Kopalke- brazilke
Jaz sem se včasih tudi izogibal žensk, ki so recimo + 10 let mlajše od mene. No hvala bogu me je potem srečala pamet in sedaj z veseljem “ruknem” tudi kakšno 20 letnico. No sedaj me motijo stare babe :))))
Se pa držim načela, da ta pravi dec in kurbir nikdar ne diskriminira žensk le na osnovi let.
Ma tipčka zanima kako bi ženske reagirale, če bi oblekel gor tiste borat kopalke :-)[/quote]
jooooj, a veš da sem zadnjič v LJ videl enega modela, ki se je sprehajal v takih koplkah. jaoooo[/quote]
Kaj ni bil kjut?
Ti, našemu nadrejenemu so kupili take kopalke in sem rekla, kdaj mi bo pokazal sliko, pa je reku, da niti jajc ni spravil not. Pol sem rekla fantom, zdej al ste zafrknili in kupili premajhno številko ali naš šef ma tolk velika jajca.
jooooj, a veš da sem zadnjič v LJ videl enega modela, ki se je sprehajal v takih koplkah. jaoooo[/quote]
Kaj ni bil kjut?
Ti, našemu nadrejenemu so kupili take kopalke in sem rekla, kdaj mi bo pokazal sliko, pa je reku, da niti jajc ni spravil not. Pol sem rekla fantom, zdej al ste zafrknili in kupili premajhno številko ali naš šef ma tolk velika jajca.[/quote]
Borat kopalke se dobijo v trgovini Tedi, če se ne motim.
Forum je zaprt za komentiranje.