Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Kdo so tradicionalisti in kdo liberalni ljudje?

Kdo so tradicionalisti in kdo liberalni ljudje?

Gre se za občutek odgovornosti in ne toliko liberalizacije.[/quote]

Kakšen občutek odgovornosti? Ker tvoja ne uspe sortirati umazanega perila in ga zmetati v stroj? Kuhaš tudi za celo, razširjeno družino?[/quote]

Pa tudi če bi še za celo ulico. Mislim, pa v čem je fora tega j.ebanja no?

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Pa ne le do seksa. 😉

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

očitno ne :)))

Sadni, samo prijateljsko opozorilo, če si boš babo našel na forumu … bo to res brukica no :)))

Kakšen občutek odgovornosti? Ker tvoja ne uspe sortirati umazanega perila in ga zmetati v stroj? Kuhaš tudi za celo, razširjeno družino?[/quote]

Pa tudi če bi še za celo ulico. Mislim, pa v čem je fora tega j.ebanja no?[/quote]

Človek se mi smili no:). Ti nikoli ne dobiš inspiracije, da bi komu pomagala?

Sadni, samo prijateljsko opozorilo, če si boš babo našel na forumu … bo to res brukica no :)))[/quote]
Kaj boš pa potem naredila, me Primožu zatožla, da mi še IP blokirajo ?

človeku najbolj pomagaš, če ga pustiš umret v miru…

ampak, če je pa tole tko zabavno………………….

opa, sadni ima še upanje 🙂 revež. pristanek bo trd.

Sadni ima večji ku*ac od tvoje glave, that’s what’s up.

potem pa ni čudno, da te nobena ne mara, če si freak….

Zreli ljudje, lol. Sadnega sami začnete žalit, potem vam pa vrača.

Vi zreleži se tu z nekim omladincem prepirate in ga provocirate. Idite raje za svoje familije poskrbet, otroke, če jih imate, seveda…zreleži imajo otroke.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Spet prevzemaš celotno breme. Kaj če bi pod svojo streho vzel frutolinota, pa bi oba manj časa preživela tu gori.

Pa tudi če bi še za celo ulico. Mislim, pa v čem je fora tega j.ebanja no?[/quote]

Človek se mi smili no:). Ti nikoli ne dobiš inspiracije, da bi komu pomagala?[/quote]

Pomagaj ti sebi, ne vem, zakaj bi Robi rabil tvojo pomoč..

ne, to pa ni res, Sadni zdej jokca, ker bi se rad hvalil z diplomo, pa se še ne more 🙂

Človek se mi smili no:). Ti nikoli ne dobiš inspiracije, da bi komu pomagala?[/quote]

Pomagaj ti sebi, ne vem, zakaj bi Robi rabil tvojo pomoč..[/quote]

Vem, da ne veš. Ne moreš vsega vedeti. Tebi ne bi pomagala, nč bat.

No daj. Brezveze je tole. Res.

brezveze je za normalne ljudi, ki nimajo kompleksa manjvrednosti. Za Goldfishke in lepolaske je po.drkavanje drugih bistvo lajfa.

No daj. Brezveze je tole. Res.[/quote]

Ah kaj vse je meni brezveze.

brezveze je za normalne ljudi, ki nimajo kompleksa manjvrednosti. Za Goldfishke in lepolaske je po.drkavanje drugih bistvo lajfa.[/quote]

Kaj pa ti počneš ves čas iz tradicionalistov?

Sadni, samo prijateljsko opozorilo, če si boš babo našel na forumu … bo to res brukica no :)))[/quote]
Kaj boš pa potem naredila, me Primožu zatožla, da mi še IP blokirajo ?[/quote]

Zakaj bi to naredila?

Kaj pa življenje po smrti? ;)[/quote]

verjameš v to, ali kaj, ha ha…

Bolj, ko jih bereš, bolj ti je jasno zakaj si ne uspejo deca najdt.

aja, zdej je pa najin problem, da se ti ne znaš zabavat.

Si ti neumen, misliš, da boš večno živel?[/quote]
Kako pa veš, da ne boš?[/quote]

Se norčuješ, ali si res bedast?

Zaj.ebavanje drugih meni ni zabava, odgovarjanje na otročje provokacije tudi ne, če tebe to zabava, si poišči drugega partnerja za igro, vkolikor s ebo komu sploh ljubilo toliko odpisovati, kot meni do sedaj..ajde

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close