Kdo so tradicionalisti in kdo liberalni ljudje?
za mene je rit tudi tisti, ki zapusti ženo zaradi bolj “sveže babe”, ker se je tastare naveličal.[/quote]
Ljudje se z leti spreminjamo. Pri mnogih parih, ki so skupaj že od srednje šole, je mogoče opaziti naveličanost. V srednji šoli nismo bili le vizualno drugačni (mlajši), ampak smo tudi drugače razmišljali. Partnerja lahko “odraščata” usklajeno, se dopolnjujeta, lahko pa eden od njiju zaide na drugo pot, ki pa za drugega ni sprejemljiva. Mnogi pari se odlično razumejo do rojstva otrok, potem gre vse navzdol.
za mene je rit tudi tisti, ki zapusti ženo zaradi bolj “sveže babe”, ker se je tastare naveličal.[/quote]
Ljudje se z leti spreminjamo. Pri mnogih parih, ki so skupaj že od srednje šole, je mogoče opaziti naveličanost. V srednji šoli nismo bili le vizualno drugačni (mlajši), ampak smo tudi drugače razmišljali. Partnerja lahko “odraščata” usklajeno, se dopolnjujeta, lahko pa eden od njiju zaide na drugo pot, ki pa za drugega ni sprejemljiva. Mnogi pari se odlično razumejo do rojstva otrok, potem gre vse navzdol.[/quote]
Tud to je res.
Ja, ampak moj point je bil, da odvisno s kom si v zvezi. Z vsako ti tega ne bo uspelo dosečt, pa imaš lahko še ne vem kok znanja, izkušenj za sabo. Kompatibilnost je tu ključna. Eni ostanejo skp, sicer redki primeri, tud iz srednje šole, pa še +20 let furajo zvezo z isto bejbo. Za take pa ne moreš trdit da so bili ne vem kok zreli, izkušeni, pri 15ih, 16ih letih.[/quote]
Izkušnje pomeni tudi, da znaš tudi pametno izbrati.
ja, ampak po otrocih grejo stvari navzdol ponavadi zato, ker se šele takrat zares pojavijo problemi, potrebna je večja odgovornost, stres je večji, ni časa… kar v resnici kaže samo na nezmožnost reševanja kritičnih situacij, v čemer je dejansko BISTVO razmerja. kadar vse štima in ni problemov, je večina ljudi komot skupaj. malo jih je pa tega sposobnih, ko se pojavijo težave, bolezen…
so pa res tudi možnosti, da eden osebnostno močno odraste, drugi pa ne, ampak so to bolj redki primeri, kakor jaz vidim
Forum je zaprt za komentiranje.