Kje najti moškega…..
Se še nisi navado da bodo On_ Robi, Marko itd… totalno zgrešili bistvo tega kar si napisal in se bodo zapišli v malenkosti ki niso relevantne v temi debate in bodo s tem poskušali ovreči tvojo celotno teorijo analizo, trdu ali karkoli pač pišeš in počneš….
vedno bodo iskali problem v tvojem načinu delovanja ko pa več ne gre pa gremo na offtopic če te že prej ne speljejo nanj …[/quote]Ah dej Matkic to je pa bilo on topic? :/
Tip je napisal, da je odslovil punco, ki je bila iskrena in je povedala kar je mislila, brez dlake na jeziku, sebe je označil za odprtega duha in njo za omejeno….. Kdo je tu omejen?
Se še nisi navado da bodo On_ Robi, Marko itd… totalno zgrešili bistvo tega kar si napisal in se bodo zapišli v malenkosti ki niso relevantne v temi debate in bodo s tem poskušali ovreči tvojo celotno teorijo analizo, trdu ali karkoli pač pišeš in počneš….
vedno bodo iskali problem v tvojem načinu delovanja ko pa več ne gre pa gremo na offtopic če te že prej ne speljejo nanj …[/quote]Ah dej Matkic to je pa bilo on topic? :/
Tip je napisal, da je odslovil punco, ki je bila iskrena in je povedala kar je mislila, brez dlake na jeziku, sebe je označil za odprtega duha in njo za omejeno….. Kdo je tu omejen?[/quote]
ja in kakorkoli jo je označo…
kje pa je definicija omejenosti in odprtega duha v detajle ki bi zaobjemala vse….
Jaz recimo sem za evtanazijo in smrt po 60 letu ko jih večina itak dela samo še škodo državi, proračunu in jemle denar, pa lahko rečem da so vsi ki se ne strinjajo z mano OMEJENI…
Nekdo se strinja z smrtno kaznijo… kdo je potem tukaj omejen in kdo odprtega duha, tisti ki je proti smrtni kazni ali tisti ki jo zagovarja… kaj je omejenost in kaj odprtost?
Najbolj odprtega duha SO tisti ljudje ki nimajo nobenega pravila ali meje… torej, psihopati, prizadetki in ostali….
so pa omejeni drugje….
dejstvo je da si se vtaknil v malenkost oz ne v bistvo problema, zato ker ne razumeš debate… on sploh ni IZPOSTAVLJAL tega v kar si se ti vpišo kot detektiv in ker se mu pač ne da napisat cele zgodbe da bi tisto malenkost ovrgel zdaj zgleda tako ali tako (omejeno ali ne)
Spet ste zgrešili bistvo… Kakor je Matkic obelodanil…
Spregledali ste da sem napisal “frendica”, kar je čisto nekaj drugega kot “punca”,
kot tudi
da odobravam drugačna mišljenja, iskrenost brez dlake na jeziku mi je všeč, ampak dokler ni zraven SODBA in karakteriziranje človeka…
Odprtost in sprejemanje drugačnosti je eno … soditi ljudi na osnovi lastnih meril pa drugo. Jaz te frendice ne obsojam, povedala je svoje, prav, všeč mi je iskrenost, ampak zato ker sama tega ne bi naredila, še ona druga ni kurba ali cipa ali kaj podobnega..
Se razumemo?
In ravno to je bistvo/vprašanje te teme! Kaj ima veze kje koga spoznaš? In vsakogar, ki ga srečaš ima neke predstave o…biločem in če se potrudiš in mu približaš svoj pogled bi se lahko zgodilo, da bo spremenil svoj nazor, ne moreš pa reč da je omejen in ga zapustit, se mu še posmehovet zaradi tega sebe pa “poveličevat” ker si ravnal pravilno v svojem omejenem svetu…..
Saj sem že povedal, da dobro računaš in ti potek ne dela težav, vhodni podatki so pa malo vprašljivi in si jih dovolim kdaj pa kdaj popravit…. 😉
točno tak…
vsak ki pravi da ne najde partnerja si je kriv sam…. potencialnih je kot smetja, samo naše (oz vaše) omejitve so tisto kar vam omejuje cilj.
točno tak…
vsak ki pravi da ne najde partnerja si je kriv sam…. potencialnih je kot smetja, samo naše (oz vaše) omejitve so tisto kar vam omejuje cilj.[/quote]
S tem se pa strinjam. In katero omejitev imaš ti, si jo že odkril? :))
točno tak…
vsak ki pravi da ne najde partnerja si je kriv sam…. potencialnih je kot smetja, samo naše (oz vaše) omejitve so tisto kar vam omejuje cilj.[/quote]
S tem se pa strinjam. In katero omejitev imaš ti, si jo že odkril? :))[/quote]
haha
bi bla še dobra kontra če nebi napisal odebeljenega… in dejstva da jaz pač NE IŠČEM partnerja….
če pa bi si želel partnerko pa verjemi da je kandidatk več kot dovolj… bi lahko mel po stilu musličev 4 žene samo problem bi bil ker jih nebi mogo vzdrževat 😛
Saj za razliko od onih, ki jih omenjaš, bi tvoje žene lahko hodile v službo.. in 5 plač v eni bajti je pa razkošje..
Tud jaz bi si omislil vsaj dve, pa si delo razporedita in zvečer sta obe spočiti… ena sama samcata pa utrujena od vsega pospravljanja… ubožica.. pa naše bejbe nekak niso za tako racionalizacijo stroškov in del…
Sadni, več s svojim in manj z mojim življenjem. Ali ti je pa moje tako všeč? :))
Vse povsod smo samski moški… sam taki k jih iščeš so bol redko na takih forumih 😉 Mam ogromno samskih prijateljev 30+, ki zaradi podjetja ali raznih hobijev ne najdejo časa ali interesa, da bi iskali nekoga sam zato da bi bili z njim!
Me pa kr mal stisnem ko berem komentar nekaterih in se sploh ne čudim da so samski… če bi imel izbiro med osebo kot je “tudi jaz7” in samskim zivljenjem bi izbral samsko zivljenje brez premisleka… So me izkušnje naučile, da je bolje biti sam kot imeti odraslega otroka…
Tega ne povejo, ker se bojijo, da jim bodo ženske potem to vzele. :)) Vsaj nekateri.
Prostočasne aktivnosti so po mojem zelo pomembne.
Če nekdo hoče ves čas športat, drug pa hodit v opero, koncerte, in nista za kompromise, veza ne bo ravno trajala.
S partnerjem se ne družiš v službi (saj pri meni težko, ker smo same ženske :)), amapk po službi. Tako, da je to pomemben del dneva, kjer je fajn, da se vsaj malo ujemata. V vsem seveda ne gre.
Avto me ne zanima :).
Forum je zaprt za komentiranje.