Kje najti moškega…..
Za taksen izrek se nisem slisal gospa Gupi.
Sem ze slisal: Vec, glav vec ve.
Drugace pa vem za Konfucijev izrek ki je rekel:
Uciti se brez misliti(oz premisljevati), je izgubljeno delo. Premisljevati brez ucenja( brez, da se clovek uci) je pa nevarno.
Mogoce je pa to misleni isti izrek.
Vidis gospa Gupi, sem mislil prvo da ste moski, pa ste zenska, cesa sem se vse naucil tukaj in spoznal.
Vsekakor da je prijetno, ce kaksna dama doda kdaj kaj zraven.
.[/quot
Ja, to bo eno in isto. Seveda je lepo, če tudi ženske sodelujemo tu; že zato, da se moški ne pobijejo med sabo.[/quote][/quote]
Ja mas prav gospa Gupi, ti si tako pametna, v takih primerih se rajsi kaksne za kiklo drzimo.
verjamem.
1. ne ločiš med nemščino in angleščino
2. ni drugega dogodka brez prvega.[/quote]
Mozno ne vem jaz.
Sem mislil, da sem povedal duhovito pripombo, pa ocitno ne.
Pravijo pa: Misliti pomeni nic vedeti. Torej ocitno nisem nek vedec.[/quote]
ne se truditi misliti … ti NE gre – citiranje je samo copy-paste -> brez dodane vrednosti!!
isto / enako kot z (samskimi) ženskami, ki iščejo (samske) tipe 40+
oboji so ausšus. nezmožni resnega razmerja (+ skoki čez plot). Njihovi otroci so pa bog.pomagaj. zmedeni
Potem pa mama išče frendico, ata tipa …
isto / enako kot z (samskimi) ženskami, ki iščejo (samske) tipe 40+
oboji so ausšus. nezmožni resnega razmerja (+ skoki čez plot). Njihovi otroci so pa bog.pomagaj. zmedeni
Potem pa mama išče frendico, ata tipa …[/quote]
Se pravi.. kakšni so potem normalni? Ločenci ne, samski ne, torej samo tisti, ki so poročeni že od 25 naprej?
To, kar je rekel Sokrat, je baje najvišje spoznanje, do katerega lahko pride človek….
Najlepše pa je vsekakor iskreno prijateljstvo. Vse drugo mine.[/quote]
popolni idiotizmi s katerimi se ne da kruha namazati in vagine zapolniti.
so pa dobre fore za vernike.
Mozno ne vem jaz.
Sem mislil, da sem povedal duhovito pripombo, pa ocitno ne.
Pravijo pa: Misliti pomeni nic vedeti. Torej ocitno nisem nek vedec.[/quote]
ne se truditi misliti … ti NE gre – citiranje je samo copy-paste -> brez dodane vrednosti!![/quote]
Ja se nocem, da me obdavcijo., upam, da me sedaj ne bojo prijavli za utajo davkov, ker ne dodajam vrednosti.
“Dobra beseda pa vedno dobro mesto najde” je pregovor.
In Gospod NM, veste kwa:
1. so sprasevali tu kje naj najdejo kake izobrazene moske, ce ima kdo kaksen predlog. Zato povem vsebino, pa kateri je avtor, da se lahko za take stvari, na katerega avtorja ali vir obrnejo potem dalje.
Nisem jaz odprl taksne teme: “Iscem normalnega izobrazenega moskega, ima kdo kaki predlog kje ga naj najdem?”
Meni se zdijo ti moski, ki jih navajam izobrazeni in normalni.
ne se truditi misliti … ti NE gre – citiranje je samo copy-paste -> brez dodane vrednosti!![/quote]
Ja se nocem, da me obdavcijo., upam, da me sedaj ne bojo prijavli za utajo davkov, ker ne dodajam vrednosti.
In Gospod NM, veste kwa:
1. so sprasevali tu kje naj najdejo kake izobrazene moske, ce ima kdo kaksen predlog. Zato povem vsebino, pa kateri je avtor, da se lahko za take stvari, na katerega avtorja ali vir obrnejo potem dalje.
Nisem jaz odprl taksne teme: “Iscem normalnega izobrazenega moskega, ima kdo kaki predlog kje ga naj najdem?”
Meni se zdijo ti moski, ki jih navajam izobrazeni in normalni.[/quote]
kdo, ki drugemu krati njegovo IME!!! je popoln ausšus človeštva, gnus, izrodek. Moje ime/nick je NM-3w!! jasno piše na vsaki obavi.
Ali lahko pričakujem, da se na objave, v objave … pod nickom NM-3w ne tipkaš več???
Hvala.
To, kar je rekel Sokrat, je baje najvišje spoznanje, do katerega lahko pride človek….
Najlepše pa je vsekakor iskreno prijateljstvo. Vse drugo mine.[/quote]
Mi pa je ta Gupi vedno bolj vsec, upam da me nebo spet skregala, da pretiravam.
Meni se zdi bolj poniznost in skromnost to od Sokrata, je pa res da je tudi spoznanje ja, kako ste to lepo povedali gospa Gupi.
Mercy please! 🙂
ps; Ma ne se tolk jezit no! Škoduje lepoti. ;)[/quote]
srce … kaj, ko bi tebe poimenovali gnilo jajce .. saj je zadosti blizu ☺
ne gre za jezo … gre za “spoštovanje” ♥
Mercy please! 🙂
ps; Ma ne se tolk jezit no! Škoduje lepoti. ;)[/quote]
ne gre za jezo … gre za “spoštovanje” ♥[/quote]
A da si tako blizu? 😉
ne gre za jezo … gre za “spoštovanje” ♥[/quote]
A da si tako blizu? ;)[/quote]
samo v mislih na tebe ☺ — saj ti je to sprejemljiv, anede ☺
In Gospod NM, veste kwa:
Meni se zdijo ti moski, ki jih navajam izobrazeni in normalni.[/quote]
Mogoče sem narobe razumela, ampak moški, ki jih ti, avtor, predlagaš, imajo eno pomanjkljivost: niso živi.:) Sicer pa avtorica tega ni posebej omenila, da mora biti živ….:)))))))
Aja, en pregovor tudi pravi: Hec mora biti, pa je življenje takoj lepše.
twelve+ pointz ☺☺♥[/quote]
po zadnjih spoznanjih najrelevantnejših znanstvenikov bi moral biti naslov:
pa kje je še tisti zadnji butl, ki bi mene (žensko) prenašal ☺
Joj kako ste vi nevedni,
(morete pa pustiti jim ziveti):
Jezus obljubi Svetega Duha
(Evangeli po Janezu)
15 »Če me ljubite, se boste držali
Različica se držite.
mojih zapovedi; 16 jaz pa bom prosil Očeta in dal vam bo drugega Tolažnika,
Ali Pomočnika, Zagovornika, Posrednika, Prijatelja; podobno v v. 14,26; 15,26; 16,7.
da bo ostal pri vas vekomaj: 17 Duha resnice, ki ga svet ne more prejeti, ker ga ne vidi in ne pozna. Vi ga poznate, ker ostaja
Ali prebiva.
pri vas in bo
Različica je.
v vas. 18 Ne bom vas zapustil sirot, prišel bom k vam. 19 Še malo in svet me ne bo več videl, vi pa me boste videli, ker jaz živim in živeli boste tudi vi. 20 Tisti dan boste spoznali, da sem jaz v Očetu in vi v meni in jaz v vas. 21 Kdor ima moje zapovedi in se jih drži, ta me ljubi; kdor pa me ljubi, tega bo ljubil moj Oče, in tudi jaz ga bom ljubil in se mu razodel.«
http://www.biblija.net/biblija.cgi?m=Jn+14%2C15-31&id13=1&pos=0&set=2&l=sl
Sodba ob koncu časov
(Evangeli po Mateju)
31 »Ko pride Sin človekov v svojem veličastvu in vsi angeli z njim, takrat bo sédel na prestol svojega veličastva. 32 Pred njim bodo zbrani vsi narodi in ločil bo ene od drugih, kakor pastir loči ovce od kozlov. 33 Ovce bo postavil na svojo desnico, kozle pa na levico. 34 Tedaj bo kralj rekel tistim, ki bodo na desnici: ›Pridite, blagoslovljeni mojega Očeta! Prejmite v posest kraljestvo, ki vam je pripravljeno od začetka sveta! 35 Kajti lačen sem bil in ste mi dali jesti, žejen sem bil in ste mi dali piti, tujec sem bil in ste me sprejeli, 36 nag sem bil in ste me oblekli, bolan sem bil in ste me obiskali, v ječi sem bil in ste prišli k meni.‹ 37 Tedaj mu bodo pravični odgovorili: ›Gospod, kdaj smo te videli lačnega in te nasitili ali žejnega in ti dali piti? 38 Kdaj smo te videli tujca in te sprejeli ali nagega in te oblekli? 39 Kdaj smo te videli bolnega ali v ječi in smo prišli k tebi?‹ 40 Kralj jim bo odgovoril: ›Resnično, povem vam: Kar koli
Db. Kolikor.
ste storili enemu od teh mojih najmanjših bratov, ste meni storili.‹
41 Tedaj poreče tudi tistim, ki bodo na levici: ›Proč izpred mene, prekleti, v večni ogenj, ki je pripravljen hudiču in njegovim angelom! 42 Kajti lačen sem bil in mi niste dali jesti, žejen sem bil in mi niste dali piti, 43 tujec sem bil in me niste sprejeli, nag sem bil in me niste oblekli, bolan sem bil in v ječi in me niste obiskali.‹ 44 Tedaj bodo tudi ti odgovorili: ›Gospod, kdaj smo te videli lačnega ali žejnega ali tujca ali nagega ali bolnega ali v ječi in ti nismo postregli?‹ 45 Tedaj jim bo odgovoril: ›Resnično, povem vam: Kolikor niste storili enemu od teh najmanjših, tudi meni niste storili.‹ 46 Ti pojdejo v večno kazen, pravični pa v večno življenje.«
http://www.biblija.net/biblija.cgi?m=Mt+25%2C31-46&id13=1&pos=0&set=2&l=sl
Vsak iman nekaksne izkusnje, ce ze ne druge pa vsaj kako se izogniti problemov.
V Svetem Koranu je: Ce zavohas probleme jo ucvri pri zadnjih vratih ven, ko pa gres v Templj pa vstopi pri prednjih vratih.
Je pa Prerok Muhamed rekel: Ce storis enmu cloveku nekaj dobrega, je kot da bi storil celemu svetu nekaj dobrega.
Forum je zaprt za komentiranje.