Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Kje najti moškega…..

Kje najti moškega…..

MKOW .. junaška punca. še ZS isvojiš gledati – pa si zmagovalka[/quote]

Ja spet morem en citat napisati od Bude:
“Kdor osvoji samsebe, je zmaga njegova in mu zmage ne more doben vec vzeti”.

Pac ce take teme odpirate.[/quote]
in potem meni grozijo z izbrisom ☺☺☺

evo Avtor priznam: imaš boljši pristop kako ta forum sesuti ☺

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Ja spet morem en citat napisati od Bude:
“Kdor osvoji samsebe, je zmaga njegova in mu zmage ne more doben vec vzeti”.

Pac ce take teme odpirate.[/quote]
in potem meni grozijo z izbrisom ☺☺☺

evo Avtor priznam: imaš boljši pristop kako ta forum sesuti ☺[/quote]

Aha tukaj se vidva pogovarjata nekaj.
Oprostita, da sem tukaj napisal ta citat potem, bi ga moral na svojo stran.
Jaz sem kar neke citate pisal glede na teme, pa sem se enaga na zmagovanje.
Bi moral napisati na svojo stran ne tukaj ko se vidva menita.
Moderator ce lahko popravis tedaj popravi.

To je vse lepo in prav, samo, a se ti ne zdi, da zdaj pa že malo pretiravaš?[/quote]

Men se nena zdi jaz bi bozje besedo poslusal nosnstop.
Je pa to subjekrtivni mnenje, tako kot so subektivne stvari, te stvari ki je ta avtorka tu gor napisala, v svojem oglasu.
Recimo kdo je postavem. To je precej subjektivno mnenje. kak je postvaen za koga , ali kak je simpaticen za koga.
Samo ta Zate2, se je premlada pa se najbrz ne ve, da ce je za njo kdo postaven ali simpaticen itd, da to se ne pomeni da je tudi za druge zenske taksen nekdo.

Ti dve tu gor se pogovarjata, ko neki dve nastnici. Zrele in odrasle zenske se ne pogovarjajo tako kot ti dve tukaj gor.
Mogoce ta isce kakega za svojo mamo, pa da bi brate pa sestre dobila.
Ali pa iscejo kake starejse. To mi pa potm tako pride naprej kot recimo ona Crnogorka in Berlusconi.

Pri 30 in 40 pa zenske ze ponavadi dobro vedo kaj jim je vsec, in kaksen moski tip mosekga, kaksna postava, kaksno izobrazbo, na moskem izcsejo, glede na sebe, da se ujema z njo.
15, 20 letnice se tega res ne vejo. Pac tako kot se ti tve pogovarjata tukaj gor, zrele odrasle zenske se ne pogovarjajo tako.

Samo pogovarjamo se gupi, si pa dobrodosel kaksno pametno recti zraven.

No jaz sem pa samski, nikoli poročen pa ni nič narobe z mano razen tega , da sem samski .

Katera zainteresirana ?

Mislim da si zenske zelijo moskega, ki ispolnjuje naslednje 3 zahteve:
1. zagotavlja zivljenje na nivoju, ki si ga zelijo (denar)
2. osebo s katero se lahko postavljajo: bodisi zaradi fizicnega izgleda, statusa v druzbi ali hm… spretnih rok (taksnih in drugacnih :)).
3. moskega s katerim se vzpostavi neka kemija (endless love).

Problem pa je da le (pre)malo “kandidatov” ispolnjuje vse 3 kriterije zato so nekatere prisiljene in voljne delati kompromise in pri kaksni zahtevi malce zatisnejo oko. Kaj crtajo, kaze statiska 🙂 Ali prvi dve tocki zagotavljati sreco, pa je ze drugo vprasanje….

Jaz pa mislim, da si tako moški kot ženske, ki si želijo resno zvezo, želijo spoznati nekoga, ki jih bo fizično in duhovno privlačil, drugače vse skupaj nima smisla. Kemija torej in tisti občutek, da si lahko tak kot si, da si sprejet z dobrimi in slabimi lastnostmi. Prijateljstvo z nadgradnjo. Biti z nekom zaradi denarja in statusa dolgoročno ne gre, razen, če je človek čustveno zakrnel in ga partner kot oseba ne zanima. Ampak v tem primeru morata biti oba taka.

Verjetno to ni mišljeno, da moški verjame. Ampak, da moški le ženski mogoča, da živi v takšnem upanju. Da ji omogoča, da “živijo” njene sanje.

če se tudi, ko gre za živa bitja, ki kažejo “interes” takole obnašate … je vsaj meni vse jasno

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Verjetno to ni mišljeno, da moški verjame. Ampak, da moški le ženski mogoča, da živi v takšnem upanju. Da ji omogoča, da “živijo” njene sanje.[/quote]

Zanimivo, jaz pa od moškega nisem nikoli pričakovala, da bo uresničil moje sanje. Enostavno mi je bilo lepo z njim. Najbrž imajo tudi moški pravico, da ženska uresniči njihove sanje, a ne?:)

Verjetno to ni mišljeno, da moški verjame. Ampak, da moški le ženski mogoča, da živi v takšnem upanju. Da ji omogoča, da “živijo” njene sanje.[/quote]

Sem vedela, da je nekje finta, kot drobni tisk v pogodbi. :))

Zanimivo, jaz pa od moškega nisem nikoli pričakovala, da bo uresničil moje sanje. Enostavno mi je bilo lepo z njim. Najbrž imajo tudi moški pravico, da ženska uresniči njihove sanje, a ne?:)[/quote]
Mogoče ni bilo potrebe po pričakovanjih, ker so želje ali sanje že bile uresničene in se pričakovanj nisi zavedala. Ker vsi nekaj pričakujemo od drugih.

Če pričakovanja niso uresničena, potem odnos nima smisla.

Picakuj veliko od sebe in malo od drugih in se bos izognil razocaranjem.
Konfucij.

Pricakovanja od zivljenja so odvisna od pridnosti, skrbnosti; mehanik ki bo izpopolnil svoje delo more prvo nabrusiti orodje.
Konfucij.

Ta zadnji stavek nevem ce sem napisal porav, niti ga ne razumem.
Samo, ce razmisljas kaki izrek kakih modrevcev, in ti potem potegne kaj je misleno, ali pa se ti razkrije pomen.
To se imenuje iluminacija.

Tako da lahko vcasih razmisljate kaksne izreke, od svetnikov, slavnih filozofov Kitajskih itd. In mogoce jih na prvi poglet ne razumete. Vam pa pozneje ob razmisljanu se odpre pomen, itd. temu se rece iluminacija. tako da kar pogumno razmisljati o izrekih pomembnih kitajskih klasikov, in iz svetega pisma, in svetnikov itd.

Samo, ce razmisljas kaki izrek kakih modrevcev, in ti potem potegne kaj je misleno, ali pa se ti razkrije pomen.

Tako da lahko vcasih razmisljate kaksne izreke, od svetnikov, slavnih filozofov Kitajskih itd. In mogoce jih na prvi poglet ne razumete. Vam pa pozneje ob razmisljanu se odpre pomen, itd. temu se rece iluminacija. tako da kar pogumno razmisljati o izrekih pomembnih kitajskih klasikov, in iz svetega pisma, in svetnikov itd.[/quote]

Konfucij tudi pravi:”Poslušati ali brati brez premišljevanja je prazno opravilo: premišljevati brez knjige in učitelja je nevarno.” Tako, da je boljše, da smo tu na kupu pa skupaj razmišljamo.:)

nekdo mora knjigo tudi “napisati”

znanja se pa veliko dobi ob “delu” — in na osnovi praks se pišejo teorije (razen EngaKamna, ki si je e=mc2 izmislil — potrditev pa je dal drugi, ki je dva meseca kasneje prišel do istega po 10 letih računanja).

Tako da lahko vcasih razmisljate kaksne izreke, od svetnikov, slavnih filozofov Kitajskih itd. In mogoce jih na prvi poglet ne razumete. Vam pa pozneje ob razmisljanu se odpre pomen, itd. temu se rece iluminacija. tako da kar pogumno razmisljati o izrekih pomembnih kitajskih klasikov, in iz svetega pisma, in svetnikov itd.[/quote]

Konfucij tudi pravi:”Poslušati ali brati brez premišljevanja je prazno opravilo: premišljevati brez knjige in učitelja je nevarno.” Tako, da je boljše, da smo tu na kupu pa skupaj razmišljamo.:)[/quote]

Za taksen izrek se nisem slisal gospa Gupi.
Sem ze slisal: Vec, glav vec ve.
Drugace pa vem za Konfucijev izrek ki je rekel:
Uciti se brez misliti(oz premisljevati), je izgubljeno delo. Premisljevati brez ucenja( brez, da se clovek uci) je pa nevarno.
Mogoce je pa to misleni isti izrek.
Vidis gospa Gupi, sem mislil prvo da ste moski, pa ste zenska, cesa sem se vse naucil tukaj in spoznal.
Vsekakor da je prijetno, ce kaksna dama doda kdaj kaj zraven.
.

tipična šovinistična izjava … ker ženske imajo pač 50% manj glav od moških

znanja se pa veliko dobi ob “delu” — in na osnovi praks se pišejo teorije (razen EngaKamna, ki si je e=mc2 izmislil — potrditev pa je dal drugi, ki je dva meseca kasneje prišel do istega po 10 letih računanja).[/quote]

Ne boste verjeli ampak sef, direktor Voyeger projekta, dveh vesolskih plovil, ki sta raziskovala zunanje planete, in sta na poti ze iz nasega osoncja. Direktor taga projekta piimek je : Stone.
Ne vem, ce je to zaras njegov priimek ali si je sam dal taki priimek. Samo ima priimek: Stone.
Ni podatkov ce je v kaksni zlahti z Einstainom.

tipična šovinistična izjava … ker ženske imajo pač 50% manj glav od moških[/quote]

To je vasa interpetacija g.NM.

Jaz sem se samo strinjal z gospo Gupi s tem. Da vec glav vec ve. Torej ce bomo skupaj razmisljali bomo vec vedeli. Vsak ima svoje talente, in vednost najbrz.

Sem pa prvic slisal ta izrek napisan na taksen nacin, kot ga je povedla gospa Gupi. Seveda ima tudi tako smisel, ker ce se clovek uci, je seveda dobro, da rabi seveda tudi kako knjigo in ucitlja(je).
Tako, da mislim, da je Gospa Gupi dobro povedala. Ima smisel in pomen na nacin kot ga je povedala gospa Gupi da.

znanja se pa veliko dobi ob “delu” — in na osnovi praks se pišejo teorije (razen EngaKamna, ki si je e=mc2 izmislil — potrditev pa je dal drugi, ki je dva meseca kasneje prišel do istega po 10 letih računanja).[/quote]

Ne boste verjeli ampak sef, direktor Voyeger projekta, dveh vesolskih plovil, ki sta raziskovala zunanje planete, in sta na poti ze iz nasega osoncja. Direktor taga projekta piimek je : Stone.
Ne vem, ce je to zaras njegov priimek ali si je sam dal taki priimek. Samo ima priimek: Stone.
Ni podatkov ce je v kaksni zlahti z Einstainom.[/quote]

brez EnegaKamna in onega drugega bi bil tvoj Kamen Spužva.

Ni podatkov ce je v kaksni zlahti z Einstainom.[/quote]

brez EnegaKamna in onega drugega bi bil tvoj Kamen Spužva.[/quote]

Ta izrek je pa onkraj mojega razumevanja.

brez EnegaKamna in onega drugega bi bil tvoj Kamen Spužva.[/quote]

Ta izrek je pa onkraj mojega razumevanja.[/quote]
verjamem.
1. ne ločiš med nemščino in angleščino
2. ni drugega dogodka brez prvega.

Ta izrek je pa onkraj mojega razumevanja.[/quote]
verjamem.
1. ne ločiš med nemščino in angleščino
2. ni drugega dogodka brez prvega.[/quote]

Mozno ne vem jaz.
Sem mislil, da sem povedal duhovito pripombo, pa ocitno ne.
Pravijo pa: Misliti pomeni nic vedeti. Torej ocitno nisem nek vedec.

Konfucij tudi pravi:”Poslušati ali brati brez premišljevanja je prazno opravilo: premišljevati brez knjige in učitelja je nevarno.” Tako, da je boljše, da smo tu na kupu pa skupaj razmišljamo.:)[/quote][/quote]

Za taksen izrek se nisem slisal gospa Gupi.
Sem ze slisal: Vec, glav vec ve.
Drugace pa vem za Konfucijev izrek ki je rekel:
Uciti se brez misliti(oz premisljevati), je izgubljeno delo. Premisljevati brez ucenja( brez, da se clovek uci) je pa nevarno.
Mogoce je pa to misleni isti izrek.
Vidis gospa Gupi, sem mislil prvo da ste moski, pa ste zenska, cesa sem se vse naucil tukaj in spoznal.
Vsekakor da je prijetno, ce kaksna dama doda kdaj kaj zraven.
.[/quot

Ja, to bo eno in isto. Seveda je lepo, če tudi ženske sodelujemo tu; že zato, da se moški ne pobijejo med sabo.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close