Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Kdo so tradicionalisti in kdo liberalni ljudje?

Kdo so tradicionalisti in kdo liberalni ljudje?

Pa kdo jih bo gledal ob sebi, prosim te no????

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

očitno ti je 😉
sej razumem, da te je mamica nagonila spat, ok, bova drugič nadaljevala, lupčkaaaaa :)))

Kaj pa življenje po smrti? ;)[/quote]

verjameš v to, ali kaj, ha ha…[/quote]
Ti si že umrl, prišel nazaj in zdaj nam razlagaš, da to ne obstaja, če te prav razumem? :)) Dober si.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Pa kaj je to, cerkveni forum? Zdaj mi boš še z vero najedal?

S forumašicami ni prav nič narobe, če seveda niso vam podobne. Brukica bi bila, če bi si kako lepolasko ujagal.

Edini vernik tukaj si ti, ki trdno verjameš v nekaj, kar ni dokazano. 😉

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Ma daj model, zaleti se v zid že enkrat…

Morda je pa to posledica njegovega doživetega dejstva, da je pekel že na zemlji. Če človek to izkusi, najbrž res nima več v kaj verovati. To bo ja.

Pekel je s tabo preživet en dan.

Pa te kljub temu rajca ta misel.

če bi rekel, da si diplomiral na difu in imaš lepe mišice, bi mogoče celo posumila, da sem te že jaz.
ker sem imela enega lepega 32-letnika iz fitnesa. največji hlod v postli, EVER 🙂

Smrt je potem odrešitev. Kdo bi se pa želel še enkrat vrniti v pekel? 🙂

Sorry, ampak tečne, depresivne babe, me ne rajcajo.

Smrt je potem odrešitev. Kdo bi se pa želel še enkrat vrniti v pekel? :)[/quote]

Zato komaj čaka, da se povrne v prah in vsakega butne, če samo omeni onostranstvo:). Hja, kaj vse naredi pekel na zemlji. No, saj si ga je sam skuhal.

če bi rekel, da si diplomiral na difu in imaš lepe mišice, bi mogoče celo posumila, da sem te že jaz.
ker sem imela enega lepega 32-letnika iz fitnesa. največji hlod v postli, EVER :)[/quote]
Kako bo seksal tako zamorjeno žensko, itak da ga je vse minilo, reveža.

Upam, da te lastna mati ne privlači.

Aja, zato sta vidva tako brezvezna pametnjakoviča. Ma prava gnjavatorja. ker mislita, da bosta dobila še eno šanso…

To pa dela fanatizem.

Aja, zato sta vidva tako brezvezna pametnjakoviča. Ma prava gnjavatorja. ker mislita, da bosta dobila še eno šanso…

To pa dela fanatizem.[/quote]

Kaj se vzburjaš. Te daje ljubosumje? A je to moj problem? Ne, torej…pok pok pikec.

Smrt je potem odrešitev. Kdo bi se pa želel še enkrat vrniti v pekel? :)[/quote]

Tebe take debate zabavajo?

Si bebec? mislim resno?

sej ga ni 🙂 njemu je čisto ok prišlo (2x), ampak najbolj beden seks, kar sem ga imela je bil ravno z dvema (pa ne hkrati), ki sta bla zelo za fitnes zagreta. to ne more bit naključje 🙂 to, da sta mi potem težila po smsih s ponovnim obiskom verjetno tudi ne 🙂

Verjame v boga, pekel, nebesa in podobne bedarije, potem pa napiše, da je že varala :)))

Ljubosumje na dva gnjavatorja brez lajfa?

Sej se vidva obregujeta vame…bolnika..

ne vidiš, da sta bebca?

Verjamem tudi v priznanje, kesanje in odpuščanje:). Ne moreš pozabiti, kar veš o meni:)). Ti se me kar lepo izogibaj.

Ljubosumje na dva gnjavatorja brez lajfa?

Sej se vidva obregujeta vame…bolnika..[/quote]

Moj lajf je moj in žal ti ne morem postreči z zadovoljivo količino informacij, da bi ti dvignilo pokrovko. Preveč si napet, to ni dobro zate.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close