka, ki dobro dela zaradi nadrejenega (nadrejene), nima razčiščeno vse pri sebi. Lojalen si državi, občini, instituciji…šefi pridejo in grejo. Tista ženska, ki je vsa medena zaradi šefove pohvale, ima precej težav s samozavestjo, ker jo razneži že grisin. :)))) S takimi ljudmi se z lahkoto manipulira.
Samo pa žal imamo tudi v našem kolektivu opravka z zavistnimi in škodoželjnimi ženskami.[/quote]
Torej ti bi, samo se bojiš obrekovanja?[/quote]
Iskrena, pazi, Tipček te zaslišuje! :))
Gre za to, da tiste škodoželjne in zavistne ženske vidijo tisto, kar želijo videti in ne tistega, kar je res. Potem pa to še nosijo naokoli.
Jst ne bi, obrekovanj se ne bojim in me niti ne ganejo, se celo nasmejemo in kaj popumpamo, tako da ratajo ven cele štorije. Je pa mel naš nadrejeni na račun takega heca ovadbo za mobing (žal ne enkrat), ker se ni lepo in primerno vedel. Zato smo tukaj samo previdni, kdaj se s kom kaj pogovarjat, sploh, če je hec posredi!
Ja saj.. zase, no pač za njegovo naklonjenost, ki bi tebi prinesla določene ugodnosti 🙂
Babe ste pač sebične, izbirčne… nič novega. To že vem :)[/quote]
Vsak delavec ali delavka, ki dobro dela zaradi nadrejenega (nadrejene), nima razčiščeno vse pri sebi. Lojalen si državi, občini, instituciji…šefi pridejo in grejo. Tista ženska, ki je vsa medena zaradi šefove pohvale, ima precej težav s samozavestjo, ker jo razneži že grisin. :)))) S takimi ljudmi se z lahkoto manipulira.[/quote]
🙂
Jst ne bi, obrekovanj se ne bojim in me niti ne ganejo, se celo nasmejemo in kaj popumpamo, tako da ratajo ven cele štorije. Je pa mel naš nadrejeni na račun takega heca ovadbo za mobing (žal ne enkrat), ker se ni lepo in primerno vedel. Zato smo tukaj samo previdni, kdaj se s kom kaj pogovarjat, sploh, če je hec posredi![/quote]
A je šef še samski?
Ne ni samski, je že več let v zvezi in celo otroka ima. Se mu je pa marsikaj ponujalo, to mi je pa sam povedal. Sicer pa roko na srce mu nič ne manjka, je zelo športen tip in ima super body.
Veš tiste zavistne in škodoželjne so ženske, ker jih on ne šmirgla, razen glede dela, ker reče, da so glupe in samo iščejo nek svoj prav. Tak in drugačen kažin so že naredile in to vedno in iste babe. Glej me mene, kdaj prime živc, ko vidim kako se ga lotijo podjebavat in on mora bit tiho kdaj in jo požret dol, ker pol one se izgovarjajo nad mobing. Je hudo in kdaj mu rečem, kapo dol, ker jst bi jih gor na zid obesila bi imeli kar nekaj portretov gor na stenah.
Kaj tebe briga? Če te zanima njen šef k ma kao velikega povej naravnost. Ne se skrivat za pretvezo sodelavk 🙂
Al si zdaj na grisin navajena? :)[/quote]
Pa saj grisin je dolg, madonca. Je pa res, da je ozek. :))
Ne, meni je zanimivo, da je Iskrena kar naenkrat utihnila, ko sem jo vprašala, če je šef še samski. :))) Namreč, ponavadi je tako, da poročeni in vezani šmirajo na skrivaj. Če je pa kdo samski/samska in če je več zainteresiranih, potem frči perje. Sploh, če je ta oseba čedna.
Ne ni samski, je že več let v zvezi in celo otroka ima. Se mu je pa marsikaj ponujalo, to mi je pa sam povedal. Sicer pa roko na srce mu nič ne manjka, je zelo športen tip in ima super body.
Veš tiste zavistne in škodoželjne so ženske, ker jih on ne šmirgla, razen glede dela, ker reče, da so glupe in samo iščejo nek svoj prav. Tak in drugačen kažin so že naredile in to vedno in iste babe. Glej me mene, kdaj prime živc, ko vidim kako se ga lotijo podjebavat in on mora bit tiho kdaj in jo požret dol, ker pol one se izgovarjajo nad mobing. Je hudo in kdaj mu rečem, kapo dol, ker jst bi jih gor na zid obesila bi imeli kar nekaj portretov gor na stenah.[/quote]
Hvala za pojasnilo.
Kaj tebe briga? Če te zanima njen šef k ma kao velikega povej naravnost. Ne se skrivat za pretvezo sodelavk 🙂
Al si zdaj na grisin navajena? :)[/quote]
Pa saj grisin je dolg, madonca. Je pa res, da je ozek. :))
Ne, meni je zanimivo, da je Iskrena kar naenkrat utihnila, ko sem jo vprašala, če je šef še samski. :))) Namreč, ponavadi je tako, da poročeni in vezani šmirajo na skrivaj. Če je pa kdo samski/samska in če je več zainteresiranih, potem frči perje. Sploh, če je ta oseba čedna.[/quote]
Grisin se hitro zmehča, še posebej če je v vlago namočen 🙂
Forum je zaprt za komentiranje.