Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Kje najti moškega…..

Kje najti moškega…..

Preko sebe spoznaš druge. Če poznaš sebe, tudi zelo dobro poznaš druge. 🙂

Mogoče na kakšnem dogodku za samske ali izletu, v živo?!

Kje pa so ti dogodki?
Verjetno samo v LJ kaj takega, drugje pa nič.

Kje pa so ti dogodki?
Verjetno samo v LJ kaj takega, drugje pa nič.[/quote]

Istanbul.
Lepo vremo. Lepe plaze.
13 milijonov prebivalcev.

Moskva 13 milijonov prebivalcev, London nad 10 milijonov previvalcev. Treba iti v laif.

Mene zanimajo slovenski moški. Ne tujci. Službo imam v Sloveniji in zaenkrat se ne nameravam seliti. Niti ne bi k sebi vzela kakega Turka. Ja ti se kar radi ponujajo na spletnih portalih.

Preko sebe spoznaš druge. Če poznaš sebe, tudi zelo dobro poznaš druge. :)[/quote]

To pa ni res gospa Gupi. Tako mislijo eni, in potem kar delajo sami oz kar so sami mislijo , da so drugi tudi. Pa ni tako.

Recimo, kako ves ti recimo, da si Slovenka (Ce si(ste) Slovenka).
Ker bolj ko poznas zgodovino Slovencev oz Slovenko kulturo in Slovenke ljudi, bolj poznas sebe.
Bolj ko pa spoznavas recimo, Madzarsko kulturo, oz. ljudi, zgodovino itd. Bolj spoznavas druge.

to je velika zabloda, da ce millis, da poznas sebe da poznas druge.
Ce poznas sebe, s tem pravgoptovo ne poznas ne rib v morju ne pric itd.

Torej ce poznas sebe si samo razsvetljen , ne pa moder se. Ce pa poznas druge potem si moder.
Ce boste gospa ve sle do Italijana in se do njega obnasali kot da je slovenec. Bodo hitro problemi.
Ali pa obratno. Seveda ce poznas druge, znas obravnavati na podlagi tega kaj so drugi. in si potem moder. Ampak to ne izhaja iz tega, ce poznas sebe. Ce pa posnas duge in ne sebe, je pa problem ker potem ne ves kdo si ti. Potem si pa moder pa ne rasvetljen.

Ja “kje najti”, se me niti nebi smela vzeti v Slovenije, je proti zakonu vzeti neslovana v Slovenijo.
Potem te bi ze mogel jaz vzeti v Ajzerbajdzan ali Turcijo.

Lahko pa prides v Istanbul in delas karijero, kot samostojna samozavestna uspesna zenska.

“Modrost ni vedenje. Vedenje je znanje, ki ga je moč pridobiti iz mnogih virov: knjig, šol, občil, izkustev. Meri se z inteligenčnim količnikom. Človek je lahko izjemno inteligenten, čeprav nima niti grama modrosti. Modrost je uporaba vedenja, je namerna, izbirna odločitev za neko delovanje ali nedelovanje, upoštevaje blagor vseh vpletenih.” – Marlo Morgan

Sicer nisem gospa Gupi……Ljudje nismo tako zelo različni, kot mislimo. Pravzaprav mislimo le tako dolgo, dokler ne poznamo sebe.

“Modrost ni vedenje. Vedenje je znanje, ki ga je moč pridobiti iz mnogih virov: knjig, šol, občil, izkustev. Meri se z inteligenčnim količnikom. Človek je lahko izjemno inteligenten, čeprav nima niti grama modrosti. Modrost je uporaba vedenja, je namerna, izbirna odločitev za neko delovanje ali nedelovanje, upoštevaje blagor vseh vpletenih.” – Marlo Morgan

Sicer nisem gospa Gupi……Ljudje nismo tako zelo različni, kot mislimo. Pravzaprav mislimo le tako dolgo, dokler ne poznamo sebe.[/quote]

Ja oprosti gopsa Robi.
mislim da smo si zelo razlicni vsaj eni, kar tako razmisljane potem ne priznava razlilicosti.
V Sloveniji si Ljudje res niso tako razlicni, ker vstrajno preganjajo razlicne od njih. Nemce, Italijane, Rome, Albance itd. Se nonstop dela, da bi bili samo Slovani v tej drzavi.
Danes more iti clovek res ze ven iz Slovenije, in tam ziveti, da vidi in spozna neke razlicne ljudi, in kulture id. kot pa je Slovenska.

Ja, da pa lahko delujes oz nedelujes v blagor vseh vpletenih, moras pa poznati vse vletene.
Ce pa poznas samo sebe. oz ce mislis, da ce poznas sebe, da s tem poznas tudi drugi. S tem pa je nemogoce delovatoi v blagor vseh vpetenih.
ker pa samo Bog posna vse ljudi oz druge. Si lahko modrost izprosis samo od Boga.

Sicer nisem gospa Gupi……Ljudje nismo tako zelo različni, kot mislimo. Pravzaprav mislimo le tako dolgo, dokler ne poznamo sebe.[/quote]

Ja oprosti gopsa Robi.
mislim da smo si zelo razlicni vsaj eni, kar tako razmisljane potem ne priznava razlilicosti.
V Sloveniji si Ljudje res niso tako razlicni, ker vstrajno preganjajo razlicne od njih. Nemce, Italijane, Rome, Albance itd. Se nonstop dela, da bi bili samo Slovani v tej drzavi.
Danes more iti clovek res ze ven iz Slovenije, in tam ziveti, da vidi in spozna neke razlicne ljudi, in kulture id. kot pa je Slovenska.

Ja, da pa lahko delujes oz nedelujes v blagor vseh vpletenih, moras pa poznati vse vletene.
Ce pa poznas samo sebe. oz ce mislis, da ce poznas sebe, da s tem poznas tudi drugi. S tem pa je nemogoce delovatoi v blagor vseh vpetenih.
ker pa samo Bog posna vse ljudi oz druge. Si lahko modrost izprosis samo od Boga.[/quote]

Gospa ne gopsa se opravicujem, hitro pisem pa mi crke zmankuje. Gospa Robi

tkole je: ločene & brez_vezne z otroci —-
ne delate drugega kot sesuvate svojim otrokom “samopodobo”, ki si nad+sadite novega tipa.
Logika je jasna: če oči ni dober za mamico … smo tudi mi (otroci) ne_dobri za ženske.
Ker se (tudi statistino dokazano) število ločenih & brez_veznih žensk že dolgo povečuje je pač tako, da “primernih” tipon NI!
(da o psihični razvajenosti, nestabilnosti .. otrok ne razpredam)

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Opcija 1: V živo – Lokal, dogodek, trgovina, cerkev + nasmeh.

Opcija 2: Na spletu – Zmenek.si, Ona-on.com + nasmeh

Opcija 3: je ni:)

Veliko sreče!

Tanya, Opcija 1 je veliko širša – lokali in cerkve in trgovine pa so mimo opcije, koliko jih dejansko tu najde partnerja? Je pa v živo dosti več možnosti kot te naštete, ki so večinoma neučinkovite. Je pa veliko učinkovitih opcij :).

Opcija 2: bedno, same slabe izkušnje, nisem še našla pametne strani

Opcija 3: razširi opcijo 1 in bo uspeh.

menda so “najboljši” – padli ☺
druga liga jih je poročenih – v zvezah ☺
škart ste pa itak babnice zapustile ali pa ste ve nogiran škart … in bi si lahko naredile svojo www stran, kjer bi si jih menjale.

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Ampak zanimivo ne… da mi porodi na te tvoje besede ena čisto tipična kontra.

A ni mogoče po tvojih besedah isto sklepat pri ženskah…

Torej da ženska ki nima pri 30tih (namerno 30tih) otroka oz ni imela familje da je vbistvu SLABA roba tako kot moški?

Zakaj ni mogoče sklepat enako za ženski spol…

Aja ker vam to ne paše 😉

Ve iščete po 30tem dobre moške med ločenci oni pa med ločenkami kot zgleda, ker MORDA, šokantno, pa moški mislijo podobno kot tu ve ženske, da če pa pri 30tih še nima familje itd pol pa je ziher verjetno škart roba…

banda enostranska ženska hjoooo

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Matkič, zakaj bi nekdo bil škart roba, ker nima otroka? Govora je o resnih zvezah in o tem, koliko izkušenj ima nekdo s tem. Otroci bi naj bili nadgradnja resne zveze.
“Tudi jaz” išče nekoga za resno zvezo. A ni logično, da bo bolj sigurno z nekom, ki ima namen biti resen, kot pa en “čmrlj”, ki se nikoli ni znal ustalit?
Pa ne da si se ustrašil za svojo prihodnost? :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

ženska, ki se sprašuje KJE najti Moškega … naj raje ne išče.
Škoda časa, energije, € …

Ja, ko človek bere tele samske moške, je več kot jasno zakaj je toliko samskih žensk. Le katera bi želela imeti opravka s takimi ženskomrznži kot je recimo tale samski Matkič?
Nek razvajen froc, ki so mu doma vse k riti prinesli, ker ga ženske ne marajo, jih mrzi in napiše na milijone tem o tem kako smo ženske slabe. Najdi si tipa pa bo mir. Zakaj se toliko ubadaš s slabimi ženskami? Očitno ne moreš biti brez žensk, da se tako ubadaš z ženskami. Če en napiše toliko postov kot jih ti napišeš je več kot očitno obseden z ženskami. Očitno je tudi, da nisi ravno priljubljen pri ženskah.

Človek je lahko razvajen in še vedno hkrati priljubljen pri ženskah, ampak samo do določene starosti in priljubljen dokler ga ne pogruntajo, spoznajo torej.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Marko če so pa ravno to povedala ženske… da hočejo samo moškega proti 40tim ki ima že otroka iz prejšnje FALIRANE zveze (ali ovdovel) ker drugi itak niso za nič…

Torej lahko enako stvar prenesemo na žensko…

awwww še ena ki nima pojma kolko ponudb imam… glede na tole temo si ti samska 30+ škart roba ki je za vržt vstran…. itak samo smetiš po svetu in od tebe nič koristnega…

verjetno še cuzaš denar javnega sektorja

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Matkič, kaj se je tebi zgodilo, da si tako zagrenjen? Takole kot ti pišeš, pišejo res skrajno zagrenjeni ljudje. Tudi žaljenje ni ravno v stilu nekega samozavestnega moškega.
Ti lahko pišeš kar hočeš, več kot očitno je, da te nobena ženska ne mara, zato pa ženske zmerjaš in žališ.

Matkič, “različne” ženske imajo različne želje. Če je ena to rekla, še ne pomeni, da bi vse to rade.

zagrenjen?

jaz sem super volje zdaj pijem hmmm 4. pivo in se ne sekiram ker sem FRAJ do nedelje… generalka za jutri za LIGO prvakov finale gospodična…

Jutri pečem domačo pico da mi bo še večer ostalo po tem ko pridem domov z gostilne ob enih 1 zjutraj.

Kdo je prvi užalil pa si preberi odzgoraj bila je oseba ki jo poznaš in ki sem jo citiral 😉 kar si dala si dobla nazaj.

pojma nimaš koliko žensk me mara ali ne pišeš pa kot da me poznaš in mi slediš 24/7

Matkič, a si bil dobre volje že pred prvim pivom ali si to postal šele po četrtem? :))

Veliko žensk si še mora pameti “kupiti”. Pri tem jim pomaga Matkič. :))

Že pred prvim 😉 sploh ko sem zaključo v službi in se spokal v trgovino 😉

mah ženskam ne pomaga… tiste redke ki jo imajo so super ostalim pa ni pomoči ampak pač treba jih je prenašat hebat ga 😉

Še dobro da so tiho vsaj ko ga majo v ustih …

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close