Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Kdo so tradicionalisti in kdo liberalni ljudje?

Kdo so tradicionalisti in kdo liberalni ljudje?

pajek- obveščam te zato, da ne boš pisu traparij, da me noben noče…. odgovor je bil na tvojo trditev 🙂

Sej te ne. Višek spolnega lajfa ti je branje tega čveka, isto kot tvojima kompanjonkama. Pa sem te celo precenjeval, sem mislil, da si malo višji nivo, pa si žal ista.

Čaoooooooo

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

lepolaska…. ne, njega si pač spravla tko daleč, da ni več ravnodušn in najbolj inteligentn… to ga pa jezi, če mu kdo pride tko daleč….tko sm jst dojela njegove reakcije 🙂

Samo toliko. Kvalitetne ženske niso 3 leta samske. Torej nisi tako iskana roba kot si domišljaš, da si. Imaš prav, kretenov je cel kup, samo če so ti samo taki na voljo, potem si tudi sama kretenka. Pa če imaš kaj z njimi, ali ne, to ni bistveno…

In odpujsal je do svoje postelje, ves zaripel v obraz, zamorjen in utrujen od lastnega pekla. Kaj vse ne najdeš tu na forumu:)). Vsak dan sem bolj srečna.

teb pa ni višek, glede na to, da vztrajno klofaš odgovore nazaj? sj bo…te kdo kdaj mal iz tira vrže, pa je vse narobe… ne se sekirat… jutr boš spet ti koga 🙂 haha…ajde, če šibaš kam 🙂

oh, ne mu laskat, najbolj inteligenten že prej ni bil :))))

povzetek forumskega dogajanja :))))

brez skrbi, ne gresta nikamor, sta se oba že 36-krat danes poslovila, pa še kar upata, da bo ena začela jokat in ju prosit naj ostaneta :)))

nekulturni- si prepričan, da se kvaliteta ženske meri po tem kak dolg je samska…no po eni strani se res mogoče… sm raj še nadaljnjih 5 let sama kot v slabi vezi… če pa ti dojemaš to drugač, pa tud prav…. zaka neb mel svojga mnenja 🙂

haha kake mata vidve 😀 mi bi lahk napisal scenarij za kako humoristično nanaizanko…folk bi cepu od smeha ob tko resni problematiki 😀

Filozofka, bi rada z duetom Lepolaska-GF naredila ženski trio? Menda te ne bosta sprejeli medse, preden se ne izbrusiš v:

– nesramnosti
– žaljivosti
– prostaškem govorenju
– težavnem karakterju
– nadutosti
– konfliktnosti

Imaš te kvalitete? 🙂 Raje ostani dama, kot da za vsako ceno potegneš z “zrelimi” ženskami, ki po večih straneh neprenehoma odpisujeta na izjemno zrelem nivoju in ne odnehata, tudi če je potrebno 500 postov naštepat v 1 uri . 😉

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Kaj se imaš pa tu za prepričevat. Si že kdaj naletela na lepotico, v pravem pomenu besede, pa da bi 3 leta samotarila, na forumu stokala kje so normalni deci ? 😀

evo, zdej se je tapameten s filofaksa&co. oglasil…
upa, da bo kakšna geekovska punca padla v nezavest od vzhičenja, ko bo spet uporabil tri tujke.

ampak morm priznat, da jih matjažko vsaj pravilno postavlja, medtem ko Sadnemu še slovenske fraze ne uspevajo najboljš…

odgovor je JA 🙂

No ja. Tista, ki je od tebe lepša, ni nujno že lepotica. Je mogoče average looking, več bolj težko…

o, pa je lepotica 😉 ne samo po moji oceni.

jih dost samskih poznam 🙂

nekolturno sadni- če zate pomenjo puhoglave barbike za lepotice v pravem pomenu besede, še ne pomen, da je to merilo lepote v pravem pomenu…sam te štekam…fitneserji dajo več na look pa majn na mozeg, da se vzajemno poklopta 😀

o=u

In feministični krožek? vam je prišlo?

Pa kaj res mislite, da se kaj sekiram? Zaradi česa že? ne razumete, da se vam posmehujem?

Vašemu primitivizmu in vsesplošni bedi?

Vidim, da vas matjažko vidi isto kot jaz, ve pa mislite, kakšne ful face ste, ker tu dedce provocirate, yeah, girl power!

rečmo bobu bob že no….. če je na tem, smo vsi patetični, ker vsi klofamo odgovore semle… zakaj je treba vedno sebe izvzet? v istem zosu si, če hočeš al pa ne, kr isto visiš tle gor. basta.

Ful se sekiraš. To je tvoja preokupacija, ker pač živiš na tak način. Posmehuješ se lahko sebi, ker si točno na sredini pekla in nič ne kaže, da bo kaj bolje. Tvoja beda ne more biti vsesplošna, ker je le tvoja.

Kot da pri tebi mozak kaj šteje. Sem ti že včeraj odkrito povedal kaj si mislim o tebi. Pri tebi je kul edino to da si zabavna, s tem da ta trenutek niti to nisi.

Ej, se strinjam!

ne vem pa, če se strinjata tvoji kompanjonki, ki sta začeli vso to čorbo..

ee, si nas nadmudrio.
spajdi, jaki car. zna z ženskami.

Kakšni kompanjonki? Pišem v svojem imenu, ne iščem sobork. Kakšna čorba? Kaj ti je forum prišel do živega?:))) Iščeš igro in si jo dobil, kaj se zdaj spet pritožuješ. Kot en star ata, ki ves čas hrka.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close