Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Kopalke- brazilke

Kopalke- brazilke

Vaba je tukaj, ti kr prnes svoj gobček bližje…. :)[/quote]

Tipček, jaz sem “prestara” zate. Brazilke niso ravno moj izbor. Ampak hvala za ponudbo. :)[/quote]
Ah ni panike. Tvoja odločitev, ne moja. Sam tolk v vednost 🙂

Tipček, jaz sem “prestara” zate. Brazilke niso ravno moj izbor. Ampak hvala za ponudbo. :)[/quote]
Ah ni panike. Tvoja odločitev, ne moja. Sam tolk v vednost :)[/quote]

Saj vem, ti bi rad mene sovražil, ampak ti srce ne pusti. :))))

Jaz nikogar ne sovražim.

To je pa dobra novica za Goldfish. :)))

Ful se veselim, skačem od navdušenja.

Pazi, da te od skakanja ne bo vrglo na kopno, takrat bi lahko Tipček izkoristil svojih pet minut. :))

Nč bat, se ne bo zgodilo. Vem pa, da je zdaj že cela četa nestrpnih, sovražno nastrojenih monovcev, ki bi me radi čutili na kopnem.

No, meni pa so bolj všeč bikinke.

Same živali danes na kupu: antilopa, moja sestrična gazela in zlata ribica. 🙂

Mislim, da so Tipčku všeč ženske brez kopalk, samo ni želel biti preveč direkten. 🙂

Jaz sem se včasih tudi izogibal žensk, ki so recimo + 10 let mlajše od mene. No hvala bogu me je potem srečala pamet in sedaj z veseljem “ruknem” tudi kakšno 20 letnico. No sedaj me motijo stare babe :))))

Se pa držim načela, da ta pravi dec in kurbir nikdar ne diskriminira žensk le na osnovi let.

https://www.youtube.com/watch?v=okHGCz6xxiw

Seba, kako to, da si dal na avatar republikanca? A nisi ti “tardeč”? :))))

Saj bikinke so lahko tudi brazilke. A ni bikinke izraz za dvodelne kopalke? Kakršnekoli pač že? Al se motim?

Ma tipčka zanima kako bi ženske reagirale, če bi oblekel gor tiste borat kopalke 🙂

Motiš se.. bolj mi je všeč ženska v koplkah, še posebej če ji te lepo stojijo. Je pa res da tud nudizem ima svoje prednosti

Kaj so mu všeč kosmate in luskaste :-D?

Ma tipčka zanima kako bi ženske reagirale, če bi oblekel gor tiste borat kopalke :-)[/quote]
jooooj, a veš da sem zadnjič v LJ videl enega modela, ki se je sprehajal v takih koplkah. jaoooo

Seba, kako to, da si dal na avatar republikanca? A nisi ti “tardeč”? :))))[/quote]

A bi moral dati Dr. Mira Cerarja? :))))

Sicer pa po moje večina tukaj gor sploh ne ve kdo je na sliki :)))))

https://www.youtube.com/watch?v=okHGCz6xxiw

Kaj so mu všeč kosmate in luskaste :-D?[/quote]Ne more biti oboje na enkrat halooo 🙂

To je pa dobra novica za Goldfish. :)))[/quote]
…razen GF 🙂

Motiš se.. bolj mi je všeč ženska v koplkah, še posebej če ji te lepo stojijo. Je pa res da tud nudizem ima svoje prednosti[/quote]

Ah, ne ti meni….znam te puško kad si pištolj bila….:))

Ma tipčka zanima kako bi ženske reagirale, če bi oblekel gor tiste borat kopalke :-)[/quote]
jooooj, a veš da sem zadnjič v LJ videl enega modela, ki se je sprehajal v takih koplkah. jaoooo[/quote]

Kaj ni bil kjut?

Ti, našemu nadrejenemu so kupili take kopalke in sem rekla, kdaj mi bo pokazal sliko, pa je reku, da niti jajc ni spravil not. Pol sem rekla fantom, zdej al ste zafrknili in kupili premajhno številko ali naš šef ma tolk velika jajca.

Motiš se.. bolj mi je všeč ženska v koplkah, še posebej če ji te lepo stojijo. Je pa res da tud nudizem ima svoje prednosti[/quote]

Ah, ne ti meni….znam te puško kad si pištolj bila….:))[/quote]
Si ti sanjala veeeeliko savano z lepo zeleno travico in nikjer nobenega tigrčka?

jooooj, a veš da sem zadnjič v LJ videl enega modela, ki se je sprehajal v takih koplkah. jaoooo[/quote]

Kaj ni bil kjut?

Ti, našemu nadrejenemu so kupili take kopalke in sem rekla, kdaj mi bo pokazal sliko, pa je reku, da niti jajc ni spravil not. Pol sem rekla fantom, zdej al ste zafrknili in kupili premajhno številko ali naš šef ma tolk velika jajca.[/quote]

Borat kopalke se dobijo v trgovini Tedi, če se ne motim.

Kaj so mu všeč kosmate in luskaste :-D?[/quote]Ne more biti oboje na enkrat halooo :)[/quote]

Dej noooo

Antilopa in Gazelica pod kosmate, GF pa pod luskaste

Ah, ne ti meni….znam te puško kad si pištolj bila….:))[/quote]
Si ti sanjala veeeeliko savano z lepo zeleno travico in nikjer nobenega tigrčka?[/quote]

Imam jaz svojega kačona, kaj mi bo tiger! :))

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close