Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Kdo so tradicionalisti in kdo liberalni ljudje?

Kdo so tradicionalisti in kdo liberalni ljudje?

se počutiš kot doma, ane 🙂

Valda, vam vernikom je vse v sekundi odpuščeno, ker hodite vsako nedeljo k maši, jaz pa ne.

Tebi pa res veliko stvari ni jasnih:))).

da se v živo srečate, bi se stolkl med sabo 😀 zabavn vas je brat…. zlatolaska pa zlata ribica ga zmagata s komentarji…čist ju podpiram pa še dozo smeha sm dobla pred spanjem 🙂

Pol s e pa ne čudi, da dedca ne dobiš. kdo te bo pa prenašal, če sta ti tidve face.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

LMAO

če se vas da tko lepo elegantno sprovocirat, da crkneš od smeha 😀 ka pa vem…mogoč me bo kdo kdaj, mogoč ne… vseen dobr odgovarjata na vaše glupe provokacije 🙂

ej, mačka… ni šans 🙂 tele moške pusice se še poštarja bojijo, kaj šele da bi pred žensko v reali usta odprli. edino Sadni se upa v fitnesu pred babami (fizično) napihovat (tko k tista riba). no važno da mu ni treba nč povedat 🙂

Kaj zdaj, provocirata, ali odgovarjata na provokacije?

Uff, a si vidu ti to. Midva sva njih začela provocirat, oh wow.

Še kar lajata v prazno?

Daj baba tečna, vibrator v roke, spat se spravi, ajde, babše, ne veš, kje ti je mesto?

pa jaz ne morem verjet, te babe brez dedcev kr otresajo, mislijo da so enakovredne moškim..

hahaha :))) dober vic.

poniževale se pa ne bomo :)))

Ne splača se stari. To kr blebeta, pošolaš jo, pa še kr jezika naprej. Brezveze…

z enim stavkom jih opišeš- pes, ki laja, ne grize 🙂

sicer pa ne maram pretiranih mišic…za definicijo ja…recimo kot roke basketašev….kar je napihnjeno je pa smešno….no, moje mnenje…ene padajo tud na ta “johnny bravo” stil…svet je pisan 🙂

ti si kar daj duška… imej vsaj to veselje, če ti že v šoli ne gre 🙂

Kaj si jezen? Umiri se malo. Ti, ki se imaš za inteligentno bitje, se spustiš na frutolinotov nivo:))).

Kaj bi rad, da te eno vreščeče babše pogreje pod koutrom? A zato tolk grizeš? To si moraš zaslužiti!

o, šit 🙂 zdejle si se pa tud Sadnemu zamerila. Pa ko te je ravno pohvalil, kako si fejst baba, noooo :)))

je čist vseeno, kaj ti maraš, tebe noben noče, zato si odprla tisto temo, ne se afnat zdaj babše neumno..

pajek- odpre se neka tema in vedno tipi začnete provocirat…no ti še res najmajn v začetku mogoče… zdle proti koncu si se pa lepo upelal 😀

Nič ne pomaga vaše nabijanje, feministke….še vedno vam ostane samo dildo..

odprla sm tisto temo v smislu razglabljanja….ne da me noben noče…takih kretenov k si ti je cel kup…jutr ga lohk mam…sam sj veš, za resne veze jim ni…. mal je treba ločt kaj kdo hoče in kaj hočejo drugi 🙂

Kar potolaži se.

Pa ga imej… Kaj imam jaz s tem, zakaj mene o tem obveščaš?..

to je zato, ker dobi navdih ob mojih postih.

a ne vidiš, da je že 10x obljubil, da se z mano ne bo več pogovarjal, pa ne zmore. usodna privlačnost, ni kej :)))

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close