Kje najti moškega…..
Hm…reciva Matkic, da imaš delno prav, ženske znamo komplicirati, sama jih imam 45, imela sem mlajšega ljubimca, smo ženske, ki kljub letom delujemo mladostno. Z ljubimci, mlajšimi ali starejšimi nastopi težava, ko se vmešajo čustva, ljubimca najti je še najmanj. Mlajši imajo rajši starejše, ker smo bolj sproščene, pokažemo kaj nam je všeč in v sexu celo uživamo.
Problem je tudi uporba kondoma, le zakaj za kriščevo voljo se moški tega tako bojite? Še en adut, ki bi ga pripisal, da normalen moški ob njem ne bo pogrnil na testu:)…
Vprašanje je, kje najti normalnega moškega, ki bi bil uporaben za kaj več, kot le 2x-3x na teden po 2 uri:)?
Jaz se tega sploh ne bojim pa sem cca 20 let mlajši od tebe…. še več jaz pri vsaki dam kondom pa četudi reče da je tabletke 😉
Težko je najt takega zato ker je ponudbe malo povpraševanja pa OGROMNO… namreč veliko več je žensk ki želijo podobno kot ti kot moških ki želijo podobno kot ti….
jaz nevem če si bila kdajkoli poročena ali ne…. ampak povej mi realno zakaj bi moški želel imeti tebe…
Ti verjetno želiš moškega ki je pač ”normalen” ma nekaj inteligence (vsaj mičkeno nad povprečjem) da ni glih zapit, da ma neki povprečen šiht in po sreči ima v lasti 1 srednjo stanovanje….
Ampak taki moški pri 40 ali 45 pa si želi od ženske da dobro zgleda da je potrebna, in da mu NE TEŽI kaj vse mora delat….
Vse to bo bistveno lažje in hitreje dobil od 30 letnice kot pa od 45 letnice, seveda so izjeme lahko da si ravno ti izjema ampak ravno zaradi tega ker moški pri podobnih letih ne želijo tega kar želi ženska pri podobnih letih …
Enako lahko pride sem gor moški ki je star 40 ali 45 in začne jamrat ”ali je tako težko najt 40 letno žensko ki bi se 3x na teden samo dajala dol po 2 uri ne da bi gnjavla in se naposled še zaljubila v mene?”
Dobo bo identičen odgovor kot ti samo da bodo spoli premešani takih kot bi ta hipotetični moški želel je bistveno manj kot je moških ki si takih žensk želijo in zato jih je težko najt…
To je res. Če je moški razočaran nad žensko, bo najverjetneje potem raje kar nekaj časa samski. Ali pa dober le za kakšnega ljubimca 2-3 krat na teden. 🙂
Ker ženske tudi znate biti zahtevne in komplicirate in je težko živeti s takšno žensko.[/quote]
Saj vem da me hočete vničit ampak to sem napisal jaz ne pa tisti čudak ki si mu ti podelil moje besede 😛
To je res. Če je moški razočaran nad žensko, bo najverjetneje potem raje kar nekaj časa samski. Ali pa dober le za kakšnega ljubimca 2-3 krat na teden. 🙂
Ker ženske tudi znate biti zahtevne in komplicirate in je težko živeti s takšno žensko.[/quote]
Saj vem da me hočete vničit ampak to sem napisal jaz ne pa tisti čudak ki si mu ti podelil moje besede :P[/quote]
Pa res. Moja napaka. Se opravičujem.
a si tole naredil podtik in pripisal NM-3w
ali samo mimosunek??
Mores v oglas dati tak oglas, v kake revije, pa na inernet iskalnike, mogoce pa bo kateri taki.
To je ze prvi korak, dati oglas na forum.
Samo glede na ta oglas, potem je bolj, iscem samskega oceta, okrog 40.
Kaki cudni oglas.
Nevem zakaj se sploh pogovarjam tu. (nimam kaj za delati trenutno).
Mislim pa da bi bil bolj normalen moski, ce bi bil z matero svojih otrok ali ne?
Vsaj meni se bi zdelo to bolj normalno.
Zakaj bi pa rada locenega z otroki?
A te pa taki brez otrok in neloceni in samski niso vredu ali kako?
Mogoce hoce takega, ki je ze vredu sproban. Ali kako?
To pa je res cuden opis, ocitno jaz ne spadam v ta kategorij.
Takega cudnega opisa pa se nisem videl.
[/quote]
Ta odgovor mi pa res daje misliti, da avtorica želi izključno nekoga z otroki zato, ker računa in ve, da se je pri vzgoji svojih otrok na začetku že pri prvem od svojih zmotil ( kot se večina od nas ), pa pri drugem in tretjem stvari počasi optimiral, če ima jih ima celo še več ( mogoče zaželjeno ) je potem zadevo z vzgojo doteral do perfekcije … in sedaj bi bil pri avtorici idealen osemenjevalec, ker bi že pri njenem prvem bil ekspert in bi ne imela nobenega od svojih tako ali drugače “zavoženega” …
Takega cudnega opisa pa se nisem videl.[/quote]
Mogoče pa takega z otroci zato, ker sama ne more imeti otrok…
Ali pa zato, ker pri 40-ih si pa vseeno bolj “normalen” če si ločen z otroci, kot pa samski brez otrok.
Mogoče pa takega z otroci zato, ker sama ne more imeti otrok…
Ali pa zato, ker pri 40-ih si pa vseeno bolj “normalen” če si ločen z otroci, kot pa samski brez otrok.[/quote]
Še najbolj verjetno je, da ima sama že otroke in jih ne želi več.
Pozabi na zunanja merila glede otrok, ločitve/vdovstva, starosti, višine, teže, količine las in sala na trebuhu … Pomembna je oseba, vse ostalo se potem že nekako pogliha, če se najdeta prava dva.
BTW: na treninge in podobno vozijo v glavnem mamice, to je res izjemno “suho” lovišče, pa tudi starši večinoma nismo prisotni, temveč otroke samo odložimo. No, pa tudi tam, kjer včasih povisevamo, običajno stike veliko laže navežemo ženske med seboj, tipi so pa ko ene zmedene kisle limone.
če je dedc ločen, je z njim sigurno nekaj narobe … no, to je po forumski logiki.
Avtorica. Tudi jaz iščem kaj podobnega.
Tisti, ki vam je čudno, da ženska išče ločenega (jaz v isti koš mečem poročene in koruznike, torej, ni nujno, da je ločen, ampak je lahko samo z neko žensko živel in šel narazen):
pri teh letih so bili vsi normalni moški že v neki resni zvezi, če niso bili, je verjetno z njimi nekaj narobe
potem recimo jaz ne želim imet otrok, torej so moški, ki že imajo otroke bolj obetavno, ker verjetno ne bodo toliko silili, da bi še z mano imeli otroke.
Če pa pogledamo samo tole temo in pisce je pa takoj jasno, da so ločenci očitno veliko boljši kot tisti, ki še niso bili v nobenem resnem razmerju (tako resnem, da bi živeli skupaj s partnerko). Da ne omenjam domnevnih poročenih in koruznikov na monu. Potem si ženska res zaželi ločenca, če upošteva vse to.
Takega cudnega opisa pa se nisem videl.[/quote]če je dedc ločen, je z njim sigurno nekaj narobe … no, to je po forumski logiki.[/quote]Dobrih moških ženske ne zapuščajo….. 😉
Noooo, obstaja možnost, da se je ravno s tem poboljšal, ko se je ločil…. :)))
Forum je zaprt za komentiranje.