Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Kdo so tradicionalisti in kdo liberalni ljudje?

Kdo so tradicionalisti in kdo liberalni ljudje?

Zakaj si vi copatarji raje ne priznate, da ste v življenju zamenjali premalo žensk, da ste potem šele pri 40ih, ali koliko jih že štejete, končno prišli do ene kolikor toliko solidne. Da do 40. leta iščeš pravo, to pomeni samo eno – bil si premalo aktiven na trgu.

za mene je rit tudi tisti, ki zapusti ženo zaradi bolj “sveže babe”, ker se je tastare naveličal.

ali si pa več pravih prej prevaral in nategnil, pri 40-ih si pa ugotovil, da rabiš eno, da ti bo gate prala 😉

za mene je rit tudi tisti, ki zapusti ženo zaradi bolj “sveže babe”, ker se je tastare naveličal.[/quote]
Še vedno ji je s tem naredil medvedjo uslugo. Fer igra z njegove strani.

ali si pa več pravih prej prevaral in nategnil, pri 40-ih si pa ugotovil, da rabiš eno, da ti bo gate prala ;)[/quote]
Gate si znamo sami prat. Ni težko tist pralni stroj naštimat veš.

za mene je rit tudi tisti, ki zapusti ženo zaradi bolj “sveže babe”, ker se je tastare naveličal.[/quote]
Le zakaj….Nikoli ni krivda le na eni strani.
Vseeno je pa bil pošten in jo zapustil, če je ni imel več rad.
Ali bi bilo bolje, če bi jo varal in ji lagal kako jo ljubi ?

Ljudje se z leti spreminjamo. Pri mnogih parih, ki so skupaj že od srednje šole, je mogoče opaziti naveličanost. V srednji šoli nismo bili le vizualno drugačni (mlajši), ampak smo tudi drugače razmišljali. Partnerja lahko “odraščata” usklajeno, se dopolnjujeta, lahko pa eden od njiju zaide na drugo pot, ki pa za drugega ni sprejemljiva. Mnogi pari se odlično razumejo do rojstva otrok, potem gre vse navzdol.

ali si pa več pravih prej prevaral in nategnil, pri 40-ih si pa ugotovil, da rabiš eno, da ti bo gate prala ;)[/quote]
Gate si znamo sami prat. Ni težko tist pralni stroj naštimat veš.[/quote]

Na kateri temperaturi se perejo gate? :)) Pa ne hodit mamice spraševat!

Ljudje se z leti spreminjamo. Pri mnogih parih, ki so skupaj že od srednje šole, je mogoče opaziti naveličanost. V srednji šoli nismo bili le vizualno drugačni (mlajši), ampak smo tudi drugače razmišljali. Partnerja lahko “odraščata” usklajeno, se dopolnjujeta, lahko pa eden od njiju zaide na drugo pot, ki pa za drugega ni sprejemljiva. Mnogi pari se odlično razumejo do rojstva otrok, potem gre vse navzdol.[/quote]
Tud to je res.

medvedja usluga pomeni nekomu naprevit več škode kot koristi :))))))))))))))))))
mislim…. resno :))))))))))))))))))) sej se hecate fantje, ane????? :)))))))))))

Gate si znamo sami prat. Ni težko tist pralni stroj naštimat veš.[/quote]

Na kateri temperaturi se perejo gate? :)) Pa ne hodit mamice spraševat![/quote]
Odvisno od gat, maš odzadi listek pa piše 🙂

Na kateri temperaturi se perejo gate? :)) Pa ne hodit mamice spraševat![/quote]
Odvisno od gat, maš odzadi listek pa piše :)[/quote]

Ajd, recimo, da so iz bombaža (100 %).

Ja, ampak moj point je bil, da odvisno s kom si v zvezi. Z vsako ti tega ne bo uspelo dosečt, pa imaš lahko še ne vem kok znanja, izkušenj za sabo. Kompatibilnost je tu ključna. Eni ostanejo skp, sicer redki primeri, tud iz srednje šole, pa še +20 let furajo zvezo z isto bejbo. Za take pa ne moreš trdit da so bili ne vem kok zreli, izkušeni, pri 15ih, 16ih letih.[/quote]
Izkušnje pomeni tudi, da znaš tudi pametno izbrati.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

ja, ampak po otrocih grejo stvari navzdol ponavadi zato, ker se šele takrat zares pojavijo problemi, potrebna je večja odgovornost, stres je večji, ni časa… kar v resnici kaže samo na nezmožnost reševanja kritičnih situacij, v čemer je dejansko BISTVO razmerja. kadar vse štima in ni problemov, je večina ljudi komot skupaj. malo jih je pa tega sposobnih, ko se pojavijo težave, bolezen…

so pa res tudi možnosti, da eden osebnostno močno odraste, drugi pa ne, ampak so to bolj redki primeri, kakor jaz vidim

medvedja usluga pomeni nekomu naprevit več škode kot koristi :))))))))))))))))))
mislim…. resno :))))))))))))))))))) sej se hecate fantje, ane????? :)))))))))))[/quote]
Zakaj več škode kot koristi ? Od tega trenutka je samo korak bližje “pravemu”.

a brez elastike? take da jih z vrvico zavežeš? 😀 😀 😀

Odvisno od gat, maš odzadi listek pa piše :)[/quote]

Ajd, recimo, da so iz bombaža (100 %).[/quote]
Jaz nič ne kompliciram in vse perem na 60. 🙂

pol pa prvi mesec nosi pulover mož, drugi mesec žena, vse naslednje pa tamali otrok :))))))

Robi, ti pereš? Kako liberalno.

Ajd, recimo, da so iz bombaža (100 %).[/quote]
Jaz nič ne kompliciram in vse perem na 60. :)[/quote]

Pravilen odgovor. Tradicionalisti obvladajo. 🙂

S tem se strinjam. Dobro razloženo.

v bistvu sem poskušala razložit, da je bil izraz “medvedja usluga” uporabljen popolnoma napačno… ah, sej nima smisla. :)))))) ne vem, kako vsi ti ljudje pridejo skoz osnovno šolo…

Sem pozabil na podrobnost, da pere pralni stroj. 🙂

pol pa prvi mesec nosi pulover mož, drugi mesec žena, vse naslednje pa tamali otrok :))))))[/quote]

Ne kvarimo teme, ampak je res treba biti previden pri krčenju bombaža, volne ipd. 🙂

pol pa prvi mesec nosi pulover mož, drugi mesec žena, vse naslednje pa tamali otrok :))))))[/quote]
Vsaj ni treba kupovati toliko novih oblek. 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close