Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Kje najti moškega…..

Kje najti moškega…..

Golfish
Ti pa si totalno negativna oseba. Samo slabo vidiš v vsaki stvari. Kar se tiče mojga avta, pa te itak nima kaj brigat, ker se ti ne voziš v njem. Za svoja leta je odlično ohranjen in s prevoženimi 140 000 km , me ni še nikjer pustil na cedilu. Pa tud v Črni gori sem bil z njim na dopustu. Lahko bi si kupil novega, dnar je, pa se mi zdi totalen nesmisel zabijat dnar v nekaj kar vsaki dan zgublja ceno.[/quote]

Ne, predstavila sem še drug vidik. Sicer sem pretirano pozitivna oseba, ampak to še ne pomeni, da ne opazim vseh možnih vogalov:).
Glej, seveda se me nič ne tiče, ampak ne jemlji osebno. Tukaj debatiramo, kaj je res in kaj ne, pa veš le ti.[/quote]

rahlo zapikljivo-kapricasta “pozitivna osebnost” :))) Tisti 1. pridevnik ti hodi malo odveč. 😀
Eni, ki to glancajo avte skoz, kjer vstopajo vanje le “fine dame”, ko se parkrat z njim obrnejo po mestu.
Goldfiševa, če pa bi bila kaj bolj športno aktivna, npr. če bi na kakšne pohode hodila, kjer vržeš notri “gojzarje”, nahrbtnik, spalko, kolo, greš v gozd, hribe, prideš s kakšnega bolj blatnega terena…., pa ne more biti avto, da se sveti od znotraj.

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Ne, predstavila sem še drug vidik. Sicer sem pretirano pozitivna oseba, ampak to še ne pomeni, da ne opazim vseh možnih vogalov:).
Glej, seveda se me nič ne tiče, ampak ne jemlji osebno. Tukaj debatiramo, kaj je res in kaj ne, pa veš le ti.[/quote]

rahlo zapikljivo-kapricasta “pozitivna osebnost” :))) Tisti 1. pridevnik ti hodi malo odveč. 😀
Eni, ki to glancajo avte skoz, kjer vstopajo vanje le “fine dame”, ko se parkrat z njim obrnejo po mestu.
Goldfiševa, če pa bi bila kaj bolj športno aktivna, npr. če bi na kakšne pohode hodila, kjer vržeš notri “gojzarje”, nahrbtnik, spalko, kolo, greš v gozd, hribe, prideš s kakšnega bolj blatnega terena…., pa ne more biti avto, da se sveti od znotraj.[/quote]

Logično, da prideš v avto tudi ves blaten, morda celo moker, samo saj se vse da počistit, a ne:). Point je v tem, da ne bi pustila umazan avto. To nima veze s tem, kje vse hodim. Nisem le v salonarjih in nisem tolk fina kot me orisuješ:). Samo nek red mora bit:). Glede športa pa oba veva, da imaš ti korenine globoko zasidrane v svoji kamrici:)).

Goldfiševa, kdaj si nazadnje stopila dol iz mestnega asfalta, da bi šla na kakšne pohode, ali pa mogoče zgolj tekat po gozdu ali kaj podobnega? Nikoli, a ne? ;))) Ko greš na takšen “teren”, ne moreš biti kot iz škatlice “urejen”, ni poanta v tem, lahko si do ušes blaten, isto velja seveda za avto. 😀

Ni point v dragem avtomobilu. Ampak v tem kako lastnik skrbi zanj.
Mesece prahu, svinjarije, papirčkov in ne vem kaj vsega v avtu ali pač trenutno malo blata ker so ravno bili notri tudi umazani gajzarji ali športna oprema je velika razlika. Avto je lahko tudi 20 let zarad mene, važno je da ni zanemarjen. O tem sem govoril ko sem rekel da je ogledalo človeka. In zdaj ocenjevat ali je tsiti ki ima čist avto materialist in anti športnik… haloo
A frajerček ki pride na tenis plac v najbolj ultra moderni opremi je boljši športnik od tistega, ki si opremo prinese v vrečki?

Goldfiševa, kdaj si nazadnje stopila dol iz mestnega asfalta, da bi šla na kakšne pohode, ali pa mogoče zgolj tekat po gozdu ali kaj podobnega? Nikoli, a ne? ;))) Ko greš na takšen “teren”, ne moreš biti kot iz škatlice “urejen”, ni poanta v tem, lahko si do ušes blaten, isto velja seveda za avto. :D[/quote]

Ti si res en trdonja:). Vsak vikend uidem v naravo, tudi moje življenje se odvija v naravi. Betonska džungla je le tam, kjer sem v službi. Kaj bi rad šel z mano?:))) Se bojiš, da te ne bi peljala nazaj domov, ker bi bil blaten, neurejen…:))). Ah dej no, pišem o tem, da za sabo počistim avto, to je razlika. Tudi, če bi jedla banano, bi olupek ob prvi priliki vrgla v koš. Sem pa že doživela, kako je folk pustil razne olupke po več tednov v avtu. Pač meni to ne sede, tudi teh vonjav se ne bi hotla navadit:).

Goldfiševa, kdaj si nazadnje stopila dol iz mestnega asfalta, da bi šla na kakšne pohode, ali pa mogoče zgolj tekat po gozdu ali kaj podobnega? Nikoli, a ne? ;))) Ko greš na takšen “teren”, ne moreš biti kot iz škatlice “urejen”, ni poanta v tem, lahko si do ušes blaten, isto velja seveda za avto. :D[/quote]

Pa kje piše, da morš bit umazan, ker le to je znak da si športno aktiven?
Najbrž se potem človek lahko uredi… in ko se uredi je že antišportnik po tej logiki?

Bi se že v prtljažniku našel plac. 🙂

Rad imam čist avto, res pa je, da je star že 12 let. Važno je, da je zanesljiv in me varno pripelje do cilja.

To je bolano.

To je pogosto tudi odvisno od voznika. 🙂

Robi, kaj boš ti vozil avto, če še pedal ne dosežeš…

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

To je pogosto tudi odvisno od voznika. :)[/quote]
Definitivno.

Draga Zate pojdi na veselico samo lepo se napravi tam boš videla kakšnega možkega ki ti bo zagotovo všeč .
Vendar če te povabi na ples se lepo pogovarjaj z njim .
Ko se med plesom pogledata v oči pomeni da sta si všeč .
Če te moški na plesu poljubi na lice pomeni da te ima rad samo zaupaj mu .

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close