Kopalke- brazilke
Aja Neli:)). Ni bilo mišljeno v tem kontekstu. Bolj kot vzklik za EnTipa.[/quote]
Ribica, ti se tako obremenjuješ z enTipom kot levičarji z Janšo. :))) Se pa strinjam, moški naj si po starosti iščejo ženske primerne njihovim letom, razen če dekle potrebuje drugega očeta.[/quote]
Z nikomer se ne obremenjujem, ni potrebe po tem.
Aja Neli:)). Ni bilo mišljeno v tem kontekstu. Bolj kot vzklik za EnTipa.[/quote]
Ribica, ti se tako obremenjuješ z enTipom kot levičarji z Janšo. :))) Se pa strinjam, moški naj si po starosti iščejo ženske primerne njihovim letom, razen če dekle potrebuje drugega očeta.[/quote]
Pa kaj je z vama narobe? Samo rekel sem, da so te kopalke res hude in so mi všeč. Pa že kao pecam. Še njene riti nisem omenil in že ribica mehurčke spušča. Sploh pa brigajte se zase babe katero jaz pecam in katero ne… moja stvar. Neli.. obvezno nabavi te kopalke
Pa kaj je z vama narobe? Samo rekel sem, da so te kopalke res hude in so mi všeč. Pa že kao pecam. Še njene riti nisem omenil in že ribica mehurčke spušča. Sploh pa brigajte se zase babe katero jaz pecam in katero ne… moja stvar. Neli.. obvezno nabavi te kopalke[/quote]
Dečko, smanji doživljaj.
Pa kaj je z vama narobe? Samo rekel sem, da so te kopalke res hude in so mi všeč. Pa že kao pecam. Še njene riti nisem omenil in že ribica mehurčke spušča. Sploh pa brigajte se zase babe katero jaz pecam in katero ne… moja stvar. Neli.. obvezno nabavi te kopalke[/quote]
Wtf? Mišljeno je bilo na splošno, na plaži se izogibaj mnogo mlajšim od sebe. Kdo je rekel, da pecaš Neli? Ona pri teh letih ne ve, kje se kupijo brazilke:)). Lahko bi jih nosila že vsaj 10 let.
Forum je zaprt za komentiranje.