Kje najti moškega…..
Če bi bil res taprav dec jo ne bi rabil zapuščat…he,he,he….[/quote]
zdej mi je pa jasno, zakaj si ženske tako rade posojajo kozmetiko, cote … in desce
Če bi bil res taprav dec jo ne bi rabil zapuščat…he,he,he….[/quote] zdej mi je pa jasno, zakaj si ženske tako rade posojajo kozmetiko, cote … in desce[/quote]Posojajo?…. vaša bi ga lahko ponujala pa ne vem….. 😀
zdej mi je pa jasno, zakaj si ženske tako rade posojajo kozmetiko, cote … in desce[/quote]Posojajo?…. vaša bi ga lahko ponujala pa ne vem….. :D[/quote]
ikzekli ☺
HAHAHAAHAHAH
ločen je lahko samo tisti ki je poročen… koruzniki lahko samo končajo zveze… ločiš pa se na uradu itd….
torej sem jaz ločen že ene 2-3x eni pa po 30x…. lol
zato ker je za tebe pogoj normalnosti poroka oz zveza…. če spremeniš pogoje normalnosti se spremeni vse ostalo 😉
ampak ker so tvoji pogoji normalnosti nenormalni (kot od večine) je seveda tudi tvoj pogoj normalnega nenormalen…
Zakaj so veliko boljši? zato ker se prilagajajo tebi oz. ženski… to je edini dober razlog… v vsem ostalem so enaki ali slabši od samskih… če si ženska želi ločenca se naj postavi pred urad z tablo ”iščem ločence” številke pa zmečejo vsi ločenci v šilt kapo ki visi na tvojih kolenih in boš prvi berač ki pobira samo cifre in ločence… ženske vam jih bodo z veseljem donirale…
Matkič, verjamem, da ko avtorica bere tvoje poste in poste tebi podobnih večno samskih, si želi le ločenca.
KOt sem že napisala, je zame zakon oz. koruzništvo eno in isto. Torej ali ločenec ali pa razpadlo koruzništvo, to je meni eno in isto.
Matkič, če bi dobro prebral, bi videl, da sem napisala: resno razmerje, kjer sta živela skupaj s partnerko. To kar ti furaš je daleč od tega.
Vsaka ženska, ki bere tvoje poste, bo razumela zakaj avtorica išče ločenca (verjetno je sem štela tudi nekdanje koruznike).
Pozdrav vsem skupaj,
takole je, vse to kar ste nekateri ugotavljali, sem jaz ugotovila že pred časom….tako da niste nobene tople vode odkrili, zahvaljujem se vam pa ker držite z mano. Tisti, ki pljuvate, kot vedno ko pišete na forumu, ste pa zame totalni reveži, ker nimate druzga za počet v življenju kot viseti tu gor in pisati svoje neumne komentarje.
MULCI pri 25-ih ala Matkic in ostali, samo to rečem, ko boste začeli živeti, ko vas bo doletela kakšna življenjska preizkušnja, potem se lahko pogovarjamo na istem nivoju. Do takrat pa vi kar bluzite tu gor, ni panike.
Pričakovala sem kakšno konkretno ponudbo…..pa bo že….če ne tu, pa kje drugje…..fajn se imejte vsi skupaj….velik sončka vam želim v življenju…..čaw čaw
Zate2, jaz sem prišla že tudi davno do takih ugotovitev kot ti :).
Sploh, ko človek bere tele monovce, se zave, da samo ločenci pridejo upoštev.
Tudi več mojih vrstnic je ugotovilo, da je potrebno počakat na ločence. Tisti, ki v teh letih še niso bili poročeni/koruzniki, so v veliki večini škart roba.
Če pa MON bereš pa te samce pa vidiš, da so take ugotovitve čisto pravilne.
@ zate2 & tudi jaz 7
kako pa naj tip postane ločen ra_vezan ???
kakšna mora tudi to sproducirati … mame in M&M zveze nebi rekel, da so pravo gojišče ☺
a sta vidve svojo kvoto ločencev, raz_vezanih že naredili … sicer bo tale špil postal kot piramidne igre z denarjem … zmanjkalo bo “uporabnih” moških
Zakaj bi pa rada locenega z otroki?
A te pa taki brez otrok in neloceni in samski niso vredu ali kako?
Mogoce hoce takega, ki je ze vredu sproban. Ali kako?
To pa je res cuden opis, ocitno jaz ne spadam v ta kategorij.
Takega cudnega opisa pa se nisem videl.[/quote]
če je dedc ločen, je z njim sigurno nekaj narobe … no, to je po forumski logiki.[/quote]
Ne, ne!!!! Se vidi, da te dolgo ni bilo na forumu….. Zdaj je drugače: če je pri 40-tih samski, je čudak, če pa je ločen, je normalen. Potrudi se, da boš bolj sledil tem trendom.
če je dedc ločen, je z njim sigurno nekaj narobe … no, to je po forumski logiki.[/quote]
Ne, ne!!!! Se vidi, da te dolgo ni bilo na forumu….. Zdaj je drugače: če je pri 40-tih samski, je čudak, če pa je ločen, je normalen. Potrudi se, da boš bolj sledil tem trendom.[/quote]
kako pa postane ločen??? … aja, ker je bil preje čudak, potem poročen/v zvezi, da ima sedaj lahko status ločenega … svašta
Glede na to, da so vam ločenci čudaki. A to pomeni, da ste vsi s prvim partnerjem, ki ste ga imeli?
Prvi in edini do konca življenja, vse ostalo je pa čudno?
Stvar je v tem, da tisti, ki do 40. leta še nikoli ni bil poročen ali koruznik, torej še ni živel s partnerko/jem, verjetno ni ravno kvalitetna roba. So izjeme, ampak bolj malo.
Izkušeni, zreli odrasli ljudje vedo, da če je nekdo ločen, še ne pomeni, da je slab. Tudi ni rečeno, da je njegov bivši/a slab.
Pri nas imamo par tercialk, ki so zgrožene nad vsemi ločenci, koruzniki jih seveda tudi motijo… menda niso te tercialke tudi tule gor, da se tako zgražate nad ločenci.
Ne, ne!!!! Se vidi, da te dolgo ni bilo na forumu….. Zdaj je drugače: če je pri 40-tih samski, je čudak, če pa je ločen, je normalen. Potrudi se, da boš bolj sledil tem trendom.[/quote]
Ne, da je normalen. Bolj primeren. Za nekatere samske. 🙂 Normalnost je pa itak relativna in če najdeta skupaj dva nenormalna, tega sploh ne opazita, če se imata rada.
Ne, da je normalen. Bolj primeren. Za nekatere samske. 🙂 Normalnost je pa itak relativna in če najdeta skupaj dva nenormalna, tega sploh ne opazita, če se imata rada.[/quote]
Eh, to je bila šala….Tudi sama sem ločena, pa imam o sebi zelo dobro mnenje.:) Spoznala sem nekaj moških, ki nikoli niso bili v daljši zvezi in nimajo otrok in moram reči, da bi to bil trd oreh, sploh, če je kje v ozadju še kakšna mama…
Če bi bil res taprav dec jo ne bi rabil zapuščat…he,he,he….[/quote]
To pomeni, da se ta pravi moški zadovolji z vsako ? 🙂
Ta pravi moški je copata ? :)[/quote]
To pomeni, da ko izbere, VE, zakaj izbere in si potem več ne premišlja. 😉
To pomeni, da se ta pravi moški zadovolji z vsako ? 🙂
Ta pravi moški je copata ? :)[/quote]
To pomeni, da ko izbere, VE, zakaj izbere in si potem več ne premišlja. ;)[/quote]
Takšen pa bi moral skoraj v celoti poznati sebe ali pa biti tako zelo prilagodljiv.
Človek je sicer lahko zvest svojim odločitvam, a zaradi tega pa potem plačuje ceno nezadovoljstva in trpi, ker bi rad drugače, pa misli, da ne sme, ker bi potem izpadel nesposoben in imel občutek ,da se ni dobro odločil in izbral.
Vsi moški, sodelujoči v razpravi, ni se vam treba obremenjevati in spraševati, zakaj iščem takega. Jaz že vem zakaj in ne mislim z vami debatirati o tem. Ko ga najdem, vam sporočim…..
Res sem pa pričakovala, da se bo kakšen našel tu na tem forumu…. 🙁
Mogoče se še bo….. 🙂 če ne tu, pa kje drugje…..rada vas imam, mwaaaaa
res to je tebi eni in isto…. no potem pa ustvari nekaj in se poroči z nekom in mu pol tega potem ti pusti pa boš prekleto dobro vedla kaj je razlika….
Vsak moški ki bere tvoje poste pa vidi zakaj ni pametno it v zvezo z žensko ker če se preseli k tebi sta pol že kar poročena po tvoje…. ker je to ENO IN ISTO
fak naučte se razlik pol pa debatirajte no….
ne bodi pametna kot da me 100% poznaš…. in veš kakšne izkušnje vse imam… ti misliš da veš pa v resnici nimaš pojma o mojih izkušnjah niti delu v življenju,….. verjamem pa da je to hudo ko je 25 letni fant dal v življenju izkušnje ki jih ti starunkla pač nisi….
in verjemi teh je ogromno… do takrat pa ti kar bluzi tu gor kako naj mi bluzimo, ni panike…
ne zato ker nihče ne govori o koruznikih kot o LOČENCIH…. vi delate neke svoje meritve po katerih je ločenec nekdo ki nikdar ni bil poročen ampak je moral živet v istem stanovanju kolko? DLJE ČASA pravite kolko je to 1 mesec? 1 leto? 10 let???
merila ki so nikakva niti ne sovpadajo z logiko večine
da si ločen moraš biti poročen in ja če nekdo sprejme zavezo da se POROČI potem je to za mene nekaj ”svetega” nekaj kar ne razdiram, zato pa raje tega ne izrečem, in taki ki se ločijo pomeni da
– so se poročili preden bi spoznali partnerja dovolj da bi lahko 100% trdili da želijo njega za vedno
– so čudni (neuravnovešeni, prizadeti, bolani, odvisni od odnosov itd…)
s koruzniki pa ni nič narobe razen tega da pač niso LOČENCI
Izjeme imaš tako na eni strani, kot na drugi. Je pa več možnosti, da je nekdo kaj spoznal o sebi in dozorel, če je živel v odnosu. Saj le preko odnosa lahko pridobimo izkušnje.[/quote]
kaj pa če je spoznal da n0oče ženske ob sebi in je ločenec? da hoče samo fuk frendice?
ali je to mogoče…. O NE to pa ziher ni pravi ločenec to so fakerji hahahaha
v ozadju so mame samo pri moških ki nimajo hrbtenice ampak taki pa res niso za nikamor, po drugi strani pa poznam poročenega ki mu mama vsak dan hodi k njemu kuhat za familjo…. kaj je potem on?
awwwwwwwwwwww mislim da bi lahko mi otroci Sadni, Dater, Spider, jaz poseksali še en kup žensk preden boš ti našla ločenca po merilih arijske rase….
glej da bo imel plave oči in lase max 3cm dolge…
če nebo takoj v škart robo in novega…
Forum je zaprt za komentiranje.